Duke Nukem 3D

Moderátor: Game Moderátor

Duke Nukem 3D

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát kvě 08, 2009 3:55 pm

Obrázek
Legendární hra od 3D Realms pro OS 9.X mobily

Download
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/90266/Duke_3D_S60v3.sisx_11.98MB.html

Konfigurační soubor, abyste nemuseli předělávat ovládání. Nahrajte ho do složky Duke3D
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/87199/DUKE3D.CFG_4.51KB.html

Download samotného emulátoru bez hry
Kód: Vybrat vše
http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/files/games/duke3d.zip

____________________________________________________________________________________

Obrázek Obrázek
____________________________________________________________________________________

Troubleshooting
:arrow: Hra píše con file ,,game.con" missing
Stáhněte a nakopírujte si tento soubor do složky s hrou
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/56765/GAME.CON_97.3KB.html

:arrow: Hra se nespustí, na obrazovce jsou pouze modré pruhy
Máte málo volné paměti RAM. Pokud možno zrestartujte mobil a ukončete veškeré nepotřebné věci na pozadí. Můžete si pomoci i utilitkou Killme. Doporučená hodnota je 19 MB. Čím víc, tím líp...
:arrow: S problémem mi nepomohly předchozí body
Potom doporučujeme nahradit celou složku Duke3D, vytvořenou instlací hry, touto "shodnou" složkou. Tento postup lze ale aplikovat pouze v případě, že jste si instalovali samotný emulátor bez hry. Pokud jste si nainstalovali ten s hrou uvnitř, nepůjdou vám loadovat uložené pozice. Proto je nutné předem odinstalovat původního Duka, a nainstalovat čistý emulátor bez hry - následně pak do složky Duke3D na kartu hru umístit.
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/67143/DUKE3D.RAR_10.92MB.html

Nebo alternativní link na rapid (verze se může nepatrně lišit, při problému s první verzí doporučujeme zkusit i tuto)
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/84462426/DUKE3D.rar
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Animal77 v čtv čer 25, 2009 10:17 am

Tato hra je uplna zahada...niekomu ide niekomu nejde...urobil som co treba podla navodu a po spusteni mam obraz bezfarebny,resp. je vsetko v zelenom a len slabe obrysy...zvuky isli,aj pohyb som nepatrne videl ze ovladam...mam pocit ze tato hra tvorcom moc nevysla,resp ta mobilna verzia je dost o nicom...nechapem ze vyvojari nevedia urobit hru ktoru si clovek jednoducho stiahne a bez problemov hra...aby tu clovek studoval a maturoval nad tym kde je chyba,co ajak robi zle atd... :(
Animal77
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv čer 25, 2009 10:09 am

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Xnovic v čtv čer 25, 2009 11:11 am

Chyba není ve hře. Hlavně pochybuju, že vývojáři v roce 1997 počítali s tím, že jednou bude někdo jejich hru hrát na telefonu.. Jinak chyba je někde na straně N73, protože na jiných mobilech hra frčí v pohodě.. Bohužel nejsi sám..
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Dr. Nebolí to v čtv čer 25, 2009 11:23 am

Jojo, co N73, to jinej problém. Chyba je ve starým železe. Navíc, ta hra je klasika z PC, takže 3D Realms nic nepodělali. Emulace je poněkud náročnější, N73 na to nemá. Vždyť i starý PC měly aspoň 1MB VGA grafiku, na N73 to všechno dělá procesor :wink:

Btw: Taky ta hra není pro N73, je pro Symbian 9.x obecně. Záleží, s jakým železem na to půjdeš. Někomu to šlapalo i na N73, mně ale taky ne.
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Animal77 v čtv čer 25, 2009 5:44 pm

Neviem...asi ta hra zije vlastny zivot...ked niekomu ide niekomu nie...ja som skusal tiez na starej dobrej N73,matke vsetkych fonov :lol: ale asi ta tusim 220 procesor nestiha...alebo otazka mnozstva nainstalovanych veci vo fone..neviem...inspirovali ma videa na you tube,tak som chcel vyskusat...no nic,smola...skusim na novsej masine...uvidime... 8)
Animal77
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv čer 25, 2009 10:09 am

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v pon zář 14, 2009 2:00 pm

mě Duke Nukem běží na N73, když vám naskočí ta obrazovka s pruhama tak zmáčkněte nějaký číslo, a ono to naskočí :-) .
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Animal v pon zář 14, 2009 5:48 pm

Tak to si jeden z mala ktoremu ide Duke na N73....90 % ludi nie...preto som dal prednost Wadom od X-novica ,kde je tiez Duke a je vybavene.... sa podel s info...kde mas hru ulozenu,na karte ci v pamati fonu,kolko volnej ramky pred startom,kolko aplikaci,kolko volnej pamäte na karte,FW...atd...mne naskoci tiez,ale je tak isto jak tu uz niekdo pisal v zelenom...ide vsetko aj obraz ,aj ovladanie ale je nechutny zeleny,so slabymi obrysmi atd.... 8)
Animal
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned srp 09, 2009 9:30 am
Model telefonu: Nokia E61i ,2Gb,QuickHackKit

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pon zář 14, 2009 6:02 pm

IMPe, mohl bys mi říct, která vezre ti takhle běhá? Jestli je to stažený odsud, stačí říct, ze kterýho linku :wink: Případně díky, i když moc šancí tomu nedávám. Nevim, do jaký míry je znát únava materiálu na telefonech, ale N73 mi přijde, že už není, co bývala. A používám pořád jenom ji, takže žádný přechodový šoky na to vliv nemaj...
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v úte zář 15, 2009 12:56 pm

Ahoj no mám to nainstalovaný na paměťový kartě a mám tak kolem 14 až 17 MB volný RAM, jinak mám nejnovější FW+HACK (4.0839.42.2.1) mám obič N73 neni to ME jen změněný výrobní číslo, běželo mi to i na starym FW.

tady je Download Hra+Instalace+Navod:
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/72370/DukeNukem3D_IMP.rar_29.57MB.html


snad vám to pomůže :wink:
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Dr. Nebolí to v úte zář 15, 2009 2:25 pm

Tak je to stejný, jako na minulejch verzích. Prostě naběhne obrazovka s modrejma pruhama, a do vteřiny hra spadne. Ale napodruhý jsem zkusil zmáčknout klávesu 5, ještě než to z těch modrejch pruhů spadne, a ono to naběhlo :radost Hra je naprosto plynulá, mnohem plynulejší než kterákoliv jiná java nebo S60 hra. Nářez, díky moc :P
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Dr. Nebolí to v úte zář 15, 2009 3:19 pm

Hm, ale nejde mi save. Respektive mi hra po zvolení uložení spadla. Takže si projedu první kolo znova no, snad to udělalo výjimečně.
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v úte zář 15, 2009 4:57 pm

asi tě sklamu mě to dělá tk :lol: :D :(
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v úte zář 15, 2009 4:58 pm

s tim fakt nvm co dělat :-(
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod pete676 v úte zář 15, 2009 5:47 pm

Ja mam stejny problem jak Animal...vyskouseno mam vse,mne hra jede u vsech verzi co jsou tady,jenom je to cely nejaky zeleny,zadne klasicke vyfarbeni hry....uplnej hnus.....ta ma N73 to nezvladne...mozna je to tim,ze mam ve fonu 170 apl...nebo ze mam duka cez c2Doom...bije se to...nebo FW...mam puvodni...nevim...ramku udelam cez kill me v pohode i 21,4..vzdavam to... :? Mimochodem detto i Shadow warior...nemuzeme vsichni vsechno,jak rekl nekdo moudrej....
pete676
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv kvě 28, 2009 8:59 am

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Xnovic v úte zář 15, 2009 5:50 pm

Duke.wad, který spouštíš pomocí C2doom se určitě nebije s Duke 3D...
Tvůj problém má více lidí a vypadá to, že nemá řešení :( ..
Zkus popis co se probíral pár příspěvků nad tím tvým..
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v úte zář 15, 2009 6:27 pm

Duke se opravdu s C2Doom nebije, ale je divný že mě DN3D běží a Shadow Warrior ne jen mi naskoči nápis 3D realms a vypne se to :-(, ale Duken mi běži, ale nedá se ukládáat.
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Dr. Nebolí to v úte zář 15, 2009 6:53 pm

No jo, tak to je potom docela nanic, když to nejde ukládat :( To nemá smysl hrát pořád jenom první dvě kola. Dělá to všem, nebo je to prosím jen problém N73?
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v úte zář 15, 2009 7:09 pm

no to by mě tk zajímalo, snažil sem se to už řešit, ale nic nepomohlo :( .
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod LeUKopLaSt3 v úte zář 15, 2009 7:11 pm

mne ide vsetko tak ako ma... U n73 zrejme problem s RAM... Docela ma stve ze nejde nakonfigurovat ovladanie na klavesy hlasitosti a fotaku ako pri quake... Nastavenie tl. fotaku ako "jump" a tl. hlasitosti ako "next weapon" a "previous weapon" by dost ulahcilo ovladanie... Mimochodom naco je zelene tlacitko? Ked ho stlacim v rohu vypise zelenym "ctrl" a nic nejde robit... A niekedy ked ho potom vypnem tak mi nefunguju vobec sipky...
NOKIA N95-1 (RM-159) FW 35.0.002 Deep Plum + 4GB Kingston MicroSDHC HACKED! with HelloOX2
Uživatelský avatar
LeUKopLaSt3
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 517
Registrován: čtv črc 09, 2009 6:44 pm
Bydliště: Nitra, Slovenská republika
Model telefonu: Nokia N95-1, FW 35.0.002

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v úte zář 15, 2009 7:37 pm

Takže to je chyba ram :-( .a to aspoň v C2Doom šlo tlačítko foťáku.
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Xnovic v úte zář 15, 2009 9:04 pm

To LeUKopLaSt3 : Rozsvítí se CTRL a pomocí "1" přepínáš režim ovládání, pomocí "2" režim obrazovky..

Jinak u ram podle mě chyba nebude.. Já hrál Duke 3D tenkrát na svojí N73 a většinou jsem neměl víc jak 15MB po startu..
Myslím, že pro Duke stačí cca 11MB..

Chyba bude někde jinde.. Někomu to na N73 jde a jiným ne..
(Verze fw? Možná je víc druhů N73, které se liší nej v nějaké prkotině :?: )
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Dr. Nebolí to v stř zář 16, 2009 12:24 am

Verze od IMPa hlásí, že už při 16,5 mb nejde spustit. To by šla ta původní verze duka, v 1.0. Ale ta měla dost problémy s frameratem :) Jako, šlape to nádherně se všema nastaveníma naplno, včetně stínů. Paráda. Jen kdyby to šlo ukládat...
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod pete676 v stř zář 16, 2009 7:35 am

Mam smulu,co nadelam...Ja se priklanim k nazoru ze pokud jde o N73 je to otazka FW...a mozna svou roli hraje ulozeni hry...po tydnech skouseni a zoufalstvi mne nic jineho nenapada... mozna by sme se pohly dal,skuste napsat ti kterym to jde jaky FW mate a kde jste hru ulozili...ja to ukladal jen na kartu...nebo jake jsou skusenosti na N82,N95 8Gb atd....Duke3D je asi fakt jedina vec ktera mi nefunguje jak ma...a to cloveka nastve... :evil: Jeste ze jsou Wady,jinak bych asi lezl po zdi...
pete676
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv kvě 28, 2009 8:59 am

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v stř zář 16, 2009 2:25 pm

no, hele já mám teď nejnovější FW (4.0839.42.2.1) a ukládat mi nejde, ale na starym FW mi to tk nešlo.
Prostě to na N73 nějak nejde asi kvůly RAMce ta stará verze DN šlo ukládat, ale běžela hrozně pomalu :( takže to je problém no .
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod stefan v pon zář 28, 2009 4:33 pm

Ak je záujem tu som uploadol Duke Nukem Atomic edition. Sú tam 2 epizódy naviac oproti klasickému Dukemovi. Treba Rozbaliť a zložku DUKE3D nakopírovať na root karty alebo mobilu.

Obrázek

Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/286102833/DUKE3D.rar

Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.sk/stahni/34234/DUKE3D.rar_19.1MB.html


A tu je ešte sis súbor na spustenie. Čo sú na tejto stránke sis súbory k Dukovi mne sekajú a našiel som tento tak skúste komu Duke nejde.
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.sk/stahni/37396/jfduke3d_1_0_5_s60v3.sis_699.98KB.html
Nokia 5110 -> Alcatel OT 311 -> Nokia 3510i -> Nokia 3650 -> Nokia N-Gage -> Nokia 6600 -> Nokia N73 -> Nokia N95
Uživatelský avatar
stefan
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 74
Registrován: sob dub 14, 2007 5:48 pm
Bydliště: Slovensko - Žilina

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod code v čtv říj 15, 2009 4:07 pm

Namte nekdo konfiguracni soubor na E71? Nemuzu se v menu vubec pohybovat, jde mne jen ESC a ENTER :-/
E71 fw 300.21.012 (šla docela těžce hacknout - NÁVOD) + 16GB microSD NOKIA
Uživatelský avatar
code
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 167
Registrován: sob lis 04, 2006 4:02 pm
Model telefonu: E71 fw300.21.012

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod IMP v úte říj 20, 2009 7:24 am

No tak si v nastavení uprav ovládání, nebo si přepiš ovládání v souboru "DUKE3D.CFG" (ve složce se hrou)
Uživatelský avatar
IMP
Game Moderátor
Game Moderátor
 
Příspěvky: 157
Registrován: čtv úno 26, 2009 12:16 pm
Bydliště: http://www.youtube.com/SymbianManCZ
Model telefonu: Nokia N95 8GB + Nokia N73

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod papouch69 v čtv úno 25, 2010 7:33 pm

nemohl byste někdo prosim reuploadnout Duke Nukem Atomic edition ? na edisku to už neni a z rapidshare už mi tak čtvrt roku nejde nic stáhnout :roll: dik předem
Uživatelský avatar
papouch69
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát led 02, 2009 8:40 pm
Bydliště: brozany nad ohří
Model telefonu: N95 & N95 8Gb Hacked

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod roten150 v ned dub 18, 2010 4:16 pm

Mam otazku...ten konfiguracny subor s prvej strany je mozne nainstalovat do roznych verzii Duka???Nedari sa mi nejak sfunkcnit ovladanie...stiahol som som verziu ktora konecne ide jak ma,nepada,graficky je perfektna...ale napr.neviem jak nadstavit strelbu...na qwerty klavesnici islo vetko jak ma,ale na klasickej som strateny... :?
roten150
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned dub 18, 2010 4:11 pm
Model telefonu: N78,6220c-hack

Re: Duke Nukem 3D

Příspěvekod Richie v ned lis 07, 2010 12:41 am

Na Nokii E52 to jede plynule, ovládání je trochu ošemetné... ale co je nejhorší, tak se tam seká zvuk. Jde s tím něco dělat?
Uživatelský avatar
Richie
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 87
Registrován: pon bře 02, 2009 12:10 am
Model telefonu: Nokia E52 091.003 h@cked

Další

Zpět na Portované a emulované hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník