Stránka 3 z 3

PříspěvekNapsal: pát kvě 16, 2008 4:57 pm
od tomaseq
Carbide.ui S60 Theme Edition 3.2 můžeš stáhnout přímo na stránkách Nokia Fóra (stačí se jen registrovat) na této adrese

Kód: Vybrat vše
http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/5ef13cf3-96a1-4914-a1d4-6eb1d47e8e65/Carbide_ui_Theme_32_Setup.exe.html


instalačka má 154 MB. Návody jsem někde tady viděl, ale nic moc na většinu si musíš stejně přijít sám (není to tak těžké). V Carbide.ui je několik ukázkových témat, které můžeš jen pozměnit a postupem času se pustit do něčeho složitějšího.

PříspěvekNapsal: pát kvě 16, 2008 6:06 pm
od JardaZajda
tak to je hezky ale me to nechce registrovat na ty strance porad mi to vyhazuje heslo nechce to vzit nic ani kdyz tam davam pismena a cisla dohromady.

PříspěvekNapsal: pát kvě 16, 2008 6:40 pm
od šulda
Co ti to píše? Určitě je to heslem? Já zkusil 666666 a šlo to, jen napoprvé mi hodilo hlášku že uživatelské jméno je již použito ať ho změním a OK :wink:
Někdo použil můj nick, to je drzost :lol:

PříspěvekNapsal: pát kvě 16, 2008 10:43 pm
od martah
Tady jsem to pro Vas reuploadnul :)
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/406345/Carbide_ui_Theme_32_Setup.exe

PříspěvekNapsal: pon kvě 19, 2008 11:17 am
od JardaZajda
ok uz mam nainstalovane ale kdyz vytvorim tematko tak nejde nainstalovat mam ho ulozeny ve slozce jak jsem na zacatku pojmenoval vkladal jsem fotky uplne v pohode akorad to nemam prez celej displej protoze to je videt v tom programu a ulozi se mi to s koncovkou tdf a fotky sou taky zvlast tak teda nevim jak to ty kluci sakra delaj poradi mi nekdo ja jsem ttady hledal neco jsem i cetl ale stejnak mi to nejde diky za radu Jarda.
A jeste kdyz to chci potom hodit do sis souboru tak mi to napise toto Key pair must exist a nevim co dal tak jsem jeste nasel jinde na forech a co se hlavne tyce toho studia stejnak mi tam pise toto nevim jak nato poradi mi nekdo stim abch to taky roschodil pise to zase tohle


Command: C:\Program Files\Nokia\Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1\Eclipse\plugins\com.nokia.tools.packaging_1.0.0\runtime\win32\S60_31_signsis.exe -s C:\Documents and Settings\Jaroslav Zajíček\Plocha\NIKOLA\packagingOutput_temp\themepackage.sis C:\Documents and Settings\Jaroslav Zajíček\Plocha\NIKOLA\packagingOutput_temp\themepackage.sisx C:\Documents and Settings\Jaroslav Zajíček\cerfile.cer C:\Documents and Settings\Jaroslav Zajíček\keyfile.key 781125

file I/O fault, cannot open C:\Documents and Settings\Jaroslav Zajíček\Plocha\NIKOLA\packagingOutput_temp\themepackage.sis.

PříspěvekNapsal: úte kvě 20, 2008 2:54 pm
od bibara
zdravim, mam problem, da se nekde v carbide nastavit v jake kvalite to ma exportovat vsechny obrazky do sis?
protoze tema ktere delam, vypada v carbide takhle:
Obrázek

a v telefonu vypada takhle... :
Obrázek
(ty prechody mezi odstiny cerne..)

zkousel jsem to exportovat s 24 bit barvama, ale rozdil jsem nepozoroval... :(

ale asi na to dlabu, nebot v telefonu na mensi plose to vypada lip nez na tonhle screenu, ale kdyby nekdo vedel jak na to, ocenil byl radu :wink:


edit: cele tema muzete najit zde:

http://forum.n73.eu/viewtopic.php?p=78155#78155

PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 3:21 pm
od SpawnCZ
Mam dotaz, stahl sem si naky schema, ale rad bych si ho upravil, jenze ten program to s priponou sis asi neprechroupa.. Nevite jestli se to da zase nak dostal, aby to melo priponu jakou ma mit schema ?

PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 4:04 pm
od hanni
:arrow: http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=3669

tam sa dozvies vela uzitocneho, aj odpoved na Tvoju otazku...

PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 4:11 pm
od SpawnCZ
ok, takze nejde ;) diky za nasmerovani

PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 6:10 am
od hanni
velmi spravne..nemas zaco :wink:

PříspěvekNapsal: úte říj 28, 2008 9:16 pm
od Dalo1970
Mám urobenú tému vo verzií 3.2 a neviem ju dať do mobilu ( N82 ). Teraz je vo formáte ,,tdf,, Skúšal som to cez export ...

Edit: Vyriešené.

PříspěvekNapsal: pát lis 21, 2008 12:16 pm
od rasasak
PROBLEM :D

vytvoril sem tema, nainstaloval .... neco sem zmenil .. chci ho preinstalovat ... ale u instalace to hlasi chybu ... a to stare tema neni v instalovanych aplikacich ( zkousel sem ho preinstalovat tim starym jak se tu nekde pise. take neslo )

tozn musel sem vytvorit nove tema a nainstalovat .. ale nez se dostanu k tematu jake chci, tak budu mit v telefonu 50 verzi .. co s tim ? :(


EDIT: jiny problem este
v editoru to mam udelany tak, ze jak je dole ten radek ( volby. konec ) k funkcnim klavesam, tak v menu jsou podbarveny texturou, ale na "plose" by mela byt plocha pod nima volna, aby vyniklo pozadi ... ovsem kdyz to nahraju do telefonu, ten prouzek je vsude :(

Re: Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 + návod

PříspěvekNapsal: čtv kvě 21, 2009 10:28 am
od qpkqkma
funguje to na S60 5rd ? Teda 5800XM ?

Re: Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 + návod

PříspěvekNapsal: sob kvě 30, 2009 10:38 pm
od Vander
Mam dotaz, jak mam do prodramu dostat a pozmenit ikony co mam v telefonu dik