Quake II

Moderátor: Game Moderátor

Quake II

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát kvě 08, 2009 3:06 pm

Obrázek Obrázek

VERZE PRO TELEFONY S 3D HW AKCELERÁTOREM (Podtaktovaná N96 NE)

Pro spuštění této verze je nutné mít mobil s 3D HW akcelerátorem, čili si zahrají pouze majitelé N95, N95 8GB, N82, E90, a Samsungu innov8. Na žádných jiných přístrojích hru nelze zprovoznit!!!

Pro spuštění hry je nutné mít v telefonu Symbian P.I.P.S. C-Runntime library
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/pips_nokia_1_3_SS.sis

___________________________________________________________________________________________

Download instalačky
Nokia phones
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/quake2_v102_armv6_fpu.sisx

Samsung innov8
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/quake2_v102_armv6_nofpu.sisx

___________________________________________________________________________________________

Samotnou hru pak musíte umístit do složky E:Quake2/Baseq2
Obrázek
Captured by Xnovic

Download hry Quake II
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/1270719/quake-2.zip

Podrobný návod na instalaci v angličtině pak naleznete zde
Kód: Vybrat vše
http://koti.mbnet.fi/hinkka/installation.html

___________________________________________________________________________________________

VERZE PRO TELEFONY BEZ 3D HW AKCELERÁTORU (požadován je alespoň FP1)

Jak je řečeno již v nadpise, hra pojede na přístrojích bez 3D akcelerátoru. Požadován je ale FP1, tzn. že hra pojede na telefonech se Symbianem 9.2 a výš. Proto na starší N73, N80, N93 nepojede! Ale majitelé E51, E71, 6220c, N78, N79, N96 etc. si přijdou na své
___________________________________________________________________________________________

Postup instalace je totožný s tím pro telefony s akcelerátorem. Pozměněna je akorát samotná instalačka.

Download P.I.P.S a Quake II instalačky
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/40922/PIPS___Quake_2.rar_1.38MB.html
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Quake II

Příspěvekod loayality v ned kvě 17, 2009 3:29 pm

Mám jen dotaz.... na netu jsem našel video, kde to hraje s 5320, která ale (jak vím) HW akcelerátor nemá....Jak to teda dělá????.... a btw myslim že to video není fake.. :)
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=at0MnVNEm_k
///-> Nokia 5320 04.13 !.H4CK3D.!
loayality
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: sob led 31, 2009 3:55 pm

Re: Quake II

Příspěvekod Dr. Nebolí to v ned kvě 17, 2009 3:30 pm

Tak si ten první příspěvek přečti opravdu až do konce. Dole je druhá verze pro mobily bez 3D akcelerátoru :wink:
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Quake II

Příspěvekod loayality v ned kvě 17, 2009 3:41 pm

aha...tak sry...xD
btw... kolik času tady na fóru strávíš denně??...protože odpovědět mi po 1 minutě... :D

//: Doktor: Ani moc ne, měl jsi kliku, zrovna sem šel kolem :)
///-> Nokia 5320 04.13 !.H4CK3D.!
loayality
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 13
Registrován: sob led 31, 2009 3:55 pm

Re: Quake II

Příspěvekod amosito v stř srp 12, 2009 8:59 pm

Kód: Vybrat vše
http://www.ulozto.cz/1270719/quake-2.zip


Na tom Skine co tam je, su znazornene uplne ine subory ako s toho downloadu co si tam dal.
Maps, CD-Tracks tam vobec nie su... Absolutne mi to nejde, s Navodu nechapem o co vlastne ide..
Prosim poradte...
amosito
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř úno 04, 2009 4:00 pm

Re: Quake II

Příspěvekod Xnovic v stř srp 12, 2009 10:55 pm

Jednoduše. Nainstaluj si prvně instalačku Quake II, pak si v rootu karty vytvoř adresář Quake2 a v něm adresář BASEQ2 (Viz screen) a do něj hoď ty soubory s příponou pak.. Ty ostatni aresáře a soubory se tam vytroří samy.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Quake II

Příspěvekod -Fo×- v pon lis 30, 2009 4:38 pm

Podporuje hra ovladaní přes pohybové čidlo ?
Uživatelský avatar
-Fo×-
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 81
Registrován: pon črc 14, 2008 11:02 pm
Model telefonu: N95 8GB 35.0.001

Re: Quake II

Příspěvekod -Fo×- v ned pro 06, 2009 6:08 pm

No nikdo nic nepiše tak to sem švihnu jestly Pohyboví čidlo podporuje i první verze tak to klidně smazněte
je to instalačka pro tel s 3d hw čipem na N95 musi bít jetě nainstalován plugin RDAccelerometer DLL aby vše šlo
Kód: Vybrat vše
http://www.xup.in/dl,14406201/quake2_v102_fpu_accelerometer.sisx

Nezkoušel jsem zatim
Uživatelský avatar
-Fo×-
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 81
Registrován: pon črc 14, 2008 11:02 pm
Model telefonu: N95 8GB 35.0.001

Re: Quake II

Příspěvekod papouch69 v pon úno 15, 2010 7:05 pm

nepadala někomu z vás ta hra? mě většinou při nahrávání do dalšího levelu spadla,občas to šlo tak jsem to hned sejfnul,ale přes třetí level mě to nikdy nepustilo , vždycky to spadlo,a nic sem s nim při tom nahrávání nědělal.Instalačku mam odsaď a zkoušel sem i hodně jiných verzí samotný hry,většinou šly ale žádná mě nepustila přes ten třetí level.Tak nevim co s tim no. :help:
Uživatelský avatar
papouch69
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát led 02, 2009 8:40 pm
Bydliště: brozany nad ohří
Model telefonu: N95 & N95 8Gb Hacked

Re: Quake II

Příspěvekod robo.raven v čtv říj 21, 2010 11:25 pm

Nějak se mi nedaří rozjet Quake2 na N96 s fw: 30.033 nevím kde dělám chybu foun má hack i instalačku bez 3D akcel. ale kliknutím na ikonku se nic neděje:-(díky za jakoukoliv radu:-)
robo.raven
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv říj 21, 2010 11:04 pm
Model telefonu: Nokia N96

Re: Quake II

Příspěvekod Fildaxx v čtv dub 05, 2012 9:12 pm

Nevím v čem je problém ale quake 2 na mé N97 jde spustit dostanu se přes uvodni videjko a jsem v menu a najednou nereaguje nic ... pls poradte
Fildaxx
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv dub 05, 2012 9:06 pm
Model telefonu: Nokia N97

Re: Quake II

Příspěvekod vasikk v pát dub 06, 2012 7:12 pm

Máš PIPS? Někdy hrám vadí zapnutý hack.
Jakou verzi používáš? Nejsem si vůbec jistý, jestli na N97 poběží, možná nějaká novější verze,ale tu zde nevidím.
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Re: Quake II

Příspěvekod Fildaxx v pon dub 09, 2012 5:05 pm

Děkuji už sem to vyřešil trochu jsem hledal na netu a našel jsem že na n97 musí být do mobilu nahrán software na programování ovládání .... no prostě nastavení příslušných kláves atd. takže děkuji a rada pro N97 :o
Naposledy upravil vasikk dne pon dub 09, 2012 5:07 pm, celkově upraveno 1
Důvod: citace
Fildaxx
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv dub 05, 2012 9:06 pm
Model telefonu: Nokia N97

Quake II

Příspěvekod lama v pon srp 26, 2013 7:34 pm

Zdravim ,na mé N95-1 quake2 padá (vypíná se),když se načítá druhé kolo jak skočím do toho tunelu .Prosím poradte ,nevíte někdo čím to je ? Hack jsem si vypnul a nic .Pořád to padalo .Děkuji
lama
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: pon srp 26, 2013 7:29 pm
Model telefonu: nokia n95-1

Re: Quake II

Příspěvekod vasikk v úte srp 27, 2013 7:57 am

Může to dělat malá RAM.
Zkoušel si pomocí správce procesů vypnout vše nepotřebné?

Používáš správnou verzi?

Napadá mě ještě testnout novější verzi
viewtopic.php?f=26&t=14427
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Re:Quake II

Příspěvekod lama v úte srp 27, 2013 8:30 am

Všechno mám vyplé když hraju .Jen pohotovostní režim ne ,který vypnout nejde .S tou verzí si nejsem jist .V té z tadyma chyběly některé složky a PAK1 a PAK2,proto jsem stáhl jinou z uložta .Instalačku mám z tadyma .Včera jsem si stáhl magic key abych si nadefinoval hudební klávesy pro ovládání v landscape a ta hra padá už při načítání druhého levlu .Zkusím teda tu Hd verzi a ozvu se . Díky
lama
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: pon srp 26, 2013 7:29 pm
Model telefonu: nokia n95-1

Quake II

Příspěvekod vasikk v úte srp 27, 2013 9:13 am

Ještě jsem juknul na stránku projektu a našel jsem snad novější verzi.
Kód: Vybrat vše
koti.mbnet.fi/hinkka/quake2_v102_armv6_fpu.sisx


Snad to řeší
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Re:Quake II

Příspěvekod lama v úte srp 27, 2013 11:17 am

Tak jsem zkusil obě verze , i tu HD .Hra padala už při načítání prvního levelu,takže nevim . Asi s tím už nic nenadělám.Pořídím si N900 a budu mít klid :D
lama
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: pon srp 26, 2013 7:29 pm
Model telefonu: nokia n95-1


Zpět na Portované a emulované hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron