Nokia to se.e čím dál víc, nejlepší fotokrámy jsou jednoznačně Samsungy. Omnia fotí líp než jakákoliv Nokia, a innov8 to završuje. Už i to LG fotí líp než Nokia, a to je ostuda.
Podívejte, co dokázel tenhle LG Renoir, fotka je surová

Nebudeme si hrát na magory a smíříme se s mobilníma 3mpx. Ale oproti Nokiím jsou barvy někde úplně jinde, a z čeho jsem vůbec nemoh - vůbec to nešumí. Víte jak vypadá obloha z Nokií... To sou šmouhy a křížky jako prase, šumí to až hrůza. Tohle je špička, i když kresba stále není ideální, zabudovanej čip by mohl bejt větší. Ale kdyby Nokie fotily aspoň takhle... No a pak ještě pokořit Samsungy
S nástupem N73 to vypadalo nadějně, že si Nokia napraví reputaci ve focení. No, ale nic dalšího už není. N82 má stejnou kresbu i šum, jen má alespoň korektnější barvy, který byly a jsou u N73 úděsný. Větší rozlišení při zachovaný kvalitě taky není na škodu. Ale dál??? Dál nic, mírná evoluce. Zatímco v ostatních stájích proběhlo několik revolucí

EDIT: Koho focení zajímá, může se podívat na Moji galerii (mám ji v podpise). Jsou tam fotky jak z mobilu (N73), tak z půjčený FZ-28 (kompakt s teletem), tak i z mýho novýho Nikona D60 (DSLR). Schválně, jestli bez dolního podpisu uhádnete, z čeho je co

R.I.P. Symbian (1998-2012)
R.I.P. BB10 (2013-2016)
Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!