Nové FTP s věcmi pro N73

Dotazy na autory, nebo k těmto stránkám

Příspěvekod peskat v pát bře 23, 2007 8:01 am

tak to mi napise-stranka nenalezena
peskat
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 701
Registrován: čtv srp 24, 2006 3:25 pm
Model telefonu: Nokia E52 v081.003

Příspěvekod Tom Pub v pát bře 23, 2007 8:04 am

peskat píše:tak to mi napise-stranka nenalezena


Připoj se tam přes Total Commander.
Uživatelský avatar
Tom Pub
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 243
Registrován: čtv srp 24, 2006 6:10 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod peskat v pát bře 23, 2007 9:06 am

tak mam asi smulu,stale mi to pise,ze mam odstranit ochranu proti zapisu
peskat
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 701
Registrován: čtv srp 24, 2006 3:25 pm
Model telefonu: Nokia E52 v081.003

Příspěvekod Chrasty v pát bře 23, 2007 5:46 pm

přidávám další věci... Silent Hill v CZ, Eragon EN s CZ titulky a poslední díl stargate SG1 první série :)
Chrasty
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: pon bře 05, 2007 5:41 pm
Bydliště: Liberec

Příspěvekod Orel v pát bře 23, 2007 7:03 pm

Chrasty píše:právě jsem doupoval koncert Nightwish- End of an era

ve složce videa jsem vytvořil složku Stargate SG1,házím vám tam 12 dílů stargate v CZ .avi :)


Nemohl bys přidat k obecným názvům dílů SG1 jejich čísla? Chtěl bych je stahovat postupně, tak abych nezačal se stahováním třeba od desátého dílu. Dík.
Orel
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 29
Registrován: ned pro 31, 2006 5:40 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod Chrasty v pát bře 23, 2007 7:25 pm

tady jsou napsané http://stargate-sg1.ic.cz/page.php?id=e ... nu=epizody

ok,tak celá první série to není,jenom prvních 14 dílů...další díly už nemám,a bohužel nemůžu na tom FTP soubory přejmenovávat,jinak bych tam ty čísla napsal

EDIT:ok,silent hill,eragon a všechny stargate co mám jsou tam...teď uploduju Kurýra 2 :)
Chrasty
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: pon bře 05, 2007 5:41 pm
Bydliště: Liberec

Příspěvekod muhehe v sob bře 24, 2007 5:32 pm

nezlob te se na mě, ale někteří jsou opravdu debilové a prostě jenom tam dělaj bordel hrozné
opakuju opravdu hrůza
proč je large time znova ve složce když se ho dával už do screensavers hned po startu servru? a to by se dalo pokračovat
neco tam je třikrát nesmyslně a úplně jinde něco ani nejde instalovat
fakt nakakat škoda práce omg
Uživatelský avatar
muhehe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 378
Registrován: pon lis 20, 2006 4:50 pm

Příspěvekod Dupi v sob bře 24, 2007 11:52 pm

muhehe píše:nezlob te se na mě, ale někteří jsou opravdu debilové a prostě jenom tam dělaj bordel hrozné
opakuju opravdu hrůza
proč je large time znova ve složce když se ho dával už do screensavers hned po startu servru? a to by se dalo pokračovat
neco tam je třikrát nesmyslně a úplně jinde něco ani nejde instalovat
fakt nakakat škoda práce omg

To mas tak, ked ma k tomu kazdy pristup. Ale ako inac by si to chcel urobit? Bolo by dobre, ak by niekto mal k tomu pristup a aby mohol urobit sem tam poriadok. Ale to je tiez na dohode.
HTC TyTN II (Kaiser) :) :) :) + N73 Silver/Black + 4.0735.3.0.2 + 2GB Kingston
Uživatelský avatar
Dupi
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 363
Registrován: sob lis 18, 2006 12:47 am
Bydliště: Bratislava, SVK

Příspěvekod Chrasty v ned bře 25, 2007 11:08 am

přidal jsem 9 her-PoP Two Thrones, SC: Double Agent, Zoo tycoon 2, Medieval combat, zuma, lumines, fantasy warrior 2 good, nfs:carbon a call of duty 2

A 3 filmy- Klub Sráčů, úsvit mrtvých a hostel

dneska tam ještě nahodim blade trinity :)
Naposledy upravil Chrasty dne ned bře 25, 2007 2:00 pm, celkově upraveno 2
Chrasty
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: pon bře 05, 2007 5:41 pm
Bydliště: Liberec

Příspěvekod @rnie v ned bře 25, 2007 12:36 pm

Návod na připojení pres Total Commander: stačí otevřít TOTALCMN a stisknout CTRL+F, kliknout na "nové připojení" vyplnit takto:
Obrázek

potvrdit, pak staci jenom kliknout na pripojit se a je to 8)
Nokia 3100 >> Nokia N73 - Plum Silver (FW v 3.0638.0.0.1) & Kingston MiniSD 2GB
Uživatelský avatar
@rnie
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: sob lis 04, 2006 6:42 pm
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod nightshadow v ned bře 25, 2007 1:42 pm

Čus, upload filmu "16 bloků" s Brusem Wilisem. Je to sekec mazec, teď sem to dočuměl. Bruse opět nezklamal...je to asi nějakej novější film, doteď sem o něm moc neslyšel. A myslim že supr kvalita a český dubbing.
Jinak časem někam hodim celej seznam všech filmů a DVD co mám a můžete mi psát, co by ste chtěli uploadnout. Nakonvertovat vlastně můžu cokoliv. Ale pak zase s citem jo. Mám toho cca půl tera, tak abych nedělal jenom to :P
Uživatelský avatar
nightshadow
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: ned bře 18, 2007 10:17 pm

Příspěvekod peskat v ned bře 25, 2007 2:18 pm

Diky @rnie,ale stale mi to pise:
CHYBA:NEMOHU ZAPSAT wcx_ftp.ini!
Odstrante ochranu proti zapisu
peskat
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 701
Registrován: čtv srp 24, 2006 3:25 pm
Model telefonu: Nokia E52 v081.003

Příspěvekod @rnie v ned bře 25, 2007 5:46 pm

Tak zkus odstranit soubor wcx_ftp.ini z C:/WINDOWS (tam je nastaveni ftp), nebo odinstalovat TC a odstranit vše co po něm zbylo a znovu nainstalovat a melo by to slapat.
Nokia 3100 >> Nokia N73 - Plum Silver (FW v 3.0638.0.0.1) & Kingston MiniSD 2GB
Uživatelský avatar
@rnie
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: sob lis 04, 2006 6:42 pm
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod muhehe v pon bře 26, 2007 1:09 pm

to sou rady ježiš
najdi ten soubor a změn u něj atribut jen ke čtení nebo k archivaci tak aby neměl prostě žádný atribut, pak by to měli jít v pořádku, ale fakt necápu kde se berou takové hlášky v systému
Uživatelský avatar
muhehe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 378
Registrován: pon lis 20, 2006 4:50 pm

Příspěvekod @rnie v pon bře 26, 2007 2:43 pm

muhehe píše:to sou rady ježiš
najdi ten soubor a změn u něj atribut jen ke čtení nebo k archivaci tak aby neměl prostě žádný atribut, pak by to měli jít v pořádku, ale fakt necápu kde se berou takové hlášky v systému
To jsou normalni rady, kdyz ho smazes je to prakticky to samy :wink:
Nokia 3100 >> Nokia N73 - Plum Silver (FW v 3.0638.0.0.1) & Kingston MiniSD 2GB
Uživatelský avatar
@rnie
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: sob lis 04, 2006 6:42 pm
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod Ratta v pon bře 26, 2007 3:31 pm

dovolila jsem si pridat na ftp film
Děkujeme že kouříte
doufam ze vám budou fachat titulky:)
Naposledy upravil Ratta dne pon bře 26, 2007 5:07 pm, celkově upraveno 1
nějakej Bosh -> Alcatel OneTouch -> Nokia 3510i -> Nokia N73 Silver/Plum ...2Gb MiniSD SanDisk ultraII :) fw 3.0704.1.0.1
Uživatelský avatar
Ratta
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob lis 25, 2006 11:37 pm

Příspěvekod muhehe v pon bře 26, 2007 4:12 pm

jj takže smaž devldr32.exe toje taky to samý :roll:
Uživatelský avatar
muhehe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 378
Registrován: pon lis 20, 2006 4:50 pm

Příspěvekod Ratta v pon bře 26, 2007 5:20 pm

pridala jsem par klipu od Weird Al Yankovic
nějakej Bosh -> Alcatel OneTouch -> Nokia 3510i -> Nokia N73 Silver/Plum ...2Gb MiniSD SanDisk ultraII :) fw 3.0704.1.0.1
Uživatelský avatar
Ratta
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob lis 25, 2006 11:37 pm

Příspěvekod Dino Velvet v pon bře 26, 2007 6:01 pm

Chtěl jsme se zeptat.. Na FTP je nějaká aplikace na animované logo ,nejde mi to certifikovat, Vám to funguje? K čemu to je?
N 8 2 . C ZObrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Dino Velvet
MOVIΞ RIPPΞR
MOVIΞ RIPPΞR
 
Příspěvky: 442
Registrován: čtv říj 19, 2006 8:47 am
Bydliště: Zlín ale původem OSTRAVA

Příspěvekod @rnie v pon bře 26, 2007 6:53 pm

muhehe píše:jj takže smaž devldr32.exe toje taky to samý :roll:
Co je to za blbost, to ma souvislost s ovladacema zvukovky :roll: :?
Nokia 3100 >> Nokia N73 - Plum Silver (FW v 3.0638.0.0.1) & Kingston MiniSD 2GB
Uživatelský avatar
@rnie
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: sob lis 04, 2006 6:42 pm
Bydliště: České Budějovice

Příspěvekod muhehe v úte bře 27, 2007 4:14 pm

Dino Velvet píše:Chtěl jsme se zeptat.. Na FTP je nějaká aplikace na animované logo ,nejde mi to certifikovat, Vám to funguje? K čemu to je?

to jsem tam dával já a ano funnguje to
http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=1520
certifikace nevím, když tak se spoj se mnou přes ICQ pošlelš mě certifikát a já ti to signu

to: @rnie no asi uplně tu samou jako když někomu poradíš klidně smaž ten soubor
zkus nad tím zapřemýšlt ono ti to dojde :wink:
Uživatelský avatar
muhehe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 378
Registrován: pon lis 20, 2006 4:50 pm

Příspěvekod @rnie v úte bře 27, 2007 4:23 pm

to: @rnie no asi uplně tu samou jako když někomu poradíš klidně smaž ten soubor
zkus nad tím zapřemýšlt ono ti to dojde :wink:
No kdyz ho smazes (ten soubor je nastaveni FTP) nic se nestane TC si vytvori novej, ale nic, uz to tu resit nebudem je to porad dokola :wink: :D
Nokia 3100 >> Nokia N73 - Plum Silver (FW v 3.0638.0.0.1) & Kingston MiniSD 2GB
Uživatelský avatar
@rnie
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: sob lis 04, 2006 6:42 pm
Bydliště: České Budějovice

Re: Nové FTP s věcmi pro N73

Příspěvekod stansted v pát bře 30, 2007 1:52 pm

Dnes som sa skúšal pripojiť na FTP ako každý deň, že či niečo pribudlo a napísalo "nesprávne heslo". Deje sa niečo?



McLaren píše:Díky uživateli Tacc máme nové FTP, na kterém můžeme sdílet své věci pro N73. Výhodou je že je nikdo nemůže smazat, což u GMailu lze.

FTP Server: luhanet.homeip.net
Login: www.n73.eu
Heslo: www.n73.eu

Uploadovací rychlost je 350kb/s a rychlost stahování 30kb/s.

Můžete začít se sdílením souborů, dále mě zajímá váš ohlas a názor na toto ftp, díky
stansted
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv bře 22, 2007 10:30 pm
Bydliště: Banská Bystrica

Příspěvekod sNOW v pát bře 30, 2007 2:03 pm

taky mi to hlasi Login incorrect
sNOW
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 102
Registrován: stř led 03, 2007 12:39 pm

Příspěvekod panoramixxx v pát bře 30, 2007 3:07 pm

me to taky nefacha :?
Uživatelský avatar
panoramixxx
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 137
Registrován: pát bře 30, 2007 2:56 pm
Bydliště: UH

Příspěvekod muhehe v pát bře 30, 2007 3:18 pm

Tacc píše:Jeste pro informaci. Do konce tohoto mesice se bude zvysovat rychlost tak muze dojit k nejakym malym vypadkum netu kvuli tomu ze O2 to testuje. Diky za pochopeni.


stačí vám to jako odpověd?
Uživatelský avatar
muhehe
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 378
Registrován: pon lis 20, 2006 4:50 pm

Příspěvekod xsoft v stř dub 04, 2007 12:50 pm

Tipuji to dnes na vyply pocitac - hadam spravne? ;)
xsoft
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 04, 2007 10:47 am

Příspěvekod sili v pát dub 06, 2007 5:58 am

Zda se ze bude v rezimu OFF :(
sili
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát dub 06, 2007 4:55 am

NEJDE

Příspěvekod jindra.jary v pát dub 06, 2007 10:08 am

Zkuste ten server zase rozbehnout pane majiteli :cry:
N73 ME, 2GB NOKIA, AD41,fw:3.0705.1.0.31
Uživatelský avatar
jindra.jary
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 19, 2006 2:49 pm

Příspěvekod sili v pon dub 09, 2007 4:00 pm

jsou Velikonoce - tak se nedivim ze stoji, jen doufam ze uz zitra zase naskoci !! ;)
sili
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát dub 06, 2007 4:55 am

PředchozíDalší

Zpět na O nás

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků

cron