Psiloc irRemote [24.9.2008] (EN, pouze pro irDA)

Aplikace pro 9.x telefony

Psiloc irRemote [24.9.2008] (EN, pouze pro irDA)

Příspěvekod Zwick v pát lis 16, 2007 10:40 pm



Psiloc irRemote

Vývojář:
:arrow: Psiloc Sp. z o. o.
Licence:
komerční / freeware
Kompatibilita:
s60v3
Aktuální verze:
1.04 / 2.10 / 1.50




Aplikace na ovládání TV, SAT, DVD atd. pomocí infraportu v telefonu.

Ovladače lze stáhnout na adrese http://irremote.psiloc.com/

Nakopírují se do telefonu a jednoduše otevřou - aplikace by je měla sama rozpoznat a naimportovat.
Pokud to nefunguje, zkuste otevřít stažený .ir soubor v hexaeditoru a změnit úvodní hex z "89" na "99". (návod - Rudko) Viz screen:

Obrázek

:arrow: Trik na zvýšení dosahu

Image

Image

Cena a stažení:


Linky ke stažení → Zobrazit
Linky ke stažení:
http://m.edisk.cz/stahni/56020/Psiloc.irRemote.v1.03.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cr_acked-BiNPDA.rar_984.07KB.html
ttp://www.allnokia.ru/symbsoft/files/other/Psiloc. irRemote .v1.04.zip
Naposledy upravil flibor dne úte čer 26, 2012 6:54 pm, celkově upraveno 13
Důvod: Aktualizace
Uživatelský avatar
Zwick
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 138
Registrován: pon lis 27, 2006 10:56 pm
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod rose263 v sob lis 17, 2007 12:10 am

Poraďte mi porosím jak mám dostat do této aplikace další ovladač. Stáhl jsem si jiné ovl. a dal do rootu karty, ale nejsem schopen to dostat do irRemote. Znáte někdo postup?
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod Arksun v sob lis 17, 2007 12:14 am

+--------------------------------------------------------------------------------------+
+--------------------------------------------------------------------------------------+


NÁVOD NA INSTALACI NOVÝCH OVLADAČŮ

1. nahrát ovladač do rootu karty (tzn. do žádné složky)
2. odpojit telefon
3. jít do menu -> nástroje -> správce souborů a najít soubor
4. kliknout (otevřít)
5. HOTOVO, spustí se automaticky program a ovladač se nainportuje

+--------------------------------------------------------------------------------------+
+--------------------------------------------------------------------------------------+
Nokia N73 (FW 4.0735.3.0.2) + Kingston miniSD 2GB
Arksun
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 13, 2007 2:31 am
Bydliště: okres Děčín

Příspěvekod rose263 v sob lis 17, 2007 12:22 am

Takto jsem to udělal a telefon mi po kliknutí napsal hlášku: Nelze otevřít. Typ souboru není podporován. Mám stažen tento balík ovladačů - remotes.tar.bz2. Zkoušel jsem na ovladač kliknout i když na pozadí běžel irRemote. Jinak aplikace mi některé věci ovládá a je funkční.
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod Arksun v sob lis 17, 2007 12:30 am

rose263: no nejlepsi je kdyz je program vypnutej, ja ho mel vypnutej a kliknul jsem na soubor a slo to v pohode ... zkontroluj jestli mas vsechny ovladace ktery si tam nahraval koncovku *.ir .. pokud jo, nemel by byt problem .. jak rikam, vypni i program a delej to z cistyho zacatku po nahrani na kartu ..
Nokia N73 (FW 4.0735.3.0.2) + Kingston miniSD 2GB
Arksun
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 104
Registrován: sob říj 13, 2007 2:31 am
Bydliště: okres Děčín

Příspěvekod rose263 v sob lis 17, 2007 12:42 am

Už to jde. Problém je vtom balíku ovladačů ty mi nejdou ani po doplnění přípony .ir. stáhnul jsem nový ovl. přímo z netu do PC a už to jde - i s vypnutým programem. Díky za rady.
E72, 052.005, BH-503
rose263
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 578
Registrován: ned pro 17, 2006 10:26 pm
Model telefonu: NOKIA E72

Příspěvekod xBryan v sob lis 17, 2007 6:37 am

to Nyny: divej, pokud mam IR mode dany na method 4, tak dosah je neco kolem 3metru...odzkouseno na TV panasonic, philips a domacim kinu..jinak funguje bezvadne...uz se tesim, az zajdu do nejakyho velkoobchodnaku :lol: :lol:
N82 Silver and 2GB memory card.. FW: 20.0.062 and Honda CRX
Uživatelský avatar
xBryan
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 130
Registrován: stř dub 25, 2007 10:19 pm
Bydliště: Slavkov

Ovladače

Příspěvekod Sergej ml. v sob lis 17, 2007 7:56 am

Vše funguje tak jak je popsáno v horním části.Odzkoušeno na TV a DVD Panasonic.Jen škoda že těch ovladačů zatím není více.Určitě je ale budou postupně doplňovat.

PS: těšim se jak rozhodím pár známích že jim blbne bedna :lol: :lol:

Ovladače najdete na adrese.

Kód: Vybrat vše
http://irremote.psiloc.com/
Sergej ml.
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon lis 12, 2007 6:38 am

Příspěvekod Dalo1970 v sob lis 17, 2007 8:16 am

Nainštaloval som to, cr@ck. Dám volby, add device , TV, Philips , RC2592/01b //podla originál DO// ....... a objaví sa maketa dialkového. A to je všetko. Nechce mi to zapnúť televízor. Robím niečo zle?
Settings: IR mode: method 4
Skin: minium
Hide prompts: on
Access point: always ask
Orientation: auto
Stiahol som aj z internetu ten istý ovládač, spustil cez správcu súborov a to isté.
Poradí niekto ???
Dalo1970
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 46
Registrován: sob srp 04, 2007 8:48 pm

Příspěvekod Sergej ml. v sob lis 17, 2007 8:37 am

To: Dalo1970

Pokus se dát jiný ovladač,já to zkoušel na OTF,a dal jsem ovladač od ORAVY a vše šlo kromě vypnutí tak jsem dal jiný taky od ORAVY a už to jelo.
Sergej ml.
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon lis 12, 2007 6:38 am

Příspěvekod Dr. Nebolí to v ned led 06, 2008 12:45 pm

Dupi píše:Ako sa pridavaju nove ovladace.
1. Stiahnut a rozbalit z webu subor
Kód: Vybrat vše
http://lirc.sourceforge.net/remotes.tar.bz2

2. Vybrat si spravny ovladac.
3. Spustit web
Kód: Vybrat vše
http://irremote.psiloc.com/Wizard.aspx
, kliknit na browse, zvolit vybrany ovladac a dat next.
4. Zvolit "Device Type" a nastavit jednotlive funkcie klavesam na mobile a stlacit next.
5. Napiste vase IMEI, nick, Typ a model ovladaca.
6. Na stranke
Kód: Vybrat vše
http://irremote.psiloc.com/
si uz len vybrat ten model, ktory ste vkladali (v casti See supported devices)
Naposledy upravil Dr. Nebolí to dne ned led 06, 2008 12:51 pm, celkově upraveno 1
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Dr. Nebolí to v ned led 06, 2008 1:09 pm

Program nejde spustit - řešení
libca píše:zdravim mel bych dotaz nainstaluju vsecko jede v pohode jenze kdyz to chci spustit tam vubec nic tak sem skousel nainstalovat jenom program a cr*ck pak spustim program tak se mi restartnul mobil vzdycky :-) a nebo mi vyskoci hlaska ze se nelze pripojit... nevite nekdo co stim??

EDIT: tak uz to jedeeee nainstaloval sem to do founa a cr*ck na kartu a parada jenom jeste ty ovladace tam dostat a parada :)
Naposledy upravil Dr. Nebolí to dne ned led 06, 2008 1:35 pm, celkově upraveno 2
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Dr. Nebolí to v ned led 06, 2008 1:11 pm

Umístění vytvořených ovladačů
verbit1 píše:kdyz si vytvorim ovladac kam dam ten soubor abych ovladac moch pouzivat? na karte sem zadnou slozku nenasel.

libca píše:uz to tu nekdo psal hodte to do korenoveho adresare karty ne do zadne slozky a pak v telefonu pres spravce souboru to spustte zapne se vam ir remote a prida to do seznamu..ale sli mi jenom nektere ovladace.. a ovladac musi mit koncovku .ir ale fungovalo mi jich takto jenom par tak nvm no pokud vite nekdo jak zprovoznit vsechny dejte vedet
Naposledy upravil Dr. Nebolí to dne ned led 06, 2008 1:36 pm, celkově upraveno 1
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Dr. Nebolí to v ned led 06, 2008 1:28 pm

Soubory, které není třeba certifikovat píší hlášku "prošlý certifikát" - řešení
Mika píše:Tak jsem to zkoušel instalovat, ale píše mi to že je prošlý certifikát už pži instalaci těch prvních dvou souborů. u kterých je v názvu Do not resign

ales.cech píše:Čau mel jsem stejný problém jako Ty. Odinstaloval jsem si ve správci alplikací DRMCommonSolutions (měl jsem to tam 3x) a potom jsem tam nainstaloval ten ocertifikovanej soubor a vše mi zase jelo. :D
Naposledy upravil Dr. Nebolí to dne ned led 06, 2008 1:37 pm, celkově upraveno 1
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Dr. Nebolí to v ned led 06, 2008 1:33 pm

Nejdou instalovat nové ovladače - odpověď
jan 1 píše:Dobrý den
Mám problém - Normálně jsem si stáhnul nový ovladač otevřel ve správci souborů a ono se to nainstalovalo. Teď to udělám a napíše to - soubor nelze otevřít. Co s tím je?

jan1 píše:Tak už jsem asi na to přišel, proč mi tam teď nejdou dát ty nové ovladače. Tedy ty co jsou už hotové viz. odkaz na hóře, jdou a fungujou jako dřív. Ale ty co si sám vytvořím (ty z to ho archivu .tar - nebo jak se jmenoval) a pak jak se uploadnou na net - prostě nejdou nainstalovat. Přitom asi tak před 14 dni to šlo. Myslím si, že už je ta nová verze aplikace a že budou fungovat pouze na ní. Není to odzkoušené, pouze moje doměnka.

opičák píše:Přidávám se k tvé doměnce, která je s 90% pravděpodobností správná. Zkusil jsem totiž irRemote odinstalovat a hodit novou verzi 1.02 bez léčiva a tam šlo nově vytvořené ovladače v pohodě nainstalovat. Když jsem vše vrátil zpět už instalovat nejdou.

jan 1 píše:Tak to je fajn to vědět. Taky jsem to chtěl zkusit, jenže mi tam ta nová verze nešla nainstalovat. Tedy šla, ale pak nešla zapnout. Takže si budu muset počkat :)
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Wolf v úte led 08, 2008 8:20 am

petko87 píše:nainstalujete si ho a musite ete aj ovladace hladat


Souhlasím, každej blbej univerzální ovladač z elektra má schopnost nechat se naučit podle původního ovladače. Takže nechápu, proč tuto schopnost autoři nedali svému programu.

rudko píše:len si ich stiahnem a nainstalujem


Ale na té starší cr@cké verzi nefungujou, ne?
Nokia N73 Plum/Silver, 2GB SanDisk miniSD
Wolf
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 70
Registrován: úte pro 25, 2007 10:05 pm
Bydliště: Brno
Model telefonu: Nokia N73

Příspěvekod sad47 v úte led 08, 2008 7:01 pm

Skusal niekto v poslednej dobe vkladat ovladace? Lebo pod kazdym ovladacom na stranke pise ze funguje iba s najnovsim irRemote. A pokial viem tak ten nieje vylieceny je to tak??

Ja som sa to totiz rozhodol vyskusat az teraz, vsetko neinstalujem podla navodu,hodim si ovladac do rootu karty, spustim a vypise mi to chybu: "Operacia na E:\orava_xxxxx_.ir zlyhala: Chyba: ´12003" (ani mi nespusti irRemote ked spustim tento subor)... Pozna niekto riesenie??

Este by ma zaujimalo ci vam to bezi nainstalovane na karte aj v mobile?
Motorola TalkAbout(modra), Alcatel OneTouch 511, Nokia 6230i, n73ME -
momentalne n73me+stara dobra 6230i..
Uživatelský avatar
sad47
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 148
Registrován: čtv čer 21, 2007 9:38 am

Příspěvekod Dr. Nebolí to v stř led 09, 2008 11:04 am

Perlička: Dneska byl ve škole technik kvůli neustálému samovolnému zapínání televize. Prý jsou to špatný kontakty a je nutno ji vytahovat ze zásuvky, kdyby stále blblo, bude nutná oprava. To jsou looseři :lol
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

irRemote:)

Příspěvekod rudko v stř led 09, 2008 1:24 pm

taky mali sikovny navodik!:)
snad mi tento prispevok nezmazu moderatori!:)
je to na 100% funkcne! je to testovane na mojom irRemote co mam v mobile (cr@ck verzia 1.00)
klasicky si stiahnete ovladace zo stranky autora!
Kód: Vybrat vše
http://irremote.psiloc.com/

pak si vytvorime v mole zlosku "E:/data/codes"
tam si skopirujeme tie pozadovane kodeky ktore chceme mat v irRemote
pustime x-plore a vojdeme dotej zlosky!
najdeme na nas pozadovany ovladac a stlacime tlacitko 8(viz orazok)
ako vidime prvi riadok sa nam zacina cislicou "000000 89 12 ..."
tu cislicu "89" prepiseme na cislicu "99" a ulozime!:)
pak ideme do klasickeho filemanagera(spravca suborou) najdeme si nas kodek a klikneme nan!ajeto!:)
ObrázekObrázek

dakujem!:)
Naposledy upravil rudko dne pát led 11, 2008 12:22 am, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
rudko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát pro 14, 2007 5:19 pm

Příspěvekod danno v čtv led 10, 2008 2:22 pm

naozaj to funguje puzil som ir subor od TV orava ktory my nesiel otvorit po hexeditacii vsetko funguje
danno
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: pát zář 07, 2007 10:24 am

Příspěvekod da.backer v pon led 14, 2008 6:41 pm

libca píše:no na jaky tip ti asi nepovim sorry ale fungovalo mi to asi na 3 televize u pribuznych a jeste na par v obchode... tak skus ;-) me doma to ale na tv nefunguje...ale to bude asi tim ze je to stary krap zhruba 15 roku stary :-D


Mě to funguje na všechno co jsem zatim zkošel a že toho bylo dost...
Jenom u starejch až hodně starejch tv jsem musel bejt uplně u toho což je na nic protože v pokoji mám zrovna starou tv a už mi odchází i normální ovladač...
Uživatelský avatar
da.backer
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 22
Registrován: ned pro 30, 2007 5:15 pm

Příspěvekod djkuk v pon led 14, 2008 7:50 pm

když chci nainstalovat: 2.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign.sis tak mi to vypise "chyba aktualizace" nevi nekdo co s tim???
djkuk
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte led 08, 2008 7:46 am

Příspěvekod D.Haba v pon led 14, 2008 8:14 pm

2 djkuk: odinstaluj puvodni DRMCommonSolutions ve spravci aplikaci, a pak nainstaluj tu verzi kterou mas u irremote
Nokia N93 + 2GB Kingston + Li-Pol 2500mAh + LD-3W + KOSS PORTA PRO
Obrázek
Uživatelský avatar
D.Haba
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát zář 28, 2007 8:12 pm

Příspěvekod rudko v úte led 15, 2008 8:49 pm

hanni píše:a pritom som stiahol presne ten typ co potrebujem

a skusal si menit nastavenia metodx pripojenia?je to v nastaveni irREMOTE!:)
Uživatelský avatar
rudko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát pro 14, 2007 5:19 pm

Příspěvekod da.backer v úte led 15, 2008 9:10 pm

libca píše:da.backer: tak to si stastny muz mi to prave nefunguje doma takze to mam na nic ani to ve founu uz nemam...jinak pokud se ti bude chtit napis na jaky zhruba nejstarsi kousek ti to slo... protoze mi to fakt na te nasi bedne nejede ani jeden :-(



Fungovalo to na 10let starý Mitsubishi Ale fungujou mi jakýkoliv ovladače ale taky než jsem našel plně funkční verzi některé špatn ě fungovali ale nakonec jsem našel :-)
Nokia N73 Silver - FW: 4.0735.3.0.2 (1.9.2007) + 1GB KingSton + 2GB Sandisk + GPS Evolve
Uživatelský avatar
da.backer
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 22
Registrován: ned pro 30, 2007 5:15 pm

Příspěvekod hanni v stř led 16, 2008 10:13 am

rudko píše:
hanni píše:a pritom som stiahol presne ten typ co potrebujem

a skusal si menit nastavenia metodx pripojenia?je to v nastaveni irREMOTE!:)


skusal,to ma napadlo ako prve :wink: asi si budem musiet vytvorit nieco sam..
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod Octava v čtv led 24, 2008 6:51 pm

na jakou vzdalenost to funguje?infraport je jen na par cm,to musite mit mobil uplne u televize,nebo se milim?
Nokia N73 Plum/Silver/FW V 4.0735.3.0.2/ +2GB takeMS + GPS modul Nokia LD-3W
Octava
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: ned led 06, 2008 7:44 pm

Příspěvekod Dr. Nebolí to v čtv led 24, 2008 6:52 pm

2-3 metry. N73 má nemá až tak slabej infraport :wink: S použitím správný method vysílání (1 ze 6, na každej výrobek funguje malinko jinak) si to můžeš ještě tak o půl metru prodloužit...
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Dr. Nebolí to v čtv led 31, 2008 4:49 pm

Unown píše:to libca a da.backer :
ja zase nemuzu rozchodit zadne ovladace na tv Professor a DVD prehravaci professor...

Dneska jsem poprvý viděl značku proffesor. Byla to mikrovlnná trouba :D

x0rk: jak ti můžeme pomoc, když ani nenapíšeš, co ti to říká. Nějaké nastavení není informace, upřesni to...
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod rasasak v ned úno 03, 2008 2:07 am

co znamena chyba

Kód: Vybrat vše
Invalid remote definition


to mi totiz ted pisou vsechny nove ovladace :(
E66-1 FW 400.21.013 HACKED
Uživatelský avatar
rasasak
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: pát črc 27, 2007 1:49 pm
Model telefonu: E66

Další

Zpět na Symbian i Java aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron