Stargate Empire at War

Tvorba videa pro 9.x telefony, linky na video, melodie, zvonění a další multimedia

Stargate Empire at War

Příspěvekod karanalinuf v pát srp 21, 2009 9:05 am

Mod do hry Star wars Empire at War dost propracovaný . Mění tam lodě pozemní jednotky prostě vše na způsom Stargate. Naistalujte a zkuste :D
Stargate EaW - Final 1.1
Kód: Vybrat vše
http://empireatwar.filefront.com/file/Stargate_EaW;98087



Stargate EaW - Final 1.0
Kód: Vybrat vše
http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war



Patche:
Kód: Vybrat vše
http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war/downloads/first-patch
http://files.filefront.com/datarar/;13328941;/fileinfo.html


Trailer:

Kód: Vybrat vše
http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war/videos


Obrázky ze hry
Kód: Vybrat vše
http://media.moddb.com/cache/images/mods/1/9/8387/thumb_620x2000/Screenshot_6.jpg
http://media.moddb.com/images/mods/1/9/8387/Screenshot_2.jpg
http://media.moddb.com/images/mods/1/9/8387/Update6.jpg
http://media.moddb.com/images/mods/1/9/8387/Tauri_vs_Replicators1.jpg


Návod:
1.Nainstalujte Star Wars Empire at War
2.Nainstalujte Stargate EaW - Final 1.1
3.Hrajte
Život je boj, který ani nejlepší bojovník neopustí živý.

Život je jako žebřík na kurník, krátkej a pos-anej.......
Uživatelský avatar
karanalinuf
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 34
Registrován: čtv čer 18, 2009 1:20 pm
Bydliště: Atlantis
Model telefonu: N73 ME/5320/E51

Stargate Empire at War

Příspěvekod Sheppard v úte lis 10, 2009 5:16 pm

proč mi to nejde nainstalovat
Sheppard
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte lis 10, 2009 5:13 pm
Model telefonu: 731846608

Re: Stargate Empire at War

Příspěvekod karanalinuf v úte lis 10, 2009 5:24 pm

co ti nejde nainstalovat
Život je boj, který ani nejlepší bojovník neopustí živý.

Život je jako žebřík na kurník, krátkej a pos-anej.......
Uživatelský avatar
karanalinuf
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 34
Registrován: čtv čer 18, 2009 1:20 pm
Bydliště: Atlantis
Model telefonu: N73 ME/5320/E51

Stargate Empire at War

Příspěvekod Xnovic v úte lis 10, 2009 6:46 pm

To Sheppard : Ahoj a vítej..
Jako první se mrkni do pravidel psaní příspěvků.. To že ti něco nejde, může mít desítky příčin! Pokud tímto způsobem budeš psát všechny svoje příspěvky, tak ti nikdo nikdy v ničem nepomůže! Příště takový dotaz bez milosti mažu! Toto neni dotaz, ale jen další zbytečný příspěvek, který nemá žádnou hodnotu!
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Stargate Empire at War

Příspěvekod lex v čtv led 21, 2010 5:34 am

Nazdárek lidi koukám,že stargate je už všude :D to je dobře :D tenhle mód je super akorát mám trochu problém s tímto postupem ... zkopíruji dáná GameData (z toho modu stargate) do GameData herních => dám nahradit soubory a složky => pustím přes stargate.bat => a teď mám problém vše se změní na stargate ale pokud hraji vesmírnou misi musím neustále dávát automaticky boj jinak mě to prostě načte,ale když dám start tam nic a musim hru shodit ... a druhý problém je ten že nemůžu stavět všechny budovy a žádné vesmírné lodě,což mě dosti štve :( Mohl by mi jsem někdo poslat dopodrobný popis i s cestami (jaké jste použili vy konkrétně)...Moc by mi to pomohlo,protože já už nvm,jak to udělat abych si to užil v plné síle ...
Prředem díky za odpovědi
lex
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv led 21, 2010 5:16 am
Model telefonu: ku990

Stargate Empire at War

Příspěvekod poky7 v ned bře 14, 2010 1:32 pm

zdravím, chtěl bych se zeptat...
nemám zkušenosti s touhle hrou, ted jsem ji nainstaloval a koukam ze tu neni žádná spouštěcí ikona jak se hra spouští? a jak se patchuje? :-)
poky7
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned bře 14, 2010 1:28 pm
Model telefonu: 776622731

Stargate Empire at War

Příspěvekod ParkourDragon v pát srp 06, 2010 4:12 pm

Hoj lidi, stahnul sem si hru, naistaloval patch, cr@ck ale jakmile to spustim tak mi to po chvili spadne...co s tim pls?
ParkourDragon
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát srp 06, 2010 4:11 pm
Model telefonu: LGG


Zpět na Video, melodie, zvonění

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník