Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

OS. 9.x telefonů

Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v stř zář 02, 2009 9:10 am

Dobrý den.
Dneska se mi stala taková věc. Mám N95 8Gb.
Chci jít do galerie obrázků. Chvilku to hrabe - otvírá. A pak napíše, že není žádny video nebo obrázek. Což je pochopitelně blbost.
Naposledy jsem fotil včera. Když se kouknu průzkumníkem, zjistím, že tam mám jen ze včerejška jednu fotku - z asi 3. A jde zobrazit v x-ploreru. A tak i když je to blbina. Připojil jsem se jako velkokapacitní paměť. A ejhle - všechny obrázky mají atribut proti zápisu. NIC JSEM NEPŘEĎELAL!!! Prostě se to předělalo samo. Tak jsem to zrušil – jdu do galerie a zase … . Fotky jdou vidět jen ty včerejší a všechny tři, ale staré ne. Přitom už nejsou za atributované. Restartuji mobil. Nejde vidět zase nic. Atribut je zase dán na adresář Images.
Nakonec mi nejde po startu ani Jbak taskman. Přitom ostatní autostart běží. Takže teď nevím co s tím je. Ke všemu ty tři fotky co teď vidím zase nevidím v x- ploreru v mobilu. Takže záhada.
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Smith.F v stř zář 02, 2009 9:57 am

Jó, tu lahůdku, že mi galerie napíše, že tam nic není, mám taky. Nejspíš to s něčím koliduje, možná moc obrázků (galerie totiž zobrazuje všechny obrázky).
Moje reakce byla - ta vestavěná galerie je hroznej bazmek, ještě že používám Nokia Image Exchange :roll:
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v stř zář 02, 2009 10:01 am

Hmm. Jenže to před tím nedělalo. A teď jsem přišel na jinou věc. Ty tři fotky co se mi pak ukážou. Občas. Jsou uložený na C:/Data/Images. Přitom, mám nastavené ukládaní na kartu a né uvnitř mobilu. A když teď něco vyfotím, jde to na kartu, ale stejně se to neukáže. Takže nevím co s tím je.
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod mila6032 v stř zář 02, 2009 10:16 am

A v E:\images ty fotky fyzicky jsou? Myslím jako všechny.
Zkus nainstalovat nějaký jiný prohlížeč,ať zjistíme kde je chyba. Jestli je ten doinstalovaný prohlížeč zobrazí, tak se jen potvrdí už tisíckrát řečená pravda, že Galerie je nedodělek.
Obrázek
Uživatelský avatar
mila6032
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 976
Registrován: pon led 14, 2008 6:41 pm
Model telefonu: Blackberry 9105 Pearl

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v stř zář 02, 2009 11:40 am

Ano v E:/Images tam jsou. Dokonce není problém je otevřít v systému v x-ploreru. Ale neotvírá se to pak v galerii, ale v tom prohlížeči vestavěném po jedné fotce.
Dal jsem tam teď Image Exange. Nejprve jsem se lekl. Nic tam nebylo. Ale pak se to jakoby načetlo. Pak jsem tam fotky našel. Jen, když jsem dal listovat podle času. Ukázalo mi to třeba 7 fotek. Tři jsem si mohl prohlédnout. A čtvrtá jakoby načítala a pak tam bylo černo. Ale data o fotce to znalo. Tak jsem si myslel, že to dělá zase jinak problém. Ale, když jsem dal prohlížet všechny fotky popořádku, tak se mi to ukázalo. Takže to je spíš nějaká chyba v programu.
Teď ještě nějak zařídit, aby tato aplikace mi šla místo galerie. Jde to nějak? Tedy myslím tím, že zmáčknu tlačítko poslední snímek a ono se mi to ukáže .
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Zdenek444 v stř zář 02, 2009 11:45 am

Šlo by to patchem Any app on gallery key, najdeš ho tady - viewtopic.php?f=4&t=6824 (snad na tu aplikaci bude fungovat, na R.P.V. zrovna nefunguje :? )
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v stř zář 02, 2009 11:58 am

Díky. Zkusím a dám vědět. Ale nejprve si to pořádně přečtu, abych si něco neodrovnal.

Ale stejně mi není jasný, že to odbouralo tu Galerii a nakonec vyhodilo autostart JBAk taskmana. Přitom jsem nic neinstaloval. Jen vyfotil asi 4 snímky . ????
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Smith.F v stř zář 02, 2009 12:31 pm

Image Exchange jde na tlačítko galerie úplně bez problému, sám to tak mám. Hodím sem odkaz na mnou upravený, bez problémů funkční, patch - snad neva, že je z vedlejšího fóra:
Kód: Vybrat vše
http://forum.n82.cz/download/file.php?id=290

Podmínkou je pochopitelně hack.

PS: Známe - já taky jednou jen vyfotil fotku a přestaly mi fungovat všechny symbianové aplikace :lol: Viz zde :)
Jak já vždycky říkám, duch ve stroji, svobodná vůle, tu nemůžeme ovládnout :)
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v stř zář 02, 2009 4:36 pm

Prosím. Teď tomu nerozumím. stáhnul jsem soubor asi 1 kb. Co s ním mám udělat. Hack symbianu mám, ale patch jsem ještě žádnou nedělal. Bude to trvalé. Tedy načte se to po restartu mobilu. A bude to fungovat na N 95?

Takhle, abych nevypadal úplně za hloupého. Zjistím si třeba JBAK taskmanem UID - IMG Exchange. To je 0x2000a289. A pak to jako mám nějak editovat tento soubor: sys\bin\DeviceModeHandlerPlugin.dll a něco přepsat.... Ale nevím co a jak.
Dále pak ještě otázka, aby to nebylo se mnou tak jednoduché :-)
Nebo se to dělá programem Rom Patcher. A to tak, že se musí nainstalovat. Dát po spuštění v jeho menu. Aby to fungovalo i po restartu. A pak nějak načíst ten soubor od Tebe. Ale musím tam změnit UID, protože ty to máš pro x-plorer. Ale zase mi to není jasné. Protože UID pro explore mám jiné než píšeš ty. To se pak nějak má přepočítat. To co mi ukáže JBAK taskman.
A taky jsem se chtěl zeptat, něco se píše, že pak nefunguje N- Gage a Smart com? Když je aktivní Rom Patcher. Je to tak?
Naposledy upravil jan l dne stř zář 02, 2009 5:19 pm, celkově upraveno 1
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Smith.F v stř zář 02, 2009 5:09 pm

Já už jsem to upravil. Jediné, co s tím musíš udělat, je nakopírovat do E:\patches a zapnout v RomPatcheru :wink:
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Zdenek444 v stř zář 02, 2009 5:11 pm

jan I: Nene, jediný soubor, co bys jinak editoval, je ten patch, neboli ten textový soubor - jenže protože už ho máš upravený pro tu danou alikaci, tak s ním nemusíš nic dělat :wink: Teď se koukni tam, kam jsem ti dával odkaz, stáhni si odtamtud RomPatcher, nainstaluj a ten soubor dej do složky E:/Patches (tu musíš vytvořit). Pak už ho stačí akorát aplikovat v RomPatcheru :)

Edit: Proč se mi občas ukáže, že přibyl jiný příspěvek a občas ne :? :?:
Obrázek
Uživatelský avatar
Zdenek444
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 970
Registrován: úte říj 07, 2008 2:41 pm
Bydliště: Teplice
Model telefonu: N79 FW 31.002

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v stř zář 02, 2009 5:35 pm

Protože jsem to editoval a dotaz si mi skoro už odpověděl a já to neviděl :-) Poněvaďž jsem editoval Příspěvek.

//Zdenek444: Já myslel ten post od Smithe F. :wink:

Edit: Skvělé, funguje. Už mi to běží. Ale stejně... Tak si představ. Zapnu to a najede Exchange. Jen černá obrazovka. A nic. Dám menu Account information a tam Transfer info. Pak to zruším pravou klávesoiu. A naběhnou fotky.... A když Exchange zapnu normálně přes íkonu. Naběhnou hned fotky, tak jak mají. Co to zase je?
Naposledy upravil šulda dne čtv zář 03, 2009 7:49 am, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Smith.F v stř zář 02, 2009 7:24 pm

Jó, tak to nechápu. Mě to přes tlačítko galerie naběhne úplně stejně jako když to spustím z menu.
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v čtv zář 03, 2009 6:38 am

Děsná záhada. Pořád musím mít něco extra :-(

Edit: Tak je to opravdu tak. Když to zapnu přes íkonu. Jedeto tak jak má. Naběhne s položky Search, Time, ... . A pod tím je obrázek. Můžu listovat. Když se to spustí přes klávesu Galerie, musím nejprve dát levé tlačítko a třeba položku Abaut. Pak se pravým tlačítkem vrátím a najednou se tam objeví to Search, Time, ... A fotky. Jinak je tam černo.
Tak z toho asi plyne, že asi nahrává se při spuštění (klávesou Galerie) asi ještě něco a ne jenom ten Exchange. Nebo má ta klávesa nějaké místo v paměti. Prostě nevím, ale nechápu to. Proč to tak je. A pořád mi nejde na rozum proč nejde ta originál galerie. Když předtím šla bez problémů.

Ještě nový poznatek. Nemám nic v Galerii jako zvuky videa, prezentace ... Nic se neukazuje. A Galerie asi vytváří nadhledy. Protože se tam objevuje ta skrytá složka _PAIbTN.

(Promiň, že jsem před tím needitoval. Znáš to hledáš problém na svém mialáčku a ...)
sulda: >>Pravidla psaní příspěvků<< :evil:

sulda2:Problém se svým miláčkem řeším např. květinou :idea:
Naposledy upravil šulda dne čtv zář 03, 2009 8:53 am, celkově upraveno 3
Důvod: Sloučeno
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Smith.F v čtv zář 03, 2009 8:17 am

Když jsem jednou ze zvědavosti zkoušel po delší době galerii, měl jsem to přesně stejný - žádné obrázky, videa, nic. Myslel jsem, že to bude některou z mých hrátek se systémem, dokonce mě paranoidně napadlo, že se galerie naštvala, že jsem nechal zmizet z menu jejího zástupce (úplně, ne že jsem to někam schoval).. ale stejně si nakonec myslím, že ten šmejd prostě neustál větší množství obrázků z různých aplikací, to by bylo Nokii podobný :roll:
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v čtv zář 03, 2009 11:49 am

Opravdu začnu věřit, že je to klump. Ale docela to skoro rok s ní šlo :-)
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Xnovic v čtv zář 03, 2009 3:53 pm

Galerie? Co je to?

Já měl ještě tehdá :D problém na svojí N73, ten, že když jsem měl v telefonu větší množství fotek co jsem na fotil (myslím, že to tenkrát jen ve fotkách bylo cca 500MB), tak se mi ukázalo, že galerie načítá a pak mi to neukázalo ani jednu..

Jednoduše : Tenhle Nokiáckej paskvil má hodně velkou honičku s načítáním většího množství fotek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Telefon : ASUS P750 (Windows Mobile 6.1 Professional)
Uživatelský avatar
Xnovic
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 641
Registrován: pon dub 02, 2007 4:16 pm
Bydliště: Plzeň (Beer city)
Model telefonu: ASUS P750

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod Smith.F v pát zář 04, 2009 2:34 pm

jan I: Ha! Tak jsem testnul poslední verzi Image Exchange - a dělá mi to stejné co tobě. Otevřu klávesou galerie a je to černé. No, jiné viditelné rozdíly tam nejsou, takže řešení - používej 0.95 :wink:

PS: Právě jsem dodělat češtinu k Image Exchange 0.95. Bylo s ní dost trablů, takže ji nechám prvně otestovat magory v Moddingu a pak založím téhle aplikaci vlastní téma a dám tam tuhle verzi, screeny z české verze, vlastnoručně vyrobenou češtinu a i ten patch.
Jen chvilku strpení :wink:
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod LeUKopLaSt3 v pát zář 04, 2009 2:50 pm

ja mam s image exchange problemy pri vybrati karty popripade pri jej vymene a neviem co s tym (mam to v inom topicu popisane) galeria mi naproti tomu nikdy nerobila problemy ale liezlo mi na nervy ze sa v nej ukazovali obrazky zo sygica... No image exchange je tiez dost bugovy a chyba mi tam moznost prezentacie fotiek
NOKIA N95-1 (RM-159) FW 35.0.002 Deep Plum + 4GB Kingston MicroSDHC HACKED! with HelloOX2
Uživatelský avatar
LeUKopLaSt3
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 517
Registrován: čtv črc 09, 2009 6:44 pm
Bydliště: Nitra, Slovenská republika
Model telefonu: Nokia N95-1, FW 35.0.002

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v pát zář 04, 2009 3:36 pm

Děkuji. Tak to se budu těšit. A bude to obklikou vyřešené :-)
PS. : Někdo mi zase tvrdil, že bych mohl mít poškozenou vnitřní paměť telefonu. Je to možné?
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v sob zář 12, 2009 11:06 am

Ještě bych měl dotaz, když se někdo vyzná v symbiánu… Zapnul jsem ,mobil a zase nenaběhl Jbak taskmann, jinak ostatní po stratu naběhlo. A tak jsem vypnul a zapnul mobil a vše bylo v pořádku. Ale přišel jsem na to, že když vypnu a zapnu mobil tak pokaždé nabíhá jinak. Nejdřív se načte třeba Ultimate Voice rekord pak třeba power boot, atd.… A hned ho zase vypnu a zapnu a načte se to v opačném pořadí. Někdy to udělá jen šedou obrazovku a načte se vše asi tak do půl minuty. Jindy déle,… Prostě dle mě by to mělo najíždět vždy stejně. Dokonce teď jako novinka se mi stalo, že dvakrát při naběhnutí Ultimate voice rekord mi to nahlásilo, že soubor není možné z bezpečnostní důvodů otevřít. A tak jsem vymazal nějaký záznam v ultimate voice rekord – nevím jestli to mělo vliv, ale pak to naběhlo bez hlášek. Je to fakt divné – skoro bych řekl, že to opravdu žije svým vlastním životem… :-)
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod prokop v sob zář 12, 2009 12:15 pm

To různé nabíhání aplikací s autostartem se mi někdy děje taky a myslím že je to normální jev, kdy se hádají priority různých způsobů autostartu mezi sebou (JBT x P.Boot x P.Shortcuts x vlastní autostart)

BTW: já bych zase skoro bych řekl, že PowerBoot je příčina toho, že se občas nespustí JBakTaskman :wink: .

Každopádně jestli nemáš nějaký extra důvod spouštět něco přes PowerBoot, tak jí radši odinstaluj a používej k nastavení autostartu ostatních aplikací JBakTaskman. Případně si taky autostart můžeš prakticky k jakékoli aplikaci napsat sám: vytvoř si soubor ve tvaru [UID dané aplikace].dat, do něj napiš cestu ve tvaru C nebo E:/sys/bin/požadovaná aplikace.exe a ulož (v kódování UTF-8) do složky C:/private/101f875a/startup/

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v sob zář 12, 2009 12:24 pm

Díky tak to vyzkouším. Protože, power boot používám pouze pro Magic MSG manager. Přes jbak taskmana byl v nějaký problém.
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod prokop v sob zář 12, 2009 1:47 pm

No, jestli máš MMM nastavenou v PowerBoot, tak nic nemusíš vytvářet. To co jsem popsal je totiž přesně to, co udělá P. Boot, jen se přitom ona sama nespouští.

Kdyžtak si tedy patřičný startovací soubor k MMM z té složky /101f875a/startup/ zazálohuj a P. Boot můžeš odinstalovat. Soubor pak vrať zpátky do té složky.

Už je to asi rok co jsem PowerBoot přestal používat, takže si to moc nepamatuju, ale je možné že tam ten soubor zůstane i po odinstalaci P. Boot.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v sob zář 12, 2009 4:28 pm

Tak jsem moc neuspěl. Když jsem to překopíroval a pak vymazal power boot. Tak to nefungovalo.
Takže jsem zkusil podle uid čísla. Dal jsem cestu a hrál si s tím dlouho pro magic msg manager a nepovedlo se mi to. Tak jsem si našel pro ultimate recording a dle toho upravil jen cestu uložil a dal do toho adresáře a stejně nic.... Tak nevím. Jinak pro magic msg jsem dal ten uid a00014fd tak snad to mám dobře.
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod prokop v sob zář 12, 2009 6:29 pm

Uff, tak to jsem si pěkně naběhl :oops:
Samozřejmě mi to nedalo a zkusil jsem to s MMM... a nic . Tohle je už asi pátá aplikace u které mi tenhle způsob autostartu nefunguje Obrázek

Chtěl jsem to zkusit i u toho Ultimate Recordingu (předpokládám že to měl být Ultimate Voice Recorder), ale asi se mi s něčím bije, protože po jeho spuštění se mi restartuje telefon.


Ale autostart MMM mi funguje když dám procesu MagicMsgManSrv.exe autostart v JbakTaskmanu.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v sob zář 12, 2009 6:59 pm

U toho MMM je v tom něco jiného. V power boot se musí dát né spouštěcí program, ale nějaká (to stejné +) končicí srv. Ale, jinak to nezapne ani power boot. A problém je v tom, že ho normálně nejde najít. Najde ho jen power boot. Tak asi v tom bude ten problém, toho jsem si teď všiml...
Jinak ultimate voice record měl před sebou nějaký znak... a pak cestu. Ale znak tam mělo víc věci co se spouští po startu...

ps. : aha ty jsi to tedy přes Jbak taskmanna našel tak jdu hledat :-)

Tak nenašel. Prostě tam je jenom program.
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod jan l v úte zář 22, 2009 6:54 am

Tak nový poznatek. Včera mi to nenačetlo hudbu v hudebním přehrávači. A když jsem dal obnovit. Jen to probliklo a nic to neudělalo. Tedy jakoby něco co má hledat v tomto případě hudbu a v předchozím obrázky - NEHLEDALO. Přitom, když jsem dal v prohlížeči souborů zjisti informace o jednotce - tak tam vypsalo 1400 Mb hudby, 54 MB obrázku, ... atd.
Trochu jsem si s tím hrál pak vypnul u nějakých programů autostart (nevím jestli zabralo- protože jsem ho pak zapnul po restartě ) a zase tam hudba byla.
Nevíte někdo co hledá multimedia? Tam budu mít někde chybu.
jan l
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 477
Registrován: pon zář 10, 2007 11:32 am
Model telefonu: N95 8Gb

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod MrTwister_CZ v čtv říj 01, 2009 7:36 pm

Mám pro vás jednoduché řešení xD
Stačí naformátovat pamětovku ;)
MrTwister_CZ
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned bře 08, 2009 11:52 pm

Re: Nezobrazují se mi obrazky v Galerii.

Příspěvekod šulda v čtv říj 01, 2009 8:30 pm

Určitě jednoduchý ale ne dokonalý pokud neuděláš i formát C:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Další

Zpět na Obecné informace, parametry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník