Bluetooth (Phone) Remote Control [4.7.2009]

Aplikace pro 9.x telefony

Bluetooth (Phone) Remote Control [4.7.2009]

Příspěvekod hrivos v úte srp 07, 2007 11:48 am

//Zdenek444:
Phone Remote Control v.5.2:

Obrázek Obrázek Obrázek

Aplikace (dříve známá pod názvem Blutooth Remote Control) je určená k ovládání PC za pomocí Bluetooth nebo Wi-Fi. Umožňuje ovládat myš a další vybrané aplikace, co jsou vidět na třetím screenu. Skládá se ze dvou částí - program do PC a apl. do mobilu, aby vše fungovalo, musí být obojí spuštěné. Pro plnou verzi programu v PC stačí spustit Key.reg přibalený v archivu :wink:

Kód: Vybrat vše
http://www.mobicreed.com/wp-content/uploads/2009/07/Phone%20Remote%20Control%20v5.2.rar
Uživatelský avatar
hrivos
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon črc 30, 2007 8:15 pm
Bydliště: Slovensko

Příspěvekod rose263 v úte srp 07, 2007 2:51 pm

Hlavně musíš mít v PC nainstalovanou a spuštěnou aplikaci BRC, a to samé v mobilu. Hlavně v PC to musí běžet, na to se dost často zapomíná.
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod hrivos v úte srp 07, 2007 3:03 pm

Ja to mam zapnute aj v mobile aj v PC.Pri vyhladavani v mobile mi najde PC ale nevie sa pripojit na neho.(myslim ze chyba je niekde v BT zariadeni).
Uživatelský avatar
hrivos
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon črc 30, 2007 8:15 pm
Bydliště: Slovensko

Příspěvekod rose263 v úte srp 07, 2007 3:06 pm

A přes PC Suite to máš spárovaný a připojíš se pomocí BT?
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod hrivos v úte srp 07, 2007 3:44 pm

PC suite som zatial odinstaloval.Moze byt problem v tom?

EDIT: Myslis tym pripojenim-pripojenie na net cez BT v programe PC Suite?

lukas26: edituj své příspěvky...přečíst pravidla...upraveno.
Uživatelský avatar
hrivos
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon črc 30, 2007 8:15 pm
Bydliště: Slovensko

Příspěvekod rose263 v úte srp 07, 2007 4:05 pm

No snad to problém nebude. Ale musíš mít spárováno s PC přes ovladače BT. Každopádně já používá BT z WIN XP SP2 a program BRC mi v PC po spuštění v záložce General píše toto: Microsoft Bluetoth stack detected, pleas connect from phone! Ale mám dojem, že s BT IVT bluesoleil se mi to nepodařilo rozchodit. Někde v nápovědě na instalaci tohoto programu je co se má, při použití jiných než WIN XP BT, nastavit jinak v telefonu a co v programu.

EDIT tak jsem Ti to našel, ale jen EN:
3.b Thosiba, BlueSoleil or any other PC Bluetooth solution
You know that you have one of these Bluetooth solutions if the picture below is displayed in the "General" tab.
IMPORTANT: This picture is also displayed if your Bluetooth solution is shut down or not inserted! If this is the case please turn on the Bluetooth solution and restart Bluetooth Remote Control!

Please make sure that you set the incomming Bluetooth serial profile COM port (COM3 is just an example and the actual COM port varies from computer to computer)! All ports found are listed so you can either try them all or consult your Bluetooth PC documentation. The incomming COM port is often created when you connect the phone and computer the first time. If you do this when Bluetooth Remote Control is running the newly created COM port might not be in the list. If this is the case please write the COM port directly!

The "Connect Settings" on the phone must be set to "COM Port". This is not the default setting so you have to set it!

Chose "Search..." on phone.

The first time you run Bluetooth Remote Control, you will need to make sure that your computer is discoverable. Once you have successfully connected once, you can chose reconnect in the phone menu. This action will connect to the last connected device. This means that you do not need to have your computer in discoverable mode more then the first time.

If either the phone or PC requires a secure Bluetooth connection you will have to pair the devices prior/under the first connection attempt. This is a straightforward process that requires you to input the same pin code on both devices. Please consult your Bluetooth solution documentation.

EDIT 2: soustřeď se hlavně na nastavení portů
Naposledy upravil rose263 dne úte srp 07, 2007 4:12 pm, celkově upraveno 3
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod hrivos v úte srp 07, 2007 4:09 pm

na stranke programu pisu ze IVT bluesoleil je kompatibilny ale bol tam link na navod ako to rozbehat no po kliknuti na ten link sa mi zobrazili len ake bluetooth IVT vyraba.Preto sa pytam ze co s tym lebo som uz vyskusal vsetko mozne......
Uživatelský avatar
hrivos
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon črc 30, 2007 8:15 pm
Bydliště: Slovensko

ovladani pres bt

Příspěvekod iconek v úte srp 07, 2007 5:26 pm

mam jen dotaz......nez sem si koupil N73 jsem mel sony ericsson k750 a ten po sparovani s pocitacem dokazal ovladat pres BT vin media player......umi tohle i NOKIE?
Uživatelský avatar
iconek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: sob kvě 05, 2007 6:04 pm

Příspěvekod rose263 v úte srp 07, 2007 6:33 pm

S tímto programem BRC ANO i prezentace atd...
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

BRC

Příspěvekod iconek v stř srp 08, 2007 4:47 pm

Nevíš prosimtě kde bych ten programek našel?lovil sem po internetu ale nenasel sem nic,asi blbě hledám nebo nevím.....
moc dík
Uživatelský avatar
iconek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: sob kvě 05, 2007 6:04 pm

Příspěvekod rose263 v stř srp 08, 2007 6:13 pm

Zkus toto:
Kód: Vybrat vše
http://allnokia.ru/symbsoft/moreinfo-3298.htm
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod iconek v stř srp 08, 2007 7:33 pm

jo diky koukam koukam a vyskousim.......jeste ze nas na zakladce ucili tu azbuku :lol: 8)
Uživatelský avatar
iconek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: sob kvě 05, 2007 6:04 pm

Příspěvekod rose263 v stř srp 08, 2007 8:28 pm

JJ. Začíná se hodit. Jinak program je v EN.
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Bluetooth serial port

Příspěvekod lusk23 v stř srp 29, 2007 9:04 am

Dobrý den
Mám problém s mojí novou N73. Po spárování s mým BT, při pokusu vytvořit COM port pro BRC mi to napíše že N73 službu serial port nemá. Nevíte kde dělám chybu?
lusk23
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 29, 2007 8:53 am

Příspěvekod sad47 v stř srp 29, 2007 9:44 pm

Ja mam zase uplne iny problem... Zatial som sa nestretol s tym, aby to niekto niekde riesil.: Skusal som rozbehnut BRC na mojom notebooku (1.8ghz 512ram) a totalne mi to spomalilo komp. Nie zamrzlo. Iba spomalilo na absolutne minimum - stav tesne pred zamrznutim :evil: ..
Skusal som asi 5 roznych verzii instalaciek, preinstaloval som to parkrat, ale stale mi to robi... Proste spustim BRC, objavi sa mi ta modra hviezdicka dole v liste a komp v tom momente prestava pracovat. Dokonca mi ani nespusti Spravcu uloh. Teda presnejsie spusti - ale tak o 4min po tom co dam ctrl+alt+del... Vlastne vsetko reaguje s podobnym oneskorenim...
Robi toto BRC este niekomu? Pripadne mate nejake rady??
vdaka
Uživatelský avatar
sad47
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 148
Registrován: čtv čer 21, 2007 9:38 am

Příspěvekod petko87 v čtv srp 30, 2007 4:13 am

heh vam to aspon spusti...ale mne vypise na kasu chyb....
Motorola TA 180, Siemens M35i, Nokia 3330, Panasonic GD 52, Siemens A52, Nokia 3510, Nokia 6230 + MMC 512 MB, Nokia 6280 + Mini SD 2GB, Nokia N80 BLACK + Mini SD 2GB
Uživatelský avatar
petko87
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 6
Registrován: stř srp 01, 2007 9:21 am

Příspěvekod Wolf v stř pro 26, 2007 5:44 pm

Předpokládám, že program se musí nainstalovat jednak v PC a jednak v mobilu. Ale tu instalačku pro mobil jsemnikde nenašel. Jak to má jako fungovat?
Nokia N73 Plum/Silver, 2GB SanDisk miniSD
Wolf
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 70
Registrován: úte pro 25, 2007 10:05 pm
Bydliště: Brno
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod gogo v stř pro 26, 2007 7:03 pm

ta je ve slozce C:\Program Files\Bluetooth Remote Control\Java Client teda jestli si nezmenil cestu instalovani

EDIT: po hodine se mi to podarilo rozchodit a slape pekne good vec tenhle BRC
nasel sem starnku kde sou taky nejaky tak jeslti se bude nekdo nudit tak to muze ozkouset
Kód: Vybrat vše
http://www.bestvistadownloads.com/download-bluetooth-remote-control-software.html


Dr. Nebolí to: používat fci edit...upraveno...přečíst pravidla!!
Uživatelský avatar
gogo
SerialRipLoader
SerialRipLoader
 
Příspěvky: 126
Registrován: ned říj 21, 2007 8:44 am
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod Wolf v stř pro 26, 2007 8:30 pm

Sláva ti, buď jsem blbej, nebo jsem někde v instalaci přehlíd zmínku o tom, kde pak najdu tu Java aplikaci. Stačilo nainstalovat do founu, spustit a hned to šlapalo. Jen to ovládání kurzoru je nic moc co se týče rychlosti odezvy a ještě se mi nedaří simulace klávesnice. Ale jinak moc fajn :)

Edit: Vyzkoušel jsem ten první z programů ve tom tvým odkazu. Zdá se, že PC se jím dá ovládat jen pomocí SE telefonu nebo pomocí SMS (eh?). Ostatní programy jsou asi nepoužitelný už podle popisu.

Edit2:
Hele, jsem jedinej, komu s BT RC jde ve WinAmpu vypnout/zapnout přehrávání, skok na další/předchozí písničku, ale nejde po stisku 5ky procházet ML podle interpretů, vyhledávat a tak?
Naposledy upravil Wolf dne pát led 11, 2008 12:30 am, celkově upraveno 1
Nokia N73 Plum/Silver, 2GB SanDisk miniSD
Wolf
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 70
Registrován: úte pro 25, 2007 10:05 pm
Bydliště: Brno
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod jamess v pát úno 15, 2008 12:20 pm

mne to facha ale len neakých 20 sekund. Potom my PC vyhlási že je to len demo. Čo s tým? pls
Uživatelský avatar
jamess
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: stř úno 21, 2007 2:45 pm
Model telefonu: N900

Příspěvekod Tuxx v pát úno 15, 2008 12:55 pm

ja pouzivam tuto verziu:

http://www.n73.eu/aplikace/BluetoothRemoteControl.rar

fungovala hned jak som ju nainstaloval a funguje uplne v pohode aj teraz. Vyskusaj :wink:
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod jamess v pát úno 15, 2008 1:00 pm

dik uz my to ide

Edit:ta aplikacia do mobilu je jar. neviete o niečom čo by bolo sis. možno by to bolo rýchlejšie
Uživatelský avatar
jamess
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: stř úno 21, 2007 2:45 pm
Model telefonu: N900

Příspěvekod Tuxx v pát úno 15, 2008 1:03 pm

neni zac. Btw. Potom ked chces pouzit tu funkciu na ovladanie kurzora mysi maj na zreteli ze to ma ,,ping'' jak svina. Ja ked vnoci vypinam z postele book cez BT, tak kym mysou nabehnem na Start -> Vypnut -> Vypnut tak prejde asi 5-10 minut :)
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod Martin Kuthan v stř srp 13, 2008 10:03 pm

to Dr. Neboli to: http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=7744
každopádně díky za koment a lock :wink: člověku to znechutí cokoliv sem přidávat :evil: hledal sem na první stránce databáze neviděl jsem nebo sem přehlídnul páč už je databáze celkem rozsáhlá a nemám čas hledat tak jako ty :wink: rozhodně promazání od moderatorů nebo úprava by mohla víc než tohle :roll: každopádně díky za udržování fóra a hodně štěstí :wink:
Uživatelský avatar
Martin Kuthan
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 41
Registrován: stř zář 13, 2006 11:03 am

Příspěvekod prokop v stř srp 13, 2008 11:06 pm

Martin Kuthan:

víš, ono je to někdy těžké. V každém připadě jsi se ale mohl pokusit zjistit jestli tu tahle aplikace není ať už prostým vyhledáváním jak psal dr. Neboli.to nebo přes seznam aplikací.
Btw jak by se ti líbila databáze o 10 položkách :?: :idea: :wink: .


A to že jsi sem dal pouhý odkaz s (možná) nepřesným názvem převzatý odjinud bez jakéhokoliv popisu ti připadá vhodné :?: :idea: .
Myslíš že tím se nezvětšila databáze o další položku která v ní už dřív byla :?: .
Zkus se nad tím prosím trochu zamyslet.


Ale opravdu si vážím tvé snahy a doufám že tě ten lock neznechutil doopravdy :wink: .


Co se týká přehlednosti fóra tak mi věř že na tom pořád pracujeme a není to tak jednoduché jak se možná zdá uživatelům "zvenčí":wink: .
Jedna z věcí které k té nepřehlednosti přispívají je právě ten tvůj teď už zamčený topic a nechuť napřed hledat když se mi hledaná věc neukáže na první pokus a pokud možno na prvním místě nejpozději do dvou vteřin :wink: .


Já osobně mám pocit že tohle fórum patří i s těmi mnoha chybami do horních příček pomyslného žebříčku (a určitě se snažím být v nejvyšší možné míře objektivní, přece jen už jsem několik podobně zaměřených fór viděl :wink: ).

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Her Mister v sob srp 16, 2008 9:24 pm

Tak me to po nainstalovani aplikace do telefonu z toho raru aplikace ve founu nefachala tak sem nainstaloval primo tu jeho z toho Programu z kompu a uz to jede jak ma to ovladani mysi je cool akorat jeste nevim jak se v bs playeru ci vVLC playeru spousti filmik jinak kdyz ho spustim tak pauza rewind atd funguje OK.Takze se konecne koukam na PC jak na telce s dalkovym ovladacem... 8) Jinak i na notasu my funguje taky ok nechal sem com 7 jak to tam pisou a v mobilu taky nastavil com ne default jak je psano vyse...pekna aplikace dik moc ... :D
P.S. Poprve sem zapomnel zaponout BT na mobilu a lamal sem si hlavu proc ho nechce najit takze na to nezapomente :oops: :lol:
Her Mister
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 43
Registrován: pon bře 12, 2007 10:20 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod Piip v úte zář 09, 2008 4:37 pm

mám vše naistalované v mobilu tak i v PC a furt mi to hlásí nějaký chyby nevím proč , píše mi to.. když dám v mobilu search tak mi to vyhledá muj PC dám se na něj připojit a napíše mi to "Bluetooth direct connection failed" , no a když dám pak connect v mobilu tak mi to napíše "No correct service found please make sure bluetooth remote control is running"
Piip
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte zář 09, 2008 4:31 pm

Příspěvekod Her Mister v stř zář 10, 2008 6:31 pm

Treba naky novy ovladace do kompu bo zkus nastaveni treba na kompu mas nastaveny proti prenosu bo tak neco podobneho...
Her Mister
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 43
Registrován: pon bře 12, 2007 10:20 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod a1ex v pát pro 26, 2008 3:28 am

sad47 píše:Ja mam zase uplne iny problem... Zatial som sa nestretol s tym, aby to niekto niekde riesil.: Skusal som rozbehnut BRC na mojom notebooku (1.8ghz 512ram) a totalne mi to spomalilo komp. Nie zamrzlo. Iba spomalilo na absolutne minimum - stav tesne pred zamrznutim :evil:


cau, u me vyreseno preinstalovanim Toshiba Bluetooth Stack:
Kód: Vybrat vše
http://www.sosejte.cz/system/ovladace/toshiba-bluetooth-stack-6-10-10
na novejsi verzi... Predpokladam, ze budes mit stejnej problem.
a1ex
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 58
Registrován: pát pro 26, 2008 1:41 am

Re: Bluetooth remote control

Příspěvekod Zelych v sob úno 14, 2009 8:53 pm

Zdravím, program mi funguje (až na to že mi klient v PC občas vyhodí nějaký error a musím ho spustit znovu, ale to se stane jen někdy)
Mám ale jiný problém, při ovládání myší, kdy je vidět okolo kurzoru zobrazení monitoru mám při některých zoomech (klávesy 7 a 9) obraz na displeji černobílý.
Nemá s tím někdo zkušenosti, resp. řešení mého problému?
LG 4X HD & Nokia N900
Uživatelský avatar
Zelych
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 228
Registrován: pát úno 29, 2008 11:57 am
Model telefonu: LG 4X HD & Nokia N900

Další

Zpět na Symbian i Java aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron