Shazam ID [15.9.2012] (EN/CZ, s60v3/v5/S^3/A/B)

Aplikace pro 9.x telefony

Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod Turek v stř lis 23, 2011 1:43 am

Saros > Není zač, rádo se stalo. Já používám shazam. Mám trvale motiv *golden personal + změnený font *YaHeiBauhaus-Full + zvýrazněné tučné písmo. Tak problém s vyditelnosti nemám. Shazam se mi zdá nej. Zatím mně nevyšplouchl. MotoId, co jsem přidal naposledy tak už 3x ano.
Je normální, že po zjíštěni skladby se mi shazam sám ukončí ? Mám tu poslední verzi (úpravu) od tebe.
Turek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 825
Registrován: pát bře 11, 2011 7:14 pm
Model telefonu: MOTO E4 plus

Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod Saros v stř lis 23, 2011 2:10 am

A sakra. Dělá mi to taky. Myslej jsem, že mám nějakej bordel. Zkoušel jsem to teď přeinstalovat a stále to padá.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod petar62 v čtv pro 15, 2011 6:30 am

Ahoj, prográmek ShazamID ám v mobilu snad už 3roky, vždycky šlapal skvěle. Poslední dobouse přestaly ukazovat fota alb a program po identifikaci skladby se sám zavíral(zavírá). Skusil jsem ho prvně přeinstalit verzí kterou jsem měl původně(1.94 anglická) - pořád to zlobilo, tak jsem sosnul verzi od Saroše verze 1.90 s češtinou od Zdenek444, nainstalil a je to pořád to stejný, program po identifikaci skladby spadne, zavře se a hodí hlášku(viz.obr.Screenshot0017.jpg) a nadále nezobrazuje(snad ani nenstáhne) foto alba. Nezobrazí se ani po kliknutí na položku ve složce Moje skladby - jak psal Saroš. Komu prográmek fachá jak má a jakou verzi máte? Vhoďte sem prosím linky na funkční verze. Dík. Doufám, že problémy nevznikají nějakými zásahy na servru Shazamu.
Přílohy
Screenshot0017[1].jpg
Screenshot0016[1].jpg
Screenshot0014[1].jpg
petar62
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon zář 17, 2007 7:25 am
Model telefonu: nokia N8 BELLE

Re: Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod Saros v čtv pro 15, 2011 3:20 pm

Obávám se, že to dělá každýmu. Zřejmě bude opravdu problém na sevrveru. Myslím si že to je úmysl ze strany Shazamu. Proto jsem začal používat java verzi, která zatím jede bez problému.
Uživatelský avatar
Saros
Pythonýr a Expert fóra
Pythonýr a Expert fóra
 
Příspěvky: 984
Registrován: pon bře 17, 2008 5:05 pm
Bydliště: Jiříkov/DC
Model telefonu: 6120 classic, E51, N79

Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod Turek v čtv pro 15, 2011 3:26 pm

Už je nová verze pro s60v3/v5/S^3 v3.14, která používá Qt, je ofiko v CZ.


Edit//
Shazam v3.1.4(330) Qt S60v3/v5/^3 Anna Belle Signed.offline


:pd 4shared
Kód: Vybrat vše
http://jdem.cz/v5qh8

Nutno mít v mobilu Qt installer.
Turek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 825
Registrován: pát bře 11, 2011 7:14 pm
Model telefonu: MOTO E4 plus

Re: Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod šulda v čtv pro 15, 2011 4:45 pm

Mám v E7 předinstalovanou verzi 3.1.0 (299) a pracuje zcela korektně, teda na 30 dní, pak jen 5 tagů měsíčně :D Aktualizace novější verzi nehlásí :mrgreen:

Edit: V tý verzi 3.1.4 (330) jsou nasraný reklamy, vrátil sem se zpátky na předchozí.
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod Honzýk v pát pro 16, 2011 4:20 pm

To petar62 :

Taky se mi občas nestáhnou a nezobrazí obrázky alba, ale ani mi to nevadí, protože mi to přijde jako zbytečné za**rání mobilu.Stačí mi, když znám název písničky a autora. :) Mimochodem, pokud mi tam naskočí místo obrázku alba ten obrázek, jako máš na druhém screenshotu, tak se mi tam ten obrázek stáhne za chvíli (do 1-2 minut).Pokud se mi zobrazí takové šedo-černé ,,logo", tak se mi obrázek nestáhne vůbec.Poslední obrázek alba mi aplikace stáhnula 26.října.Ale jak jsem říkal, tohle mi moc nevadí.

Nějakou dobu (cca 2 měsíce ?) od dosažení určitého počtu nalezených písniček (cca 80 ?) mi taky aplikace samovolně padá.Pokud zvolím nahrávání a aplikace nenalezne odpovídající výsledek v databázi, tak nespadne.Pokud ovšem najde a zobrazí výsledek, tak mi do 1 sekundy spadne.Ovšem bez žádné chybové hlášky.Prostě jenom problikne výsledek hledání a aplikace spadne.Když ji znovu spustím, tak je výsledek hledání v ,,historii" (tedy vše jak má být).Zatím uvažuji o přeinstalování.Snad to pomůže.Že by za to mohla RAM ? Nebo snad velký počet nalezených skladeb a problémy s tím spojené ? :t

Mám verzi 1.90.Mám ji od září 2011, teď jsem podle historie nalezených skladeb koukal, že jsem dělal začátkem letošního července reinstall (už ani nevím proč :D ).
,,Mobil by neměl být chytřejší než jeho majitel." by Honzýk :)
Honzýk
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: ned pro 14, 2008 8:50 am
Model telefonu: Nokia N73-1 FW 4.0735.3.0.2

Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod Turek v pát pro 16, 2011 10:45 pm

Honzýk > Shazam v1.90 padá i na founech, kde ještě nikdy nebyl instalován i po první skladbě. Tak ramkou, nebo počtem ověřených skladeb to také nebude. Přeinstalace nepomůže. Korektně funguje na 3rd *Shazam v2.02.5428 trial.
Honzýk

Chybová hláška Kern-exec, není obvyklá. Vyvolává jí buď nějaká n-gage hra či apps. Osobně mi to dělala ukradená app *Advanced device lock, kterou jsem testoval. Zajímavé je, že soft který jí vyvolává nemusí být spuštěný, stačí deamon, skrytý proces či co :t , hláška se objevuje u zavírání apps, her skoro všeho.

Turek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 825
Registrován: pát bře 11, 2011 7:14 pm
Model telefonu: MOTO E4 plus

Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod nemitom v ned bře 18, 2012 9:15 pm

je nějaká poléčená verze pro S^3 (N8) ??
N73ME + N95 8GB
nemitom
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř zář 17, 2008 11:52 am

Shazam iD [10.12.2009] (CZ,S60v3/v5)

Příspěvekod CornyCZ v pon bře 19, 2012 2:31 pm

Shazam v3.01(0) S60v3v5.S^3.Anna.Belle SymbianOS9. Signed.sis
Napiš tohle do googlu a stáhni, používám ji a bez problému na N8.
Nokia 6220 Classic fW: 5.15 (Hacked) + 4 GB Kingston Micro SDHC
Now:Nokia N82 Black fw: 35.0.002 (Hacked) + 16 GB Kingston Micro SDHC
Uživatelský avatar
CornyCZ
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 239
Registrován: pon zář 07, 2009 6:26 pm
Bydliště: 50° 10' 26,16" N, 12° 39' 02,51" E
Model telefonu: Nokia N82 Black

JAK KOUPIT APLIKACI: SHAZAM ?

Příspěvekod patrikbelica v pát led 18, 2013 1:48 am

JAK AKTIVOVAT SHAZAM NA PLNOU VERZI PRO SYMBIAN S60

1. vytvořte si účet na: http://www.bango.net

2. nainstaluj do svého mobilu aplikaci: Shazam z: http://www.store.ovi.com/

3. otevři v mobilu Shazam

4. potvrď demo verzi

5. dej: zaplatit

6. zadej čísla platební karty

7. zadej expiraci platební karty

8 dej: continue

9 zadej e-mail který jste zadali při registraci do Banga

10. zadej heslo které jste zadali při registraci do Banga

11. dej: continue

12. hotovo !!!
patrikbelica
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát led 18, 2013 1:08 am
Model telefonu: NOKIA E52

Shazam ID [15.9.2012] (EN/CZ, s60v3/v5/S^3/A/B)

Příspěvekod Y86 v sob dub 18, 2015 1:15 am

Zdravím, předem bych se chtěl omluvit za oživení tohoto prehistorického tématu. Před reflashem jsem měl ve své Nokii N86 nainstalovanou aplikaci Shazam ID, staženou z Ovi Store. Tato verze mi fungovala naprosto bezproblémově. Nyní však již Ovi Store nefunguje, a tak jsem si našel Shazam 3.1.4(330) a stáhl si jej z internetu. Instalaci Shazamu předcházela instalace Qt, ovšem ať jsem zkoušel nainstalovat jakoukoliv variantu Qt packu, kterou jsem nalezl na netu, nikdy se mi nepodařilo Shazam rozchodit. Vždy když kliknu na ikonu programu, vůbec nic se nestane - žádná hláška, dokonce ani nějaké probliknutí displeje. Prostě nic. Nevíte, co můžu dělat špatně?
Y86
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob dub 18, 2015 1:07 am
Model telefonu: N86

Re: Shazam ID [15.9.2012] (EN/CZ, s60v3/v5/S^3/A/B)

Příspěvekod vasikk v sob dub 18, 2015 9:21 am

Ruku do ohně za to nedám (už je to pár let....),
ale zkus toto:
Kód: Vybrat vše
http://downloadwap.com/symbian/?p=view-item&st=1&id=y0y14022&v=0
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Shazam ID [15.9.2012] (EN/CZ, s60v3/v5/S^3/A/B)

Příspěvekod Y86 v sob dub 18, 2015 10:02 am

Super, díky za info. Chtěl jsem původně nainstalovat Shazam ID v3. Když jsem totiž instaloval verze 3.1(0) nebo 3.1(4), nevyskočila na mě žádná hláška o kompatibilitě. Dokonce při otevření aplikace v SIS Contents jsem našel S60 3rd FP2 mezi podporovanými zařízeními - z toho jsem usoudil, že bude chyba v Qt. No nic, ta verze od tebe funguje taky. ;)
Y86
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob dub 18, 2015 1:07 am
Model telefonu: N86

Předchozí

Zpět na Symbian i Java aplikace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron