A nejen z našeho fóra. Třeba tu z toho časem vznikne náš MiniLamer....

Führer píše:Jestli umřu, tak chci, abyste vědeli, že Vás mam rád.
sulda píše:No my tebe taky ale mám takový tušení že se kolem tebe s takovýma výlevama rozšiřuje Black aura![]()
Führer píše:A tebe mam obvzlášť rád.
roris píše:Zdravím všechny koukal jsem že je nová verze Symbianu tak se chci zeptat jestli se dá nějak aktualizovat stávající v telefonu ? Mám N 73 a verzi 9.1
předem dík za rady
misa+ píše:jlp píše:Takze, rezignujem na vyrobu certifikatov, kedze kazdy si mysli, ze chcem zarobit. Tu je strucny navod a aj vsetko potrebne pre hacknutie S60 3rd pre-FP1 a FP1 telefonov.
8. Mozte vypnut SECMAN. Nakopirujte subor INSTALLSERVER.EXE na kartu a pomocou file managera
v telefone ho presunte do adresara C:\SYS\BIN.
kde stáhnu program file manažer na n95
N82 doesnt have Pencil key , nokia removed it becoz everyone found it useful and amazing
xxx píše:Dobrý den, vyplatí se na N73 instalovat OS9.2? Jak to šlape, nebrzdí to foun?
Neviete ako k N95 pripojím externý USB HDD Western Digital? Keď ho zapojím do USB, ani sa mi nerozbehne.
xxx píše:Na mesic stare N73 mi chrcely (sumely) obe repra. Delalo to pri prehravani mp3, pri vyzvaneni, nebo pri zapnutem zvuku ve hrach. Samozrejme je to slysitelne jen, kdyz pisnicka dohrava, jinak se sum ztrati v hudbe. Ve hrach je to daleko vic otravnejsi, tam je to slysit hodne, kdyz nehraje zadna doprovodna hudba, a jen sem tam se ozve nejaky zvuk.
Telefon zakoupen u O2
fw. V 4.0735.3.0.2
Rozhodl jsem se tedy pro reklamaci, a vybral jsem si Mobil ASK v Brne. Sumeni jsem demonstroval slecne (pani), ktera ode me telefon prebirala. Uznala zavadu a telefon prijala na reklamaci. Domluvili jsme se, ze mi opraveny telefon zdarma poslou na moji adresu. Presne za 7 dni mi ho dovezli DPD. Az po sem vsechno perfektni a naprosta spokojenost.
Balicek sem hned rozbalil a zkusil, jestli je vse v poradku. Bohuzel. Sumi to uplne stejne jako pred tim.
V poznamce k oprave se pise: Novy SW, format pameti MT, reset, prezkouseni
Nechapu. fw. je tam porad stejny, jako byl pred reklamaci tedy V 4.0735.3.0.2. Takze se tam asi budu muset vydat znova. Bohuzel nejsu z Brna, takze zas az nekdy.
Tchan ma stejnou N73 od O2 (byly koupeny soucasne), tak sem u nej dnes zkousel, jestli mu to chrci taky. A ono chrci. Nemuze to byt treba tim O2 firmwarem? Nejak se mi nezda ze by oba telefony (nove, pouzivane asi mesic) meli stejnou zavadu. Mate nekdo prosim vas podobnou zkusenost? Napadlo me zkusit novejsi fw pres necustomizovany product code, ale nechci se pripravit o zaruku.
Diky za pripadne odpovedi nebo rady.
xxx píše:jaky rok tam mam nastavit at to muzu na instalovat dik
sulda píše:Tady je ti posunutí datumu platný jak mrtvému zimníkJe to unsigned a to se musí certifikovat! http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=1809
Příště prosím rovnou napiš co to hlásí při instalaci![]()
xxx píše:ńechces mi to dat kde uz to nevyzaduje certifikaci
dik a hlasi mi to prosly certifikat
sulda píše:Zatím jsou jen unsigned verze. Hlásí ti prošlý certifikátNemáš ani certifikát ani hack? Obojí tu na fóru lehce získáš.
xxx píše:no ani posouvani mne nejde hlasi to spatny certifikat nechces mi to hacknut nebo potvrdit certifikat diky
sulda píše:tak co to hlásí? prošlý nebo špatný certifikát? napiš to prosím přesně.
xxx píše:chyba certifikatu kontaktujte dodavatele
sulda píše:Konečně, takže žádnej posun data ale jak sem psal certifikace. Hack si musíš udělat sám nebo ti jlp udělá certifikát tady http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=7142 a tady je návod jak certifikovat pomocí certifikátu OPDA http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=1809
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník