Age Of Empires III

Kategorie pouze pro N-GAGE hry

Moderátor: Game Moderátor

Age Of Empires III

Příspěvekod .:Generic:. v pát kvě 01, 2009 5:29 pm

Obrázek

Age of Empires ® III – N-Gage represents an evolutionary step from the previous installments in the acclaimed series. The focus of events shortly predates the campaign of the PC version, chronicling the events leading up to the first mission. As the player defeat enemy units and buildings, they will be awarded with experience points. Experience points can be used in conjunction with support cards to summon reinforcements and resources from the player’s home city. New support cards are awarded for completing battles. With each victory the player will be presented with an achievement breakdown, which is recorded to the player’s profile and compared with other players on mobile and online.

Its's Out... !


ObrázekObrázek

Genre: Strategy
Developer: Glu
Publisher: Glu
Release Date: 28/04/2009


Návod na Unlimited Trial

1) Nainstalovat hru (Stáhnete z oficiálních stránek N-Gage)
2) Smažte Е:/privаtе/2001085B/liсеnsе.dаt.ngdаt (nutný hack)
3) Dohrajte 1. Misi hry
4) Na dotaz hry o Zakoupení full dejte "OK"
5) Hrajte a hrajte
6) Až vás to přestane bavit, hru uložte (pokud byste ji neuložili, nemohli byste po opětovném startu pokračovat, kde jste skončili)

Obrázek

Kód: Vybrat vše
http://www.mediafire.com/?t40mmyujkku
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod Zdenek444 v pát kvě 01, 2009 6:18 pm

Hm, víš jistě, že to jde z oficiálních n-gage stránek? Na nich jsou poslední hry akorát tyhle
Obrázek
A jinde jsem se dočetl, že to má jít přes Showroom, jenže ten se mi odmítá pořádně updatovat... Nemohl by to někdo přes něj stáhnout a dát to sem? To by asi nešlo, že ne, to se asi rovnou nainstaluje :? Asi si počkám, až se to někde objeví...
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod BIGSMOKE v pát kvě 01, 2009 6:31 pm

.:Generic:.: Je to funkčné. V pohode ma pustilo dalej,ani som nemusel davat "OK"

Zdenek444: Tuto hru som mal v Showroome.Skus ho updateovat
Nokia N8
Uživatelský avatar
BIGSMOKE
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 31, 2008 9:46 am
Bydliště: Topoľčany,Slovensko
Model telefonu: Nokia E75

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod .:Generic:. v pát kvě 01, 2009 7:09 pm

BIGSMOKE: Díky :wink:
Zdenek444: V Showroomu by měla být, ale není problém upnout to sem. Je v těch verzích pro N78, N82, N95 8GB nějakej rozdíl nebo ne? Neměl by že ne?

Kód: Vybrat vše
http://www.nahraj.cz/content/dw/ad2fa979-f376-462b-b22e-c8145da552a1
(v zipu je exe)

Moje znalosti v oblasti RE jsou na 0 úrovni, tak nedokážu z exe vytáhnout *.ngage soubor :D
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod Zdenek444 v pát kvě 01, 2009 9:57 pm

Jo jo, to já bych to klidně vytáhl, kdyby N73 podporovala .exe :lol: No nevadí, k PC se dostanu tak v pondělí, tak to zkusím, ale jak už bylo někde napsáno, tak hra podle screenů vypadá na mírně předělanou javu, takže si velké naděje nedělám a taky nespěchám :wink: Ten Showroom mám nějak zblblý, po updatu to dopadá takhle (když už tu místo screenů hry dávám svoje, no snad na ty herní taky dojde :D ):
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod Xnovic v pát kvě 01, 2009 10:43 pm

Musíš, ale kliknout na položku "See all games", až pak se ti ukážou dostupné hry(chvilku to trvá)...Pak stačí kliknou na download a stahování začne...
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát kvě 01, 2009 11:27 pm

Generic: Myslím, že jedinej háček by mohl bejt v mobilech s procesorem 360mhz vs. mobily s 320mhz/220mhz, jako je N82, N95, N95 8GB. Ale nemyslím si, že by se všechny hry vyvíjely dvojitě pro mobily s a bez 3D akcelerátoru. I když, kdo ví, třeba tak některý skutečně vznikaly. Ale moc tomu nevěřím, takže je to asi fuk :)

Jinak díky za info. Jsem sice skeptickej, ale zvědavej. Upřímně mi hry primárně stylizovaný pro myš na mobil přijdou šílený, což dokázalo i několik javovejch napodobenin, ale nesuď dne před večerem :)

Jinak hru jsem našel v showroomu přímo na n-gage.com, viděl jsem tu přede mnou screeny z mobilu
Kód: Vybrat vše
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/cz/en/showroom.html
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod Huny v pon kvě 04, 2009 3:15 pm

ASi jsem to měl čekat, zase další ngagové zklamání.. čekal jsem mnohem více. Bohužel tuto hru užjsem hrál v podobě javy a nevidim moc velky rozdil. Potenciál Ngage zase nevyužitý..
Siemens M65 ► Nokia N73 ► Nokia N95 8GB Warm Black

Obrázek
Uživatelský avatar
Huny
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: úte kvě 08, 2007 8:53 pm
Bydliště: Brno
Model telefonu: N95 8GB

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod melo15 v čtv kvě 21, 2009 12:58 pm

Návod na Unlimited Trial

1) Nainstalovat hru (Stáhnete z oficiálních stránek N-Gage)
2) Smažte Е:/privаtе/2001085B/liсеnsе.dаt.ngdаt (nutný hack)
3) Dohrajte 1. Misi hry
4) Na dotaz hry o Zakoupení full dejte "OK"
5) Hrajte a hrajte
6) Až vás to přestane bavit, hru uložte (pokud byste ji neuložili, nemohli byste po opětovném startu pokračovat, kde jste skončili)


Jde tento trik použít i na další trial hry ?
-> N82-1 black
-> FW: 35.0.002 hacked
-> microSDHC NOKIA 8GB
-> Koss Spark Plug & Koss Porta Pro Obrázek

Uživatelský avatar
melo15
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 494
Registrován: sob bře 14, 2009 7:46 pm
Model telefonu: N82

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod Xnovic v čtv kvě 21, 2009 4:00 pm

Pravděpodobně ne..Kdyby to šlo takhle snadno, tak by to byla sranda. Ale u většiny her si musíme počkat, než se jí chlapci z BinPDA podívají na zoubek..
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod bighead v čtv kvě 21, 2009 4:34 pm

takze binpda cr@ck pry jen pro urcitou skupinu lidi(vim to z fora binpda)a par lidi tyhle hry muze posilat po serverech takze si myslim ze ty hry maji uz cr@ck protoze wormsy cr@ck do tydne takze si pockame az nekdo ty hry posle po serverech nebo az je zacne nekdo sponzorovat
sory za offtopic
bighead
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: sob pro 27, 2008 4:42 pm
Model telefonu: Nokia 5800

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod tdwtdw v stř říj 21, 2009 4:51 pm

Zdravím, mám problém s instalací Age Of Empires III. Mam nokii E51, FW: 300.34.56, 11.12.2008, RM-244 (Nokia), po stahnuti exe souboru do pc jsem jej spustil, mel pripojeny mobilni telefon a dal nainstavat, provedlo me to instalaci a nakopirovalo mi to na disk E(kartu telefonu) slozku N-gage a v ni soubor AOE3.n-gage, ktery nejde nijak doinstalovat v rozhrani telefonu. Chci se zeptat, kde delam chybu, nebo zdali nemam telefon podporovany pro tuto hru, diky;)
Nokia E51 Black Steel + 8GB Kingston + 2GB Kingston + Nokia GPS modul LD-4W, Nokia BH-102 Bluetooth heandsfree, FW: S60 3rd Edition Symbian OS 9.2 (FP1), FW: 300.34.56 - HACKED!:-)
tdwtdw
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř srp 05, 2009 11:23 pm
Model telefonu: Nokia E51

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod Dr. Nebolí to v čtv říj 22, 2009 11:51 am

Chce to číst návody, jeden obsáhlý tady na to je :) Hru ve složce máš umístěnou správně, teď ještě nainstaluj n-gage aplikaci (N-gage installer) do telefonu a spusť ho. Sám si hru v E:n-gage nejde a hned po startu by měl spustit instalaci ;)
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod -Fo×- v pon říj 26, 2009 4:00 pm

de hra i na N73 popřipade pro který podporovany tel mam stahnout instalaci aby to šlo ?
Uživatelský avatar
-Fo×-
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 81
Registrován: pon črc 14, 2008 11:02 pm
Model telefonu: N95 8GB 35.0.001

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pon říj 26, 2009 9:05 pm

Vyzkoušej a uvidíš. Podle mě jsou verze naprosto stejný (pokud teda nepřidali nějaký pitomý omezení kvůli pirátství), protože se všechny verze vyvíjej jenom v jedný verzi. Akorát bych se držel QVGA rozlišení a n-series, kvůli případný rotaci displaye. N95 verze by měla bejt třeba fajn ;)
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod -Fo×- v ned lis 08, 2009 8:55 pm

tak to enjede nemate nikdo enjakou verzi odskoušenou na n73 ktera de z n95 nejde
Uživatelský avatar
-Fo×-
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 81
Registrován: pon črc 14, 2008 11:02 pm
Model telefonu: N95 8GB 35.0.001

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod NeXteR v ned úno 21, 2010 6:38 pm

pomohl by mi nekdo rozchit ten Unlimited Trial dělal sem vše podle navodu ale stejně to furt mele neco o zakoupení
Uživatelský avatar
NeXteR
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 72
Registrován: úte pro 08, 2009 8:21 am
Model telefonu: Nokia N95 8GB

Re: Age Of Empires III [1.5.2009]

Příspěvekod bazdesh v ned úno 21, 2010 7:13 pm

Jen vyber "countinue trial" (nebo jak to tam je) a budeš mít "unlimited trial" > po dokončení každý mise budeš muset (myslim) zase odkliknout tu blbost o trialu, ale dá se to s tím dohrát :)
Loučím se s vámi, bylo mi tu dobře..

RIP, Symbian OS
Uživatelský avatar
bazdesh
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob čer 06, 2009 9:33 am
Bydliště: 布羅烏莫夫
Model telefonu: Nokia 5320 cfw 06.203


Zpět na N-GAGE hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník