to co urobila robim ja so vsetkym co ma na sebe nalepenu foliu

ci uz mp3 prehravace a mobily a vsetko. a myslim si ze pravom > ta folia je tam fakt asi tak potrebna jak slepemu televizor. Nic to nepomoze a ked tak > aj tak ju raz date dolu. Na n73, n95, 6500 a vsetkych telefonoch s podobne nechranenym displejom ako je aj na notebookoch (po jeho stlaceni sa na nom vytvara duha

) je prakticky nemozne spravit ryhu NAHODNE pretoze povrch displeja je velmi zvlastny plast ktory sa viac podoba na sklo nez na umelinu. Moj telefon ma krystalicky cisty displej az tak ze na nom vidno prach a odtlacky pri zapnutom podsvieteni ma len jedinu malinku ryhu asi 2mm ktoru obcas vidno pri hrach (skoda ze je uprostred displeja

) narozdiel od kamaratovej 5800 ktora ma po 2och mesiacoch pouzivania udeleny invalidny dochodok v podobe obmedzeneho pouzivania dotykoveho stylusu. Ten taak donicil ten plastovy displej ze je to az skoda. Ked po displeji prechadzate stylusom citite vyslovene kazdu ryhu. Nevyhodou vsak pri n95 n73 atd. je ze displej je v podstate nechraneny a silnejsi uder ostreho alebo hranateho predmetu ho moze rozbit (napr. roh stola). Ak chces chranit displej kup si foliu urcenu na dlhodobe pouzitie ktora ma dobre vlastnosti a daj pozor na to co kupujes nevyhod peniaze za nejaky cinsky smejdovy nedorobeny priesvitny gumolin cez ktory za tyzden neuvidis ani hodiny

najlepsie nejaku dobru znacku ktoru na nete vsetci ospevuju

Edit:
Skoro by som zabudol spomenut ze poznam cloveka co ma 6500vku a pravidelne ju nosi vo vrecku s drobnymi a s klucami. Kryt vyzera uboho a navyse si domrvil GSM modul

(odvtedy ho tak nenosi

) ale ma na displeji asi len dva skrabance.