Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 + návod

Vše kolem tvorby témat, tipy, žádosti pro tvůrce témat apod.

Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 + návod

Příspěvekod logitech v pon pro 18, 2006 9:36 pm

Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 ke stažení zde:
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/8102464/Carbide_ui_S60_Theme_3_1.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/8048878/Carbide_ui_S60_Theme_3_1.part2.rar.html

ObrázekObrázekObrázekObrázek


Anglický instruktážní film
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/8038134/navod_na_theme_studio.EXE.html
Naposledy upravil logitech dne úte pro 19, 2006 9:54 am, celkově upraveno 3
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod fousac v úte pro 19, 2006 8:31 am

ktery theme studio? origo nokia nebo (o hodne lepsi) carbide studio?
par Alcatelu -> nekolik Siemensu -> N6630 -> N93 fw 11.0.034 + 1GB Kingston & T-mo unlimited data -> ???
Uživatelský avatar
fousac
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 276
Registrován: stř zář 27, 2006 8:38 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod logitech v úte pro 19, 2006 9:56 am

Doplněno :-)
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod radeek v ned led 28, 2007 8:19 pm

máte s tim nekdo pls zkušenosti, je to zvládnutelné?? prijde mi to hodne, nakejch 140 MB tak abych to nestahoval zbytečně, díky
radeek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon pro 25, 2006 5:03 pm
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod logitech v ned led 28, 2007 8:48 pm

Připrav si hodně rychlej počítač.............
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod Tomas™ v ned led 28, 2007 8:51 pm

logitech píše:Připrav si hodně rychlej počítač.............
IP4 3,00GHz a 768 ram bude stacit?
Uživatelský avatar
Tomas™
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 85
Registrován: čtv lis 30, 2006 6:11 pm

Příspěvekod logitech v ned led 28, 2007 8:53 pm

Možná....Athlon dvoujádrový X2 4800+ ,2 Gb Ram,to zvládá ,ale Intel je ........ INTEL Outside :lol:
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod radeek v ned led 28, 2007 9:27 pm

no mam IP 4, 3,00 Ghz a 1 GB RAM, myslim ze by to šlo ne?? a je to jednoduche to vytvorit?? nebo sou tam ruzne kody zadavani , tovření map.txt atd nebo je to preste šablona, díky
radeek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon pro 25, 2006 5:03 pm
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod logitech v ned led 28, 2007 10:50 pm

Můžeš si tam dělat co chceš,podle šablon,ale i bez nich ,spousta mosžností,také jsem s tím dělal ,ale nakonec jsem zjistil,že je lepší si stáhnout téma už hotové :-) Teda jedno jsem si udělal - tema se scooterem :-)
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod fousac v pon led 29, 2007 7:32 am

radeek píše:máte s tim nekdo pls zkušenosti, je to zvládnutelné?? prijde mi to hodne, nakejch 140 MB tak abych to nestahoval zbytečně, díky


je to zvladnutelny...
vytvorit tema neni tezky technicky, chce to jen dost trpelivosti, protoze tech polozek je strasne moc..

k hw: bezelo mi to na P4 1,8GHz, 384MB ram a nejakej fakt starej a pomalej disk...

no ale stejne tam mam jeden problem.. absolutne sem neobjevil, cim vyberu barvy v nekterych pop-up oknach, napr. detail zpravy nebo volba rezimu dat. kabelu - zatvrezele tam zustavalo bile pismo a bile pozadi... :(
tak kdyby nekdo dokazal poradit, byl bych vdecny...
par Alcatelu -> nekolik Siemensu -> N6630 -> N93 fw 11.0.034 + 1GB Kingston & T-mo unlimited data -> ???
Uživatelský avatar
fousac
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 276
Registrován: stř zář 27, 2006 8:38 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod radeek v pon led 29, 2007 5:23 pm

tak ja to tedy zkusim, jenom musim počkat na rychlost downloadu :lol: :lol: zase mi ji stahli :D snad to pude díky ;)
radeek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon pro 25, 2006 5:03 pm
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod McKyle v stř led 31, 2007 1:48 am

No v manuálu píšou, že minimální požadavky jsou XPéčka SP2, 512 MB RAM, 430MB disc space, 1,5 GHz procesor, a optimální jsou 2GB RAM, 2,8GHz procesor -> to se pak už nebude ani sekat, ale pokud máte ramku menší než 1GB tak vám to zaručeně půjde pomalu :( .

Jo a mimochodem, nechtěl by mě někdo v tom naučit, já to toiž absolutně vůbec nechápu, sem holt hloupej....
Uživatelský avatar
McKyle
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 259
Registrován: pát pro 22, 2006 1:03 am
Bydliště: Slaný

Příspěvekod noker11 v čtv úno 01, 2007 2:57 pm

noo ja to uz stahujem .. na inteli core 2 duo E6600 2x512 Mb ram by to malo bezat
Naposledy upravil noker11 dne čtv úno 01, 2007 9:16 pm, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
noker11
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 62
Registrován: sob led 20, 2007 9:11 am
Bydliště: byt

Příspěvekod @rnie v čtv úno 01, 2007 3:03 pm

noker11 píše:noo ja to uz stahujem .. na inteli core 2 duo E6600 2x512 Gb ram by to malo bezat
512GB ramek to bych taky chtel :D
Nokia 3100 >> Nokia N73 - Plum Silver (FW v 3.0638.0.0.1) & Kingston MiniSD 2GB
Uživatelský avatar
@rnie
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: sob lis 04, 2006 6:42 pm
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod Zwick v čtv úno 01, 2007 3:38 pm

bože, lamy
Uživatelský avatar
Zwick
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 138
Registrován: pon lis 27, 2006 10:56 pm
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Anjelix v čtv úno 01, 2007 3:41 pm

Ja mam len A643800+@2,59GHz a ktomu 2GBram, ale myslim ze to bude vpohode :lol: a ked nje taq sa pojdem hrat na tatkov pjesocek IP4-3GHz :twisted:
N5110 -> Siemens M35i -> N3330 -> N6210 -> N6230i -> Nokia N73 FW V 3.0705.1.0.31 + Sandisk Ultra II 2.0GB + Nokia LD-3W, Nokia 6300, Nokia N95 8GB FW V 35.0.001
Anjelix
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon zář 25, 2006 5:50 pm
Bydliště: Sydney
Model telefonu: Nokia N95 8GB

Příspěvekod radeek v čtv úno 01, 2007 9:04 pm

tak uz sem to nainstaloval, a je to docela naročny program na hardware, trochu se to laguje, hlavně při načítaní, ale jinak v poho (na to že mam IP4, 3.00 GHz , 1GB Ram) zatim se moc nevyznam, stahnu si ten tutorial, snad to pomuze
radeek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon pro 25, 2006 5:03 pm
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod muhehe v pát úno 02, 2007 9:00 am

jako já nechápu co to tady vedete za diskuzy o PC já mám zastaralej athlon běhá na 1.6GHz-512MB-333MHza v pohodě mi to jede :?:
Uživatelský avatar
muhehe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 378
Registrován: pon lis 20, 2006 4:50 pm

Příspěvekod radeek v pát úno 02, 2007 10:23 am

muhehe píše:jako já nechápu co to tady vedete za diskuzy o PC já mám zastaralej athlon běhá na 1.6GHz-512MB-333MHza v pohodě mi to jede :?:


jo jasny ale to nacitani trochu trva, ale me to nevadi, chtel sem se zeptat, nevite nekdo jak otevru uz vytvořeny schéma, myslim jako ze bych ho upravil treba a tak, ale jde mi otevřít jen neco .tdf , nevite jak otevri .sis??? díky
radeek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon pro 25, 2006 5:03 pm
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod fousac v pát úno 02, 2007 10:24 am

*.sis podle vseho otevrit nejde..
par Alcatelu -> nekolik Siemensu -> N6630 -> N93 fw 11.0.034 + 1GB Kingston & T-mo unlimited data -> ???
Uživatelský avatar
fousac
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 276
Registrován: stř zář 27, 2006 8:38 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod radeek v pát úno 02, 2007 10:31 am

fousac píše:*.sis podle vseho otevrit nejde..


takže musim predela sis na tdf??

---------------------------------------------------------------------
Necituj příspěvky nad sebou, je to zbytečné a natahuje to fórum
radeek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: pon pro 25, 2006 5:03 pm
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod roman2002 v stř úno 07, 2007 7:31 pm

Chcelo by to cr*ck. Niekolko dní to vydrží v pohode, no potom to bez registrácie neotvorím.
roman2002
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř úno 07, 2007 7:19 pm

Příspěvekod .oOekOo. v čtv úno 08, 2007 11:39 am

muhehe píše:jako já nechápu co to tady vedete za diskuzy o PC já mám zastaralej athlon běhá na 1.6GHz-512MB-333MHza v pohodě mi to jede :?:


presne tak tu riesite blbosti ide to aj na starsich PC akurat pomalsie...džíízs
N73 / FW 3.0.649.0.0.31
Uživatelský avatar
.oOekOo.
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte srp 22, 2006 10:19 am
Bydliště: GB / Devon

Příspěvekod roman2002 v úte úno 13, 2007 8:49 pm

Registrácia je uz v pohode. Len ked prevadzam .tdf na .sis robí mi to problémy.
Raz sa mi to previest podarilo, teraz mi to vypisuje nejaké chybové hlásenie: The following error occurred in the packaging process: The command S60_31_signsis.exe execution failed. Neviete, co s tým. Dík.
roman2002
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř úno 07, 2007 7:19 pm

Příspěvekod david.k73 v sob úno 24, 2007 5:03 pm

Můžu si tam vložit svuj vlastní obrázek?Jestli ano tak jak prosim. Děkuji předem :)
david.k73
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 47
Registrován: úte pro 26, 2006 3:31 pm

Error při kompilaci SISu

Příspěvekod geo v čtv bře 08, 2007 9:59 pm

Mě zase háže jinou chybu (viz. přílohy). Zkoušel jsem pár témat a pokud ze seznamu položek ke kompilaci neodstraním Music Player a Music Player 2 tak mi to hodí chybu. Tušíte někdo v čem je zrada?

http://img413.imageshack.us/img413/9775/error01aw5.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/5492/error02nd7.jpg

... WIN XP SP2, AMD Sempron 3500+ 2.01 GHz 512RAM ...

EDIT:
Vyřešeno! Nakonec mi poradili na www.mobilethemes.com, při úpravě pozadí music playeru se nesmí dát Edit (přes pravé tlačtko) backgroundu, ale jen si otevřít požadovaný obrázek pro pozadí v graf. programu, zkopírovat ho a v Carbide Theme Studio ho vložit přes Ctrl+C. A chyba se už neobjeví :D :D :D
S C25 > S S25 > S ME45 > S SX1 > N N73 2Gb Kingston FW 3.0704.1.0.1 > Symbian už asi navěky
Uživatelský avatar
geo
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 21
Registrován: sob úno 17, 2007 12:06 am
Bydliště: Krnov

Příspěvekod leon.zl v sob bře 17, 2007 9:43 am

Myslíte že by se někomu komu se to podařilo zprovoznit chtělo předělat tema DOTS uvadene v jinem prispevku - pro E65?

http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=52&start=60

Ke stažení:

http://www.s60.cz/f/s60/p/temata/Dots_3rd.zip

Líibí se mi, je fakt praktické, ale trochu mi vadí až moc světlá šedá na pozadí. Zkoušel jsem to natáhnout do nokia theme studio - kompl se brání, po dlouhé době vypíše že nemůže importovat ani otevřít, prostě nestíhám hardwarem, takže carbidge ani nejdu instalovat. Kdyby se někomu chtělo a šlo to tak to pozadí ze světlé šedé předělat na víc tmavé. Pokud jo, díkes.
leon.zl
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: čtv úno 15, 2007 9:05 pm
Bydliště: Zlin

Příspěvekod scorpi™ v úte dub 17, 2007 10:23 am

Co přesně ti na té šedé vadí? Já téma používám taky na E65 a k plné spokojenosti :P
Uživatelský avatar
scorpi™
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 349
Registrován: ned lis 05, 2006 9:30 am
Bydliště: Olmik Czech
Model telefonu: N86 8MP

Příspěvekod noker11 v úte dub 17, 2007 3:56 pm

mne vadia ukazovatel baterky a signalu ktory je nejak divne poskladany
nokia E50 forum - www.nokiae50.hostuju.cz
Uživatelský avatar
noker11
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 62
Registrován: sob led 20, 2007 9:11 am
Bydliště: byt

Příspěvekod leon.zl v stř dub 18, 2007 9:01 pm

nevim, to pozadi no, mohlo by to byt vic tmavejsi, a hlavne odbourat to teckovani, jednolity sedy podklad bez tech tecek. a ukazatel signalu a baterie, to je jasny.
Ale i pres tyto 2 "nedostatky" je to fakt super tema, pouzivam pouze tohle, uz i black pearl slo pryc, a to jsem na nej nedal dopustit - tam mi zas vadi ty bile kruhy, no, hihi, vsude se neco najde. ale oboji jsou asi zatim nej co jsem vsude ruzne videl
leon.zl
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: čtv úno 15, 2007 9:05 pm
Bydliště: Zlin

Další

Zpět na Témata (motivy, schémata)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků