Přesně tak. Tohle se prostě stává, a naopak je potřeba si uvědomit, že jsme přišli jen o opravdu malou část nezálohovaných věcí, a že jinde, kde webhosting neprovádí pravidelnou automatickou zálohu, by to mohlo být o hodně horší. Představte si, že by zmizelo všechno za posledních 14 dní, měsíc....

. Takže tohle bych prostě bral za nepříjemnou situaci která se prostě stát může, a my můžeme být rádi že dopadla takhle 'dobře'.
Mnohem horší je
>>tohle<<. Ani ne tak samo o sobě to, že byla hacknutá databáze Banánů, ale jde především o to,
proč vlastně byla hacknutá a
jak se k tomu Banán postavil. Hodně blbě, asi jako Gross, Vlček....

, a ztratil tím podstatnou část kreditu. Já osobně Banánu už nevěřím - ať už kvůli tomu jak se postavili k tomu hacknutí, nebo kvůli jejich technice. Kdyby tohle fórum a web patřily mně, tak už u Banánů není. Moc dobře to vysvětlil v tom topicu R@ptor .
Jinak jsem tu před těmi dvěma dny náhodou byl i v noci, tak jsem to průběžně sledoval. Stalo se to zhruba někdy okolo půl druhé a chybové hlášky se postupně měnily. Zrovna den předtím jsem o něčem v souvislosti s fórem psal McLarenovi, takže jsem se docela lekl, že třeba začal instalovat phpBB3.07 nebo už rovnou přechází na jiný hosting bez změn DNS a redirectů