InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Re: InfoSB [14.7.2010], (CZ)

Příspěvekod Saros v pon pro 13, 2010 1:51 pm

InfoSB v1.9.0 - 9.12.2010

Nové v této verzi:
● automatické odpojení po neúspěšném připojení
● zpoždění připojení po startu telefonu (v sekundách)
● tečky místo linek (stejný jako v akt. poh. režimu)
Obrázek
Download WEB
Download WAP
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Maxpayne v stř pro 22, 2010 7:23 pm

mam problem,vsetko ide normalne,ale akonahle vsetko povypinam ,rezim dam offline a dam iba ukazat svatky dnes a zajtra tak uz nic nenabehne,hm
Maxpayne
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte bře 09, 2010 9:52 pm
Model telefonu: N82 Black

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Saros v stř pro 22, 2010 8:08 pm

Jj máš pravdu. Zřejmě jsem na něco v poslední verzi zapomněl.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod kiwaf v pon úno 21, 2011 4:40 pm

Výborná aplikace, dost mě potěšila, přesně něco takového jsem hledal, takže velké díky :class:

Pokud bych směl mít nějakou připomínku, tak určitě bych se přimlouval za možnost vypnutí svátků a změnu zdroje počasí. Mám nastaveno Plzeň a rozdíl oproti skutečnosti je propastný. Třeba weather ukazuje celkem dobře a xml není u něj problém.

Kód: Vybrat vše
http://xml.weather.com/weather/local/EZXX0010?cc=*&dayf=10&link=xoap&prod=xoap&unit=m
Naposledy upravil Turek dne pát srp 05, 2011 5:21 pm, celkově upraveno 1
kiwaf
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon úno 21, 2011 12:33 am
Model telefonu: Nokia C5

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod stenda v stř kvě 18, 2011 5:33 am

Funguje to na S60 v5? Na N95 jsem s tím byl úplně spokojený. Mám superPython. Díky
Nokia C5-03, HackIt
stenda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 51
Registrován: ned lis 09, 2008 1:38 pm
Bydliště: Beroun
Model telefonu: Nokia C5-03

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Saros v stř kvě 18, 2011 1:18 pm

No nejspíš to jen spustíš, ale asi to bude nepoužitelný. Je to jen pro telefony s rozlišením 240x320.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Majk v pát kvě 27, 2011 7:26 am

Někde se stala chyba, aplikaci používám dlouho a běžela bez problému. Dneska přes noc, se ale nezaktualizovala, tak jsem ji vypnul... a už nenajede,teda najede, nastavím, ale na displeji se nic neobjeví. Zkoušel jsem i přeinstalovat, odinstalovat, ale nejede. Poraďte co s tím?? Mobil na noc nevypinám, jen přepnu na tichý profil.
Uživatelský avatar
Majk
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř úno 23, 2011 3:48 pm
Bydliště: Opava
Model telefonu: N6220 c FW 05.15 H**k 8GB

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Saros v pát kvě 27, 2011 9:25 am

Vím o tom. Ještě jsem na to nekoukal, ale vypadá to, že google něco pozměnil. No udělal mi tím tak velkou radost, protože budu muset předělat celou aplikaci.
Edit:
Tak je to přesně jak jsem říkal. Google změnil ikony a bohužel i jejich názvy. Musím nejdřív nějak zjistit seznam těch ikon, ale zatím to nikde není. Co jsem koukal, tak s tím má problém víc aplikací co využívaj api od google. Takže prosím o trpělivost.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Majk v pát kvě 27, 2011 5:03 pm

Jsem rád, že závada není na mém přijímači, ale i tak to znamená InfoSB pryč a počkat na novou verzi, chápu to dobře?
Uživatelský avatar
Majk
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř úno 23, 2011 3:48 pm
Bydliště: Opava
Model telefonu: N6220 c FW 05.15 H**k 8GB

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Saros v pát kvě 27, 2011 5:25 pm

Jj, je to teď nefunkční. Už jsem na tom začal dělat, ale bohužel google odebral ikony jako "možnost deště" a tak. Prostě ty s otazníkem. Z těch původních, kterých bylo 33 zbylo jen 22, takže nevím jestli to vůbec bude použitelný. Zas na druhou stranu bude možný použít i jinou sadu ikon.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Majk v ned kvě 29, 2011 8:32 am

Nechtěl bych, aby to vypadalo, že Sarose honím, ale jak to vypadá? Bude se stím dát něco udělat? :D
Uživatelský avatar
Majk
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř úno 23, 2011 3:48 pm
Bydliště: Opava
Model telefonu: N6220 c FW 05.15 H**k 8GB

Re: InfoSB [13.12.2010], (CZ)

Příspěvekod Saros v ned kvě 29, 2011 8:38 am

Mám to hotový, ale musím to pár dní testovat. Sice jsem našel seznam těch nových ikon, ale nejsou tam všechny. Je v tom teď bordel, takže zkouším zadávat města po celým světě abych se ujistil, že je mám všechny.
Edit:
Jsou tam teď takový blbosti jako např. "scattered thunderstorms" (rozptýlené bouřky)
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v úte čer 07, 2011 3:47 pm

InfoSB v2.0.1 - 7.6.2011

Tak jsem myslel, ze mi hned po ranu praskne chuj ve svu. To kdyz jsem zjistil, ze to zas nejede. Mrknu na Google a tam jsou zas ty cesty k ikonam zmeneny na ty puvodni. Asi ty umrdanci nemaj co na praci a ja to opravoval zbytecne, protoze verze 1.9 zas jede normalne. No pro jistotu jsem ty cesty tam pridal obe.

Download
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [7.6.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v úte čer 07, 2011 3:48 pm

Saros píše:InfoSB v1.0.0
Svátky, kurzy měn a předpověď počasí na hlavní obrazovce telefonu.
Obrázek
● Aplikace není dělaná jako aktivní pohot. režim, ale jako pozadí které se automaticky aktualizuje. O to se stará jen proces aplikace (python launcher), který tolik nezatěžuje paměť telefonu.
● Po spuštění je potřeba nejdříve nastavit přístupový bod pro připojení k internetu, město pro předpověď počasí a interval aktualizace. V případě měst se shodným názvem, je potřeba zadat v jakém kraji se město nachází. Např. "Jiříkov, ústecký".
● U kurzů měn (euro, us dolar) jsou použitá data, která vydává a pravidelně aktualizuje ČNB (jen v prcovní době).
● Předpověď počasí je z google weather. Zobrazuje se aktuální počasí v daném místě (meteorologická stanice která provadí měření) a předpověď na 4 dny.
● Aplikace je dělaná pro telefony s rozlišením 240x320.
Download
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod leodubek v úte čer 07, 2011 8:44 pm

Zdravím, aplikaci jsem používal od začátku ale teď ji nemůžu rozchodit. Město mi najde ale po startu se připojí a jen je připojená a nic se nezobrazí a zůstane jen připojená dokud ji nevypnu. Zkusil jsem všehny verze odinstalovat. Znovu nainstalovat a pořád stejně. Byla by nějaká rada. Děkuji.
leodubek
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte čer 07, 2011 8:31 pm
Model telefonu: N95 8GB

Re: InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v úte čer 07, 2011 9:19 pm

Mas nainstalovanou verzi 2.0.1? Jaky mesto jsi zadaval? Zkus restart telefonu.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod leodubek v úte čer 07, 2011 9:31 pm

Teď momentálně nemám žádnou verzi,vše jsem vyhodil. 2x se aktualizace zdařila a pak to zase nešlo a když jsem si nainstaloval poslední dvě verze v topicu tak nešla ani jedna. Zkoušel jsem Strážnici, Hodonín(ten šel vždy a Brno to bylo bez chyby ale daleko). Zkusím restart i vyp. a zap. Restart dělám přes JBtask.

EDIT: tak jde pouze Brno a špatně Hodonín, Strážnice je sice nalezena ale asi neposíla aktualizace nebo málo. S Brnem to funguje
leodubek
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte čer 07, 2011 8:31 pm
Model telefonu: N95 8GB

Re: InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v úte čer 07, 2011 9:43 pm

Tak ted jsem zkousel "Straznice,jihomoravsky", "Hodonin" i "Brno" a vsechno ok. Zkus se podivat do slozky "system/apps" jak v telefonu, tak i na karte a jestli tam je slozka InfoSB tak ji smaz. Restartuj telefon a znova nainstaluj. Jinak do posledni verze jsem dal ukladani chyb do souboru. Ten je "e:/system/apps/infosb/infosb.log". Tak jestli se tam neco objevi, tak mi to posli.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod leodubek v úte čer 07, 2011 9:55 pm

Tak už jde i Strážnice, doufám že to vydrží. Děkuji a dobrou noc :D
leodubek
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte čer 07, 2011 8:31 pm
Model telefonu: N95 8GB

Re: InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod jan l v pon čer 13, 2011 2:12 pm

Dobrý den.

Dneska jsem vypozoroval nějakou chybu u prográmku. Tedy chybu .... Je to vynikající aplikace a moc si vážím tvé práce.
A ta chyba : Prostě jsem dneska potřeboval přepnout mobil na velkokapacitní paměť. A ejhle něco mi to blokovalo. Tak jsem zkoušel, zkoumal. Odinstaloval vše, co bylo nedávno instalováno, až jsem přišel nato, že to dělá aktivní InfoSB. Když ho vypnu je to v pořádku. Někde to asi blokuje přístup na paměťovou kartu - tedy přesněji kartu vestavěnou v mobilu N95 8Gb. Dá se to takhle vyřešit, tím vypnutím, ale raději to hlásím, aby někdo jako já pak neodinstaloval spoustu programů a zbytečně nehledal. Dělá to ta verze 2.0.1.
Pěkný den.
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v pon čer 13, 2011 2:43 pm

Nevím jestli ti rozumím, ale jakýkoliv program co je nainstalovaný na kartu a běží, tak není šance připojit kartu k PC. InfoSB je sice nainstalovanej v telefonu, ale kvůli velikosti má některý soubory na kartě (poslední verze). V procesech u týhle aplikace běží "infosbserver.exe". Myslím si že když aplikaci zastavíš, tak by neměl být problém, ale nejspíš ti poběží ještě x aplikací. Já s tímhle bojuju od začátku co mám telefon se symbianem. No ale dělám to tak, že nejdřív vyjmu pam. kartu, restartuju telefon, chvíli počkám až všechno naběhne a pak zastrčím kartu. Tím se nemohlo nic spustit co je na kartě a můžu telefon připojit k PC. Někdy to napoprvé zahlásí chybu, ale pak už to jde.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod jan l v pon čer 13, 2011 3:15 pm

Jo, jenže u N95 8GB nejde vyjmout karta. U N73 jsem to taky tak dělal. Ale spíš mi udivilo, že to starší verze nedělala. (jak nakonec píšeš) InfoSB mám už nainstalovaný dlouhou dobu.

Je to v pohodě, jen, kdyby někdo měl podobný problém, tak že jen stačí vypnout InfoSB.
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: InfoSB [5.6.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v pon črc 25, 2011 3:25 pm

InfoSB v2.1.0 - 24.7.2011

● Svátky off-line - opravena chyba
● Oddělovače lze vypnout
● Funkce on-line synchronizace času s aktualizací (volitelně v nastavení)

Download
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod leodubek v úte črc 26, 2011 10:43 pm

Nebyla u prvních verzích zachována barva písma právě používaného motivu? Tady když dám defaultní tak je pořád bílá a u vlastních jen tři barvy a já používám převážně zlatou. :(
leodubek
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte čer 07, 2011 8:31 pm
Model telefonu: N95 8GB

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v stř črc 27, 2011 1:30 pm

Od první verze je to pořád stejný, jen přibyla možnost změnit barvu písma. Stále je to podle zvolenýho skinu. Barva se nastaví po aktivování aplikace a už se nemění. Takže pokud potom změníš motiv, tak bohužel. Jinak to udělat nejde protože aplikace běží jako python launcher, tedy je vidět jen v procesech a ne každej modul jde takhle spustit (appuifw apod.). Jinak hlavní barva písma je ta, jakou má nápis "InfoSB" v aplikaci a málo kterej originální motiv má víc jak 2 barvy. No a většinou je to právě bílá. Proto "defaultní".
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod andrejdudas v pon lis 14, 2011 6:05 pm

Saros, klobúk dole! :D Na Mojej N95 8GB funguje bez problémov. Ešte raz VDAKA!!!
Nokia N95 8GB, SW 20.0.016 H@cked by IAL
Nokia N8-00, SW 111.040.1511 Nokia Belle Refresh, H@cked by Norton...
andrejdudas
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: sob říj 29, 2011 5:51 pm
Model telefonu: Nokia N95 8GB, Nokia N8-00

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod saburafu v stř úno 15, 2012 9:06 pm

Ahoj,

chci si tuhle vychytávku kvůli kurzům měny nainstalovat na moji N97, ale při pokusu spustit instalátor to zahlásí "Chyba certifikátu. Kontaktujte dodavatele aplikace". Nevíte, v čem může být háček? Předem díky za pomoc.
saburafu
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř úno 15, 2012 8:58 pm
Model telefonu: N97

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v stř úno 15, 2012 9:11 pm

Aplikaci musis podepsat certifikatem, anebo si dej telefon do normalniho stavu (hack).
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod saburafu v čtv úno 16, 2012 7:03 pm

Ahoj,
tak to jsem zatím trochu v pasti. Jak se nastavuje HACK nevím a když jsem zkoušel podepsání certifikátem přes stránku shoujizu.net tak zatím taky bez úspěchu. Tam to na mě při pokusu o signature software chce "As the site traffic is too large, the signature download, open only to users of donations, thank you support." :roll:
Zkusím strejdu googla...
saburafu
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř úno 15, 2012 8:58 pm
Model telefonu: N97

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Benecore v pát úno 17, 2012 8:36 am

Certifikát ti je na dve veci...

Postupuj podľa tohto
viewtopic.php?f=4&t=13248
N950 MeeGo Harmattan PR1.2
BlackBerry Z10 Limited edtition
BlackBerry Dev Alpha B
---------------------------------------
Ako sťahovať z madlink.sk
• Otvoriť odkaz
• Počkať 5 sekúnd
• Stlačiť SKIP AD vpravo hore
---------------------------------------
Problémy narastajú, čím viac sa človek blíži k cieľu.
Nejde o to, ísť hlavou proti múru, ale skôr o to, nájsť očami dvere.
Uživatelský avatar
Benecore
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 520
Registrován: sob dub 17, 2010 8:38 am
Bydliště: Symbian/MeeGo
Model telefonu: N500 111.021.0028, N97 a N96

PředchozíDalší

Zpět na Python Aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron