problém foťák

Fotoaparát v telefonu & jak s ním správně fotit ?

problém foťák

Příspěvekod Andysasa v sob čer 21, 2008 1:17 pm

ahoj chtěla bych se zeptat jestli se někomu stává to samé , že když vyfotím fotku tak než se mi stihne uložit tak mi to z fotaku vyjede do menu a zase zpátky....stává se mi to jen někdy ale teď dost často...newím jestli mi totřeba nezpusobuje nějaká aplikace co sem si instalovala....tak prosím o radu :)
Uživatelský avatar
Andysasa
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř dub 16, 2008 6:47 pm

Příspěvekod Ousteen v sob čer 21, 2008 1:46 pm

Běžné chování to rozhodně není. Pokud to ale neomezuje funkčnost a rychlost foťáku, asi bych to neřešil. Mohla by to způsobovat nějaká aplikace na pozadí, která s foťákem nějak souvisí. Možná by nebylo naškodu kdybys to trošku víc popsala. :wink: Ta fotka se nakonec uloží? Nebo po vyskočení do menu je pryč?
N73 ME, N95-8GB
Uživatelský avatar
Ousteen
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 89
Registrován: stř led 30, 2008 9:33 pm

Příspěvekod 8vasa8 v sob čer 21, 2008 2:12 pm

dyť tam píše že to před uložením vyzkočí a pak zpět...takže se to uloží
Nokia n900 - 950MHz
Uživatelský avatar
8vasa8
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 127
Registrován: čtv úno 28, 2008 2:14 pm
Bydliště: Chrudim

Příspěvekod Andysasa v ned čer 22, 2008 7:50 pm

nene já sem psala že NEŽ SE TO ULOŽÍ tak se mi to přepne takže se mi to neuloží....
Uživatelský avatar
Andysasa
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř dub 16, 2008 6:47 pm

Příspěvekod Maikl v ned čer 22, 2008 8:25 pm

A přepíná se ti to do menu jen při ukládaní? Mohla bys mít možná špatný kontakt u krytky.....

a nebo to spíš bude něco z sw, koukni se jestli ti neběžej v pozadí aplikace ,které by to mohli způsobit,mrkni přes taskmana pokud nepoužíváš tak třeba JbakTaskMan a pozavírej všechny aplikace co běžej.

Pokud uzavření aplikací nepomůže tak to možná vyřeší formát telefonu,ale nezapomenout zálohovat.
Obrázek
Uživatelský avatar
Maikl
GamesUploader
GamesUploader
 
Příspěvky: 337
Registrován: pon úno 26, 2007 6:33 pm
Model telefonu: Nokia N900

Stejný problém i při samospoušit

Příspěvekod BabyBoar v úte črc 15, 2008 10:38 am

Tak mě se teď poslední dobou děje to samé a navíc ještě, když nechci fotit jen na automat a něco nastavit, tak než to nastavím, tak se to zavře a skočí tam to menu. Včera to dokonce vyhodilao hlášku ve smyslu, že fotoaparát nelze použít, protože je tam chyba hardwaru. Taky se mi stává, že když otevřu krytku a chci fotit, tak se mi zamknou klávesy. Navíc jsem včera měla problém připojit se k PC přes BT, abych tam natahla fotky. Myslíte, že by pomohl nový FW nebo je to na opravu? Telefon mám asi půl roku. Skoro mi to připadá jakoby to byl nějaký vir, ale já na internet z mobilu moc nechodím, jen číst maily na centrum a mám ICQ od O2.
BabyBoar
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon lis 12, 2007 10:03 pm

Příspěvekod marwen v úte črc 15, 2008 11:38 am

nemusíš chodit na internet muze ten vir být vnějaké aplikaci kterou sis tam nainstaloval
Uživatelský avatar
marwen
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned kvě 18, 2008 12:35 pm

Příspěvekod Führer v úte črc 15, 2008 11:42 am

Mě se stává to stejný. Když mam puštěnej foťák tak se mi to občas přepíná a někdy nejde ani fotit pomalu pač se to nedá stihnout než se to zas vypne. Pak sem vyčistil kryt zezadu a je to lepší ... ale občas se to ještě stane.
Uživatelský avatar
Führer
trvalý BAN
trvalý BAN
 
Příspěvky: 79
Registrován: úte pro 11, 2007 5:39 pm
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod BabyBoar v úte črc 15, 2008 11:43 am

No to je vlastně taky pravda. :( Ale celou dobou ta šlapalo a poslední dobou jsem tam dávala jen pár filmů odsud z fora, wwigo aplikaci na webku přímo z jejich stránek a ICQ oficiální od O2.
BabyBoar
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon lis 12, 2007 10:03 pm

Příspěvekod POlda23 v úte črc 15, 2008 11:59 am

na Symbian 3rd edition sa zatial virus nedostal alebo o nom este neviem..ak by sa uz objavil tak ma ajtak opravi jeden moderator :)

ak mate problemy s fotakom co opisujete tak podla toho to vidim na zly kontakt krytky fotaku myslim ten co odsuvate pred fotenim...skuste to vycistit mne to pomohlo..zoberte dole ten zadny kryt otocte ho a kde vidite take 2akoby "zlate"magneticke pasky tak to pekne precistite alkoholom a potom mozete precistit aj tie 2 akoby "zlate veze"ktore su blizko sim karty..potom natesno vlozte spat zadny kryt a problem je prec..aspon pre mna bol :)
Uživatelský avatar
POlda23
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 130
Registrován: pát lis 16, 2007 2:29 pm
Bydliště: SR


Zpět na Fotoaparát

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron