Flash firmware + čeština v telefonu, změna Product code

OS. 9.x telefonů

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod šulda v úte zář 29, 2009 3:54 am

bear0707: Nejsem teď u PC tak vydrž do rána pokud se někdo neozve podívám se co se s tím dá dělat.

Edit: Takže použij PC 0541671 nebo 0542890
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod bear0707 v úte zář 29, 2009 6:53 am

Dik moc...tie PC uz ukazuju FW-3.0633.69.00 ktory mam teraz(len neobsahuje cestinu)...idem zmenit product code teda a refleshnem tym istym FW,ale uz s cestinou .... :D
bear0707
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 78
Registrován: čtv zář 17, 2009 3:58 pm
Model telefonu: 6220c,Hack-Hellox 2.03,8gb.

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod m.krocik v ned říj 04, 2009 12:41 am

:mrgreen: Zdravim vas vsechny. Pred 2mes. jsem si koupil N79. Minuly tyden jsem udelal aktualizaci FW pres OVI Suite (na cedlu v krab.) naslo to na netu novou verzi a nainstalovalo do mob. Po startu vse O.K. akorad bez cestiny :t Az jsem objevil tyhle stranky tak jsem zjistil ze jsem koupil tzv. sedivku. Muze mi nekdo prosim vas rict jestli se nekomu povedlo nejak zmenit PC a nahrat FW s cestinou na N79 ? Diky za reakce.
m.krocik
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: sob říj 03, 2009 11:18 pm
Model telefonu: nokia n79

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod šulda v ned říj 04, 2009 12:59 am

:w

Na N79 sem toto ještě nedělal ale podle návodu z první strany to jde stejně jako na ostatních tel. se symbianem.
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod m.krocik v ned říj 04, 2009 11:05 am

:mrgreen: Zdar..

V par clancich tady jsem se docetl ze se to nekomu na N79 nepovedlo a ze je s tim konkretne u tohodle kusu problem.

Muzete mi prosim nekdo dat vedet jestli se to na N79 nebo N78 ( jsou stejne ) skutecne povedlo ?

Nikdy jsem nic takoveho s tel. nedelal a nechtel bych si 2mes. stary tel. zk***it. Proto mam z toho trochu obavy, jestli to nemam radsi calnout v servisu.

Dik :t
m.krocik
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: sob říj 03, 2009 11:18 pm
Model telefonu: nokia n79

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod šulda v ned říj 04, 2009 11:18 am

Ten návod sem dělal já a to co sem ti napsal výš plyne právě s toho že se o to zajímám a i když sem já na N79 PC nikdy neměnil tak věř že sem byl v kontaktu s lidmi kteří na N79 PC změnily a přehrály FW a dost sem toho od samotných uživatelů sám četl :idea: Pokud s toho máš tak velké obavy tak to prostě nedělej a nebo to zkus, přešlapování na místě nemá žádný význam :idea: Já sám za sebe ti můžu říct že už sem změnil opravdu hódně PC a začínal sem úplně stejně :arrow: Podle návodu z tohoto fóra :twisted:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod Potkan007 v ned říj 04, 2009 11:38 am

Já začínal stejně taky. Každej nějak musí začit. Vim, že mi to nešlo nějak změnit, pomáhal mi tu lukas26 a asi 5* jsem flashoval, než jsem měl češtinu. A vim, že jsem z toho měl hroznou radost a příště už jsem se nebál.
Xiaomi Mi 9 128 GB + Nokia N900 (+ asi 20 dalších starších, třeba E66, E71, dvě Lumie)
Pravidla fóra||Maemo fórum||Taktování||Instalace a odinstalace
Uživatelský avatar
Potkan007
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2274
Registrován: stř srp 08, 2007 7:18 am
Bydliště: /home/user/MyDocs
Model telefonu: Lumia 735, Lumia 520

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod wo7an v stř říj 07, 2009 12:22 pm

Ahoj all


Chci se optat potřebuji poradit... mam N73 PC 0541420 nainstalován FW ale kompletně se změnil jazyk na AJ změnit PC??? Ale tento PC by měl být prodporován CZ...nechápu díky za odpovědi :?
wo7an
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon srp 03, 2009 6:56 pm

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod prokop v stř říj 07, 2009 1:12 pm

Někdy lidi zapomenou že je po flashi fw taky potřeba ten jazyk nastavit, není to náhodou tvůj případ?

Myslím že je to v Menu → Settings → General → Language

šulda: Upřesním; Menu - Tools - Settings - Phone - General - Phone language :wink:

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod m.krocik v stř říj 07, 2009 5:47 pm

:mrgreen: Zdar
Právě jsem nahrál nový FW na N79 (i s češtinou ) a bez problému. Přes NSS jsem změnil PC na 0556217 a z anglických stránek nokia jsem stáhnul NSU a našlo to verzi 30. Měl jsem v tom verzi 20 a bez češtiny. České stránky novější verzi nenašly a to jsem PC třikrát změnil. Ještě uvidím jak se projeví časem,ale doufám že to bude v poho, protože jinak tomu founu nemám co vytknout. Takže kdo se na to chystá, do toho.
:D
m.krocik
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: sob říj 03, 2009 11:18 pm
Model telefonu: nokia n79

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod šulda v stř říj 07, 2009 6:17 pm

Nevím jak přesně to myslíš ale na českých stránkách Nokie:
ScreenShot1.JPEG

A věřím tomu že NSU momentální verze 1.7.3cz z české stránky Nokia ten firmware nahraje do telefonu :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod .:Generic:. v úte říj 13, 2009 2:18 pm

Kurnikšopa, nahrál sem kamošovi do N78 EN Firmware...nenapadlo mě, že má šedivku, říkal že telefon má přes kamoše odkudsi a já blb si neověřil PC..flashnul sem mu tam 30.011, zjistil že je telefon v EN, změnil jsem PC a pokoušel se Reflashnout, ale nejde to. NSU nenabízí Reflash...vím že předtím to určitě šlo, vždy mi to vypsalo "Váš FW je aktuální, pokud chcete přesto bla bla", ale teď to nejde. Starší verzi NSU to podle mě taky neveme, protože to bude chtít hned aktualizaci. Nějaká rada, aby mě kamoš nepřizabil? :D :t
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod Mates 13 v úte říj 13, 2009 4:03 pm

V dobách co nefungoval tehdy současný NSU tu někde byl trik, kdy jsi si z aktuálního NSU vytáhl soubory s informacemi o "aktuálnosti", nejnovější NSU odinstaloval, nainstaloval starší a do něj nakopíroval soubory o "aktualizaci" z nejnovějšího...To bych asi zkusil, ale jestli to bude fungovat i dnes, to nevím.
Kdyby toto nefungovalo (nebo něco jiného, co tu kdokoliv poradí), tak je tady (ne)pěkný problém...
Uživatelský avatar
Mates 13
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 174
Registrován: čtv bře 06, 2008 7:05 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: E5, 1,5x 5500

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod šulda v úte říj 13, 2009 4:22 pm

.:Generic:.: Práce kvapná atd... :roll: Na jaký PC jsi změnil :?:
Tady máš Euro3 se stejnou verzí - 0569709, 0545622, 0547723
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod .:Generic:. v úte říj 13, 2009 5:03 pm

šulda
Měnil jsem na 0567325, zkusím změnit na jeden z těch co jsi postnul a uvidím :oops:
Je mi hanba :dolu:
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod šulda v úte říj 13, 2009 5:08 pm

No tak na ten je nižší verze, proto to nejde. S těma Euro3 by to mělo klapnout ;)

Nechci tě utěšovat, ale občas taky něco hrnu a až po chvíli si uvědomím že sem moc šlápl na plyn tak hned hledám brzdu :twisted:

Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod .:Generic:. v stř říj 14, 2009 5:37 pm

Tak dneska reflashnut FW, liší se akorát koncovým číslem a tím že je CZ, ale jinak je to verze 30.011. Děkuji moc šuldo :clap
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod LeUKopLaSt3 v čtv říj 15, 2009 3:53 pm

hmm jak tak na to pozeram tak rozmyslam nad tym ze spravim zmenu PC (mam brand :? ) a aktualizaciu FW na najnovsi... Chcel by som sa opytat ake su tam pri N95-1 rozdiely vo FW ak niekto viete? Ci sa mi to vobec oplati robit lebo moc sa mi do toho nechce ale zaujima ma co take prinasa najnovsi :P
NOKIA N95-1 (RM-159) FW 35.0.002 Deep Plum + 4GB Kingston MicroSDHC HACKED! with HelloOX2
Uživatelský avatar
LeUKopLaSt3
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 517
Registrován: čtv črc 09, 2009 6:44 pm
Bydliště: Nitra, Slovenská republika
Model telefonu: Nokia N95-1, FW 35.0.002

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod Marconi v ned říj 25, 2009 9:59 pm

Mám problém s přepsáním PC u N73 pomocí programu NSS. I když podle mne dělám vše tak jak je napsáno v návodu, tak mi program v pravém spodním rohu vždy napíše Write new values...Error! Ani když dám obyčejné read tak nic - jenom Error. Dokonce jsem zkoušel Scan, abych se dozvěděl aktuální PC bez vyndávání baterie, ale Error.
Nevím čím to může být, protože už v minulosti jsem PC přepsal a bylo to v pohodě. Bohužel se mi během aktualizace mobil blokl, a tak jsem musel do servisu. V servisu jsem je na přepsaný PC upozornil, ale vůbec je to nezajímalo. Dokonce mi telefon "rozmrzli" na záruku i když jsem neměl u sebe záručák. S PC asi něco dělali, protože mne chlapík za pultem ujistil, že tam mám aktuální FW, ale ten jsem zkoukl až doma a je to pořád FW z roku 2007 a nový to nechce bez změny PC pustit, protože MT je od T-mobilu.
Mohl by mi někdo poradit co s tím? Děkuji za případnou pomoc.
Marconi
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř zář 16, 2009 11:28 pm

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod .:Generic:. v ned říj 25, 2009 10:06 pm

Nemáš náhodou zapnutý PC Suite? (modrá ikona telefonu v systémové liště) Pokud ano, vypni jej pravým myšítkem, připoj telefon znovu a opakuj pokus
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod Marconi v ned říj 25, 2009 10:40 pm

Omlouvám se. Myslel jsem, že jsem fórum přečetl, ale uniklo mi, že v počítači musím mít Nokia pc suite verze 6. Já mám 7, takže jsem nokia PC suite z počítače odinstaloval a PC jsem v počítači bezproblémů změnil. Pokud by to bylo možné, tak bych chtěl svoje dva poslední příspěvky smazat.
Marconi
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř zář 16, 2009 11:28 pm

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod šulda v pon říj 26, 2009 4:52 am

Marconi: Proč mazat :?: Napiš my prosím kde jsi vyčetl to že musíš mít PC Suite řady 6 :?: Tohle totiž záleží na verzi NSS a proto na první straně uvádím kde si NSS stáhnout protože je tam aktuální verze a pokud máš NSS i PC Suite aktuální verze neměl by být problém ;)
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změnou Product code

Příspěvekod Fulda v pon říj 26, 2009 6:12 pm

dech píše:tak pánové dnes jsem zkusil změnit PC n79. NENDE TO :-(. NSS mi při zadání PC a kliknutí "write" napíše vlevo dole "write error".


Nevím, jestli už na to error někdo odpovídal, ale já přišel na to, proč to psalo u mě. Stačilo, abych vypl heslo telefonu. Pak už mi to místo error napsalo Done. :D
Naposledy upravil šulda dne pon říj 26, 2009 6:43 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Upravena citace
Fulda
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon kvě 21, 2007 6:48 pm

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod Marconi v pon říj 26, 2009 7:43 pm

For Šulda
Ahoj příspěvek jsem našel v tomto topicu na str. 3 dole. Vztahovalo se to sice k jinému telefonu, ale nějak jsem si to přizpůsobil...
Zde je ten příspěvek od Xnovic v úte zář 01, 2009 7:34 pm

Ahoj..
Tak jsem si pořídil N97 od CZ T-mobile.. Z důvodu, že používam O2 a Vodafone jsem se chtěl zbavit customizace T-mobile..
Když jsem chtěl změnit PC pomocí NSS, tak mi NSS napíše : "Write new value... Error!"

Na netu jsem našel, že stačí mít v PC nainstalovanou starou verzi PC Suite do verze 6.83, proto jsem se rozhodl, že ho nainstaluju na svém druhém čistém PC, kde PC suite předtím nikdy nebyl.. Pokus o změnu PC skončí buď stenou hláškou, nebo i několikrát zamrznutím telefonu..


Ještě chci opravdu připomenout, že potom, co jsem Nokia PC suite řady 7 odinstaloval, tak byl telefon stále s PC spárovaný (ikonka trojkáblíku se šipkou pod signalizací baterie). Po odinstalování NPC Suite se mi PC bezproblémů podařilo přepsat. Dokonce jsem i aktualizoval na ME, takže už mi to píše i SMS bez zkracování při diakritice.

PS. NSS i Nokia PC suite jsem měl fakt aktuální. Dokonce jsem si NSS přeinstalovával a v sobotu (možná v neděli)večer byly neaktivní stránky, tak jsem musel počkat až na další den, kdy se stránky znova rozběhly. Jedině mne napadá, že sjem neměl nejnovější verzi NPC Suite.
Marconi
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř zář 16, 2009 11:28 pm

Re: Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod šulda v pon říj 26, 2009 8:03 pm

Jo Xnovic s tím měl problém ale nepomohlo mu to. U těch errorů kolikrát stačí ta aktualizace PC Suite a NSS, mít PC Suite vypnuté při změně PC, vypnutý antivir (NOD to rád blokuje), teď přibylo vypnutí hesla telefonu který sem úplně nepochopil :oops: , odinstalace a vyčištění počítače od PC Suite cleanerem na to určeným ;)
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod moravmo55 v sob pro 05, 2009 1:21 pm

Potreboval bych poradit. Vlastnim Nokii N85 a na netu jsem nasel, ze je nova verze FW. Chtel jsem ji pres NSU aktualizovat a ta mi psala, ze je FW aktualni. Po patrani jsem se docetl, ze je zapotrebi zmenit Product Code. To se mi podarilo dle navodu na foru. Po opetovnem spusteni NSU mi program zahlasil aktualni verzi FW, pouzil jsem volbu aktualizovat, vse se zdalo v poradku do doby nez se mel zacit instalovat FW do zarizeni, vyskakuje mi tam hlaska bud "spusteni aktualizace se nezdarilo" a nebo "nelze aktualizovat, pripojte zarizeni do konektoru USB ve vasem pocitaci nikoliv do rozbocovacu USB, dokovacich stanic .......". Tak jsem opet patral a zkusil jsem snad vse mozne:

- prepojeni na jine USB
- vymazani komplet produktu nokia a znovu nahrani
- aktualizaci na jinem pocitaci a jinem operacnim systemu
- format telefonu trojhmatem
- opetovny restart telefonu


vse bez uspechu. Lze jeste neco vyzkouset jineho co by pomohlo, nebo servis?
moravmo55
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát pro 04, 2009 7:09 pm
Model telefonu: Nokia N85

Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod Dr. Nebolí to v ned pro 06, 2009 10:48 am

A telefon máš při upgradu připojenej přes profil "PC suite"? To je docela síla :t Pokud je ta druhá hláška pravdivá, a NSU si nevymejšlí (což dělaj Nokia aplikace rády), tak by stálo za to podívat se do počítače a zjistit, jak je řešený připojení USB na základní desku. Ale že by to nešlo na dvou počítačích? To už je fakt divný...
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4453
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod Chuck Norris v ned pro 06, 2009 12:11 pm

Chybu bych hledal v tomhle:
  • Kompatibilta verzí Nokia PC Suite (OVI Suite) s Nokia Software Updater. tzn poslední verze Ovi Suite + poslední verze NSU
  • Neprávný či neexistující Product Code - pro jistotu zkontrolovat
  • Ještě jednou pročistit PC od všeho Nokia sviňstva včetně driverů, použít poslední verzi Nokia PC Cleaneru a pak ještě zkusit prohledat vše ručně, znova nainstalovat Ovi Suite a NSU.
    Když se aktualizace ani tak nezdaří, zkusit aktualizaci přes FOTA (Firmware On The Air). N85 by FOTA měla bez problémů zvládnout.
    Jestli se aktualizace fw povede, tak zase všechny sr*čky od Nokie kromě Cable driveru z PC odinstalovat. Tenhle škodlivý sw nemá v počítači co dělat a je nutný doslova jen pro pár věcí které člověk potřebuje sotva jednou za uherský rok.
    Nebo aspoň nainstalovat to na nezávislou partition.
Uživatelský avatar
Chuck Norris
Chuck Norris fóra
 
Příspěvky: 149
Registrován: pát srp 15, 2008 8:11 am
Bydliště: Universum
Model telefonu: CHN 19-9®, 1GBRAM, 4TB μSDHC

Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod laban v ned pro 06, 2009 5:57 pm

Taky se pridavam se zkusenosti- neuspechem upgrade fw 2.0.019 N97. Zkousel jsem to na domacim PC + NTB, v praci na dalsich 2 compech a vsude byl stejny efekt. Pri prvnim pokusu, se vzdy fw stahnul,ale pred instalaci, naskocilo neprijemne hlaseni o usb : ze tel je pripojen pres USB hub, dokovaci stanici, rozbocovac atd.,uz si nepamatuji (je to presne mesic, prodejce se neozval driv, tak teprve zitra si pro nej jdu) presny popis chyboveho hlaseni :sorry: .
Vsude jsem mel novy NPCS i NSU, doma i OVIsuite (nekolik pokusu- vycisteni registru, odinstalace nokia sw, manualni odinstalace zbytku),restart MT i PC, trojhmat MT, format pameti E, v praci i nove preinstalovany PC bez noka sw, takze instalace nejnovejsich NPCS i NSU do cisteho pocitace - a bez uspechu, zkouska 3 kabelu USB/microUSB, pripojeni kabelu do zadnich USB konektoru, ktere jdou z MB. Dal jsem MT prodejci na reklamaci, protoze to zkousel prehrat (stal jsem mu za zady :lotpot ) i on a skoncilo to u stejne hlasky :evil:
PC zmenen od prodejce na ceskej (kontrolano pres NSS - ok )i novej prepis PC restat MT, pritom fw z 11.xxx na 12.xxx se aktualizace zdarila.
Tak chybove hlaseni vypadalo nejak takhle :arrow:
Kód: Vybrat vše
http://img10.imageshack.us/i/problempc.gif/

Obr. zapujcen z jineho fora.
Uživatelský avatar
laban
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 18
Registrován: sob říj 17, 2009 1:21 pm
Model telefonu: N8 DG

Flash firmware + Čeština v telefonu změna Product code

Příspěvekod moravmo55 v ned pro 06, 2009 10:30 pm

Vse jsem vyzkousel, vysledek porad stejny. Jak dava link nize laban http://img10.imageshack.us/i/problempc.gif/ tak to presne dela. Uz mi hlasi i Nokia OVI aktualizace, ale opet jak se maji instalovat, tak konec. Pro zmenu to pise, ze telefon nebyl zjisten, mam vypnout telefon vyjmout baterku, vlozit ji zpet. Pokud problem pretrvava, mam preinstalovat Nokia OVI. Preinstaloval jsem Nokia OVI, zkusil jsem jeste jiny Product Code (nasel jsem na netu pro cz jen dva Product cody: 0560506 a 0560545). Pak jsem nasel jeste jeden, ale na ten mi to nenapsalo nove aktualizace. Pokud bych pouzil aktualizace FOTA, mozna by to slo, ale zaplatim nehorazne penize za prenesena DATA GPRS. Takze tohle by nepripadalo v uvahu. Mate jeste nekdo nejaky typ co s tim? Popripade jestli mate jeste nekdo jine Product Cody?
Naposledy upravil šulda dne úte pro 08, 2009 7:56 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněna citace
moravmo55
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát pro 04, 2009 7:09 pm
Model telefonu: Nokia N85

PředchozíDalší

Zpět na Obecné informace, parametry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron