Můžu někoho poprosit o nasměrování na verzi map USA aby byli kompatibilní se sygickem co je na první stránce (Sygic 7.71.7044 CZ-SK S60, S60 Touch, WM)?
Už jsem stáhl nějaká dvě co mi přítel googl našel, ale nevim co je to za verze map

jediný v čem se ty mapy liší je velikost a pojmenováním.. Jo a ještě jadna znih by mohla možná pocházet od Rusnak-COBRA z jinýho fora kde měl jinej nick - bohužel už se mi nepovedlo dohledat z jakýho fora to bylo

Jeden pak po rozbalení je složka NA (velikost 1,50 GB) a jednotlivý složky států jsou pojmenovaný celým názvem státu (Alabama atd..) A druhej pak po rozbalení vznikne složka USA (velikos 0,99 GB) a v tý už je zbytek složek pojmenovaných ve zkratkách tak jako je tomu u evropy.
Zkoušel jsem to do sygicka nahrát tak jak mapy evropy. Když jsem tam nechal cokoli z evropy tak jsem viděl jen to. A když jsem celou evropu smazal tak mi to hodí hlášku
Mapa nenačtena, klepněte zde pro přístup do menu... Pak jsem zkusil i když jsem byl přesvědčen že je to absolutní blbost nahrát mapy i se slozkou USA, NA tak jak se mi rozbalil pak z výsledkem který jsem očekával..

Ještě jsem znouze zkoušel vyměnit mlm soubor za starší, ale aktivace sice psala že byla úzpešná a poté to chtělo aktivovat ještě jednou a po té druhe to opět hodilo hlášku
Mapa nenačtena, klepněte zde pro přístup do menu.... Nakonec jsem ještě zkusil díky přízpěvku od Jima přepsat šestku na trojku-opět mapy nevidim..
Už jsem bezradnej... Ještě jdu zkusit sehnat starší verzi jestli mapy nepujdou sní... Chtěl jsem to zkusit rozběhat jelikož se mi v červnu nechce tahat PNA tomtomíka, ale zatim to tak vypadá