Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

OS. 9.x telefonů

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod vasikk v čtv srp 25, 2011 10:56 pm

Toto je řešené pro tebe :class:
viewtopic.php?f=4&t=11234
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod -Fo×- v ned zář 18, 2011 4:06 pm

jde nějak změnit PC na N900 vNSS se při změně pc ukaže error

eddit: teda NaviFirm mi najde nověší fw 3.2010.2.8 jinak NSU nenajde nic tak nwm

//Potkan007: Vyřešeno v sekci Maemo.
Uživatelský avatar
-Fo×-
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 81
Registrován: pon črc 14, 2008 11:02 pm
Model telefonu: N95 8GB 35.0.001

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod libornejdek v stř lis 23, 2011 11:23 am

Prosím o radu, mam Nokii C6-00, neni určená pro český trh, udělal jsem aktualizaci softwaru a mam tam angličtinu. Mam verzi softu 40.0.101a Code: 0599138, Imei: 35699040721098. PoraĎte prosím jak to změnit na češtinu. Nevim kde mam sehnat číslo pro CZ a v tom prográmku mi to nechce najít mobil. Děkuji Libor
libornejdek
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř lis 23, 2011 11:11 am
Model telefonu: C6-00

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod šulda v stř lis 23, 2011 12:11 pm

:welcome
libornejdek píše:a v tom prográmku mi to nechce najít mobil

Tak v prográmku říkáš :roll: Zřejmě máš na mysli NSS. V prvním postu sem aktualizoval zanedbaný :oops: postup tak se tam podívej, hned pod titulkem Změna PC pomocí programu NSS ;)
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod libornejdek v stř lis 23, 2011 4:17 pm

JJ to jo ale jak mám načít kobil když to nejde, nenajde mi ho v tom režimu pc suite i když je ovi vypnutej. A nevim kde ma´m sehnat kód tý nokie pro ČR když nikde v tom seznamu neni víš? Děkuji moc Libor
libornejdek
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř lis 23, 2011 11:11 am
Model telefonu: C6-00

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod šulda v stř lis 23, 2011 11:24 pm

Kde sehnat ten kód, kde sem jen četl jak na to :t Něco co mi říká že by mohlo stačit otevřít oči a podívat se do toho prvního postu tady, je to pod tím seznamem PC a dokonce červeně, chtělo by to asi barvu která umí člověku jednu ubalit aby si jí všiml.
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod cakj1975 v čtv pro 08, 2011 9:50 pm

Ahoj mám nokii od vodafonu a chtěl bych změnit product code přes NSS.můj product code je 0595908.zadám podle návodu kod - enable - write, ale objeví se error. Pomůže mně někdo, chtěl bych ho mít čistý, abych ho mohl aktualizovat- přednastavený vodafone pryč.
Děkuji za radu. Kamil :help:
cakj1975
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv zář 22, 2011 12:00 pm
Model telefonu: nokia E52

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod vasikk v čtv pro 08, 2011 10:15 pm

Tak to budeš muset být trochu podrobnější.
Jakou chybu ti to vypíše?
Co máš za Windows?
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod cakj1975 v pát pro 09, 2011 10:00 am

Ahoj, tak ještě jednou. stáhnul jsem si NSS, připojil moji nokii E52, dal lupu, phone info, product code 0595908, enable, write.
write zešedlo, dal jsem read, ale v první kolonce je pořád stjný pc 0595908.
Pak je tam ještě kolonka :PROD.SERIAL NUMBER, a tam je napsáno MHK 130835.
Tak nevím, jestli s tím něco půjde udělat, nebo mě vodafone bude pronásledovat při každém zapnutí telefonu...? :help:
Děkuji za trpělivost a ochotu Kamil

Edit
:Ještě jedna poznámka našel jsem ještě PC pro můj tel.viz.E52-1 [RM-469, 021.013] - 0591678 (Black), 0575063 (CZ)
moje nokia je černá, tak možná stupidní dotaz, jestli tam zadat black?
Jdou tam oba, ale stále při zapnutí naskočí uvítací obrazovka vodafonu...?!
Co dál.
Díky za radu. Kamil :help:

Edit 2:
Už jsem to vyřešil přes ovi, mám tam teď verzi 081.003

Přesto díky Kamil :D

Edit 3 :
Ahoj po přeinstalování mé nokie na nejnovšjší firmware mně nejde spustit navigace.Zapnu ji a skočí mně zpět úvodní obrazovka.Poradíte??? :help: nokia E52


Vasikk:
Než ti začneme radit, tak se laskavě seznam s pravidly fóra... Psát 4x pod sebe je trochu moc nemyslš?
Na co tu je tlačtko EDIT?
Kromě toho nejsem šaman a nevím o jakou navigaci jde. Na ní se ptej v příslušném tématu a ne tady :evil:
Naposledy upravil vasikk dne pát pro 09, 2011 1:05 pm, celkově upraveno 2
Důvod: sloučeno
cakj1975
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv zář 22, 2011 12:00 pm
Model telefonu: nokia E52

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod cakj1975 v pát pro 09, 2011 2:01 pm

omlouvám se a beru na vědomí. Kamil
cakj1975
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv zář 22, 2011 12:00 pm
Model telefonu: nokia E52

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod prokop v ned dub 15, 2012 12:25 pm

!!!Varuji uživatele telefonů se Symbianem Belle před neuváženou aktualizací na Belle FP1!!!
Ostatně, podobného varování se vám zde už dostalo, tímto bych chtěl jen zdůraznit právě ten Belle FP1. Docela často bývám svědkem toho, jak nedočkavé ovečky honem-honem "potřebují" mít v telefonu ten nejnovější firmware, nejlépe ještě před oficiální public release, aniž by vlastně věděli proč... :roll: Pak se diví, stěžují si, brečí po fórech, že jim to či ono nefunguje... :roll:
Symbianovým laikům tedy znovu radím: nebuďte proboha jak splašení :wink: Tohle je záležitost spíš pro zkušenější. Počkejte si aspoň pár dní na jejich reakce :wink: Však ono vám to neuteče, ještě nikdy žádný nový fw neobsahoval (a zřejmě ani obsahovat nebude) natolik převratnou novinku, abyste jí mermomocí museli mít hned jak to jen bude možné :wink:
Naopak je známo mnoho případů, kdy nový fw obsahoval závažné chyby. Jako třeba teď ta Belle FP1.
Zatím je prokázáno, že v telefonech s Belle FP1 nefungujeX-plore, zřejmě ani Sygic.
Podle toho se dá soudit, že možná nebudou fungovat další aplikace.




Prosím zkušenější, aby sem napsali svoje postřehy s případným downgrade na Belle FP0 nebo Annu. Předpokládám správně, že Phoenixem či JAFem by neměl být s downgrade problém?Případně pokud se to nějak výrazněji liší, budeme jen rádi když sem postnete vlastní návod (či převzatý, pro jistotu připomínám základní slušnost - uvedení zdroje :wink: . Klidně i živý link, my si tu na nějakou "konkurenci" nehrajeme. Jediné co nesmí být jako živý link, je odkaz ke stažení nelegálního materiálu.)

Dále prosím ty, kdo už přece jen aktualizovali Belle na FP1, aby sem psali případné další chyby. Nebo třeba i zprostředkovaně z jiných fór a webů.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod pyler v ned dub 15, 2012 2:41 pm

@prokop, pod navykovymi latkami sa na forum nechodi, nedajboze este odpisuje...
Nechapem tomuto tvojmu megavarovaniu, proste je to novy update a to ze niektore apps nefunguje je fakt co sa moze rychlo zmenit (za par dni tu mame fixy) , nepanikar :dolu:

prokop píše:Předpokládám správně, že Phoenixem či JAFem by neměl být s downgrade problém?

tak takyto blud by som od teba nikdy necakal ...
Naposledy upravil pyler dne ned dub 15, 2012 3:05 pm, celkově upraveno 2
Len dve veci sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale tou prvou si nie som istý.
Albert Einstein
Uživatelský avatar
pyler
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1166
Registrován: sob črc 31, 2010 10:03 am
Model telefonu: nokia n97 mini

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod Rusnak-COBRA v ned dub 15, 2012 2:43 pm

Prokope, Prokope... stárneš? Jinak si to nedovedu vysvetlit... :) (nic ve zlem, mam dobrou naladu)

1 - JAF se nikdy na flash ^3 telefonu nedal pouzit
2 - Downgrade u ^3 telefonov Phoenixom je mozny jedine na N8 a to nie rovno na Anna alebo Belle, ale na SCANDINAVIA 11.5 a potom znova reflash na update aky chceme.
3 - Nejde X-Plore ani Sygic Aura, ani sa nedaju vypnut efekty tem. Ale X-Plore bude upraveny zrejme uz coskoro (reportoval som im osobne tuto chybu) a Sygic supportu som to tiez osobne reportoval, kazdopadne tam tak skoro asi riesenie nebude. Nic na tom, oba produkty su uz nesupportovane takmer pre Symbian a s ich vyvojom sa zrejme nadobro skoncilo.

FP1 prinasa prostredie v QML ktore je schopnejsie, rychlejsie, stabilnejsie a zere menej baterky atd... Procesy proste. Takisto taktuje procak na vyssi vykon, na 1.3GHz, co niekomu moze vcelku prevratne pomoct :)

Kazdopadne ked budem mat v rukach co i len temporary fix pre Aura a X-Plore tak ho sem postnem.


//EDIT for Pyler: ak by sme tu nemali chodit nadrbani, tak to by tu Prokop ani ja nebol skoro nikdy ;)
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod šulda v ned dub 15, 2012 3:15 pm

Nebudu se nikoho zastávat ale zkuste všichni tři začít u sebe, prokop = přehnaný ale vím jak to myslíš, pyler = dětinský úškleb s machrovským fixem do pár dní, na místo rozumnýho postu, po Editu lepší :tyty: , Rusnak-COBRA = obrat oproti minulým rokům, slušnej popis ve třech bodech :class: ale bacha na ty nádechy :tyty:
Mimo téma → Zobrazit
Mimo téma:No a já si jdu dát slivovičku, přijela tchýně, horší jak :n
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod prokop v ned dub 15, 2012 4:10 pm

>Rusnak:
1) Sorry, tohle jsem netušil :oops: . Však víš, s tím nemám zkušenosti, jen se občas někde něco dočtu. Právě proto jsem se ptal vás.
2) dtto 1), a to mi tam ještě bůhvíproč vypadlo to Scandinavia :oops: To jsem měl na mysli, a předpokládal jsem že existuje pro všechny nebo aspoň většinu S^3 :oops:
3) Dík moc za doplnění. A uvedení na správnou míru :class:

>pyler:
Kde bereš tu jistotu s fixem do pár dní? U vývojářů kteří už od podopory těch aplikací ustupují? U us-fi soudruhů? Máme s nimi snad málo špatných zkušeností?
Dodnes nebyly fixnuté několik let staré chyby sobožroutů v 9.x QWERTY tel. :evil: Chyby ve fw N73, E52 a 6120 a dalších nebudou už fixnuté nikdy :evil: (ty smajly nepatří tobě, ale sobožroutům :D )
"Nechapem tomuto tvojmu megavarovaniu". Tak to je mi fakt líto... Přeháním? OK. Tak tedy přeháním. Myslím že je to furt lepší, než pak číst ty nářky lidí že jim to či ono nefunguje, když my o tom věděli, ale nevarovali je. Co ti lidi co honem honem aktualizovali, a teď se diví že nemůžou použit X-plore a Sygica?
A to tu tedy v Bellle FP1 máme třetí chybu. Kolik jich lidi ještě objeví? Třeba už žádnou :pray . Ale třeba ještě jednu? Dvě? Deset? Kdo, kdy a jestli vůbec je všechny opraví říct dokážeš? To byl smysl toho "megavarování" :wink:

Největší blbost je v tomhle od sobožroutů to, že když už dělají tak zásadní změny ve fw, tak se neobtěžují informovat ani velké vývojáře. Přitom by měli logicky informovat všechny komu vydali developer certifikát. Na opravu změn ve scancodes Éčkových QWERTY tel. se u LCG čekalo několik měsiců, u jiných vývojářů mnohem déle. A to jen proto, že vývojáři se to dověděli až z reakcí uživatelů, a ze sobožroutů museli tahat informace, co vlastně provedli :evil: A u dalších vývojářů jsme se nedočkali dodneška. Přitom ty původní scancodes spolehlivě fungovaly, takže proč to sobožrouti proboha měnili?! :evil:

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod Rusnak-COBRA v pon dub 16, 2012 10:33 am

Mam odpoved od supportu Sygicu. Bohuzial to nemam na com skusit momentalne.
Matus EMPLOYEE
Matus (Support Team Leader) 2 hours ago
Hello,

in /Sygic/Symbian/core3d.ini you can also try to decrease values for ms_arrCacheSize by steps of 1024 and try whether it's running OK.

ms_arrCacheSizes=8192,10240 – this is default

you can try following values:
ms_arrCacheSizes=8192,9216
ms_arrCacheSizes=8192,8192
ms_arrCacheSizes=7168,7168
ms_arrCacheSizes=6144,6144

Please do not go below these values.

You can also try to set: ms_arrTgFirstMipMapIndex=1,1,1,1,1,1,0,1,0

or

m_fViewDistance to 60.0

Please tell me your results.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod Rusnak-COBRA v stř dub 18, 2012 11:43 am

Sygic definitivne povedal, ze Auru pre FP1 neopravi. Jedinou moznostou je prenos kupenej licencie pod Android alebo iOS.
https://twitter.com/#!/RusnakCOBRA/stat ... 4867778560

navrhol som im nech zverejnia zdrojaky, LOL :D
LCG ma dnes dostat telefon, dufam ze to fixne co najskor :)
Vidim to tak, ze niekto mozno spravi taky CFW, ktory bude mat dost pamati na rozbehanie Aury. nic ine ma nenapada...
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod radarcz v úte led 01, 2013 10:22 pm

Prosím jak dostanu češtinu do telefonu Asha 306 ?
Je koupený v Anglii děkuji moc.Nechce se pouštět do něčeho abych měl cihlu děkuji za každé info.
radarcz
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte led 01, 2013 10:16 pm
Model telefonu: Asha 306

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod Rusnak-COBRA v úte led 01, 2013 10:58 pm

Mozes skusit zmenit product code, ale podla mna to uz fungovat nebude (na vacsine novych sa to neda). Ak to nepojde, jedina sanca bude flashnut telefon Phoenixom so softom ktory stiahnes cez NaviFirm. Ale ponahlaj sa, ten je pristupny len do konca januara.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod radarcz v úte led 01, 2013 11:37 pm

Diky za info.
Kdž to udelam tím product code nemůže se nic stát s telefonem?
Jinak tím druhém způsobem to udělám o víkendu.Moc dík za info
radarcz
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte led 01, 2013 10:16 pm
Model telefonu: Asha 306

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod Rusnak-COBRA v úte led 01, 2013 11:40 pm

zmena product code je len zmena identifikatora telefony podla ktoreho sa prihlasuje k serveru a stahuje adekvatny SW pri aktualizacii cez PC Suite. Takze ne, nic spatneho to neudela, ale taky Te to muze stat platnost zaruky. stejne tak druha moznost.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod šulda v stř led 02, 2013 5:07 am

Rusnak>> Kdo řeší záruku u dovezenýho telefonu z ciziny?
radarcz>> Telefon není bloklý na nějakého EN OPA?
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod radarcz v stř led 02, 2013 10:41 am

Blokovaný neni.
radarcz
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte led 01, 2013 10:16 pm
Model telefonu: Asha 306

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod Rusnak-COBRA v stř led 02, 2013 3:15 pm

sulda, Nokia ma celoeuropsku zaruku, nezalezi na tom ze telefon bol kupeny v inej krajine. ak Ti tvoj lokalny servis tvrdi nieco ine je to len preto aby s Nokiou nemal zbytocne papierovacky, ale urcite to plati. niekolko krat som sa stazoval a svoje prava som si vydobil. :P
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod pyler v stř led 02, 2013 6:00 pm

Rusnak, celoeuropsku zaruku ma len Lumie, nie?
Len dve veci sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale tou prvou si nie som istý.
Albert Einstein
Uživatelský avatar
pyler
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1166
Registrován: sob črc 31, 2010 10:03 am
Model telefonu: nokia n97 mini

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod Rusnak-COBRA v stř led 02, 2013 6:13 pm

nie, vsetky Nokia telefony. Problem je len ak si ho kupil v eshope a povodne bol urceny mimo EU - SAE, svajciarsko, turecko atd co su dost caste javy.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod fpolocek v pát kvě 24, 2013 3:49 pm

Lze změnit product key nokie 5800 na N97 a pak udělat reflash?
Siemens CX75 -> Nokia 5300 XpressMusic -> Nokia 6210 Navigator -> Nokia 5800 XpressMusic -> HTC Desire X -> Sony Xperia E4g -> Google Nexus 4 (nyní rezervní) -> BlackBerry Z30
Uživatelský avatar
fpolocek
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 300
Registrován: stř led 02, 2013 11:44 am
Bydliště: Město Orlová
Model telefonu: BlackBerry Z30

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod vasikk v pát kvě 24, 2013 5:15 pm

Ano, lze.
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod šulda v pát kvě 24, 2013 5:46 pm

Prr, v Nokia 5800 nelze změnit Product code na ten co je pro N97! Jestli jsem to dobře pochopil :?:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

Příspěvekod vasikk v sob kvě 25, 2013 9:24 am

Tak oprava, já to špatně pochopil :D
šulda má pravdu.
Ale někde jsem snad někde viděl CFW pro 5800 které vycházejí z N97 nebo C6-00.
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

PředchozíDalší

Zpět na Obecné informace, parametry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník