Probíhá instalace, nelze dokončit instalaci z paměťové karty

Tipy, triky, poradna při potížích s 9.x telefony

Probíhá instalace, nelze dokončit instalaci z paměťové karty

Příspěvekod superj v pát říj 31, 2008 3:34 pm

Ahoj, chci se zeptat! Když vypnu a zapnu telefon, tak se něco začne instalovat a pak po době to napíše: Nelze dokončit instalaci z paměťové karty, nevíte, co se může pokoušet instalovat a jak to smazat? Dík.
superj
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát črc 18, 2008 7:16 pm

Příspěvekod ViktorKovarik v pát říj 31, 2008 3:40 pm

Píše mi to uplně to samé, i po vložení paměťovky. Teď poh hackunutí, jestě, že mám na paměťovce neověřený software.
Siemens A40 → Sony Ericsson Z600 → Nokia 6230i → Sony Ericsson W300i → Nokia N73 HACK → Blackberry 8900
ViktorKovarik
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 21
Registrován: ned říj 26, 2008 10:18 am

Příspěvekod na.wall.booty v pát říj 31, 2008 3:41 pm

Víme ....
a myslím, že kdyby si používal >>tuto<< funkci, tak by si to zjistil taky ...

Nechci si hrát na věštce, ale hádám že za chvíli ti sem Dr. Nebolíto nebo někdo jiný z moderátorů dají upozornění na odkaz v aktivačním emailu a pak na topic s F.A.Q. ...
Nokia N73 ME FW: 4.0839.42.2.1 + Nokia BH-501 + SanDisc 2 Gb Ultra II 60x + černej přední kryt + sticker Emerica. + nefungující (lépe řečeno více než hodně) fungující vypínací tlačítko + úplně dom**aný tlačítko na zvyšování hlasitosti (Zoom +) ... We all love Nokia
Uživatelský avatar
na.wall.booty
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 40
Registrován: stř pro 26, 2007 9:42 am
Bydliště: Ústí nad Labem

Příspěvekod lukas26 v pát říj 31, 2008 3:51 pm

přesně jak píše na.wall.booty...je to způspbeno přehráním fw dohromady s tím, že jste měli nainstalované aplikace na kartě, které se po tom flashi snaží znova nainstalovat, ale jaksi jim to nejde...řešení je jednoduché, zazálohovat vše potřebné z paměťovky, zformátovat ji a všechno si na ni nahrát znova...
Uživatelský avatar
lukas26
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1381
Registrován: úte led 02, 2007 1:47 am
Bydliště: Zlín
Model telefonu: iPhone 4S 16GB

Příspěvekod ViktorKovarik v pát říj 31, 2008 4:04 pm

Moc děkuju, tohle jsem přesně potřeboval. Hledal jsem ale nenašel.
Siemens A40 → Sony Ericsson Z600 → Nokia 6230i → Sony Ericsson W300i → Nokia N73 HACK → Blackberry 8900
ViktorKovarik
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 21
Registrován: ned říj 26, 2008 10:18 am

Příspěvekod superj v pát říj 31, 2008 4:05 pm

Díky, ani to nebolelo :)
superj
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát črc 18, 2008 7:16 pm

Příspěvekod šulda v pát říj 31, 2008 4:08 pm

Tady je ten link http://www.forum.n73.eu/viewtopic.php?t ... %AD+zbytku a jinak je to přesně jak píše lukas.
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

instalace

Příspěvekod martasx v sob lis 01, 2008 9:35 pm

Tak nevím mamE71 a po restartu mi to taky chce něco instalovat pak to napíše nelze dokončit instalaci z pamětové karty dokončete instalaci ze správce aplikací dělá mi to od novoty ale mám tam dvě instalačky které jsem neinstaloval tak si myslím že to je ono.
martasx
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned srp 24, 2008 8:15 am

Příspěvekod Dr. Nebolí to v sob lis 01, 2008 9:38 pm

Zformátovat kartu. Nezálohute přes PC suite. Jenom kontakty a sms, ať vás ani nenapadne zálohovat přes něj aplikace či hry. To totiž neumí, ačkoliv si myslí, že ano... Víc o formátování je v FAQ v sekci aplikace...
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4453
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod lukas26 v sob lis 01, 2008 10:19 pm

martasx: vzdyt je to presne to o cem se tu vede rec a psal jsem co s tim...je to presne jak pise doktor...
Uživatelský avatar
lukas26
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1381
Registrován: úte led 02, 2007 1:47 am
Bydliště: Zlín
Model telefonu: iPhone 4S 16GB

Příspěvekod prokop v ned lis 02, 2008 1:37 am

U E 71 je to trochu jinak (pokud tohle dělá od počátku, a s dodávanou kartou):
Stačí se držet toho co telefon píše, a ze Správce aplikací nainstalovat těch několik aplikací které jsou tam označené jako nenainstalované. Nokia jejich instalačky totiž uložila na přibalenou kartu, jenže instalaci nechala na uživateli. Už si nepamatuju kde přesně byly, protože jsem je hned smazal, ale myslím že to bylo v E:/data/installs/ nebo někde v celkem pochopitelně nazvané složce.


Další možností jak se toho 'instalování' zbavit bez formátu karty: najít si ve Správci aplikací nahoře ty položky označené 8mi místnou kombinací čísel a písmen (to je UID aplikace - univerzální identifikátor) s koncovkou *.sis a u nich je napsáno "Neinstalováno". Jestli na takovou položku kliknete, tak správce aplikací nabídne instalaci, a když je instalační soubor v telefonu tak aplikaci po potvrzení taky nainstaluje.

Když ten instalační soubor v telefonu není, stačí ho tam jakýmkoli způsobem dopravit (myslím že nejlepší to bude do složky !:/data/installs/ - nemám pvěřeno, ale možná může být soubor kdekoliv) a akci opakovat. Název aplikace už známe, protože nám ho zobrazil Instalátor při pokusu o tu instlaci. Většinou nezáleží na verzi aplikace, protože UID mívají jednotlivé verze skoro vždycky stejný. Horší je, když máme aplikaci přejmenovanou (přejmenovávají je moddeři, zloději a překladatalé :evil: ) . V tom případě musíme najít původní verzi aplikace, nebo si jinou přejmenovat na ten název, který měla při přechozí instalaci (např. ve SmartSis ). Jinak instalátor zahlásí "Chyba aktualizace".

Nebo jde podle toho UID najít soubory a složky v E:/sys/install/ a /uninstall/, a ty smazat. Pak taky přesunout či smazat všechny ty malé *.sis soubory v E:/private/10202dce/, patřící k dané nenainstalované aplikaci. Nejjednodušší cestou, jak zjistit který patří k jaké aplikaci mi připadá: kliknout na něj v X-plore, tím se spustí Instalátor, a opět ukáže název aplikace.

Tenhle postup se ale asi vyplatí jen když je těch nenainstalovaných aplikací ve správci souborů jen několik, protože je to celkem zdlouhavé.

Většinou je to ale způsobené tím že dotyčný uživatel zformátoval paměť telefonu nebo přehrával firmware, ale nezformátoval přitom taky taky kartu (viz FAQ zde v sekci. Telefon při startu skenuje paměťovou kartu a když při tom najde zmíněné soubory na E:/ a nenajde k nim odpovídající soubory na C:/ tak se pokouší o tu 'instalaci' .

Údajně za to také mohou některé motivy nainstalované na nezformátované kartě, ale to nemůžu potvrdit, protože svůj motiv(y) vždy instaluju na disk C:/, a nedělají to prý všechny - asi záleží na tom, jak je motiv napsaný.

Další celkem jednoduché "řešení-neřešení": když se po startu ukáže ta hláška, tak stiskneme RedKey (klávesu ukončení hovoru), a pokud máme nainstalovaného nějakého správce úloh (doporučuju JBakTaskman ), tak v něm "killneme" Instalátor. Telefon se na cca 10-15 sec zpomalí, ale pak už je až do příštího restartu vše OK.

Takže znovu připomínám:
!!!
při formátu C:/ nebo při flashi firmwareradši zformátujte i paměťovou kartu
!!!
U většiny novějších modelů telefonů zhruba od N82 výš už při flashi firmware není nutné kartu formátovat protože matička Nokie po několika letech přišla na to že i při flashi může dané soubory zazálohovat a vrátit na C:/ . Po formátu C:/ ale logicky paltí výše popsané. Začátečníkům můžu doporučit pro ně nejjednodušší řešení - formát E:/ , a následnou znovuinstalaci všech potřebných aplikací. Dnes už to naštěstí není nic složitého.
Pomocí aplikace AutoSisInstaller je celkem jednoduché rychl dostat aplikace a hry zpátky do telefonu (a většinou při tom asi přijdete na to že jich dost už ani nepotřebujete :wink: ).


PS: Topic jsem přejmenoval aby se dal příště líp najít.
Naposledy upravil prokop dne úte lis 04, 2008 4:18 am, celkově upraveno 2

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

instalace

Příspěvekod martasx v ned lis 02, 2008 10:41 am

to lukas:asi si me spatne pochopil nepisu ze nevim co stim jen sem naznacil ze to muze byt i jinak viz e71 ktera ma ty instalacky na karte od novoty nektere se nainstaluji po se zapnuti a asi 3 se musi dodelat rucne protoze pri instalaci vyzaduji rozhodnuti uzivatele
martasx
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned srp 24, 2008 8:15 am

Příspěvekod escapemann v ned lis 02, 2008 11:36 am

presne to robí aj mne a aj viem aky konkrétny program, no najhoršie na tom je že pri zapnuti správcu aplikácii mi vždy píše pamäť plná zatvorte app. bla bla ale pri tom mam 14,1Mb operač. pam. volných!
Nokia N73 plum/silver+Apacer 2GB
escapemann
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát čer 08, 2007 1:11 pm

Příspěvekod prokop v ned lis 02, 2008 12:15 pm

Tohle se mi jeden čas stávalo na E61 taky a většinou pomohl restart nebo odinstalování jiné aplikace.

Zkus tu aplikaci přeinstalovat - pokud to nepůjde normálně tak vyndej kartu a nainstaluj jí do paměti telefonu, pak vlož kartu a odinstaluj jí.

Jestli ani tohle nebude fungovat (nedávno se mi to nepovedlo u MobiTubie) tak sem dej link na tu aplikaci (ale z edisku momentálně nic nestáhnu) a jestli to nění java tak ti napíšeme její UID a podle toho to napravíš.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod escapemann v ned lis 02, 2008 5:19 pm

vďaka Prokop ale to nieje také jednoduché ako sa zdá. Totiž tá aplikácia sa nazýva a00029db.sis a netuším čo je to zač. Je spôsob ako to vymazať?(zobrazuje ju ako nenainštalovanú).
Nokia N73 plum/silver+Apacer 2GB
escapemann
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát čer 08, 2007 1:11 pm

Příspěvekod Wind70 v úte lis 04, 2008 12:27 am

lidi,poraďte..stáhl jsem si do počítače zde nabízené aplikace ale když jsem se je snažil nahrát do mobilu,hlásí to u všeho,,prošlý certifikát"Co stím??
Wind70
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte říj 28, 2008 10:11 am

Příspěvekod Aici v úte lis 04, 2008 12:38 am

My god. Přečti si prosím ještě jednou aktivační mail, který ti přišel při registraci. Dál si pak pročti všechny návody zde na fóru.

Sry, ale už nemám jiných slov než:"Tupci!"
Naposledy upravil Aici dne úte lis 04, 2008 12:49 am, celkově upraveno 1
N73: Plum&Silver FW: 4.0839.42.0.1 MC: 1 GB Sound: AD-41 + Sennheiser CX400
GPS: LD-3W T-Mobile: Bav se
Uživatelský avatar
Aici
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 192
Registrován: pon lis 19, 2007 9:35 pm
Bydliště: Ústí nad Labem
Model telefonu: N73 4.0839.42.0.1

Příspěvekod novalu v úte lis 04, 2008 12:40 am

Wind70: hele, hochu, tedy zdravíme tě tu, ale porušil jsi několik našich pravidel, a doufám, že pochopíš, že řešení ti zde vykládat nebudu, jelikož tohle je u začátečníků zcela normální :roll:

1. Proč píšeš do tématu, které je úplně o něčem jiném
2. Proč jsi si nepřečetl aktivační mail, odkud by ses dostal na pravidla fóra a nejspíš i na FAQ
3. Proč jsi nepoužil funkci hledat ? kdybys tam totiž zadal "prošlý certifikát", dostal by ses na téma "Všechny tipy & triky" a tam je řešení na tvůj problém, a ne jednou...
Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyEricsson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 ->

Nokia N73 Music Edition FW 4.0839.42.0.1 + 2GB Nokia miniSD
iPod nano 4G 8GB blue + Sennheiser CX 400 aqua

Linux Powered ;)
Uživatelský avatar
novalu
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 560
Registrován: pon pro 25, 2006 4:26 pm
Bydliště: /home/novalu/

Příspěvekod prokop v úte lis 04, 2008 4:04 am

escapemann:
psal jsi že víš konkrétně :wink: . A o kousek výš jsem napsal jak to smazat (ještě si to mírně poupravím aby to bylo srozumitelnější).

Otevři X-plore, klikni v E:/private/10202dce/na soubor a00029db.sis a instalátor se tě zeptá jestli chceš nainstalovat aplikaci XXXX . Voilà - máš její název tak si jí můžeš někde najít a nainstalovat a potom případně odinstalovat.

Nebo prostě smaž:

E:/sys/install/sisregistry/a00029db/
E:/sys/uninstall/a00029db_00000000
E:/private/10202dce/a00029db.sis

To je ale dost humpolácké řešení které zamezí jen těm hláškám. K dané aplikaci ti zůstanou ještě další soubory přinejmenším v E:/private/103a3f/import/, v E:/resource/apss a v E:/sys/bin . Ty už ale nejde najít jednoduše podle toho UID a hlavně by to trvalo hrozně dlouho. Proto je lepší tu aplikaci nainstalovat a při odinstalování si instalátor všechny soubory najde a smaže sám ( někdy jen "skoro všechny" ale to by bylo na dlouhé povídání....).
Podle toho jak je aplikace napsaná ale může dojít při pokusu o instalaci k hlášce "chyba aktualizace". Jenže když známe název aplikace tak už můžeme jednoduše smazat všechno co k ní patří i z těch dalších složek :wink: .


sulda:
ono to právě v tom linku a v tom dalším na něj navazujícím není všechno, i když to tak funguje. Já bych to spíš soustředil sem na jedno místo.


Wind70:
Aici a novalu mají pravdu...

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Wind70 v čtv lis 06, 2008 11:23 pm

omlouvám se,máte určitě pravdu,že je otravné a únavné stále dokola odpovídat na něčí nepatřičné(určitě pro vás i hloupé) otázky..jsem tu začátečník,narozen už něco dříve,peru se i s internetem jako takovým,vaše některá slova si neumím ani přeložit :oops: ...vážně jsem ve fórech hledal ale připadá mi to tam dost nepřehledné..vím,že pro vás ne,ale prostě pro mě ano.No a když jsem zahlédl něco co nejvíce podobného problému,co mám já,tak jsem sem napsal. :( no,budu se dále snažit,abych zbytečně více nezdržoval nesmysly a prosím o trpělivost,kdyby se tak z počátku nedařilo.
Aici: možná tupec...možná..ale změníš ho,když ho tím nazveš??Tupec potřebuje spíše polopatickou pomoc,než mu tvrdit,jaký je tupec..
I tak díky..dost rad jsem tu už získal..
Wind70
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte říj 28, 2008 10:11 am

Příspěvekod mila6032 v pát lis 07, 2008 7:43 am

Wind70:Myslím,že by Ti mohl pomoct tento odkaz: http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=4951 a na té stránce bod 3.
A asi nejen ten. Schválně si to pročti celé. Je tam dost zajímavých věcí a většinou jde právě o řešení těch nejčastějších dotazů,které si uživatel začínající se symbianem,dříve nebo později musí položit.
Obrázek
Uživatelský avatar
mila6032
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 976
Registrován: pon led 14, 2008 6:41 pm
Model telefonu: Blackberry 9105 Pearl

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát lis 07, 2008 8:44 am

Tak tak, toho textu není málo, ale prostě je Symbian systém v telefonu, který si vyžaduje pár věcí dobře vědět a znát. Takže to FAQ (zkratka pro Nejčastěji kladené otázky), jak ti na ně teď dal mila odkaz doporučuju přečíst. No a pokud ti to hlásí při nabíhání telefonu "nepodařilo se nainstalovat některé aplikace" nebo tak nějak, bude nutno naformátovat nejjednodušeji kartu. Kdž se instalují na kartu aplikace, hry nebo schémata, prostě cokoliv co se instaluje a jen nekopíruje (jak třeba hudba, videa atd.), tak se instaluje na tu kartu, ale k tomu ještě přímo do paměti telefonu se hodí malý soubor, který mobilu řekne, kde přesně to pak má na tý kartě hledat. No a když se přehraje firmware (ten software v mobilu), tak všechna data z paměti mobilu zmizí. Nebo když se naformátuje paměť mobilu (tzn. smažou se všechna data, která tam uživatel za dobu používání nahrál), je to to samé. A mobil teď nemůže najít právě ty malé soubory, které mu říkají, kde má aplikace na kartě hledat. Hledá, hledá, nenajde a proto napíše tuto hlášku. A formátem (čili smazáním všeho z karty v mobilu (je to položka paměťová karta - volby - naformátovat kartu)) odstraníš ty zbytky věcí, co se ti chtějí instalovat. Až takto zmizí, už se chtít instalovat nebudou a všechno bude zase ok :wink: Jde to i jinak, ale to by bylo asi moc složitý :wink:

Btw: děkuju za inspiraci, asi FAQ rozšířím o pár základních pojmů spojených s telefonem. Každý učený z nebe nespadl a když chce chválihodně začít, tak by se to mělo podporovat :)
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4453
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Wind70 v pát lis 07, 2008 6:47 pm

mila6032,Dr nebolí to:díky za rady,ten odkaz mi pomohl a snažím se dostat do problému zvaného,,chytrý telefon" :lol: díky za trpělivost.
Wind70
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte říj 28, 2008 10:11 am

Příspěvekod max77 v pon pro 01, 2008 9:52 am

Tak mám ten samý problém, jenže jsem měl v telefonu 2GB kartu, no a dával jsem tam úplně novou, na které nic nebylo a poté jsem tam nainstaloval věci, co jsem měl na staré kartě. Začlo mi to psát něco o instalování.
Smazal jsem E:/sys/install
E:/sys/uninstall
Nepomohlo.
Píše mi to pořád že se něco instaluje, nebo nenainstalovalo, podívám se do taskmanagera a tam mi visí instalace "z:/sis/bin/swinstsurui" (0x101f875a) ??? a tu musím killnout, bo tam visí a nic nedělá???
Víte co s tím, krom formátu?
Díky
max77
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob říj 25, 2008 5:10 pm

Příspěvekod šulda v pon pro 01, 2008 10:24 am

max77: Pokud máš aplikace na kartě a tu vyndáš s tím že tam dáš novou tak v tel. zůstanou soubory těch aplikací ze starý karty. Pokud vložíš tu starou kartu a aplikace odinstaluješ tak to snad bude dobrý, jestli už si ovšem nesmazal něco důležitého :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod max77 v pon pro 01, 2008 3:37 pm

sulda: a jo, jak jednoduché, škoda, že mě to taky nenapadlo, teď už to mám myslím s té karty smáznuté (ještě se na to podívám). To jsem celý já, vždycky hledám složité řešení, když to jednoduché mám přímo před nosem :roll:
Díky :lol:
max77
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 45
Registrován: sob říj 25, 2008 5:10 pm

Re: Probíhá instalace, nelze dokončit instalaci z paměťové karty

Příspěvekod Smith.F v pát led 30, 2009 4:39 pm

Zdravím, snad mě neukamenujete, ale mám přesně tenhle problém, v telefonu mám spousty věcí, takže se mi do formátu nechce. Mám N82 fw 30 (čerstvě hacknutý :twisted: ) a díval jsem se do E:/private/10202dce/ a jaksi tam vůbec nemám soubor a00029db.sis :roll:
(vycházím z návodu, co zde psal Prokop, díval jsem se v Modu 0.5 a ne v XPlore, ale to by neměl být problém :)
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: Probíhá instalace, nelze dokončit instalaci z paměťové karty

Příspěvekod šulda v pát led 30, 2009 5:15 pm

Smith.F: Kamenovat tě nebudem ale trochu se nad tím zamysli :idea: Proč hledáš a00029db.sis :idea: Když to tu přečteš celý a důkladně, nejen prokopův návod, tak se dopátráš. Musíš se podívat do správce aplikací a až tam zjistíš konkrétní názvy nenainstalovaných :idea: a00029db.sis je označení zbytku aplikace která trápila escapemann a ty si jí třeba ani neměl nainstalovanou :idea: Musíš pátrat ve svým founu a ne hned všechno obšlehnout z návodu, to přeci nejde :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2195
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Probíhá instalace, nelze dokončit instalaci z paměťové karty

Příspěvekod Smith.F v pát led 30, 2009 6:04 pm

No, to je ten problém - ve správci aplikací totiž nic podezřelého nemám...
Dřív Symb-magor, nyní Androiďák.
Uživatelský avatar
Smith.F
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 833
Registrován: čtv pro 25, 2008 9:12 pm
Model telefonu: Samsung Galaxy S

Re: Probíhá instalace, nelze dokončit instalaci z paměťové karty

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát led 30, 2009 6:15 pm

Opravdu? Cokoliv co je pojmenováno nesmyslnou kombinací čísel a písmenek jsou ty problémový aplikace, jako to je vidět např. nad tím a00029db.sis ... Pokud tam nic takovýho nemáš, tak asi na formát dojde :roll:
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4453
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Další

Zpět na Tipy & Triky & Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron