Quake III

Moderátor: Game Moderátor

Quake III

Příspěvekod Dr. Nebolí to v čtv kvě 07, 2009 9:59 pm

Ke zprovoznění hry je nutné mít mobil s 3D HW akcelerátorem (332mhz dualcore). Další podmínkou je kolem 70 MB volné RAM paměti. Obě tyto podmínky musí být splněny, port je tedy výhradně určen N82, N95 8GB a E90 a Samsungu innov8. Na jiných přístrojích, ani novějších (např. s 369mhz singlecore), hra nepojede.

Obrázek

Podmínkou je mít nainstalované Symbian P.I.P.S. C-Runntime library
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/pips_nokia_1_3_SS.sis

Download instalačky
Nokia N95 8GB, N82, E90
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/q3a_v101_armv6_fpu_hwa.sisx

Samsung Innov8
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/q3a_v101_armv6_nofpu_hwa.sisx

Podpora ovládání pomocí polohového čidla + čitelnější font - Od O4444
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/76086/pohybovej-kvejk.zip_781.49KB.html

Heslo: O4444.ForumNO.net


Quake III pak files
Kód: Vybrat vše
http://www.megaupload.com/?d=8VY8JOJ7
http://czshare.com/440666/O5H6/baseq3.zip
http://uloz.to/997131/baseq3.zip


soubory "pak" je třeba nakopírovat do E:quake3/baseq3
Obrázek
Captured by Xnovic
_____________________________________________________________________

Soubor, který vám nakonfiguruje ovládání. Stačí ho nahrát do složky "baseq3".
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/71427/Q3CONFIG.CFG_5.58KB.html

_____________________________________________________________________

Plynulost by měla být asi 25 FPS
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=T1LkXHj2_dA


Podrobný návod na instalaci v angličtině pak najdete zde
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/installation.html
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Quake III

Příspěvekod Mates 13 v pon srp 24, 2009 9:38 am

Prosím někoho. kdo má konfigurační soubor o reup.
Díky
Uživatelský avatar
Mates 13
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 174
Registrován: čtv bře 06, 2008 7:05 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: E5, 1,5x 5500

Quake III

Příspěvekod O4444 v pon lis 09, 2009 8:29 pm

Já jsem na netu našel Q3 i s podporou ovládání pomocí poloh. čidla, tak stahujte :D Je tam i config soubor, nevim jestli je přesně tenhle potřeba, ale mně to s nim jede ;)
Btw ta nová aplikace má i čitelnější font :)
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/76086/pohybovej-kvejk.zip_781.49KB.html

Heslo: O4444.ForumNO.net
N82b, 8GB, hacked halloOX2 :)
Uživatelský avatar
O4444
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv lis 01, 2007 6:31 pm
Model telefonu: N82

Quake III

Příspěvekod Xnovic v úte lis 10, 2009 2:26 am

Díky.. Tvůj link přidán do prvního příspěvku... :class:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Quake III

Příspěvekod NeXteR v stř pro 16, 2009 9:17 pm

tak mam konečně všechny quaky na mé N82 a hned mam několik problemu poradil by mi pls nikdo :help:
v quake 1,2,3 mam podporou pro accelometer a s tím mám první problem potřeboval bych nějaký navod jak čidlo doladit na svuj tel ,protože ve všech hrach quake mi de zamněřovač vic do prava takže tel musim tel držet tak že na display čučim z boku až pak se to dá do prostřed a ještě citlivost je na bodu mrazu
a druhej problém ma jen u quake 2 při nastavení grafiky na GL mi nejde nastavit Jas nezna nikdo nějaky přikazy do přkazovky jak mněnit toto nastavení citlivost myši ,0 poloha accelerometru, a přiakz na aktivaci AA a zvýšení jasu
předem díky za nějakou radu
Uživatelský avatar
NeXteR
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 72
Registrován: úte pro 08, 2009 8:21 am
Model telefonu: Nokia N95 8GB

Re: Quake III

Příspěvekod LeUKopLaSt3 v stř pro 16, 2009 9:34 pm

skus hladat cez google konkretne prikazy k PC hre (aj ked si myslim ze je dost mala pravdepodobnost ze na take nieco narazis no za pokus nic nedas :wink: )
NOKIA N95-1 (RM-159) FW 35.0.002 Deep Plum + 4GB Kingston MicroSDHC HACKED! with HelloOX2
Uživatelský avatar
LeUKopLaSt3
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 517
Registrován: čtv črc 09, 2009 6:44 pm
Bydliště: Nitra, Slovenská republika
Model telefonu: Nokia N95-1, FW 35.0.002

Re: Quake III

Příspěvekod NeXteR v stř pro 16, 2009 9:48 pm

stačilo by mi jen vycentrovat nějak ten zamik na ¨střed když mam tel v ruce accelometer mi de furt do prava jeho rychlost přibližně vim kde nastavit
Uživatelský avatar
NeXteR
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 72
Registrován: úte pro 08, 2009 8:21 am
Model telefonu: Nokia N95 8GB

Re: Quake III

Příspěvekod IMP v ned pro 27, 2009 12:15 am

Reuploadněte sem pls někdo ten Config, předem dík .
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Quake III

Příspěvekod SAS v pon úno 15, 2010 6:53 pm

Nevite nekde prosnejsi navod jak zprovoznit toho quaka s tim pohybovym cidlem?
SAS
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát dub 17, 2009 11:13 pm

Re: Quake III

Příspěvekod NeXteR v ned úno 21, 2010 3:26 pm

Návod je jednoduché ale řek bych že Quake 3 na tel je zbytečné hrát. Zaprvé tel to nepobírá víc jak s 6 boty i na low a rychlost jakou to můžete hrát na tel se nikdy nevyrovnáte hrání na PC. Jinak Quake 2 s pohybovým čidlem jde skvěle naladit a hratelnost je úplně v klidu
tu je ten návod

1. Prvním čím bych začel je schanenim věcí co budem potřebovat vše je tu na foru
a)Quake3 .Pak soubory je jich 9
b)Quake 3 intalačku pro tel
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/76086/pohybovej-kvejk.zip_781.49KB.html
Heslo: O4444.ForumNO.net

musí bejt tato verze jestly chcete mít zaplé pohybové čidlo
c)Quake 3 patch 1.32 je na :arrow: http://www.idsoftware.com
d)Nokia PIPS Doporučuju nejnovější 1.6 lze použit i 1.3

PIPS 1.6
Kód: Vybrat vše
http://forum.n73.eu/download/file.php?id=614

e( DEDIT prográmek který nám pomůže nastavit pohybové čidlo
Kód: Vybrat vše
http://symbian60.ic.cz/3rdapp/dedit12.zip

2. začneme v kompu se složkou Quake3 v ni vytvoříme další složku Baseq3 a do ni nakopem všechny .pk3 soubory mnělo by to vypadat takhle
e:\QUAKE3
|
+---baseq3
| | pak0.pk3
| | pak1.pk3
| | pak2.pk3
| | pak3.pk3
| | pak4.pk3
| | pak5.pk3
| | pak6.pk3
| | pak7.pk3
| | pak8.pk3

3.tedka aplikujme patch pustíme ho normálně pod win nic neměníme všechno odklinkejte pak v program files Quake 3 arena si vemem soubory ve složky Baseq3 a přepíšeme s nimi ty naše zase jen
. pk3 soubory
4.v režimu velkokapacitního zařízení nakopčíme složku na kartu aby byla její cesta byla e:\QUAKE3
5.ted nainstalujeme všechny časti PIPS 1.6 lze použit i 1.3
6. po PIPS nainstalujeme už jen intalačku Quake3 hru jednou pustíme jen do menu a vypneme teď už jen naladit pohybové čidlo
7.naintalujem DEDIT otevřeme vněm složku Quake3\baseq3\config.cfg a začneme hledat a měnit
seta zeropoint_x "3" změníme 0 jinak vám pude zamík furt do prava
seta zeropoint_y "38" mužem nechat udává náklon teliče
seta deadzone "2" dal bych 3 citlivost na otřes
seta sensitivity "8" na 16 citlivost náklonů teliče de měnit i ve hře
to vše :D nastavení pohyboveho čidla se muže lišit uživatelem a telefonem Kdybyste si nevěděli rady klidně pište
Uživatelský avatar
NeXteR
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 72
Registrován: úte pro 08, 2009 8:21 am
Model telefonu: Nokia N95 8GB

Quake III

Příspěvekod dweni v pát zář 03, 2010 7:48 pm

Ahoj,

mohl by mi nekdo podrobně poradit jak sprovoznit quake3 na nikia n 900.
Měto nějak nejde vůbec si stím nevím rady pěkně prosím poraďte co mám dělat.

Předem děkuji za radu


//Potkan007: V sekci pro Maemo
Měl jsem to v plánu na zítra, ale když jsem tě viděl, zasednul jsem ještě k počítači.
Naposledy upravil Potkan007 dne pát zář 03, 2010 8:47 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Přidán odkaz
Registrační formulář píše:Vyplňte váš model telefonu (ne tel. číslo !)
Co to sakra může znamenat :?: :t :idea:
dweni
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: stř zář 01, 2010 9:23 pm
Model telefonu: nokia n900

Quake III

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát zář 03, 2010 8:45 pm

Nejdřív musíš úspěšně nainstalovat a spustit Symbian, protože je to Symbianovej port ;)

//Potkan007: Co takhle kontaktovat Chucka? Když se povedlo na N900 rozběhnout uživatelsky přívětivě (tzn. klikání) J2ME, teď už jde na 2 kliky instalovat i Android, tak proč ne Symbian?

\\Doktor: Mr. Norris by si nejspíš věděl rady, otázkou je, jak by se N900 poprala s choutkami Symbianu. Je tu jistá šance, že by se mohl sám nastavit jako primární systém a smazat maemo. Tenhle systém má občas choutky kubánskýho diktátora, prevít jeden
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71


Zpět na Portované a emulované hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron