InfoSB [25.7.2011], (CZ)

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod hanys3 v čtv led 03, 2013 7:27 am

Chci poděkovat "Sárošovi", že vůbec připustil možné zlepšení. Věřím, že to stojí moc času, ale výsledek bude stát určitě za to. Předem díky :class:
hanys3
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 139
Registrován: čtv kvě 29, 2008 8:06 am
Model telefonu: S4 mini, 4.2.2

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v úte led 08, 2013 2:30 pm

Tak dnes jsem obdržel tento email od wundeground.com:
Hello,

Your wunderground API key (8a93ba8exxxxxxxx) exceeded its allotted usage today by making 18 calls within a minute but the limit is 10.

We used one of your raindrops instead of disabling the key for the remainder of the day. You now have 28 remaining raindrops.

We check usage for 24-hour periods based on U.S. Eastern Time.

The plan you are registered for is 0 - Developer, granting you 500 calls per day with 10 calls per minute limit. To upgrade your plan go to: http://www.wunderground.com/weather/api ... /edit.html

Details: exceededrate: maxrate: 18 (of 10)
Time: Tue, Jan 08, 2013 04:05 EST

Thank you,
wunderground.com API Team"
Tak o tomhle omezení jsem nevěděl a řešení zatím nemám. Je možný že nám to utnou. Platit za to nehodlám a aby se každej registroval a pak zadal do aplikace svůj API klíč je asi blbost. Napadá mě snad, že bych si vytvořil několik účtu a klíče by se při aktualizaci měnily náhodně, ale bůhví jestli by to prošlo.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod sometimes v pát led 11, 2013 8:12 pm

to Saros:
Mám problém s tím, že počasí si dám aktualizovat v 7:00 ráno, další den se dívám a místo v 7:00 si udělal aktualizaci přes noc, nevím v kolik hodin. Takže jestli není třeba problém v tom, že více telefonů se takto "samy" aktualizují v jinou dobu než chtějí uživatelé a pak ti píše sever, že ho to přetěžuje.
A ještě jedna věc, dal by se obrázek 1.png ze kterého se pak dělá tapeta přesunot třeba do složky E:/data nebo nejlépe všechny části apliakce přesunout na C a daný obrázek 1.png by byl v C/data nebo C/images.
Občas mě zlobí paměťovka, takže by to nebylo špatné.
sometimes
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 31
Registrován: pát zář 21, 2012 7:08 pm
Model telefonu: E52

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v pát led 11, 2013 8:26 pm

Aktualizace se provádí vždy v celou hodinu podle nastavenýho intervalu. Už mám vymyšlený, že se aktualizace bude dělat pravidelně od spuštění aplikace. Tím by se to mělo vyřešit. Navíc mám už zaregistrovaných 8 API klíčů, který se budou vybírat náhodně. Ještě to musím vše otestovat. Instalačku můžu dát taky na céčko, ale aplikace zabere asi 0.5 Mb. No každej si vybere čemu dá přednost.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod sometimes v pát led 11, 2013 10:09 pm

Díky za objasnění, už se těším až to dokončíš.
sometimes
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 31
Registrován: pát zář 21, 2012 7:08 pm
Model telefonu: E52

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v čtv led 17, 2013 6:31 pm

InfoSB v4.1.0 - 13.1.2013

Zaregistroval jsem 8 API klíčů a ty se používají náhodně. Navíc aktualizace teď probíhá v intervalu od spuštění aplikace. Tím by se měl vyřešit problém s limitem API wunderground. Přiřazení dalších ikon jako např. "Slabé mrholení", "Slabé sněžení" atd. Rychlost větru v m/s nebo km/h. Verze pro Nokia C5-00 (tapeta přes celý display). Volitelná instalace do telefonu, nebo na kartu.

Stáhnout z m.uloz.to

Pro Nokia C5-00:
Stáhnout z m.uloz.to
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod sometimes v pát led 25, 2013 11:21 pm

tak jsem zkoušel 4.01
při instalaci na C a aktualizaci počasí první aktualizaci dá vše na plochu, při dalších aktualizacích už nenačte nové podmínky, takže mám pořád stejnou tapetu, ale soubor C:/system/apps/infosb/images/1.png vytvoří a ten obsahuje aktuální podmínky
při instalaci na E při pokusu o aktualizaci píše "nelze se připojit", přístupový bod je funkční, protože se při výběru města připojí a dá mi na výběr možnosti v okolí

verze 4.00 mi funguje perfektně.

Pokud mě na místě neodstřelíš :D tak bych měl dotaz jestli by šlo nastavit aby výsledný soubor 1.png se ukládal třeba na !:/data/infosb
chtěl bych pomocí app Best profiles měnit tapetu podle profilu, a ve složce system ta app nevidí žádné obrázky
samozřejmě pokud to jde nějak jednoduše, je mi jasné, že kvůli mě nebudeš vydávat novou verzi
sometimes
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 31
Registrován: pát zář 21, 2012 7:08 pm
Model telefonu: E52

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v sob led 26, 2013 1:16 am

Mam to otestovany na ctyrech telefonech a vse mi bezi bez problemu. I z pametovky. Kdyz te zlobi karta jak jsi psal, tak to instaluj do founu. Mohlo by pomoct po spusteni restartovat telefon. Best profiles ti tu tapetu z InfoSB nebude menit, protoze ta se po kazdy aktualizaci ulozi pod jinym nazvem. To je kvuli telefonum s FP2.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod e71 v sob úno 02, 2013 1:22 pm

Dá se změnit pozadí? Např. fotografie z pam. karty?
Děkuji za odpověď. Je něco podobného na C5 03
e71
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 39
Registrován: stř říj 31, 2012 5:48 pm
Model telefonu: N8 CFW FeReT, C5 03

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v sob úno 02, 2013 1:45 pm

Zatím nedá, ale plánuju to. Aplikace je pouze pro s60v3 s rozlišením displeje 240x320. O ničem podobným nevím.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod e71 v sob úno 02, 2013 1:55 pm

Děkuji mě to jeden na E71 OK, a chtěl jsem to dat na C5 03, tak to mám asi smůlu, nebo je nějaké možné jednoduché řešení?
e71
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 39
Registrován: stř říj 31, 2012 5:48 pm
Model telefonu: N8 CFW FeReT, C5 03

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v sob úno 02, 2013 2:24 pm

Ono ti to sice jede, ale musi to asi vypadat blbe kdyz e71 ma rozliseni 320x240. Na C5-03 to je to same. Musel bych ten telefon mit na par dni doma, abych to prizpusobil velikosti displeje. Od oka to fakt nejde, uz jsem se o to pokousel.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod e71 v sob úno 02, 2013 3:08 pm

No není to u e71 nejhorší, jen jsem musel vypnout aktuální snímek počasí/měny a nechal předpověď, zvolil vhodný tmaví motiv a je to super (denní aktuální předpověď). Když je to zaplé vše tak to do sebe leze (ta aktuální předpověď)
e71
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 39
Registrován: stř říj 31, 2012 5:48 pm
Model telefonu: N8 CFW FeReT, C5 03

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v sob úno 02, 2013 3:21 pm

No práve. Nejde to nijak na sirku usporadat. Na tenhle displej je kupodivu malo mista.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v ned úno 03, 2013 5:01 pm

InfoSB v4.2.0 - 2.2.2013

Opraveno:
- Doufám vyřešen problém s aktualizací (v intervalu od spužštění aplikace)
- Některé ikony
- Pokud se v nastavení telefonu smaže nějaký přístupový bod, tak v aplikaci se nastaví výchozí ("Žádný") a dojde k upozornění

:arrow: Stáhnout z m.uloz.to

Pro Nokia C5-00:
:arrow: Stáhnout z m.uloz.to
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod pacmen v stř úno 06, 2013 11:12 am

Nazdárek Sároši, měl bych pár dotazů :) . Myslíš, že by bylo možné dodělat:
- zprůhlednění podkaldu (pryč s černou), třeba jen že by tam zůstali nějaké linky na to aby se to nerozsypalo po displeji
- zvednutí ikon od spodního okraje displeje (třeba v nějakých krokách např. od 1 do 10)
- volba horizontálního centrování

Pokud by to byla drbačka, tak to asi nemá smysl, kdyby to bylo možné během "pár řádků" přidat jako volitelné do nastavení, třeba by to uvítalo víc lidí.
Jinak ještě musím podotknout, že nejen tato aplikace z Tvé dílny, dokáže pěkně nadupat telefon.
pacmen
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon črc 20, 2009 5:17 am
Model telefonu: Nokia E5

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v stř úno 06, 2013 2:23 pm

Transparentni pozadi opravdu planuju. Je s tim ale hrozna pakarna. Musim predelat vsechny ikony a tech je docela dost. Puvodne jsou z android aplikace Meteoservis a ty maj nejen jinej rozmer ale nejsou vsechny jakoby na stred. Takze si musim s kazdou vyhrat zvlast. Navic jsem do nich pridaval nejaky ty napisy jako mlha, opar, smog. No fakt hrozna piplacka. Co se tyce polohy toho vseho, tak to je taky orisek. Jde o to, ze co model telefonu, tak jinej rozmer plochy pro tapetu. Velkej rozdil je u OS 9.2 a 9.3. No a treba Nokia C5-00, tak ta to ma uplne jinak. Ta ma plochu pro tapetu pres celej displej. Tak nevim jak to vsechno rozpocitat, aby se to vsechno veslo na tak mrnavej displej. Ted to mam udelany tak, ze to je vsechno od spodniho okraje. Jenze u rozliseni co mas ty, tedy 320x240, to bude zrejme vsechno jinak. Navic se na ten displej vejde asi jen ty 4 ikony s predpovedi.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod pacmen v čtv úno 07, 2013 7:43 pm

tak jsem vyzkoušel i verzi pro Nokii C5-00 a tam kupodivu je to horizontálně vycentrováno, na úkor toho, že je vše posunuto trochu níž, takže teplota pod obrázky zasahuje to klávesových zkratek .
pacmen
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon črc 20, 2009 5:17 am
Model telefonu: Nokia E5

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v ned úno 10, 2013 11:55 am

InfoSB v4.2.1 - 7.2.2013

Částečně podpora pro rozlišení displeje 320x240 (320x197) - poze počasí

Obrázek

:arrow: Stáhnout z m.uloz.to
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod e71 v sob bře 02, 2013 7:58 pm

Na e71 funguje, jen se musí vypnout aktivní režim tel nebo aktuální předpověď, leze to do sebe, kdy by to šlo poskládat vše vedle sebe. aktuální předpověď velká ikona a pak ta denní, jinak se mi aplikace velice líbí, již se těším na upgrade s možností vložení vlastního pozadí. :class:
e71
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 39
Registrován: stř říj 31, 2012 5:48 pm
Model telefonu: N8 CFW FeReT, C5 03

InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Nikovlas v čtv úno 20, 2014 4:55 pm

Zdravím - po dlouhé době jsem se rozhodl, že nějak upravím svůj už relativně starý E52, tak si tu na fóru pročítám různé triky se symbianem, aplikacem atd... tak proto píšu na rok staré vlákno... ale k věci.
Používám aktivní pohotovostní režim, takže v aplikaci zruším aktuální předpověď, ale stejně se mi to nezobrazuje čistě - v horní části se mi černé pozadí aplikace různě přebíjí s béžovým (?) pozadím plochy a dole je spodní část hodnot udávajících teplotu překryta lištou "menu/otevřít/kontakty" (menu a kontakty jsou mé navolené klávesy). Někdo nějaký tip, jak to elegantně vyřešit? Aktivního pohotovostního režimu bych se nerad vzdával - možná by to malinko lépe vypadalo s černým pozadím i v pohotovostním režimu...
Dík.

(Na E52 mám rozlišení tuším 240x320.)
Nikovlas
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv úno 20, 2014 4:49 pm
Model telefonu: E52

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod aldur59 v pát kvě 09, 2014 2:49 pm

Saros mohl by ses podívat na InfoSB nějak se zaseklo počasí mám tam úterý až pátek (a dnes je pátek). Vypadá to že se neaktualizuje,svátky a měny ano. Kdyby si byl od té dobroty,já vím E52 se symbianem je dnes už nemoderní telefon,ale jsem na něj zvyklý a mám ho rád. Předem dík.
aldur59
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned srp 15, 2010 4:31 pm
Model telefonu: Nokia E52 fw 091.003. hacked

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Saros v čtv kvě 15, 2014 3:17 pm

InfoSB v4.2.2 - 15.5.2014

Opraveno, mělo by to být OK.

:arrow: Stáhnout z m.uloz.to
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod Magus666 v čtv kvě 15, 2014 4:53 pm

Saros píše:InfoSB v4.2.2 - 15.5.2014

Opraveno, mělo by to být OK.

:arrow: Stáhnout z m.uloz.to

Dík moc.Vše OK.
Magus666
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob bře 22, 2008 6:50 pm
Model telefonu: Nokia N95 8GB

Re: InfoSB [25.7.2011], (CZ)

Příspěvekod vasikk v pon kvě 19, 2014 9:21 am

Já hlásím stejný probílém i po aktualizaci (N82).
Po kliknuti na START v menu aplikace vyskočí hláška "nelze se připojit".

Aplikace se spustí, ale svátek ma Pankrác :)


Edit:
Vyřešeno a potvrzuji funkčnost. Chyba byla asi někde v pythonu. Po přeinstalaci pythonu šlape :class:
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Předchozí

Zpět na Python Aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron