Quake

Moderátor: Game Moderátor

Quake

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát kvě 08, 2009 11:55 am

Obrázek

Legendární Quake od tvůrců z ID software. Ke spuštění je nutný telefon alespoň s FP1, na N73, N80, E50 etc. tedy fungvat nebude. Ke stažení je několik verzí, dbejte proto na správný výběr pro váš telefon.

Pro spuštění hry je nutné mít v telefonu Symbian P.I.P.S. C-Runntime library
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/pips_nokia_1_3_SS.sis

__________________________________________________________________________

Verze bez podpory OpenGL/ES hardware akcelerace
N95, N95 8GB, N82, E90
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/quake_v105_armv6_fpu.sisx
http://koti.mbnet.fi/hinkka/quakeworld_v105_armv6_fpu.sisx

Ostatní FP1 telefony
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/quake_v105_armv6_nofpu.sisx
http://koti.mbnet.fi/hinkka/quakeworld_v105_armv6_nofpu.sisx


Verze s podporou OpenGL/ES hardware akcelerace
- nutné mít telefon osazen procesorem OMAP 2420 332mhz/220mhz

N95, N95 8GB, N82, E90
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/glquake_v105_armv6_fpu_hwa.sisx

Samsung Innov8
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/glquake_v105_armv6_nofpu_hwa.sisx


Samotnou hru pak musíte nakopírovat do složky E:Quake1/ID1
Složky GlQuake, Locs a maps tam být nemusí
Obrázek
Captured by Xnovic

Podrobný návod na instalaci v angličtině pak naleznete zde
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/installation.html
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Quake

Příspěvekod CornyCZ v ned zář 20, 2009 3:11 pm

Na 6220 Classic jenom problikne obrazovka a nic se neděje. Přitom Quake 2 hraju v pohodě.
Nokia 6220 Classic fW: 5.15 (Hacked) + 4 GB Kingston Micro SDHC
Now:Nokia N82 Black fw: 35.0.002 (Hacked) + 16 GB Kingston Micro SDHC
Uživatelský avatar
CornyCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 239
Registrován: pon zář 07, 2009 6:26 pm
Bydliště: 50° 10' 26,16" N, 12° 39' 02,51" E
Model telefonu: Nokia N82 Black

Re: Quake

Příspěvekod Xnovic v ned zář 20, 2009 6:25 pm

A máš nainstalovanou správnou verzi Quake? Musíš nainstalovat verzi bez FPU..
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Quake

Příspěvekod CornyCZ v pon zář 21, 2009 8:55 am

:D neboj umim číst. A že sem těch verzí zkoušel fakt hodně (všechny nofpu) nejdřív to byla 1.00, pak 1.02 pakt myslim i 1.03 a nakonec tu od vás 1.05. A mám tam nakopírovat jenom ty dva *pak soubory nebo celou složku ID1???

Edit: Taky je možnost že jsem stáhl nějakou chybnou hru. Protože mi nejde spustit ani v PC.

Edit2: Už to jde, stáhl jsem jinou verzi hry a přesunul tam jenom PAK0 (to jediný se mi po instalaci objev ve složce ID1) a šlape to. Ale teď jestli ještě nepotřebuju soubor PAK1 aby se mi to třeba v polovině hry neseklo že to chybí.
Nokia 6220 Classic fW: 5.15 (Hacked) + 4 GB Kingston Micro SDHC
Now:Nokia N82 Black fw: 35.0.002 (Hacked) + 16 GB Kingston Micro SDHC
Uživatelský avatar
CornyCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 239
Registrován: pon zář 07, 2009 6:26 pm
Bydliště: 50° 10' 26,16" N, 12° 39' 02,51" E
Model telefonu: Nokia N82 Black

Re: Quake

Příspěvekod IMP v úte říj 06, 2009 8:01 am

Rozběhal to už někdo na N73 ?
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Quake

Příspěvekod Dr. Nebolí to v úte říj 06, 2009 12:10 pm

A co si přečíst první příspěvek pořádně! :dolu:
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Quake

Příspěvekod CornyCZ v sob říj 24, 2009 8:16 am

Neexistuje nějaký konfig soubor který by mi dovolil namapovat tlačítka??? Oni jako jsou ale jenom pravý a levý soft, pak * a 0 a pak už jenom tlačítka pro pohyb + center. S číslama se absolutně nechytam, když chci něco přiřadik k nějakýmu číslu tam se to počítá jako ctrl, takže můžu všema číslama jenom střílet.
Nokia 6220 Classic fW: 5.15 (Hacked) + 4 GB Kingston Micro SDHC
Now:Nokia N82 Black fw: 35.0.002 (Hacked) + 16 GB Kingston Micro SDHC
Uživatelský avatar
CornyCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 239
Registrován: pon zář 07, 2009 6:26 pm
Bydliště: 50° 10' 26,16" N, 12° 39' 02,51" E
Model telefonu: Nokia N82 Black

Re: Quake

Příspěvekod LeUKopLaSt3 v ned říj 25, 2009 7:44 pm

a este tlacitka "C", tuzka, zelene tlacitko, tlacitko fotaku, tlacitka hlasitosti :D aby som nemusel mat vkuse vysunuty mobil (pri n95 je to neprakticke) tak som si to vse nastavil na tieto. Alfanumericke mi namapovat idu normalne a dokonca pri zadavani do konzoly sa chovaju systemovo teda napr. trojklik na "3" mi napise f. Takisto aj podrzanie cisla mi napise cislo a "C" vymazava. Vdaka tomu mi funguju cheaty :D (skoda len ze ked vysuniem mobil otoci sa displej :D ). Neviem ale ako je na tom n82 predsa len je to novsi mobil (ty mas asi aj fp2 neviem)
NOKIA N95-1 (RM-159) FW 35.0.002 Deep Plum + 4GB Kingston MicroSDHC HACKED! with HelloOX2
Uživatelský avatar
LeUKopLaSt3
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 517
Registrován: čtv črc 09, 2009 6:44 pm
Bydliště: Nitra, Slovenská republika
Model telefonu: Nokia N95-1, FW 35.0.002

Re: Quake

Příspěvekod Potkan007 v ned říj 25, 2009 8:24 pm

N82 je novější, ale systém má stejný- FP1. Je to vlastně N95 s 128MB RAM bez vysouvání.
iPhone 7 32 GB + Nokia N900 (+ asi 20 dalších starších, třeba E66, E71, dvě Lumie)
Pravidla fóra||Maemo fórum||Taktování||Instalace a odinstalace
Obrázek
Uživatelský avatar
Potkan007
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2274
Registrován: stř srp 08, 2007 7:18 am
Bydliště: /home/user/MyDocs
Model telefonu: Lumia 735, Lumia 520

Re: Quake

Příspěvekod LeUKopLaSt3 v pon říj 26, 2009 10:53 am

neviem preco ale ja si vzdy myslim ze n82 ma fp2 :D tak teraz si to aspon budem pamatat.
NOKIA N95-1 (RM-159) FW 35.0.002 Deep Plum + 4GB Kingston MicroSDHC HACKED! with HelloOX2
Uživatelský avatar
LeUKopLaSt3
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 517
Registrován: čtv črc 09, 2009 6:44 pm
Bydliště: Nitra, Slovenská republika
Model telefonu: Nokia N95-1, FW 35.0.002

Re: Quake

Příspěvekod -Fo×- v pát lis 27, 2009 1:08 am

Upnul by nikdo Složku hry s daty na netu sem hledal ale našel sem jen Quake 1 v enginu DarkPlaces a Quake v enginu ezQuake 1.9 které mají mit lepší grafiku než original takže asi nepude na tel nebo j ? :help:
Uživatelský avatar
-Fo×-
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 81
Registrován: pon črc 14, 2008 11:02 pm
Model telefonu: N95 8GB 35.0.001

Re: Quake

Příspěvekod code v pát lis 27, 2009 10:00 am

Rozbehl to nekdo na E71? Kdysi jsme to myslim zkousel, ale po kliknuti na ikonku to jen probliklo..
E71 fw 300.21.012 (šla docela těžce hacknout - NÁVOD) + 16GB microSD NOKIA
Uživatelský avatar
code
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 167
Registrován: sob lis 04, 2006 4:02 pm
Model telefonu: E71 fw300.21.012

Quake

Příspěvekod CornyCZ v pát lis 27, 2009 11:33 am

Možná vím proč, do složky ID1 nakopíruj pouze soubor PAK0 nebo jak to je. Jenom ten. Ten PAK1 ne. Když jsem tam kopíroval oba tak mi to taky jenom probliklo.
Nokia 6220 Classic fW: 5.15 (Hacked) + 4 GB Kingston Micro SDHC
Now:Nokia N82 Black fw: 35.0.002 (Hacked) + 16 GB Kingston Micro SDHC
Uživatelský avatar
CornyCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 239
Registrován: pon zář 07, 2009 6:26 pm
Bydliště: 50° 10' 26,16" N, 12° 39' 02,51" E
Model telefonu: Nokia N82 Black

Re: Quake

Příspěvekod code v sob lis 28, 2009 4:33 pm

Zkusil jsem tam nahrat jen pak0 ale stale stejne, kliknu na ikonku Quake a nic se nedeje.
E71 fw 300.21.012 (šla docela těžce hacknout - NÁVOD) + 16GB microSD NOKIA
Uživatelský avatar
code
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 167
Registrován: sob lis 04, 2006 4:02 pm
Model telefonu: E71 fw300.21.012

Quake

Příspěvekod Xnovic v sob lis 28, 2009 4:45 pm

Máš nainstalovanou správnou verzi Quake? A knihovnu P.I.P.S..
Pokud nevíš kam co hodit koukni se do prvního příspěvku na screen..
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Quake

Příspěvekod code v ned lis 29, 2009 2:36 pm

Xnovic: P.I.P.S. jsem si sthal zde ze stranky, zkousel jsem jej i preinstalovat, ale stale stejny problem. Napada mne jestli neni jeste problme ve verzi Quake, muzes mne poslat link, ktery ti jede? diky
E71 fw 300.21.012 (šla docela těžce hacknout - NÁVOD) + 16GB microSD NOKIA
Uživatelský avatar
code
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 167
Registrován: sob lis 04, 2006 4:02 pm
Model telefonu: E71 fw300.21.012

Quake

Příspěvekod Xnovic v ned lis 29, 2009 3:44 pm

Tobě by měla fungovat verze pro ostatní FP1 telefony..
Možná, že Quake na E71 nešlape vůbec..
Zkoušel jsi Quake II?
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Quake

Příspěvekod -Fo×- v ned pro 06, 2009 6:11 pm

Verze s podporou s gravitačního čidla na n95 nutný ještě plugin RDAccelerometer DLL
Kód: Vybrat vše
http://www.xup.in/dl,43802821/glquake_v105_fpu_accelerometer.sisx/

Nezkoušel jsem zatim

Já jsem to už zkoušel.. Hrát se to nedá :t

Tady je anglicky návod na doladení čidla u Quake 1,2 ajina mi moc nejede tak to necham na vás

Here is the list, along with their default values:
* accelerometer (default value = 1) --- Turns accelerometer control on (1) or off (0).
* deadzone (default value = 2) --- The accelerometer doesn't move the mouse until you tilt it by more than the deadzone value from the zero-point (to prevent shaking etc.). Integer value.
* zeropoint_x (default = 3) --- The zero-point, which is the value of the accelerometer's X axis when the mouse should be still. Integer value.
* zeropoint_y (default = 38 ) --- The zero-point for the Y axis. Integer value.

There is also a command:
set_zeropoint --- Sets the zero-point to the current tilt level. You can bind it to a key for easy configuration of the zeropoint_x and zeropoint_y values with a single keypress. For example, "bind / set_zeropoint" in Q2 would set the "C" key reset the zeropoint to the current tilt.

I didn't include sens_y this time, since I found out that the same can be achieved with m_pitch and m_yaw.
Recommended values for sensitivity:
sensitivity "9"
m_pitch "0.022" (y axis sensitivity. this is the default value)
m_yaw "0.043" (x axis sensitivity)

Xnovic : Přečti si pravidla psaní příspěvků. Používej edit a nepiš dva příspěvky pod sebe.. Příspěvky sloučeny
Uživatelský avatar
-Fo×-
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 81
Registrován: pon črc 14, 2008 11:02 pm
Model telefonu: N95 8GB 35.0.001

Re: Quake

Příspěvekod LP3W7 v ned bře 07, 2010 11:46 pm

Cus, je tu nejaka sance, ze bych rozjel Quake na 5730 XM ? Ma FP2.

Diky :)
LP3W7
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte říj 13, 2009 10:34 am
Model telefonu: N81

Quake

Příspěvekod nunak00 v stř bře 10, 2010 8:00 pm

Šance je vždycky ale musíš zkoušet
nunak00
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát pro 25, 2009 10:47 am
Model telefonu: Nokia E51

Re: Quake

Příspěvekod MisoBa v pon bře 15, 2010 5:49 pm

A samotna hra ktoru treba nakopirovat je kde...???...Nikde ju tu nevidim... :(
MisoBa
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: pon úno 08, 2010 4:03 pm
Model telefonu: N73,6220c...

Quake

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pon bře 15, 2010 5:58 pm

Obrázek ;)
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/3499058/quake.rar

Snad to bude ono...
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Quake

Příspěvekod MisoBa v stř bře 17, 2010 7:55 pm

Dik...uz to slape doktore... :) Daju sa doinstalovavat misie???

\\Doktor: Tak s tímhle už nepomůžu, nikdy jsem neměl šanci to vyzkoušet. Je to FP1+ only...
MisoBa
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 30
Registrován: pon úno 08, 2010 4:03 pm
Model telefonu: N73,6220c...

Quake

Příspěvekod Ada_CZ v sob črc 17, 2010 6:25 pm

Dík moc, vše funguje, skvěle.. akorát.. má problémek, že má accelerometer osy úplně naopak.. doleva/doprava v landscape modu kdy jsou tlačítka vlevo.. Ale jak mám tu hru spustit v tomhle landscape?

Muzu ji bud spustit s mobilem prirozene, anebo v landscape s tlacitky vpravo (takze mi accelerometrem otacim presne naopak) - tedy hra se pusti podle toho jak mam naklonen mobil pred spustenim (zabudovana aplikace N95 fw 30 neumi ten opacny landscape co bych potreboval)

rotateme2 umi ten opacny landscape, akorat s tim mi hra blbne, a obraz se porad otaci..

Znate jeste nejaky figl jak to ve hre otocit, ci jak zamenit osy? Invert mouse ve hre nepomuze..

Dik, Ada
Ada_CZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned zář 13, 2009 10:23 pm
Model telefonu: n95 fw 30.015

Quake

Příspěvekod prokop v sob črc 17, 2010 6:43 pm

Zkušel jsi taky RotateMe2 nebo FlipSilent nebo Landscape Pro?

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Quake

Příspěvekod Ada_CZ v sob črc 17, 2010 7:20 pm

ano jak pisu , zkousel jsem rotateme2 - ale jeho "nevyhoda" je ta ze rotatuje i pri spustene hre... takze tim naklanenim nechtene prepinam obraz.. a taky to spatne renderuje..

ten vestaveny "rotate" behem hry neotaci.. akorat je ten landscape opacny nez potrebuji.

v tomhle topiku jsou uvedene prikazy do konzoly na deadzone, zero point a sensitivitu, ktere funguji, skoda ze tam neni neco na nastaveni tech os, nebo otoceni obrazu.

Dekuji za nápady, doufal jsem, ze se najde nekdo, kdo to "vyresil" instalovat zkusmo vsechny aplikace na otaceni obrazu se mi moc nechce.:(
Ada_CZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned zář 13, 2009 10:23 pm
Model telefonu: n95 fw 30.015

Quake

Příspěvekod prokop v sob črc 17, 2010 10:48 pm

Omlouvám se, nějak jsem přehlédl tu dvojku :oops:
...instalovat zkusmo vsechny aplikace na otaceni obrazu se mi moc nechce.

To si doufám děláš legraci. Že je to jen vtip? :lol: :tyty: Buď vyzkoušej ty zbylé a dej vědět ostatním jestli je pro tenhle účel nějaká vhodná (=základní princip nejen tohoto fóra :idea: ), nebo se na to vykašli, a nežádej zde o rady, když je ti tak zatěžko obětovat pár minut problému který chceš vyřešit.

Mimochodem: bylo by dobré kdyby sis vyplnil model telefonu do profilu :wink.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Quake

Příspěvekod Ada_CZ v sob črc 17, 2010 11:44 pm

:oops: zkusil jsem jeste landscape pro.. zel umi fixovat znova pouze tu nechtenou polohu.. a zda se ze tyhle aplikace na pozadi docela zpomaluji tu masinku. proto zustava u integrovaneho rotate.. A reseni by bylo spusteni toho quaka ve spravne poloze.. (nejakym prikazem, zkratkou.. ja to nechapu.. takhle se neda ta accel verze pouzit:) )
u jinych portu pry funguje kombinace zeleneho tlacitka a cisel na otaceni obrazu, u quake bohuzel ne.
No stejne neni na hrani moc cas..
Ada_CZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: ned zář 13, 2009 10:23 pm
Model telefonu: n95 fw 30.015

Re: Quake

Příspěvekod JudgeDeath v sob zář 18, 2010 10:22 am

je zajimavy ze tohle jsem kdysi hral na stary dobry 6600,ale n73 to nerozjede :(
JudgeDeath
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon úno 01, 2010 2:44 pm
Model telefonu: n97 mini


Zpět na Portované a emulované hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník