BT_TeRRor [25.8.2008] (unsigned)

Příspěvekod hanni v sob led 05, 2008 11:41 am

BT Switch mam nastaveny na lavom funkcnom tlacitku..staci jeden stisk tlacitka a BT je vypnute alebo zapnute. Takze u mna by mal BT terorista smolu,rychlo by skoncil karieru :wink:
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod Tuxx v sob led 05, 2008 12:51 pm

to je pravda len to musis stihnut stlacit za ten zlomok sekundy co ma foun pauzu :) neskusal som jak rychlo reaguje n73 tak neviem ale na n5300 sa to dalo. Ale myslim ze takych antiteroristov ako ty sa najde malo :P
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

jasně

Příspěvekod rajs v sob led 05, 2008 1:05 pm

souhlasím s tebou hanni i má nejpoužívanější aplikace BT Switch :D :D
rajs
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 114
Registrován: pát říj 05, 2007 7:44 pm
Model telefonu: Nokia 5800XM

Příspěvekod escapemann v ned led 06, 2008 2:54 pm

neviete mi poradit preco to nemozem spojazdnit?urobil som vsetko presne podla navodu ale nejde mi ani pybattery stale vypisuje Import Error No module named bt_teror
Naposledy upravil escapemann dne pon led 07, 2008 6:04 pm, celkově upraveno 2
Nokia N73 plum/silver+Apacer 2GB
escapemann
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát čer 08, 2007 1:11 pm

Příspěvekod Tuxx v pon led 07, 2008 3:30 pm

ako ti moze clovek poradit ked si nenapisal ako sa prejavuje to ze ti to nejde? :roll:
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod Garfield73 v pon led 07, 2008 3:45 pm

Pomoc lidi me to porad vypisuje nejakou chybu
musim mit odinstalovany i ten predchozi bt_terror?
Nokia N73
Uživatelský avatar
Garfield73
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 173
Registrován: čtv črc 19, 2007 9:45 am
Bydliště: ČR - Praha

Příspěvekod Tuxx v pon led 07, 2008 3:56 pm

ja som ten predchadzajuci odinstaloval. Neviem ci to moze byt tym ze mas obidva. Ked spustis python a tam das Run script tak by malo byt jedno ktory spustis. Ale ked ti to hadze chybu tak jeden odinstaluj. Naco su ti dva? :)
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod spalekjirka v stř led 09, 2008 9:03 pm

taky se vám při každém nalezení nové oběti objeví tabulka jestli chcete uložit tohoto člověka? mě vždycky a když už tam každého uložím,tak mě nejde smazat...nevíte jak tam mám ty lidi smazat??
stará motorola - Siemens Mt50 - SE k700i - .::N73::.
Uživatelský avatar
spalekjirka
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: sob zář 22, 2007 2:44 pm

Příspěvekod pelda v ned led 13, 2008 8:03 pm

escapemann píše:neviete mi poradit preco to nemozem spojazdnit?urobil som vsetko presne podla navodu ale nejde mi ani pybattery stale vypisuje Import Error No module named bt_teror

Já mám přesně stejný problém. Pořád mi to píše když pouštím Bt terror launcher.py Import Error No module named bt_teror. A to jsem to dělal podle návodu. Je potřeba certifikovat ten module pack?
pelda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pát led 04, 2008 5:57 pm

Příspěvekod Tuxx v ned led 13, 2008 10:46 pm

ano je treba to certifikovat
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod pelda v pon led 14, 2008 6:10 pm

Tak jsem to ocertifikoval ale dělá to to samé :(
Nokia N80 + 2GB, FW 5.0719.0.2
pelda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pát led 04, 2008 5:57 pm

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pon led 14, 2008 6:18 pm

Certifikací to není. Sice s tímhle zkušenost nemám, ale podle hlášky to vypadá, že si to buď dal na špatný místo nebo se to špatně jmenuje. Píše ti to:

"Error při vkládání - žádný modul jménem bt_teror"

Radši se ještě jednou dobře podívej na návod, jestli si všechno udělal ok :wink:
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod prokop v pon led 14, 2008 6:26 pm

Mám pocit že BTTerror využívá jiný pack, který by měl mít vlastní adresář. Já jsem si packy upravil podle svého a je to teď taková slátanina že těžko dám radu jak jsem to zprovoznil. Někde tady v pythonovských aplikacích se ale o tom adresáři píše.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Tomis v pon led 14, 2008 6:28 pm

Zajímavý postřeh, funguje na všechny testované přístroje - tedy na: N 6130i, SE K700i, SE K800i, N 6300 i na N73, ale na kámošovu N 6120c ne - poprvé odmítne a pak další žádosti nechodí.

Přitom na moji starou N73ku program funguje dobře, mám tušení, že Nokie okolo BT něco upravovala do novějších fw nebo do FP1, ale to jsou jen spekulace, na jiným modelu s FP1 jsem to zatim nezkoušel...
Nokia N95 FW 20.0.015, 8GB microSDHC class 6 SanDisk
Uživatelský avatar
Tomis
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 183
Registrován: čtv srp 10, 2006 3:14 pm
Bydliště: Žamberk

Příspěvekod pelda v pon led 14, 2008 6:38 pm

Ten BT teror se jenom zkopíruje do telefonu nebo se to musí nějak nainstalovat? Protože jsem to zkopíroval do složky, kde jsou všechny ty pythonské scripty když zmáčknete run console
pelda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pát led 04, 2008 5:57 pm

Příspěvekod prokop v pon led 14, 2008 6:56 pm

Ano, mělo by se to nakopírovat do složky kde jsou ty pythonské aplikace, ale do správného packu.
Nebo pomocí Py2sis udělat z toho *.py souboru vlastní sisovou aplikaci se spouštěcí ikonou.
:arrow: diskuse k Py2sis

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Frozy v pon led 14, 2008 7:39 pm

mam s tim take problemy to rozchodit... tak nebyl by naky navod jak na to? :-D

nemam v telefonu nic..
nainstuluju:
PythonForS60_1_4_1_3rdEd
PythonScriptShell_1_4_1_3rdEd

/megaPyModulePack_all - jestli tam je, nebo neni nema vliv :-)/
a pak sem si stahl tady uverejnou en verzi programu.. rozbalim a je tam

bt_teror_launcher.py
a
slozka lib ve ktere je soubor bt_teror.pyc

at hodim oba soubory do slozky python, do rootu, nebo jeden do python a celou slozku lib do python / rootu stale nic..

pustim python dam run script -> vyberu script bt_terot.... .py

a pise mi to take no module named...
pak take file c:\resource\site.py...


takze zasadni otazky :-)
kam instalovat python? na kartu / disk C ?
po instalaci pythonu kam nahrat ony dva soubory? /nasel sem to i jako sis aplikaci - stale stejny problem..bud chyba, nebo jen problikne/
N73 + 1GB, FW 4.0812.4.0.1
Uživatelský avatar
Frozy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 18
Registrován: pon pro 31, 2007 1:56 pm

Příspěvekod prokop v pon led 14, 2008 8:20 pm

Python se snad vždycky musí nainstalovat na C/. samotné *.py a *.pyc soubory jsou v rootu nefunkční, musí být v nějaké složce.
Jak je to s tím Pythonem samotným a Python Shellem vs. Module Packy si už nepamatuju, Python konzoli používám pořád tu původní asi rok starou ... ( na C/).
Návod bych napsal když si pořádně vzpomenu co a jak jsem dělal a měnil nebo když bych všechno zkusil znova od začátku (fakt v tom mám guláš - jak v telefonu, tak v hlavě). Musel bys ale zařídit aby den měl 50 hodin. Aspoň zítra a pozítří :wink: .

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Frozy v pon led 14, 2008 8:45 pm

preinstalovano na C... soubory *.py mam ve slozce na C:/python.. i e:/python a stale bez vysledku :-D jeste si s tim pohraju
N73 + 1GB, FW 4.0812.4.0.1
Uživatelský avatar
Frozy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 18
Registrován: pon pro 31, 2007 1:56 pm

Příspěvekod pelda v pon led 14, 2008 8:47 pm

Mě nefunguje ani ten P2SIS. Mohli byste někdo až budete mít čas udělat z toho bt_teror.py udělat bt_teror.sis? :)
Nokia N80 + 2GB, FW 5.0719.0.2
pelda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pát led 04, 2008 5:57 pm

Příspěvekod Frozy v pon led 14, 2008 9:54 pm

ten tu je hned v prvnim prispevku ten ruskej.. :-D

btw. uz sem to rozchodil.. ale zatim jen tu ruskou verzi :'(
N73 + 1GB, FW 4.0812.4.0.1
Uživatelský avatar
Frozy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 18
Registrován: pon pro 31, 2007 1:56 pm

Příspěvekod prokop v pon led 14, 2008 10:11 pm

No tak když už jsi chtěl ten návod tak se poděl jak se to povedlo tobě :wink: .

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Frozy v pon led 14, 2008 10:18 pm

mno nainstaloval jsem python 1.4.1 + python script shell 1.4.1 + megaPyModulePack_all(bez nej mi to neslo) do pameti telefonu

a potom sem nainstaloval SIS soubor hned z prvniho prispevku... take do pameti telefonu
mno a to je cele (v jednoduchosti je sila :-D )

jinak se mi to nepodarilo -> nechapu to, ze ta sis aplikace vam nainstaluje ty dva soubory bt_teror_launcher a bt_teror do slozky python v pameti telefonu, ale pokud tam nahraju tu anglickou verzi techto souboru tak to nejde :-( takze takhle pres instalace vseho do pameti telefonu sem zatim rozbehal jen ruskou verzi... mozna kdyby nekdo sbalil tu anglickou pres PySis (nebo jak se to menuje) tak ze by se to nejak nechalo taky premluvit :-)

PS: ta ruska verze zkousena N73 -> 6230i a funguje
N73 + 1GB, FW 4.0812.4.0.1
Uživatelský avatar
Frozy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 18
Registrován: pon pro 31, 2007 1:56 pm

Příspěvekod prokop v pon led 14, 2008 11:00 pm

To s tím přebalením je právě pro mě problém. Psal jsem to tuším u Py2sis.
Když udělám překlad a zabalím ho tak je aplikace nestabilní. Třeba třikrát je všechno OK a pak několikrát po spuštění zase jen problikne ikona a nic. Prostě to vypadá jako by někdy Python nechtěl zavést *.sis aplikaci do systému.
Chci se na to pořádně podívat, ale teď je dost práce s fórem. Stejně ale mám rozdělaný jeden nápad v pythonu, tak se snad už brzy k tomu dostanu.
Ale myslím že těch pár ruských slovíček se naučí každý...

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Liboo v ned úno 10, 2008 6:45 pm

hoši mě to nejde hlásí to ,,systém error (-2) co to je?
Uživatelský avatar
Liboo
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob zář 08, 2007 8:36 am

Příspěvekod Saros v pon srp 25, 2008 10:14 pm

BT_Terror Cz


-instalacka
-cestina
-ikona

:ld
BT_Terror_Cz.zip
(9.96 KiB) 104 krát


:arrow: mirror na 4shared
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Příspěvekod bbukaj v pon lis 24, 2008 8:51 pm

Ja to jeste nemuzu skusit, protoze nemuzu certifikovat mam totiz takovyho virka v PC ale jestli to faka cesky tak je to bomba.
NOKIA 5800 Xpress Music S/Black
Uživatelský avatar
bbukaj
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: pát říj 10, 2008 5:06 pm
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod vasikk v úte lis 25, 2008 12:25 pm

nevite nekdo o necem podobnem co nebeha pod pythonem???
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Re: BT_TeRRor [25.8.2008] (unsigned)

Příspěvekod BoreCzech v sob led 10, 2009 5:44 pm

ta česka verze kali v pohodě ;) želbohu nenajde skryté :(
BoreCzech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 49
Registrován: pát pro 26, 2008 7:39 pm

Re: BT_TeRRor [25.8.2008] (unsigned)

Příspěvekod flibor v úte kvě 12, 2009 8:33 pm

Existuje už i verze 1.2 (Sároš má myslím 1.1), mám to i přeložené, ale asi to nemá sem smysl dávat. Nepřibyly nové funkce, jen je upravená vnitřní struktura. A je tam jiná ikona - Sároš má hezčí.
flibor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 967
Registrován: čtv dub 02, 2009 12:32 pm
Model telefonu: ZTE Grand X In 4 GB

PředchozíDalší

Zpět na Python Aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron