muj "Magorismus" má už léta za sebou ... Období Reshackeru (jasně že pro komp), pár překladů her a prográmků, nebo dekomprimace exáčů & dll ... prostě sem chtěl vždycky módovat dle sebe a ne se spokojit s tím, co nám předpřipravili výrobci .
A hlavně nemám rád, když je něco moje a nemám full přístup - no tož se snažím si ho zařídit
======================================
Jo když sem si plnil founa kravinkama, tak sem instaloval se vším a projel i ty scripty.
fakt zajímavý, co tam s tím jde

ale už sem to někde psal - Symbian je pro mě teda zatím španělská vesnice ...
Jen by mě ale u těch scriptů zajímala jedna věc:
testimagedecoder.py - po spuštění mi to na konci vyhodí
[Errno -1] KErrNotFoundto je tak v poho, nebo mi v mobilu něco hapruje ?
No jo, ten share server - když se Saroš nabídnul

- sem mu už včera tu PM poslal
právě, že sem si říkal, že to je na tenhle server přeci jen objemnější

- Kód: Vybrat vše
http://www.4shared.com/file/NNh_P6nL/AniMenu_Plus_v2.html
má to ca 9MB, ale odsud to jede na to, že to je free server celkem dobře (mám sice rapid, czshare ... ale netuším, kde všude můžeš stahovat) Jinak je to pohromadě i s přiloženým původním Pythonem, kterej samozřejmě pokud mám MPMP tak nepoužiju (soubory 1 & 2)
Ale osobně to už ani nebudu potřebovat - opravdu zafungovalo to, co jsem udělal.
MPMP-VII nainstalovaná na mobil + rozpakovaná na kartě a funguje vše, včetně toho Animenu

No jo, takže buď jak píšeš, se někdo chytí a nebo tu je minimálně případná testovací pomoc, pokud někomu nepojede nějaká aplikace jak má --> "install MB/copy to card ..."