Xnovic píše:A co 1 3 7 9 ?..Stačí jedno..Nebo ne?
Jinak je to dobrá hra a dost mě to chytlo..Škoda, že moje angličtina, neni tak dobrá..Čeština by bodla..Jinak bloudim v levelu 5..našel jsem lékarničku pro vojáka a teď se snažim otevřít tu roletu na schodiště..Neví někdo?

.
.

***** píše:Zdravím nevíte někdo co by se stalo kdybych zmenil product code u nokie 5300 na nejaky telefon se symbianem a dal update? nahral by se tam symbian? a fungovalo by to?

xxx píše: mel jsem v taskmanu pustenej !!!!!!!!!!!!!!!!!blinking!!!!!!!!!!!! a nahodou se mi ho podarilo vypnout v taskmanu ! dal jsem ho vypnout a pockal jsem 5 minut a spadl a TED TELEFON JEDE ZASE DOBRE. trvalo mi to 6 hodin uz jsem ho chtel zahodit a rozslapat. ten srac blinking je urcite nejakej vir a podotykam ze mam furt zaply bluethout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

****** píše:Ahoj...slysela jsem, ze jde predelat mobil bez dotykoveho displeje na dotykovy...nevi o tom nekdo neco??

Hele, fakt nekecám, mám na to dva svědky odsud z fóra (Maxík a Markus) - druhej den za mnou lidi začali chodit že to chtěj vidět, uvěřili že to fakt dobíjí (podotýkám že ten druhej den bylo zataženo tak, že jsme málem museli svítit) a taky to chtěli mít . Když jsem jim ale řek že na to je potřeba mít hack Symbianu tak s tím nechtěli mít nic společnýho 

**** píše:Uz jsem to nasel v navoduale nemuzu tam najit jak preinstalovat symbian nevite radu ? jde to vubec ?
***** píše:Dobrý den jelikož mi neuznali v nokii záruku mám nokii e50 lcd ok tak jsem se chtěl zeptat jestli je možné lcd použít na nokii n70 a jestli je těžké lcd předělat? předem děkuji

tonda.sk8 píše: z prosince nebo minulého roku

xxx píše:FILM nedodržaný sľub.
prosim ak by sa našiel tento film budem vám veľmi vďačný je to film o zivote v koncentračnom tábore a vobec o celej 2 svetovej vojne![]()
yyy píše:To je hraný film.... to len tak nezoženieš...
xxx píše:jj presne prehladal som celi google... a nic

Chobotnice nemá žádné mimořádné schopnosti, samozřejmě. Je to trik pro vyvolání senzace. Náš vepř Marcela tohle dokáže taky. Stačí jí dát do jednoho koryta chutnější baštu a nesplete se.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník