GPS a LD-3W

O všem co můžeme využít s 9.x telefony

GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 12:10 pm

Prosím poraďte jak mám rozchodit tento modul na Nokii N73.Rád bych používal mapy bez placení, tak budu vděčný za každou radu. předem díky za odpovědi;-)
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 12:24 pm

Ahoj, vítej u nás na fóru.
V návodu k modulu by měl být postup, jak spárovat telefon s GPS zařízením, pokud návod nemáš, tohle by Ti mělo pomoci
Kód: Vybrat vše
http://diplodocs.cz/uzivatelska-prirucka-navod-k-obsluze/NOKIA/WIRELESS%20GPS%20MODULE%20LD-3W-_E

No a až spáruješ telefon s GPS modulem, budeš potřebovat nějakou Navigaci (aplikaci + mapy), pokud ji nemáš, koukni sem :arrow: viewtopic.php?f=4&t=8239
Jinak GPS je zdarma ;)

Jo a jakožto nový uživatel koukni na Pravidla fóra, Seznam aplikací a FAQ...předejdeme tím zbytečným problémům :pivo
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 7:36 pm

tak jsem z roho uplne v lese:( jo ještě dotaz, jak zjistím jaký mám symbian? ať vím po jakých aplikacích se mám koukat..
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 7:50 pm

Nehledej v tom vědu ;)
Zapni GPS krabičku, zapni Bluetooth v telefonu a v nabídce Bluetooth dej "Hledat nová zařízení" (nevím doslovný znění), až Ti to najde GPS krabičku, dej něco ve smyslu "Připojit" nebo "Spárovat" a na dotaz kódu dej 0000

Co se týče navigační aplikace, doporučil bych NDrive

Symbian máš S60 3rd 9.1, takže tady u nás jsi správně a pojede Ti převážná většina her a aplikací co si odsud stáhneš :wink:
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 7:59 pm

no sparovane uz je mam. prave me trapi co tam dat za aplikaci a za mapy? potebuji s tim helpnout. s tou verzi symbianu moc dekuji;-)
Prosim prosim...
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 8:34 pm

Vyzkoušel bych NDrive, ale je unsigned a pokud nemáš certifikát nebo hack, tak ji nenainstaluješ. Sygic nevím jak je pro N73 vhodný, to by Ti poradil někdo, kdo má N73 taky..
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 8:37 pm

no hacknout mobil asi nezvládnu:( proste potrebuji nkoho, kdo ma taky n73 a rad bych tam mel navigaci abych nemusel nic platit. jako uz nekolik hodin brouzdam po netu a nic:(
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 8:39 pm

Ale tak společnými silami si myslím, že ten hack zvládneme, nic na tom není....jinak za tu navigaci se vážně neplatí :wink:
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 8:44 pm

tak můžeme začít? dneska jsem přehral SW na mobilu, takže je čistý:-D a šlape lépe než předtím:) mám tu kabel, gps modul ld-3w, PS Suit, co vice si prat:-D
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 8:49 pm

Fajn, takže máš předpokládám nejnovější firmware, ale pro klid v duši mi jej sem napiš (na klávesnici vyťukej *#0000#)
Jinak k tomu hacku, N73 má výhodu v tom, že jde hacknout velice snadno za pomocí jedné jedinné aplikace, kterou je QuickHackKit
:arrow: viewtopic.php?p=73329#p73329
Stačí stáhnout aplikaci (odkazy tam jsou dokonce dva a postupovat podle návodu), když budeš nejdřív číst a potom hackovat, nemáš co pokazit :wink:
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 8:52 pm

oka, jdu na to
EDIT:
V 4,0839,42,
25-09-2008
RM-133
Nokia N73(06)

to mi to vypsalo
Naposledy upravil .:Generic:. dne pát srp 14, 2009 9:02 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno ;)
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 9:05 pm

Jo, tak tady by podle mě neměl být problém v tom hackování, vyzkoušej ten QuickHackKit, s tím by to mělo jít :wink:
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 9:08 pm

ten mi nejde nainstalovat : chyba certifikatu. co ted?
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 9:10 pm

Jaká chyba certifikátu? Kontaktujte výrobce nebo Certifikát je prošlý..... ?
Jo ještě sem zapomněl na jednu věc, jdi do Správce aplikací, dej Volby->Nastavení a nastav takto
Instalace softwaru: Vše
Ověření Online: Vypnuto
Pokud tak nastaveno nemáš
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 9:22 pm

tak skončil jsem tímto bodem: 3.2 Poté ještě jednou spusťte SecMan a zvolte "Install root certificate", tím se v C:/resource vytvoří složka SwiCertstore/dat se souborem 00000001 který umožňuje instalaci BiNPDA i jiných aplikací.
mám pokračovat dále?
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 9:26 pm

Vidíš to, zvládl jsi to ;)
No spusť ten SecMan, dej Install a až se to doinstaluje, tak vypni a zapni telefon...tím by měl být hack hotov :) Potom už jen stačí stáhnout NDrive a postupovat podle návodu co u něj je

..kdybych plácal nesmysly, tak mě opravte...já už nehackoval dlouho a už vůbec ne N73 :D
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 9:33 pm

no tak to už jsem udělal, takže teď "pouze nainstalovat NDrive"..hmmm když jsem dal vyhledat NDrive, tak to našlo hooodne odkazu na ruzne temata. poradis mi tedy kde to presne stahnout, nebo kde je ten postup?...
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 9:35 pm

Dával jsem Ti sem odkaz ;)
viewtopic.php?f=4&t=9631
Hned první příspěvek by měl pomoci
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 9:38 pm

jj díky, už jsem to našel ;-)
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 9:54 pm

Skopíroval jsem NDrive na pam. kartu ted chci nainstalovat pips_nokia_1_3_SS.sis a nejde to pise hlaseni- soubor je poskozen.
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 9:56 pm

Toho jsme se obávali s kolegou. Podle nás jsi nechal nakopírovat špatný installserver. Doufám, že jsi SecMan neodinstaloval a máš nějakého správce souborů, kromě toho vestavěného...
Vypni ochranu v SecManu (Turn.Plat security oFF) a smaž installserver.exe z C:\sys\bin
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 10:01 pm

C:\sys\bin - asi se tam nemohu dostat, nebo nevím jak na to, jinak ochranu v SecManu jsem vypl.
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 10:03 pm

Co používáš za správce souborů? X-Plore? Pokud vypneš v secmanovi ochranu, mělo by to jít bez potíží...za předpokladu že máš v X-Plore nastaveno zobrazení skrytých a systémových složek :wink:
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 10:04 pm

nepoužívám žádného jiného správce souborů, nikdy jsem tam nic takového neměl a npoužil...:( to je špatné co?
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 10:09 pm

Sám jsi si odpověděl...to je přesně to co se stát nemělo
Nezbývá než provést trojhmat...
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 10:10 pm

co to pro mne znamená?
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod .:Generic:. v pát srp 14, 2009 10:13 pm

To znamená, že budeš všechno dělat znova...paměť telefonu se kompletně smaže.
Postup... vypnout telefon, zavolat sourozence/manželku/dědu... držet klávesy "3" , "zelený telefonek" , " * " a říct spolupracovníkovi, ať zapíná telefon (ty stále držíš ty tři tlačítka)...držíš do doby než se telefon zptá na časový pásmo
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod Zdenek444 v pát srp 14, 2009 10:15 pm

Počkej, ještě mě něco napadlo, ale nevím, jestli to půjde - jsi schopný dát kartu do čtečky v PC nebo připojit mobil ve Velkokapacitním režimu?
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 10:19 pm

no ten trojhmat jsem provedl . ano mam tu moznost.
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Re: GPS a LD-3W

Příspěvekod cihato v pát srp 14, 2009 10:21 pm

muzu se pripojit kablem s moznosti velkokapacitni pamet nebo strcit pametovku do ctecky a do compu
cihato
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát srp 14, 2009 12:06 pm

Další

Zpět na Příslušenství

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron