Přehrání FW přes Phoenix

OS. 9.x telefonů

Příspěvekod lukas26 v pát črc 13, 2007 2:30 pm

BouncesCZ: tak udělej tohle:
http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=2907
to je normální a bez problémů...
Uživatelský avatar
lukas26
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1381
Registrován: úte led 02, 2007 1:47 am
Bydliště: Zlín
Model telefonu: iPhone 4S 16GB

Příspěvekod david99 v pon črc 23, 2007 9:49 am

to Kami3120:

Ahoj ty si sa snazil pomocou phoenixu falshnut verziu 4.0726....? aku verziu phoenixu si pouzil?
david99
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 108
Registrován: ned pro 10, 2006 6:19 pm

Příspěvekod edkis v úte črc 24, 2007 8:51 am

Tak po 3 tyzdnoch mam mobil opraveny ktory mi umrel pocas prehravania FW cez Phoenix.
A vymenili mi v nom zakladnu dosku cize mam nove vyrobne cislo cize som prekvapeny ze k tomu doslo kedze som cakal len zmenu SW.
iPhone 3G 2.1
NOKIA E51

MacBook aluminum
Core2 Duo 2.0Ghz, 2GB DDR3, 160GB HDD
edkis
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 39
Registrován: čtv lis 30, 2006 12:59 pm
Bydliště: Kosice, SLOVAKIA

Příspěvekod kami3120 v úte črc 24, 2007 10:01 am

david99 píše:to Kami3120:

Ahoj ty si sa snazil pomocou phoenixu falshnut verziu 4.0726....? aku verziu phoenixu si pouzil?


Použil jsem to co je na první strance samozřejmě! :
Diego 3.07 SP2
Phoenix Service Software 2006.34.2.156
Nokia PC Suite Cleaner 3.6

Nikomu pokud není profesional z oboru a i když je podle mě bez boxu se to nedá... Zbytečný risk... Mě to nahodily během půl hodiny v Cellnetu! To by mě edisku zajímalo kam jsi to dal na opravu??!! 3týdny bych nevydržel a to s deskou je divný, ale bud rád :wink:
Nokia N95 8GB * LD-3W*
Uživatelský avatar
kami3120
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 381
Registrován: ned říj 15, 2006 2:34 pm
Bydliště: Pragua

Příspěvekod david99 v úte črc 24, 2007 11:33 am

No to bol asi problem novy fw 4.x vyzaduje phoenix 2007.20.... a vyssi na ktory zatial nieje cr*ck
david99
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 108
Registrován: ned pro 10, 2006 6:19 pm

hm

Příspěvekod rajs v úte říj 30, 2007 4:32 pm

No vidím že jste odborníci........co vy na tohle http://www.blue-nokia.com/nokia-forum/s ... ostcount=3 .........přesný návod......BB5 Reaper 3.0.1.7 .........a odzkoušeno........jde to ale práce asi na 3 hodinky................ :D :D :D
rajs
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 114
Registrován: pát říj 05, 2007 7:44 pm
Model telefonu: Nokia 5800XM

Příspěvekod hanni v úte říj 30, 2007 6:38 pm

A skusal si to?
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod rajs v stř říj 31, 2007 7:20 pm

ano přeflashnul jsem takto 6234..........několikrát :D :D
rajs
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 114
Registrován: pát říj 05, 2007 7:44 pm
Model telefonu: Nokia 5800XM

Příspěvekod hanni v čtv lis 01, 2007 9:58 am

Ale ved na S40v3 cez Phoenix ide flashovat uplne v pohode...ja sa pytam,ci si to skusal na S60v3... :wink:
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Chyba při flashování N95

Příspěvekod Schumi1972 v ned kvě 25, 2008 12:42 pm

Udělal jsem vše přesně podle návodu, ale hlásí mi to tuto chybu
Kód: Vybrat vše
http://megaupload.cz/nahled/screenshot-2008-05-25_13-33-55.jpg

Díky za pomoc.
Schumi1972
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned kvě 25, 2008 12:40 pm

Příspěvekod AlesFilip v úte srp 12, 2008 1:52 pm

Nepasuje me heslo :-|
AlesFilip
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob srp 02, 2008 10:52 pm

PLs

Příspěvekod Gapa v ned zář 21, 2008 1:47 pm

Plsmohli byste todat třeba na edisk mě to nejde z rapidu stahnout :cry:
nokia 3310>nokia 3410>sony ericson t610>nokia 6230>nokia 6500c> nokia n73
Uživatelský avatar
Gapa
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon dub 21, 2008 7:42 pm

Mrtvá N73

Příspěvekod LuksaRS v úte říj 28, 2008 4:52 pm

lidi potřebuju pomoct, při updatu se mi to kouslo. A nejde zapnout . mám phoenixe, ale když to chci naflashovat tak to nejde, hodí mi to chybu. nema nekdo s tim zkusenosti??
O2 XDA Orbit,
NOKIA N73
LuksaRS
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte říj 28, 2008 3:20 pm
Bydliště: Hodonín

Příspěvekod hanni v úte říj 28, 2008 5:08 pm

Ja osobne nemam,ale takychto pripadov je kopec...mozes to odniest do servisu.
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Nokia N73 death

Příspěvekod LuksaRS v úte lis 04, 2008 9:57 am

Prosím,, nevíte někdo co s tím,, při flashovaní mi to vyhazuje tuto chybu:


Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/911582/Bez názvu.JPG
O2 XDA Orbit,
NOKIA N73
LuksaRS
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte říj 28, 2008 3:20 pm
Bydliště: Hodonín

Re: prehrani FW pres phoenix

Příspěvekod mojo34 v úte říj 06, 2009 5:33 pm

Poradte mi mne zdochol fon Nokia N95 pri flesovani v Phoenixu teraz mi len zapne 5 sec napise nokia a shasne co z tim dalej? :cry: :cry: :cry:

\\Doktor: teď jsem si všimnul, že jsi napsal i sem. Že jsi jeden příspěvek o phoenixu dal do tématu s NSU jsem ještě bral, ale pokládat dotaz na vícero místech teda neberu. Je to zbytečný a navíc proti pravidlům :dolu: Příště se prosím polepši a přečti si alespoň pravidla fóra - mám je i v podpisu.
mojo34
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv úno 05, 2009 2:47 pm

Re: prehrani FW pres phoenix

Příspěvekod Dr. Nebolí to v úte říj 06, 2009 5:42 pm

Pokud zdechnul při flashi, jedinou cestou zpět byl vždy servis. Příště radši flashuj přes Nokia Software Updater - je to bezpečnější. A přečti si prosím, co jsem ti připsal do příspěvku.
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Re: prehrani FW pres phoenix

Příspěvekod prokop v úte říj 06, 2009 9:11 pm

Trochu bych doktora opravil - servis není jediná cesta. Přímo ve Phoenixu je položka k obnově dead telefonu.

Ale podle toho co jsem se dočetl na různých webech, tak se to povedlo jen málokomu. Záleží totiž na tom, v jaké fázi k umrtvení telefonu došlo.

Většinou jde telefon oživit jen v servisu na FlashBoxu.

EDIT:
Tady je kdyžtak anglický psaný postup při oživování telefonu přes Phoenix (*.pdf)
Dead Phone USB flashing.zip
(131.33 KiB) 432 krát

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

prehrani FW pres phoenix

Příspěvekod olii33 v sob lis 07, 2009 2:27 pm

skuste tu
Kód: Vybrat vše
http://phoenixslayer.blogspot.com/

Phoenix Service Software 2009
ja som flashoval len s40 ale s win 7 rc1 a na prvy krat bez chyb

edit: teraz som flashoval mrtvu 6120 a uz ide! :tyty:
olii33
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 29, 2009 3:55 pm
Model telefonu: n82

prehrani FW pres phoenix

Příspěvekod mojo34 v ned pro 06, 2009 1:25 pm

a da sa prehrat firmware na Nokii N95 na predosly? dik
mojo34
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv úno 05, 2009 2:47 pm

prehrani FW pres phoenix

Příspěvekod olii33 v pát pro 11, 2009 5:57 pm

myslim ze to sa da iba na boxe a nie v domacich podmienkach
olii33
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 29, 2009 3:55 pm
Model telefonu: n82

prehrani FW pres phoenix

Příspěvekod Dr. Nebolí to v úte pro 15, 2009 3:06 pm

Ano, Downgrade nezkoušej. Ještě jsem neslyšel o případu, že by se to v domácích podmínkách povedlo, zato o umrtveným telefonu a následný cestě do servisu se píše prakticky všude. Není to možný, a pokud, tak šnace na úspěch 0,00prd ;)

Ostatně, možná by se slušelo nejprve číst, a potom se ptát :naughty
dAnnY píše: Touto akci take prijdete o vasi zaruku na telefon a to na porad jelikoz downgrade na puvodni FW je problematicky (ale i to lze).
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Přehrání FW přes Phoenix

Příspěvekod prokop v úte úno 16, 2010 3:31 pm

Trochu bych Doktorův post upřesnil.
Downgrade přes Phoenix Software Service v domácích podmínkách možný je, vím o dost případech kdy se to povedlo. Ale podstatně víc je případů, kdy se to nepovedlo a telefon při tom "umřel".
Podle toho co jsem všude možně na síti zahlédl, bych to já osobně tipoval tak na 10-15% úspěšnost.
Pokud bych downgrade opravdu nutně potřeboval, tak bych na to zkusil jít přes operátorský PC. Někdy bych to chtěl zkusit ověřit (i s nahráním ruštiny) u své E61, které zdrogovaní soudruzi idi*ti z Helsinek přidali ve fw 2.x a 3.x hloupé bugy.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Přehrání FW přes Phoenix

Příspěvekod Mates 13 v úte úno 16, 2010 4:13 pm

Tak pokud myslíš, že bys to downgradoval přes NSU, tak by to asi byl problém. Četl jsem, že někdo přehrál fw na nějaký nový, ale nahrál si ho bez češtiny a spoléhal se na to, že po změně PC na český to půjde znovu přehrát na stejnou verzi fw, je jinou jazykovou úpravu a ono prd. Prostě to nenašlo aktualizace. Tak aby to s tímto nebylo podobně.
Uživatelský avatar
Mates 13
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 174
Registrován: čtv bře 06, 2008 7:05 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: E5, 1,5x 5500

Re: Přehrání FW přes Phoenix

Příspěvekod šulda v úte úno 16, 2010 4:20 pm

Mates 13: Ani v prokopově textu a ani v názvu topicu není nic o NSU :idea: Trochu prokopovi věř. On už ví že downgrade přes NSU nelze provést, vždyť si to přečetl v mém návodu :lotpot
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Přehrání FW přes Phoenix

Příspěvekod John Jackson v pon srp 08, 2011 7:09 am

Zatim pozoruji ze je rychlejší nacitani fotaku, menu a vsech polozek v nem. Rekl bych ze mam aji o 1-2 mb vic volnej ramek. Programy uz tam mam nahrany stejny jak pred tím.
Naposledy upravil prokop dne pon srp 08, 2011 10:46 am, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněna reklama. Další pokus bude náležitě "odměněn"
John Jackson
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon srp 08, 2011 7:00 am
Model telefonu: nezadáno

Předchozí

Zpět na Obecné informace, parametry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron