Doporučuji provést formát E:\, různé pokusy s kompletním vracením dat do umístění !\sys a !\private zpravidla nedopadly dobře
Dotčené aplikace se totiž neobjevily ve Správci aplikací, a někdy se neobjevila ani spouštěcí ikona. Přeinstalace takové aplikace pak končila obvykle hlášením “Chyba systému“, či “Nelze instalovat“. Dobré zkušenosti mám pouze s vracením uživatelských dat dotčených apps, a to i do zmíněných privátních složek (nainstaluješ a následně pomocí X-Plore přepíšeš privátní uživatelská data svými) .

Měl jsem Symbian Anču také rád, ale možná by se dalo vzniklé situace využít k reinstalaci FW na Belle Refresh - samozřejmě za předpokladu, že máš zálohu instalaček, protože Nokia Store odešel “zásluhou“ MS do SW nebe

Existuje skvělá appka Y-Tasks, která disponuje funkcí “Compress RAM“, a umí v řadě případů zasekanému přístroji pomoci právě uvolněním RAM. Ovšem, systémovou chybu s takovými následky bych ani jinak než formátem dotčeného disku neřešil.

Je to signál, že věc je potřeba vyřešit, pouhá nová instalace zmizelých apps by mohla po čase situaci klidně opakovat. Opera Mobile (nikoliv verze Mini) má sice enormní nároky na RAM, chování zmíněného E:\ disku ale podle mě ukazuje spíše na málo volného místa, nebo na hodně současně běžících apps. Na to je ideální zase AppStop