>Rusnak:1) Sorry, tohle jsem netušil

. Však víš, s tím nemám zkušenosti, jen se občas někde něco dočtu. Právě proto jsem se ptal vás.
2) dtto 1), a to mi tam ještě bůhvíproč vypadlo to Scandinavia

To jsem měl na mysli, a předpokládal jsem že existuje pro všechny nebo aspoň většinu S^3
3) Dík moc za doplnění. A uvedení na správnou míru

>
pyler:
Kde bereš tu jistotu s fixem do pár dní? U vývojářů kteří už od podopory těch aplikací ustupují? U us-fi soudruhů? Máme s nimi snad málo špatných zkušeností?
Dodnes nebyly fixnuté několik let staré chyby sobožroutů v 9.x QWERTY tel.

Chyby ve fw N73, E52 a 6120 a dalších nebudou už fixnuté nikdy

(ty smajly nepatří tobě, ale sobožroutům

)
"Nechapem tomuto tvojmu megavarovaniu". Tak to je mi fakt líto... Přeháním? OK. Tak tedy přeháním. Myslím že je to furt lepší, než pak číst ty nářky lidí že jim to či ono nefunguje, když my o tom věděli, ale nevarovali je. Co ti lidi co honem honem aktualizovali, a teď se diví že nemůžou použit X-plore a Sygica?
A to tu tedy v Bellle FP1 máme třetí chybu. Kolik jich lidi ještě objeví? Třeba už žádnou

. Ale třeba ještě jednu? Dvě? Deset? Kdo, kdy a jestli vůbec je všechny opraví říct dokážeš? To byl smysl toho "megavarování"

Největší blbost je v tomhle od sobožroutů to, že když už dělají tak zásadní změny ve fw, tak se neobtěžují informovat ani velké vývojáře. Přitom by měli logicky informovat všechny komu vydali developer certifikát. Na opravu změn ve scancodes Éčkových QWERTY tel. se u LCG čekalo několik měsiců, u jiných vývojářů mnohem déle. A to jen proto, že vývojáři se to dověděli až z reakcí uživatelů, a ze sobožroutů museli tahat informace, co vlastně provedli

A u dalších vývojářů jsme se nedočkali dodneška. Přitom ty původní scancodes spolehlivě fungovaly, takže proč to sobožrouti proboha měnili?!