ProfiMail [6.8.2012] (signed,S60v3/v5/S^3)

Aplikace pro 9.x telefony

ProfiMail [6.8.2012] (signed,S60v3/v5/S^3)

Příspěvekod Smike v pon říj 16, 2006 7:44 am



ProfiMail

Vývojář:
:arrow: Lonely cat games
Licence:
Komerční
Kompatibilita:
S60v3/v5/S^3
Aktuální verze:
3.56




Image


Základní vlastnost:
  1. Automatická synchronizace zpráv s poštovním serverem
  2. Práce s přílohami
  3. HTML zprávy s obrázky a hypertextové odkazy
  4. Vestavěný správce souborů
  5. Okamžité oznámení o nových zpráv (IMAP IDLE)
  6. Adresář a Podpisy
  7. Podpora POP3 / IMAP / SMTP
  8. Více e-mailových účtů
  9. Pravidla a filtry
  10. Zvuková oznámení
A mnoho dalšího

Práce s ním je rychlá, z hlediska funkcí skoro nic nechybí. Základní nastavení je jednoduché, nakonfigurování schránky také.

Konfigurace nového účtu

nová schránka --> název (jakýkoli) --> adresa --> zobrazené jméno (podpis v každém odeslaném e-mailu ) --> typ mail serveru: POP3/IMAP --> příchozí mail server: pro Gmail je to pop.gmail.com, pro seznam pop3.seznam.cz --> uživatel: pro Gmail (a email.cz) je to celá emailová adresa, pro seznam jen login (to co je před @) --> heslo: xxxx --> Typ mail serveru POP3/IMAP --> Příchozí mail server: pop3seznam.cz (pop.gmail.com) --> Odchozí mail server: smtp.seznam.cz(smtp.gmail.com) zbytek je snad jasný; seznam je nakonfigurován, teď pokročilá nastavení pro Gmail: zaškrtněte SMTP ověřování, POP3 port je 995, SMTP port je 465, zaškrtněte políčka použít SSL pro POP3 a pro SMTP > ну вот ето всё, hotovo, enjoy.

Nastavení pro Gmail:
Image

Nastavení pro Seznam.cz ( pro Zoznam.sk to bude asi analogicky stejné)

Obrázek
[/center]



Několik klávesových zkratek a ovládání:

na hlavní obrazovce:
2 - adresář>
3 - pravidla>
4 - ProfiExplorer>
6 - editace účtu>
0 - konfigurace ProfiMailu
Uvnitř schránky:
2 - ukáže náhledy emailů
3 - pravidla
5 - info o emailu
6 - odpověď
7 - přepošle email
8 - skryje email
9 - ukáže skryté emaily.



Tipy pro úplné začátečníky:

-odeslání emailu: dvakrát stiskněte zelené sluchátko.
-do adresáře/kontaktů si zadejte častěji používané emailové adresy, urychlí to psaní nového mailu: Stiskněte na úvodní obrazovce profimailu 2, najeďte na kontakt a v menu dejte editovat, můžete zde samozřejmě zadat kontakt nový. Kontakty v PM s kontakty v telefonu plně spolupracují a práce s nimi je podobná, v PM je i rychlejší. V PM se vám ovšem zobrazují jen emailové adresy.

Menu > Nástroje > Konfigurace > Odstranit smazané IMAP zprávy. Umožňuje také ponechat v klientu zprávy smazané ze serveru

-chcete-li například zkopírovat odkaz na stránku který vám přišel do vaší pošty, stačí v otevřeném emailu stisknout 6 nebo 7, tím se otevře okno pro editaci odpovědi či přeposlání. Zde najedete na dotyčný link a za pomoci tužky či shiftu označíte - daný text se modře zvýrazní (pozor na mezery při zalomení řádku a označujte od počátečního http přesně po poslední znak v odkazu). Označený text pak za pomoci "voleb" nebo klasického CTRL+C zkopírujete do schránky (té vnitřní v paměti telefonu - tzv bufferu). Zkopírovaný odkaz pak můžete obráceným postupem vložit třeba do poznámky, do adresního řádku prohlížeče nebo do nového emailu.
-Jestliže odkaz z emailu jen kopírujete, pak nedávejte zpět, ale přes menu ukončit. Jinak zůstanou maily zbytečně rozepsané a brzy se v nich přestanete orientovat.



:ld
Trial

:pd
Poslední full veze
Naposledy upravil flibor dne pon srp 06, 2012 3:30 pm, celkově upraveno 6
Důvod: nová verze
Smike
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 61
Registrován: sob črc 22, 2006 12:42 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod rasasak v úte črc 15, 2008 7:32 pm

miniaturni dotaz .... kdyz mi prijde posta na ProfiMail .... ukaze se mne to na hlavni obratovce v tom hlaseni prichozi posty ? ... nebo ne ? :D
E66-1 FW 400.21.013 HACKED
Uživatelský avatar
rasasak
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: pát črc 27, 2007 1:49 pm
Model telefonu: E66

Příspěvekod prokop v úte črc 15, 2008 8:02 pm

Ne, neukáže, ale ohlásí se zvukem (jen 1x, ale zvuk se dá snadno zaměnit za jiný delší) a třeba u mé E61 bliká dioda po určitou dobu nebo dokud si příchozí poštu v ProfiMailu neotevřu. Takže částečně asi s telefonem ProfiMail spolupracuje.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Rangers v ned črc 20, 2008 12:01 pm

Overovani ProfiMail licence pres net je v periode denni/tydenni/mesicni, takze nekdo mate smulu a nekomu to vydrzi i mesic. :D
Blizsi informace jsou na foru LonelyCatGames: TADY
HTC Tattoo
Obrázek
"Je lepší vládnout v pekle, než sloužit v nebi.."
Uživatelský avatar
Rangers
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 279
Registrován: pát črc 06, 2007 8:39 pm
Bydliště: v Čechách

Příspěvekod Flex21 v ned črc 27, 2008 6:35 pm

Mam jen takovy skromny dotaz. Rekl jsem si, ze vyzkousim tuto aplikaci, a to verzi 2.70, ta funguje, ale nestahne mi vsechny maily, ktere jsou momentalne v me mailove schrance..(mam gmail.com). Nastaveny je vse presne podle navodu. Nevite nekdo, cim to muze byt?
Flex21
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 29, 2007 4:01 pm

Příspěvekod SpawnCZ v ned lis 09, 2008 3:25 pm

Ted sem si stahl verzi 2.70. Vypada, ze odpravdu asi funguje. Jenze nevim, jak to nastavit, mam email na seznamu. Poradte mi prosim jak to mam nastavit.
Uživatelský avatar
SpawnCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř říj 15, 2008 5:40 pm

Příspěvekod prokop v ned lis 09, 2008 3:39 pm

1.strana --> 1.příspěvek :wink:

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod SpawnCZ v ned lis 09, 2008 3:46 pm

OK ;) diky, nejak jsem si toho predtim nevsiml sem to jen letmo precet. Takze parada, funguje mi to, jen bych jeste potreboval vedet, jestli to jde nak ometit, aby to stahovalo treba jen nejnovejsi 3 prichozi emaily. Protoze mi to ted chtelo stahovat celou emailovou schranku a tam mam neco pres 500 emailu a to by mi prislo hodne tucny vyuctovani za GPRS prenos :D
Uživatelský avatar
SpawnCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř říj 15, 2008 5:40 pm

Příspěvekod prokop v ned lis 09, 2008 4:06 pm

Já to s datovým tarifem neřeším a pokud vím tak tohle nejde v žádném Symbianovém e-mailovém klientu.
(možná mě někdo opraví, jistý si nejsem)

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod matho v ned lis 09, 2008 4:59 pm

ved stahovanie hlaviciek nie je take strasne
ja mam vyse 1700 a zatial ukazuje 5mb

da sa tam aj nieco nastavit s velkostou, v tych "pravidlach" ale detaily netusim
N82 - 8GB micro SDHC
samozrejme hacknuta
matho
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 203
Registrován: pon říj 29, 2007 10:14 am

Příspěvekod Saros v ned lis 09, 2008 5:21 pm

V pravidlech je spousu možností co má aplikace s emailem dělat. Můžeš třeba dát stáhnout menší/větší než 5kb, nebo stáří menší/větší než 5 dní, nebo pokud zpráva,předmět, odesílatel obsahuje atd. A to pak můžeš dát třeba stáhnout, uložit do adresáře nebo rovnou smazat. Já to mám hlavně na spamy.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Příspěvekod marzon v stř lis 19, 2008 8:42 pm

Zdravím,
mám problém.

Na N73 jsem měl na kartě nainstalován Profimail (2.70).
Kartu jsem byl nucen zformátovat,teď když chci tento program znovu nainstalovat,zeptá se mě to,jestli chci nahradim verzi 2.70(co tam dříve byla).Dám ano ale napíšeto:Chyba aktualizace! --Bohužel to ale u Profimailu nejde (někde jsem to i četl,že se musí smazat a nainstalovat znovu).Ale ve správci aplikací samozřejmě není,takže teď nevím,jak se mám toho přebytku (zbytku)zbavit...Co mám prosím smazat za soubory na C: ???
Díky mooc
marzon
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon zář 08, 2008 7:57 pm

Příspěvekod res66 v stř lis 19, 2008 8:44 pm

pres Xplore

C/system/data/profimail

bych rekl
E51 (hack)
FW:200.34.36
res66
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 79
Registrován: úte črc 15, 2008 2:05 pm

Příspěvekod anakin3084 v stř lis 19, 2008 9:55 pm

No, já mám podobný problém na N73, ale píše to: "Nelze instalovat. Součást je vestavěná" a ještě k tomu u AppTRK ale myslim, že je to podobnej případ, co ty v příspěvku píšeš. Ale to sem nebudu tahat. Myslim, že to bude v jednotce Z:(nebo C:)/sys/bin/profimail.exe - jenže ten soubor je jen pro čtení a nic se s tim nedá dělat - dělal jsem všechno i s formátovánim telefonu včetně pam. karty a trojhmatem ale nic. Každopádně z jednotek Z:(C:) nic nemaž! Uvidí se, co dokážou BiNPDA a jiní a taky další FW.
NOKIA N73 FOREVER
anakin3084
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv led 03, 2008 1:29 pm

Příspěvekod šulda v čtv lis 20, 2008 5:08 am

anakin3084: V Z nic nesmaže :roll: Měl bys sis to tu drobet prostudovat. Třeba např. to s tou aplikací TRK, formátování ti opravdu bylo k ničemu http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=8332&start=0 :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod marzon v čtv lis 20, 2008 9:10 pm

res66

C/system/data/profimail
tam ani už nemám - takže to budou nějaké jiné soubory,což je problém je najít,projel jsem celý C: a nic....a do formátu se mi nechce jen kvůly jedné ale zatraceně dobré aplikaci. :( :(
marzon
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 10
Registrován: pon zář 08, 2008 7:57 pm

Příspěvekod prokop v pát lis 21, 2008 1:56 am

marzon:

Zkus vyndat kartu, Profimail nainstalovat na C:/ a pak odinstalovat. Něco takového jsem kdysi dělal se SmartMovie a pak to taky někomu pomohlo u nějaké LCG aplikace.


Nebo můžeš zkusit smazat složky C:/sys/install/sisregistry/a0000b6a a C:/sys/uninstall/a0000b6a_00000000 (samozřejmě v normálním, tedy hacknutém telefonu).

Jinak si ale myslím že ten formát C:/ by v tomhle případě byl lepší protože podobná věc se může stát i u dalších aplikací nebo her které byly nainstalované na té kartě. Stejně po nich zůstaly soubory na C:/ které tam zbytečně zabírají místo.

marzon píše:někde jsem to i četl,že se musí smazat a nainstalovat znovu

Ne smazat ale odinstalovat - to je velký rozdíl. Mažou se jednotlivé soubory nebo složky, ne aplikace. Instalátor sám při odinstalaci (obvykle) smaže vše co k dané aplikaci patří.

BTW: složka /data/profimail byla na té kartě - vytváří se na tom disku na který se Profimail nainstaluje.




anakin3084:
Ta dva problémy jsou způsobené něčím jiným, vůbec to spolu nesouvisí - už podle té hlášky.

A kdyby marzon neměl z C:/ nic mazat tak by ten Profimail nikdy neměl :lol: bez toho formátu který z C:/ stejně všechno smaže a systémové soubory tam znova nakopíruje.
BiNPDA a jiní s tímhle případem nic nezmůžou, jedině ten nový fw protože při něm se opět bude mazat C:/.
(tedy jestli nedejbože :D ještě někdy nový fw bude)

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod pijer v pon pro 22, 2008 7:44 am

Mám problém s automatickým stahováním mejlů při nastavení pracovních časů ve verzi 3.01. Nastavil jsem pracovní čas na např. 7:00-19:00 v po-pá a mejly mi přijdou někdy i v noci nebo o víkendu. Nesetkal jste se s tím taky někdo?
pijer
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte bře 06, 2007 9:55 am

Re: ProfiMail [7.12.2008]

Příspěvekod Zelych v pát bře 13, 2009 3:51 pm

Zdravím, nevěděl by někdo kam se ukládají přílohy? Cestu Data/Profimail jak tu někdo zmiňoval výše nemám vůbec (v 2.70)
Když smažu mail (přílohu) v PM tak mi zpráva na serveru zůstane?
Jen pro pořádek, jaká je poslední "funkční" (vyléčena) verze?
LG 4X HD & Nokia N900
Uživatelský avatar
Zelych
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 228
Registrován: pát úno 29, 2008 11:57 am
Model telefonu: LG 4X HD & Nokia N900

Re: ProfiMail [7.12.2008]

Příspěvekod prokop v pát bře 13, 2009 6:33 pm

>Zelych:

1) E:/System/Data/profimail/mail/

2 ) právě že na rozdíl od vestavěného e-mailového klienta tam zpráva nezůstane (aspoň ne u POP3, IMAP4 nepoužívám). To já považuju za výhodu

3) nevím, mám Profimail koupený a poslední dobou nemám žádný čas na laborování ale podle toho co píše slofman bych řekl že poslední funkční ukradená verze bude v současné době ta v.2.91. Nechci nikomu brát iluze ale myslím si že ani tahle krádež nebude fungovat donekonečna...

PS: dobré aplikace doporučuju nekrást ale koupit :wink: a většina lidí kteří ho používají se mnou asi bude souhlasit v tom že Profimail dobrá aplikace je.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: ProfiMail [7.12.2008]

Příspěvekod flibor v sob dub 18, 2009 2:43 pm

Taky doporučuju koupit, já sám jsem si koupil takhle už X-plore. Mám teď Profimail 2.70, uvidim, asi taky koupim. Oni si ty prachy prostě zaslouží. Interního mail klienta jsem přestal používat, graficky nevyhovuje, je pomalý a automatické načítání funguje jak kdy. Ono totiž moje E50 má poměrně málo RAM, systém při jejím nedostatku omezuje funkce. Tedy i toto.
Pokud můžu poradit s koupí, plaťte v dolarech, je výhodnější kurz oproti Euru (aspoň teď 18.3.2009), které je v kupním formuláři jako výchozí. Ušetříte cca 65 Kč. Kolegové ze Slovenska nechť platí v Eur.

Ještě k diskuzi výše, poslední cr*ck je opravdu ve v2.91, ale s ke*gen, bez něj v2.70, nebo problematická v2.85. Zprávy maže i přes IMAP, jen na gmailu s použitím PM v2.70 nemaže ve složce "Všechny zprávy". Gmai si je vždy obnoví. Možná, že ve vyšších verzích je to ošetřeno.
flibor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 967
Registrován: čtv dub 02, 2009 12:32 pm
Model telefonu: ZTE Grand X In 4 GB

Re: ProfiMail [11.3.2009]

Příspěvekod jirkap2005 v stř lis 18, 2009 5:44 pm

Taky Vám to občas píše:
550-rejected because 217.77.165.52 in in a black list at bl.spamcop.net
¨
Odblokuji, ale za pár dní je to stejné :(
Takže je to jedině dobré na přijímání pošty :x
Nokia E66 + 8GB microSD , fw 500.21.009 - HACKnuto
Uživatelský avatar
jirkap2005
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát říj 31, 2008 2:00 pm
Model telefonu: Nokia E66

Re: ProfiMail [11.3.2009]

Příspěvekod nobody v stř lis 18, 2009 6:03 pm

Pouzivam profimail denne a zatial ziadnu chybu nevyhadzuje, ale asi to bude tym, ze ho mam legalne. :D
E71 FW 500.21.009 (hacked)
HTC Desire


ASUS EeePC 1201n
Uživatelský avatar
nobody
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 354
Registrován: pát led 02, 2009 1:42 am
Model telefonu: E71 + HTC Desire

Re: ProfiMail [11.3.2009]

Příspěvekod Smith.F v stř lis 18, 2009 6:45 pm

Já to teď vyzkoušel (ani nevím, jaktože mi to tak dlouho nechybělo)-v2.70 a taky mi nejde odesílání. A nejlepší je, že se to tváří, jakoby nefungovala wifi, prostě to trvá... a trvá... a pak to napíše něco ve stylu že připojení selhalo (doufám, že mě kluci neukřižují za slovní spojení "napíše něco ve stylu" :D ). Procházel jsem si tohle téma a zjistil jsem, že do serveru odchozí pošty dát smtp operátora a ne serveru, leč jelikož to připojuju přes wifi.... ehm.. :roll:
Ale chyba v tom nejspíš bude, protože stejně mi (ne)funguje i integrovaný email-klient.
Nápověda?
(už teď si sypu popel na hlavu a očekávám, že reakce bude začínat slovy "Ty seš ale blbej.." :swoon )
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

ProfiMail [11.3.2009]

Příspěvekod Chuck Norris v ned lis 22, 2009 5:38 pm

Rádo se stalo.
Ty obrázky během pár dní v prvním postu asi budou. Sice si nemyslím že je to nutné, ale když říkáš že pro vás "amatéry"... :think:
Stejně je potřeba to tady celé pročistit a ten první post upravit.

A ta chyba cos tu měl před tou editací podle mě ukazovala na zablokovanou IP, už jsem to nestačil vygooglit. Asi máš plovoucí IP a jeden z DNS záznamů Google blokuje.
Uživatelský avatar
Chuck Norris
Chuck Norris fóra
 
Příspěvky: 149
Registrován: pát srp 15, 2008 8:11 am
Bydliště: Universum
Model telefonu: CHN 19-9®, 1GBRAM, 4TB μSDHC

Re: ProfiMail [4.1.2010]

Příspěvekod nobody v ned úno 14, 2010 2:40 pm

Nie je ziadna plne funkcna vyliecena verzia (ziadnej LCG aplikacie - kazda po case prestane fungovat) lebo LCG ma dobru protipiratsku ochranu aplikacii a ich aplikacie komunikuju cez net a overuju si platnost licencie. Osobne mam vsetky app. od tejto firmy kupene alebo ziskane so zlavou / zadarmo v roznych akciach a mozem potvrdit, ze sa jednoznacne oplati investovat do tychto aplikacii. :class:
E71 FW 500.21.009 (hacked)
HTC Desire


ASUS EeePC 1201n
Uživatelský avatar
nobody
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 354
Registrován: pát led 02, 2009 1:42 am
Model telefonu: E71 + HTC Desire

ProfiMail [4.1.2010]

Příspěvekod prokop v ned úno 14, 2010 4:22 pm

Dovolím si s něčím nesouhlasit:
» Ukradená v2.7.0 spolehlivě funguje už několik let desetitísícům uživatelů, sám jsem jí dlouho používal, než jsem PM nechal zlegalizovat.
» Na jednom telefonu testuji už několik měsíců krádež v2.9.1 s host soubory + vygenerovaným kódem. Funguje bez problému, a ani jsem nemusel host soubor měnit. Telefon mezitím sice prošel třemi trojhmaty, ale určitě ta ukradená verze fungovala déle než měsíc vcelku (myslím že snad i přes dva měsíce), a jednou tam byla i obnova všech dat ProfiMailu. Pokud vím, tak nejdelší interval mezi LCG prověřováními je 4 týdny, takže asi můžu konstatovat, že funkční opravdu je.
Podle mých (osobně neověřených) informací údajně spolehlivě fungují taky kradené dvouikonkové verze SmartMovie v4.1.5 a X-plore v 1.3.5

Tím nikoho samozřejmě nenabádám aby ProfiMail nebo jiné vynikající LCG aplikace taky ukradl, naopak moc doporučuju jejich zakoupení. Přinejmenším pro to, že si to prostě vývojáři LCG zaslouží a pro podporu dalšího vývoje. Sám mám koupený PM a X-plore (ten myslím 4x :D ) . SmartMovie ale z několika osobních důvodů zakoupit odmítám - prakticky jí nepoužívám a většinou ani nemám nainstalovanou, cena se mi zdá hodně přehnaná, a navíc mi opravdu hodně vadí přístup firmy LCG k zákazníkům kteří by jim třeba i rádi zaplatili za jejich jinak skvělou práci.
PM jsem začal testovat jen pro tenhle případ - abych mohl potvrdit nebo vyvrátit domněnky o spolehlivosti ukradené verze. Tož tedy děkuji, můj test tímto právě skončil :D

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: ProfiMail [23.3.2010]

Příspěvekod Smith.F v ned kvě 16, 2010 8:47 pm

Zeptám se správně noobovsky:
Nějaký jednoduchý návod na obnovení trialu?

Jednoho dne, měl jsem chvilku času (to už se mi dlouho nestalo) jsem si řekl "Zkusím tady ty ochc*vačky." a místo bezproblémové 2.70 si chvíli hrál se Sorcererem a poslední verzí. Bezúspěšně, tak si říkám "Kašlu na to."
Jaké bylo mé překvapení, když mi 2.70 zahlásila, že vypršel trial. Takhle jsem už dlouho nezuřil..

PS: Peníze skoro nemám a kartu podporující PayPal nebo internetové platby vůbec nemám.

PPS: Vtípky, jako že nejjednodušší návod na obnovení trialu je tohle si nechte od cesty :P
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

ProfiMail [23.3.2010]

Příspěvekod prokop v ned kvě 16, 2010 9:42 pm

>Smith.F:
  1. Všechny soubory s 'podivnými' názvy přesuň ze složky C:/system/data/ do zálohy
  2. Pokud máš interní aplikaci 'Hledání' tak najeď do Kontaktů a smaž všechny 'pseudokontakty' označené změtí čísel a písmen. Pokud Heldání nemáš, tak nainstaluj aplikaci Contact Templates a smaž je v ní.
  3. Spusť ProfiMail a ukonči ho ať si říká co chce.
  4. Teď bys měl mít ve složce C:/system/data/ 1-3 soubory zpátky. Zapamatuj si je a vrať zbylé soubory ze zálohy.
  5. Znova spusť ProfiMail a buď už bude fungovat, nebo ne :D.
    • Když ne, tak ho ukonči.
    • Smaž zase ty soubory v C:/system/data/co sis zapamatoval.
    • Smaž v Hledání (nebo v Contacts Templates) nově vytvořené 'pseudokontakty'.
    • Spusť ProfiMail a teď už by měl fakt fungovat. Když ne, tak.... Nevím :D .

//Smith.F: Nyní se cr*cklá 2.70 tváří jako trial. Kažopádně ale i tak poníženě díky, ó veliký..
//prokop/: ole! :lol: . Ale je to zajímavé, zkusím si to nějak nasimulovat. Zřejmě v tom má prsty nedokončená operace Sorcerer :t . Radši si ale udělám novou komplet zálohu C:/ pro případ formátu. Něco mi říká, že bych tím laborováním mohl přijít i o legální ProfiMail, to už tu někdo psal tuším u X-plore :think:

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: ProfiMail [23.3.2010]

Příspěvekod melo15 v stř črc 21, 2010 7:32 pm

Zdravím, narazil jsem na free wifi a potřebuju vyřídit pár mailu, ale nečekal jsem, že nastavování SMTP v PM bude tak složité. Na mojeip.cz je hostname následující:
88-105-11-103.dynamic.dsl.as9
Zkoušel jsem "88-105-11-103.dynamic.dsl.as9" i "dynamic.dsl.as9" a pokaždé "host not found".
Předem děkuju za pomoc.
-> N82-1 black
-> FW: 35.0.002 hacked
-> microSDHC NOKIA 8GB
-> Koss Spark Plug & Koss Porta Pro Obrázek

Uživatelský avatar
melo15
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 494
Registrován: sob bře 14, 2009 7:46 pm
Model telefonu: N82

Další

Zpět na Symbian i Java aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron