Smart Workspace [27.3.2010]

Smart Workspace [27.3.2010]

Příspěvekod Saros v ned pro 06, 2009 5:37 pm

Smart Workspace

Beta verze aplikace na spuštění šesti aplikací přes ikony v pohotovostním režimu.

Screenshot poslední verze:
Obrázek


Aplikace se nastavuje buď přes "Settings.ini" ve složce "private/eacceee1", nebo pomocí editoru. Je možné nastavit 6 aplikací zadáním jejich UID a taky kód klávesy přes kterou se zobrazuje/skrývá lišta. Po editaci přes soubor "settings.ini" soubor uložte v unicode

SmartWorkspace_v1.0_cz.zip
(13.96 KiB) 401 krát

SmartWorkspace_v0.2.0.zip
Autostart, neomezený počet ikon v liště
(14.38 KiB) 258 krát

Smartworkspace v0.3.zip
(17.62 KiB) 191 krát

SmartWorkspace_0.4_EN.zip
Pro telefony s pohybovým čidlem
(17.54 KiB) 280 krát

SmartWorkspace_0.4_for_9.2-9.4.zip
Pro dotykové telefony
(17.8 KiB) 239 krát

smartworkspace_0.4_without_sensor.zip
Pro telefony bez pohybového čidla
(17.45 KiB) 240 krát



Smart Workspace Editor


Aplikace k úpravě nastavení přes GUI
Vyžaduje Python + hack
Screenshot poslední verze:
Obrázek
S4SW.zip
1. EN verze
(8.37 KiB) 183 krát

S4w_cz.zip
Soubor nakopírovat do !\Private\25012010
(1.52 KiB) 204 krát

S4SW_2.0.zip
Verze bez češtiny, možnost vlastní polohy baru
(9.05 KiB) 177 krát

S4SW_2.1.zip
- Reálné pozadí při výběru vlastní polohy
- Zobrazení stavu nastavení v menu
(9.32 KiB) 257 krát
Smart_Workspace_Compact_v2.0.0cz.zip
SmartWorkspace + Setup Manager v jedné instalaci. Pro s60v3
(60.37 KiB) 415 krát
Naposledy upravil Saros dne pon led 25, 2010 3:08 pm, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: Smart Workspace [25.1.2010]

Příspěvekod bazdesh v pát led 29, 2010 12:37 pm

při spouštění toho editoru (S4SW) mi to vypíše chybu 'error in module applist'... python mám (Python plus II), hack taky... ten applist jsem hledal všude, ale ať stahuju jakejkoliv, vždycky to hodí tuhle hlášku :t ... předem dík za odpovědi.. :)
Loučím se s vámi, bylo mi tu dobře..

RIP, Symbian OS
Uživatelský avatar
bazdesh
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob čer 06, 2009 9:33 am
Bydliště: 布羅烏莫夫
Model telefonu: Nokia 5320 cfw 06.203

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod Saros v pát led 29, 2010 2:57 pm

Píšeš že máš hack. Tak ho použij a vypni zabezpečení telefonu (Caps-Off).
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod bazdesh v pát led 29, 2010 2:59 pm

nejsem blbej :roll: ... open4all vypínám jen když jdu hrát n-gage... takže hláška je tam s aplikovaným open4all patchem :help:
Naposledy upravil bazdesh dne stř úno 10, 2010 4:34 pm, celkově upraveno 1
Loučím se s vámi, bylo mi tu dobře..

RIP, Symbian OS
Uživatelský avatar
bazdesh
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob čer 06, 2009 9:33 am
Bydliště: 布羅烏莫夫
Model telefonu: Nokia 5320 cfw 06.203

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod Saros v pát led 29, 2010 3:05 pm

Netvrdím že jsi blbej, jen ti říkám abys vypnul zabezpečení telefonu. Open4all ti umožní jen přístup do systémových složek. Vypni to a budeš o něco moudřejší...
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod bazdesh v pát led 29, 2010 3:08 pm

a když na mý 5320 (fp2) caps off nefunguje.. ??, co potom s tím ??... :oops:

//EDIT> caps off funguje, ale jen jako restart... :D
Loučím se s vámi, bylo mi tu dobře..

RIP, Symbian OS
Uživatelský avatar
bazdesh
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob čer 06, 2009 9:33 am
Bydliště: 布羅烏莫夫
Model telefonu: Nokia 5320 cfw 06.203

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod Saros v pát led 29, 2010 3:26 pm

Bez úplnýho přístupu to nespustíš, protože tahle aplikace potřebuje editovat soubor ve zložce "private". Když už jsi ale dostal do telefonu Rompatcher tak bys tam měl dostat i třeba Secman.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod .:Generic:. v pát led 29, 2010 3:31 pm

Nevím jak u vás, ale u mě otevře Open4all RP+ i složku "Private"
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod bazdesh v pát led 29, 2010 3:46 pm

Saros píše:...tak bys tam měl dostat i třeba Secman.

Secman tam dostanu, ale na fp2 nerozjedu (rozjedu, ale bez výsledku)... u fp2 (a u 5320 fw 03.08 a výš) je jediná možnost hacku helloox + rompatcher (a v tom mi open4all otevře, stejně jak Generic píše, i 'private' atd..)
Loučím se s vámi, bylo mi tu dobře..

RIP, Symbian OS
Uživatelský avatar
bazdesh
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob čer 06, 2009 9:33 am
Bydliště: 布羅烏莫夫
Model telefonu: Nokia 5320 cfw 06.203

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod Saros v pát led 29, 2010 3:58 pm

Jasně, to mě taky open4all umožní přístup do private. Je možný v ní i editovat a podobné. Ale u těhlech python aplikací bohužel ten patch nějak nezabírá. Zkouším ten script teď projíždět a něco v něm je špatně. Třeba když jsem dělal Hidelogo tak tam taky je potřeba zapisovat do private a stačilo dát tý aplikaci přes SmartSis devcert a fungovalo to. Tady jsem to zkoušel a nejde to.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Re: Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod bazdesh v pát led 29, 2010 4:07 pm

takže když nerozjedu Secmana nebo capsoff, můžu se s touhle app rozloučit??..
btw, nešlo by přepsat script, aby to editovalo soubor někde externě (jako že bych ten settings.ini vykopíroval třeba do !:Others/ ??)
>Edit / teď mě tak napadlo, což takhle tu app ocertifikovat certifikátem, kterým jsem certifikoval helloox?? > (edit 2) > certifikace k ničemu.. :D
Loučím se s vámi, bylo mi tu dobře..

RIP, Symbian OS
Uživatelský avatar
bazdesh
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob čer 06, 2009 9:33 am
Bydliště: 布羅烏莫夫
Model telefonu: Nokia 5320 cfw 06.203

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod Saros v pát led 29, 2010 4:20 pm

Jo to by možná šlo. Zkusím to předělat a pak se ozvu.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod .:Generic:. v pát led 29, 2010 4:25 pm

Zkoušel jsem to, jde to
Upravuju v C:\Data
default.zip
(2.4 KiB) 151 krát

Nakopíruj tento soubor do Private\25012010
Potom zkopíruj settings.ini do složky Data a uprav pomocí programu
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod bazdesh v pát led 29, 2010 4:40 pm

Generic: díky za snahu, error s tím modulem mi to vyhazuje pořád... takže, jestli tě můžu poprosit, uploadni mi tvůj !:sys/bin/applist.pyd

v tom default.py bylo
Kód: Vybrat vše
try:
import applist
except:
a.note(ru('error in module applist'), 'error')
os.abort()

... to jsem smazal... takže aplikace se spustí, ale nemůžu přidávat ani prohlížet aplikace, můžu jen 'settigns' a 'review'...
Loučím se s vámi, bylo mi tu dobře..

RIP, Symbian OS
Uživatelský avatar
bazdesh
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob čer 06, 2009 9:33 am
Bydliště: 布羅烏莫夫
Model telefonu: Nokia 5320 cfw 06.203

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod .:Generic:. v pát led 29, 2010 4:43 pm

APPLIST.zip
(1.87 KiB) 182 krát
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod bazdesh v pát led 29, 2010 4:45 pm

díky.. ten applist to vyřešil... žádná chyba s hackem, ale chyba v modulu :D
Loučím se s vámi, bylo mi tu dobře..

RIP, Symbian OS
Uživatelský avatar
bazdesh
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 131
Registrován: sob čer 06, 2009 9:33 am
Bydliště: 布羅烏莫夫
Model telefonu: Nokia 5320 cfw 06.203

Smart Workspace [29.1.2010]

Příspěvekod .:Generic:. v pát led 29, 2010 4:49 pm

ok, jdu to tady promazat a prdnu to do prvního příspěvku..co dělat když bude program hlásit chybu ;)
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Smart Workspace Compact

Příspěvekod prokop v sob bře 27, 2010 8:47 am

Do prvního postu přidána Smart_Workspace_Compact_v2.0.0cz (pro s60v3)
Jedná se o samotnou aplikaci SmartWorkspace + její nastavení Setup Manager v jedné instalaci. Vše v CZ.
V menu budou dvě ikonky:
Smart Workspace - samotná aplikace.
Setup Manager - rozhraní ze kterého se dá upravovat nastavení. Jde o S4SW 2.0 s opravou drobných bugů a zmenšenou velikostí.

Funkční s Python Plus II a Python Plus V, ale opět je potřeba nahradit modul applist (přibalen v archívu)

EDIT:
Dosavadní Smart Workspace jsem nezkoušel, ale jestli jí teď máte nastavenou, tak asi bude dobré zazálohovat soubor C:/private/eacceee1/Settings.ini, ať jí nemusíte nastavovat znova.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Smart Workspace [27.3.2010]

Příspěvekod rasasak v ned říj 03, 2010 7:38 pm

ehm ... dobre nainstaloval sem python, nainstaloval sem aplikaci ... tu listicku dole mam ... ale jak ji mam proboha ovladat ? :D sem na to nikde neprisel :(
E66-1 FW 400.21.013 HACKED
Uživatelský avatar
rasasak
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: pát črc 27, 2007 1:49 pm
Model telefonu: E66

Smart Workspace [27.3.2010]

Příspěvekod Zdenek444 v ned říj 03, 2010 8:24 pm

O příspěvek nad tebou :roll: :
prokop píše:V menu budou dvě ikonky:
Smart Workspace - samotná aplikace.
Setup Manager - rozhraní ze kterého se dá upravovat nastavení. Jde o S4SW 2.0 s opravou drobných bugů a zmenšenou velikostí.
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Smart Workspace [27.3.2010]

Příspěvekod rasasak v ned říj 03, 2010 8:36 pm

jo to sem cetl .... vim ze tam sou dve ikonky .... s nastavenim ale to neresi muj problem jak tu listu ovladat :t

dokonce sem stahl a nainstaloval si novejsi 0.5 verzi ktera tu neni ..... ale proste ... at namapuju jakoukoliv klavesu tak to nijak nereaguje

proste ikonky sviti na tapete krasne ale k cemu jsou kdyz mne nejdoou ovladat ? :D


EDIT: tak kdyz otocim displej nalezato a vratim tak to funguje takhle

-> kratkce stlacena navigacni klavesa = pohyb ve workspace liste .... dlouze sltacena pohyb v nokiackem rezimu pohotovostnim .....
-> jakmile vylezu z menu a vratim se na polochu tak to nefunguje a musim znova otocit displej :D
-> jo a sice se takto divne uz v liste hejbu ale neumim potvrzovat :D
E66-1 FW 400.21.013 HACKED
Uživatelský avatar
rasasak
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: pát črc 27, 2007 1:49 pm
Model telefonu: E66

Smart Workspace [27.3.2010]

Příspěvekod Zdenek444 v ned říj 03, 2010 9:43 pm

Jo takhle :D Mě to jde normálně šipkama a OK tlačítkem ať rovně, nebo naležato... To je dost zvláštní, že ti to takhle blbne... Zkus třeba vypnout nebo zapnout pohotovostní režim (podle toho, jak ho máš teď) a jinak asi budeš muset počkat, až se objeví někdo, kdo má taky tenhle problém :?
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Smart Workspace [27.3.2010]

Příspěvekod rasasak v ned říj 03, 2010 10:13 pm

jj zkousel sem vypnout rezim .. a dela to to stejny ..

proste hejbani ve workspace aktivuju tim ze pretocim telefon .. pak to funguje i na stojaka .. ale jen posouvani kratkym stisknutim .. potvirdit nejde .. a jde to jen do te doby nez opustim pohotovostni rezim .. pak to musim proste znova takto divne aktivovat :D

nemuze to byt treba tim ze mam E66 ? .. sem o ni slysel ze to neni ani FP1 ani FP2 ... ale nejaky jakoby FP1.5 ... nejaky mezivyrobek .. ze treba se chova odlisne ?
E66-1 FW 400.21.013 HACKED
Uživatelský avatar
rasasak
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: pát črc 27, 2007 1:49 pm
Model telefonu: E66

4all Smart Workspace

Příspěvekod ricin95 v ned bře 27, 2011 11:33 am

Podarená aplikacia tak som ju naklonoval je to prehľadne a veľké ikony sú krajšie ale ak máte nejakú peknú tému tak sa to nehodí. Postup nainštalovať základnú a potom 1,2,3 nie je nutné inštalovať všetky k aplikáciám sú pridelené klávesove skratky podľa názvu čiže 1 má 1 a tak ďalej samozrejme sa dajú zmeniť. Príjemné užívanie
GifTailor_0001.gif
Fm
V 35.0.001 RM-320
ricin95
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: ned lis 08, 2009 12:23 pm
Bydliště: Banská Bystrica
Model telefonu: N95-8G, Nokia 500

Re: Smart Workspace [27.3.2010]

Příspěvekod sedon v úte kvě 07, 2013 1:46 pm

Nerozumim tomu scancode.. Mam nainstalovany dva panely, ale nvm, jak mezi nima prepnout.. vim, ze hacek bude v tom scancode asi,ale nvm, jak to pouzit.. Pouzil bych jen jeden, pak to funguje dobre, ale nelibi se mi, ze se ikony skladaj jen do jednoho radku. Tzn. ze se ikony zmensuji.. Muzete mi helpnout? Diky.
Edit// kdyz pouziji kl. Zkratky 1,2,3 jak se radi vyse.. Tak panely maximalne mizi a ovladat lze vzdy jen ten prvni. Integrovany pamel mam vypnut.
sedon
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned kvě 05, 2013 11:03 am
Model telefonu: Nokia C5-00.2 5MP

Smart Workspace [27.3.2010]

Příspěvekod ricin95 v pon kvě 27, 2013 8:35 am

Skús spustiť SETUP MANAGER a SPUSTIŤ POHO.REŽIM. Snáď si nemyslíš že som ten screen spravil vo fotoshope :lotpot
Fm
V 35.0.001 RM-320
ricin95
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 28
Registrován: ned lis 08, 2009 12:23 pm
Bydliště: Banská Bystrica
Model telefonu: N95-8G, Nokia 500


Zpět na Python Aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron