PowerBoot [22.6.2011] (freeware, s60v3/v5?)

Aplikace pro 9.x telefony

PowerBoot [22.6.2011] (freeware, s60v3/v5?)

Příspěvekod lukas26 v pát kvě 11, 2007 8:16 pm



Power Boot

Vývojář:
:arrow: Wisware Software
Licence:
Freeware
Kompatibilita:
s60v3/s60v5?
Aktuální verze:
4.0




Aplikace, která po startu spustí nastavené aplikace. Vhodné zejména pro ty, které mají problémy s autostartem. Aplikaci lze přidat ze seznamu spuštěných, instalovaných nebo java aplikací, nebo zadat umístění .exe manuálně.

Image

Image

:arrow: Stáhnout verzi 3.0

:arrow: Stáhnout verzi 4.0
Naposledy upravil flibor dne čtv čer 07, 2012 2:59 pm, celkově upraveno 3
Důvod: Aktualizace
Uživatelský avatar
lukas26
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1381
Registrován: úte led 02, 2007 1:47 am
Bydliště: Zlín
Model telefonu: iPhone 4S 16GB

Příspěvekod kami3120 v pát kvě 11, 2007 10:15 pm

No nevim-přemýšlel sem a asi bych ji nevyužil-nevim co bych tak hned chtěl spoutět-mylsim že by to akorat zpozdilo start...
Nokia N95 8GB * LD-3W*
Uživatelský avatar
kami3120
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 381
Registrován: ned říj 15, 2006 2:34 pm
Bydliště: Pragua

Příspěvekod hanni v sob kvě 12, 2007 7:59 am

Urcite sa najdu taki,co potrebuju po restarte spustit aplikaciu,ktora sa do autostartu nedokaze zapisat.Napr. jednoduchy a systemovo nenarocny uzamykac klavesnice AutoLock,ale aj mnohe ine.
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod rose263 v sob črc 21, 2007 9:55 am

Rád bych se zeptal jakou máte zkušenost s tímto programem. Pořád mi fungoval OK, ale od přehrání na FW 4.726. mi nespouští aplikace. Jak jste na tom VY?
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod hanni v sob črc 21, 2007 12:44 pm

PowerBoot sa spusta pri starte aj pri tomto novom FW...aspon mne sa spustal,ked som to skusal.
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod rose263 v sob črc 21, 2007 8:54 pm

Díky za odpověď. Z telefonu jsem tento prog. odinstaloval.stáhnul jsem PowerBoot znovu, z jiného zdroje a už funguje. Konečně mi chodí v novém FW 4.726. vše k mé spokojenosti a po restartu se spouští co má.
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod rasasak v čtv zář 13, 2007 9:50 am

chtel bych se zeptat jesli je tato uilitka mala nenarocna a nespomaluje moc start phonu, nebo nezatezuje ramku...... proste jesli to nezpomali phone _)
Uživatelský avatar
rasasak
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: pát črc 27, 2007 1:49 pm
Model telefonu: E66

Příspěvekod hanni v čtv zář 13, 2007 9:57 am

Akakolvek aplikacia,ktora sa spusta pri starte spomali start telefonu (od zadania PIN),niektora viac,niektora menej.To iste plati aj o PowerBoote.RAMku moc nezatazuje,minimalne.
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod rasasak v čtv zář 13, 2007 10:09 am

oki :) to ze mi bude telefon startovat o chvili driv neva .. hlavne kdyz to nespomali nebo jinak nedodela jeho chod :) asi opravdu nejlepsi volba pro spravni FSC :)
Uživatelský avatar
rasasak
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: pát črc 27, 2007 1:49 pm
Model telefonu: E66

Příspěvekod Tuxx v čtv zář 13, 2007 9:56 pm

mna by zaujimalo ako zistim ktore programy sa spustaju pri starte telefonu lebo PowerBoot dokaze iba pridavat. Ale chcem vediet vsetko co sa spusta a to uz PB nezobrazi.
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod Dupi v čtv zář 13, 2007 11:00 pm

Tuxx: Spusti si Active File a vyber Processes a Tasks. Tam uvidis vsetko detailne
HTC TyTN II (Kaiser) :) :) :) + N73 Silver/Black + 4.0735.3.0.2 + 2GB Kingston
Uživatelský avatar
Dupi
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 363
Registrován: sob lis 18, 2006 12:47 am
Bydliště: Bratislava, SVK

Příspěvekod Tuxx v pát zář 14, 2007 7:32 pm

a to ukaze vsetko co sa spusta pri starte telefonu?
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod Jarri v ned úno 24, 2008 7:29 pm

- misto tohoto programu lze jeste pouzit Phone Shortcuts a navolit si, aby se aplikace, ktere pridelite ykratku, spoustela po restartu /max. 5/.
- autostart keylocku jsem vyresil pomoci Handy Clock, kde si nastavite sporic obrazovky v motivu 'CALENDAR', ktery obsahuje volbu pro zamek klavesnice.
Samsung i560 - Symbian S60v3 9.2, FP1.
Nejnovejsi firmware i560XXHE2 (kveten 2008) z placenych stranek www.Share4GSM.com.
Navigon 6.72, 4 GB microSDHC
Uživatelský avatar
Jarri
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 36
Registrován: ned úno 10, 2008 7:06 am
Bydliště: Prague

Příspěvekod pat_a_mat v ned úno 24, 2008 7:32 pm

tahle aplikace vypada docela dobre :).....ale nebyla by nejaka aplikace, ktera by dokazala vypnout zvoleny program za urcitou dobu?....neco jako sleep na TV....me by to vyhovovalo kdyz chci pred spanim poslouchat...
Nokia N95 + MicroSD 1 Gb + Siemens SX1 + MMC 256 Mb + Black joy z 6600

Čínsky se jmenuju Tadomekaari!!!! :)

Obrázek Muj stary avatar :)....
Uživatelský avatar
pat_a_mat
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 368
Registrován: čtv zář 28, 2006 12:32 pm

Příspěvekod prokop v ned úno 24, 2008 7:51 pm

LCGJukebox má funkci sleep time.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod power (2) v ned dub 20, 2008 10:29 am

to lukas26: Díky, akorát mi to tu aplikaci neminimalizuje
Uživatelský avatar
power (2)
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 122
Registrován: pát bře 07, 2008 7:32 pm
Model telefonu: N97

Příspěvekod Tuxx v ned dub 20, 2008 11:44 am

prokop píše:LCGJukebox má funkci sleep time.


ale ta zial nevypne telefon iba aplikaciu :(
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod power (2) v úte dub 29, 2008 1:25 pm

power ... píše:to lukas26: Díky, akorát mi to tu aplikaci neminimalizuje


Opravdu nikdo neví co s tím? Dělám něco špatně? Poraďte pls :D
Uživatelský avatar
power (2)
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 122
Registrován: pát bře 07, 2008 7:32 pm
Model telefonu: N97

Příspěvekod prokop v úte dub 29, 2008 5:50 pm

Moc nechápu - snad jen že chceš aby na displeji po startu zůstal pohotovostní režim?
Tak dej do startuplistu proces Z/sys/bin/Phone.exe

@Tuxx: Pat s Matem nechtěli vypínat telefon, ale aplikaci. A funkce Sleep Time Jukebox vypne.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod šulda v úte dub 29, 2008 5:58 pm

Asi myslí to že mu ta daná aplikace po startu zůstane otevřená jako když na ní klikneš :?:
Edit: Jo chápu, jen sem to asi špatně napsal. Vlastně když teď ještě jednou čtu co psal prokop tak sme mysleli oba to samý :wink:
Naposledy upravil šulda dne stř dub 30, 2008 6:13 pm, celkově upraveno 1
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod power (2) v stř dub 30, 2008 5:48 pm

to sulda: Myslel jsem jako že mi to tu aplikaci co jsem si tam nastavil jako autostart jenom otevře, ale neminimalizuje, rozumíš :?:


to prokop: Díky za radu, přidal jsem si tam do toho startuplistu přidal ještě "Phone.exe" a už je to v 8) :wink:


Ještě je taky výhoda této aplikace, že nemusí běžet na pozadí, po startu se spustí, zapne všechny ty aplikace co jsem si tam nastavil a hned se zavře.
Uživatelský avatar
power (2)
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 122
Registrován: pát bře 07, 2008 7:32 pm
Model telefonu: N97

Příspěvekod prokop v čtv kvě 01, 2008 5:52 am

No ještě bych dodal že ty aplikace startují podle pořadí ve startuplistu (není to stopro, někdy nějaká předběhne,ale málokdy), takže když si tam přidáš další aplikaci tak ten Phone.exe odstraň a pak ho tam dej znova aby byl na konci.

Od té doby co používám PhoneShortcut tak mám v PowerBootu jen TimeBarD.exe - mrkni taky na PhoneShortcuts, třeba se ti bude hodit 12 jednotlačítkových hotkeys když je na tom E50 tak špatně s RAMkou

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod power (2) v čtv kvě 01, 2008 9:37 am

Phone shortcut jsem požíval jenže ten neuměl nastavit autostart u všech procesů. Já potřebuju autostart i u "MenuKeyServer.exe", "BestBlacklistD", to Phone shortcut neuměl a navíc musel pořád běžet na pozadí. Zůstanu u Power boot. ;)
Uživatelský avatar
power (2)
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 122
Registrován: pát bře 07, 2008 7:32 pm
Model telefonu: N97

Příspěvekod prokop v čtv kvě 01, 2008 12:02 pm

OK- je to na tobě.
P.Shortcuts nenastaví autostart procesům ale aplikacím, to je pravda.
PowerBoot běží stejně jako Phone Shortcuts běží na pozadí, oboje ne jako aplikace ale jako proces, takže si berou srovnatelné minimum systémových prostředků.
Best Blacklist nemá autostart jako Handy Blacklist? :roll: Co je vlastně MenuKey.exe?

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod mila6032 v čtv kvě 01, 2008 12:20 pm

Best Blacklist autostart má,ale s jednou podstatnou vadou, že se nastartuje vypnutý(Services Off),takže to je na dvě věci.Na NIC a na ...no však víte. No a handy blacklist zase nemá zapínání/vypínání jednotlivých black/white listů podle času.Takže též používám Best v kombinaci s powerboot.
Obrázek
Uživatelský avatar
mila6032
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 976
Registrován: pon led 14, 2008 6:41 pm
Model telefonu: Blackberry 9105 Pearl

Příspěvekod power (2) v čtv kvě 01, 2008 8:38 pm

to prokop: MenuKeyServer.exe je proces na to, aby se mohl H taskman spouštět podržením tlačítka menu
Uživatelský avatar
power (2)
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 122
Registrován: pát bře 07, 2008 7:32 pm
Model telefonu: N97

Příspěvekod matho v čtv kvě 01, 2008 9:14 pm

ved sa aj spusti podrzanim a nikde som to nenastavoval
N82 - 8GB micro SDHC
samozrejme hacknuta
matho
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 203
Registrován: pon říj 29, 2007 10:14 am

Příspěvekod gbye7 v čtv kvě 01, 2008 10:29 pm

Sakra , nefunguje na E65 , to neeeeee~
...•Born to love•...
Niçky ïS ¬ƒ.I.P
Uživatelský avatar
gbye7
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 70
Registrován: pát dub 04, 2008 3:42 pm
Bydliště: Prague

Příspěvekod Wolf v pát kvě 16, 2008 12:34 am

Po nainstalování se mi nechce zapnout telefon... Hlásí Chyba při zapínání telefonu. Kontaktujte prodejce :?
Nokia N73 Plum/Silver, 2GB SanDisk miniSD
Wolf
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 70
Registrován: úte pro 25, 2007 10:05 pm
Bydliště: Brno
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod šulda v pát kvě 16, 2008 10:08 am

Vyndej pam. kartu a zkus to :wink: Už se to tu taky řešilo. Mě pomohl formát, drsný ale učinný :!:
Tady na to koukni http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=660 ... e+prodejce
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Další

Zpět na Symbian i Java aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron