Stratagus - Warcraft 2

Moderátor: Game Moderátor

Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod Maikl v sob dub 04, 2009 10:35 am

Stratagus - Warcraft 2

Jde o port legendární hry Warcraft 2 na zařízení s60v3,s60v5.

Instalace:

Rozbalte archív - složku data nakopírujte na kořen karty E:\
stratagus_S60v3.sisx - nainstalujte na pam. kartu.

ovládání:

Zelené tlačítko - objeví se ctrl to znamená že můžete měnit ovládání, překlápět obraz.

Zaplé ctrl:
menu (i ve hře):

0 - mělo by se objevit písmenko M nad ctrl (jinak na šířku je vzhůru nohama takže M j W) - aktivuje se ovládání ukazatele joystickem.
2 - rotace displeje (na výšku,šířku)
3 - další rotace
doleva doprava (na horu a dolu) - zvýšení a zeslabení hlasitosti

Ve hře:

Zaplé ctrl:


8 - aktivujese pohyb po mapě ( značí písmenko C)

Vyplé ctrl:

pravé kontextové tl. - k určování pohybu
levé kont. tl. - hromadne označování
Joystick - ovládání

Podporuje bluetooth myš. To vidm snad poprvé BT myš :roll: .

Tohle je defaultní nastavení a bude asi i víc možností,tohle sem zjistil při hraní. Hra mi občas spadne , možná nedostatek ramky (spíš to vídím ještě na chybky), ale ted po půl hodině hraní bez pádu. Ale závídím těm,kdo májí symbian s dotykovým displejem 8)

Obrázek Obrázek Obrázek


Ke stažení:
  • SISx a data soubory:
    Kód: Vybrat vše
    http://www.embeddev.se/agroot/stratagus_S60v3.sisx
  • Pouze SISx:
    Kód: Vybrat vše
    http://www.embeddev.se/agroot/stratagus_s60v3.zip
Obrázek
Uživatelský avatar
Maikl
GamesUploader
GamesUploader
 
Příspěvky: 337
Registrován: pon úno 26, 2007 6:33 pm
Model telefonu: Nokia N900

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod stefan v sob dub 04, 2009 11:48 am

Tak na toto som dllllho čakal :radost
Nokia 5110 -> Alcatel OT 311 -> Nokia 3510i -> Nokia 3650 -> Nokia N-Gage -> Nokia 6600 -> Nokia N73 -> Nokia N95
Uživatelský avatar
stefan
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 74
Registrován: sob dub 14, 2007 5:48 pm
Bydliště: Slovensko - Žilina

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod AngelDied v sob dub 04, 2009 12:12 pm

Další důvod proč si koupit phone s dotykáčem....Fakt super ještě teď si pamatuji jak jsem to hraval na Pc :D
Jdu to vyzkoušet doufám že to povalí i na N73 :radost
AngelDied
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: pát úno 06, 2009 9:54 am
Bydliště: Konice 79852

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod Maikl v sob dub 04, 2009 12:39 pm

Jde to na N73,sám sem to pařil půl hoďky 8) teda až na to ovládání, joystick není to pravé.
Obrázek
Uživatelský avatar
Maikl
GamesUploader
GamesUploader
 
Příspěvky: 337
Registrován: pon úno 26, 2007 6:33 pm
Model telefonu: Nokia N900

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod Gapa v ned dub 05, 2009 10:12 am

JO dobra hra dneska sem to paril asi dve hodky a vubec to nepadalo :D :D
Mooc dekuju za tuhle hru neco takovyho sem potreboval :radost :radost
Nevite kde sehnat tu bluetooth mys a co potrebuju aby to fungovalo??
nokia 3310>nokia 3410>sony ericson t610>nokia 6230>nokia 6500c> nokia n73
Uživatelský avatar
Gapa
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon dub 21, 2008 7:42 pm

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod good v ned dub 05, 2009 11:55 am

hele lidi mam proble instalace bez problemu ale když hru zapnu je cela taková zeleno fialova to same mi děla liero a fifa 07 poraďte prosim jo a taky spore
good
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned lis 23, 2008 12:27 am

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod AngelDied v ned dub 05, 2009 1:15 pm

Máš asi nedostatek paměti,že se ti nezobrazí barvy zkus restart pak by to mělo jít :D
AngelDied
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: pát úno 06, 2009 9:54 am
Bydliště: Konice 79852

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod good v ned dub 05, 2009 2:59 pm

hm tak ani to nepomohlo a to mam N73 asi 4mesice
good
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned lis 23, 2008 12:27 am

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod Huny v ned dub 05, 2009 5:40 pm

Malej dotaz ještě. Kam že to mám nakopírovat? Dal sem to na E:/do Data tysložkygraphic a pod. a nejde to. Tak kam s tym teda? :?:
Siemens M65 ► Nokia N73 ► Nokia N95 8GB Warm Black

Obrázek
Uživatelský avatar
Huny
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: úte kvě 08, 2007 8:53 pm
Bydliště: Brno
Model telefonu: N95 8GB

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod AngelDied v ned dub 05, 2009 5:45 pm

Mno normalne na E:/ celou slozku Data z toho souboru co stahnes....jen to tam nakopiruj..... :D
AngelDied
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 68
Registrován: pát úno 06, 2009 9:54 am
Bydliště: Konice 79852

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod Huny v ned dub 05, 2009 6:06 pm

tyjo, ok, zkusim to, ale myslim že už sem to tak měl a jen to probliklo a nic. ale zkusim a dam vedět.

//prokop/:
Příště nepiš co budeš dělat ale co jsi udělal - takhle je to o ničem, představ si že by tu každý psal co se chystá s telefonem udělat :wink:
Siemens M65 ► Nokia N73 ► Nokia N95 8GB Warm Black

Obrázek
Uživatelský avatar
Huny
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: úte kvě 08, 2007 8:53 pm
Bydliště: Brno
Model telefonu: N95 8GB

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod seppemaster v ned dub 05, 2009 7:10 pm

Hru jsem nainstaloval, spustil, ale co dál? Kurzorem nehnu. při ctrl mi jde změnit našířku x navýšku, hlasitost a to je vše. jen tam běhají nějaká písmena, ovšem žádnou změnu v ovládání jsem nezaznamenal. :roll:
seppemaster
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv pro 11, 2008 6:36 pm

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod Maikl v ned dub 05, 2009 8:08 pm

Možná sem to nesrozumitelně napsal,ale ativuješ ctrl potom 0 nad ctrl bude M(W) a pak vypni ctrl a ovládáš kurzor :wink: .
Obrázek
Uživatelský avatar
Maikl
GamesUploader
GamesUploader
 
Příspěvky: 337
Registrován: pon úno 26, 2007 6:33 pm
Model telefonu: Nokia N900

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod Huny v ned dub 05, 2009 8:19 pm

Jo , tak to je mazec. už mi to jede. Jen škoda toho přepinani.. mohlo by se to tim ctrl aspon pauznout, protože přepinani je zdlouhavější a když zrovna utočite, nebo nepřitel utočí, tak to neni moc dobry. chtělo by to ještě vyladit.. ale jinak mazec :wink:
Siemens M65 ► Nokia N73 ► Nokia N95 8GB Warm Black

Obrázek
Uživatelský avatar
Huny
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 119
Registrován: úte kvě 08, 2007 8:53 pm
Bydliště: Brno
Model telefonu: N95 8GB

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod jonatan93 v čtv dub 16, 2009 9:26 pm

Pro ty ,co to neobjevili nebo to mam jenom já nevim ale když najedete kurzorem do strany objeví se jakoby šipka a ta vám dovolí když stisknete joy pohyb do strany po mapě (takže žádné zdlouhavé přepínání ctrl) doufám že to pomůže a taky, že to tu neni :lol
Uživatelský avatar
jonatan93
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: pon lis 26, 2007 9:12 pm

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod James v pát dub 17, 2009 7:36 pm

Funguje mi jen menu ,když se mi má načíst hra tak mi to klekne.
James
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: stř led 23, 2008 4:43 pm
Bydliště: Brno

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod jonatan93 v sob dub 18, 2009 4:31 pm

A máš dost Ramky? Tak okolo 16Mb(nejlépe 20) by podle mě mělo stačit :wink:
Uživatelský avatar
jonatan93
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: pon lis 26, 2007 9:12 pm

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod duspica v čtv dub 23, 2009 4:06 pm

Mam E90 a nefunguje na vnitrnim LCD,je to celkem nehratelny hlavne sem neprisel na to jak k tomu mam pripojid tu blatouchovou mys.Mam logitech V470 a vklidu sni hraju ztreba Quaka 3.
duspica
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 31
Registrován: stř bře 26, 2008 8:16 am

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod yiri v pát dub 24, 2009 8:22 pm

Dík! další hra co podporuje BT myš! Zatim vím o Quake 1,2,3; ScummVM; a tohle
yiri
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon zář 03, 2007 7:52 pm

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod OscarD v stř dub 29, 2009 9:32 pm

Ovládání s bluetooth myší fakt šlape:) Je potřeba tohle:
Kód: Vybrat vše
http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/files/games/hidsupp.zip

Mě funguje Microsoft mobile mouse 8000 a Logitech 270
OscarD
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned lis 12, 2006 10:59 pm
Bydliště: Olomouc

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod -Fo×- v sob říj 31, 2009 1:20 pm

dá se nějak zmněnit to ovladaní na sví ?
Uživatelský avatar
-Fo×-
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 81
Registrován: pon črc 14, 2008 11:02 pm
Model telefonu: N95 8GB 35.0.001

Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod andre69 v sob čer 19, 2010 10:21 pm

tak na N97 mini urcite nefunguje... skoda... btw, neviete nahodou ci sa da vypnut otacanie obrazovky pri vysunuti klavesnice na N97? Mi to pri vysunutej klavesnici dava vertikalne na displej...

EDIT: stiahol som si verziu priamo na N97 mini full screen, a da sa pekne otocit displey po vysunuti klavesovou skratkou cez tu virtualnu klavesnicu.
andre69
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv čer 17, 2010 8:51 pm
Model telefonu: N97 mini

Re: Stratagus - Warcraft 2

Příspěvekod Storheden v sob říj 02, 2010 10:43 am

nevite nahodou nekdo jak aktivovat tlacitka na samungu innov8 zapnu strataguse a dostanu se akorat do menu a nevim jak je aktivovat jo a kdyz se k tomu pripoji ta bluetooth mys hraje se to stejne jako na PC
Uživatelský avatar
Storheden
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: úte zář 28, 2010 9:01 am
Model telefonu: Sony Ericsson K310i


Zpět na Portované a emulované hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron