Jak vlozit obrazek do příspěvku?

Informace uživatelům o technických a organizačních změnách na fóru

Jak vlozit obrazek do příspěvku?

Příspěvekod renek v čtv črc 24, 2008 3:13 pm

Prosim poradte jak vlozit obrazek do prispevku,např otisk displeye atd.Jeste jsem se tim nikdy nezabejval a obcas bych rad do nejakeho sveho prispevku tady obrazek dal.Prosim o radu.
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil renek dne čtv črc 24, 2008 3:45 pm, celkově upraveno 2
N8 Dark Grey, CFW Belle N8-FeReT v2.0-ofiko Obrázek
Uživatelský avatar
renek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 340
Registrován: stř kvě 09, 2007 6:54 pm

Příspěvekod šulda v čtv črc 24, 2008 3:24 pm

Můšež se pomocí editu podívat do svého příspěvku kam sem ti dva obrázky vložil. Je to pomocí Upload obrazku - imageshack.us ale můžeš i pomocí jinýho serveru který zjistíš podle obrázků tady na fóru :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod renek v čtv črc 24, 2008 3:41 pm

Jasne diky moc
Obrázek
N8 Dark Grey, CFW Belle N8-FeReT v2.0-ofiko Obrázek
Uživatelský avatar
renek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 340
Registrován: stř kvě 09, 2007 6:54 pm

Příspěvekod prokop v čtv črc 24, 2008 4:40 pm

Ten imageshack toolbar už sem vložil McLaren a ukazuje se při vkládání příspěvku, ale ne když dáš "Rychlá odpověď ", musíš dát "Odpovědět". Pak stačí jen vybrat obrázek z počítače nebo z telefonu pokud jsi tu přes Operu Mobile nebo přes Nokia Web Browser, klikneš na "Host it" a pak zkopíruješ adresu kterou vložíš do příspěvku.
Obrázek


Když nechceš aby dole u obrázku byla lišta s velikostí tak můžeš jít rovnou na http://imageshack.us a tam se dá zvolit aby tam ta lišta s informací nebyla:


Obrázek

(toho spodku si nevšímej, to je lišta Opery a ta ještě nenačetla všechny obrázky ze stránky imageshack. Btw nechal jsem to tam schválně - uhádne někdo na čem dělám :?: 8) :D :twisted: )

Pro obrázky běžné velikosti vybírej adresu z pole "Thumbnail for forums (1)", pro velké obrázky "Thumbnail for forums (2)" aby se pak stránka s příspěvkem zbytečně nezvětšovala - pak se ukáže jen adresa:


[img=http://img373.imageshack.us/img373/9837/screenshot0005ot4.th.jpg]




MiniOpera mod neumožňuje vybrat obrázek z telefonu takže když se mi nechce otevírat Operu Mobile tak nahraju obrázek na ftp server a adresu uloženého obrázku jen obalím tagy:

Kód: Vybrat vše
[img]http://adresa ftp/obrázek xxx[/img]


Obrázek

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...


Zpět na Novinky na fóru

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron