TibiaME - J2ME & Symbian

Hry pro pro telefony s OS s60v3, v5 a S^, + Java hry

Moderátor: Game Moderátor

TibiaME - J2ME & Symbian

Příspěvekod xsoft v pon čer 18, 2007 4:31 pm

Zdravim,
jde vam tohle on-line RPG s nazvem TibiaME?
Kód: Vybrat vše
http://tibiame.com


Obrázek

Na N-Gage me v pohode sla, ale pak upgradovali a upgradovali az se dostali na verzi 1.4 (dnes 1.45). A i kdyz sis stahnu free verzi (nema mapu), tak po spusteni me to vykopne zpatky do menu. Zadne chybove hlaseni, nic. Tak jestli to dela jen me, nebo i nekomu jinemu (N73).

Diky za provereni. Kdysy jsem na tehle hre dosti ulitaval, treba taky nekoho chytne.
xsoft
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 04, 2007 10:47 am

Příspěvekod Snura510 v pon čer 18, 2007 6:45 pm

Takze funguje ale pouzivam javskou.Staženou s ruskych stranek:
Kód: Vybrat vše
http://tibiame.ru


Po instalaci v1.40-plne verse si opiš aktivační kod potom si stahni nejnocejsi free versi 1.45 uprav si u ni rozlišeni aby si mel plnou obrazovku, nainstaluj a zadej opsanej kod.No a budes mit gold nejnovejsi javskou versi v plnym rozliseni.
Jinak prebejvam ve svete 1 pod nick Arunkus. :D

Jo jeste pokud se prihlasis pod starym nicem objevis se na Aurera pokud pod novym tak na uplne novym ostrove pro Noby.Jinak jeste dodam ze pokud ses na Aurera chodit do slusnej dugdu sopka a pod (jiste pamatujes)tak to chce premium ucet.Vyjde to asi na 90kc mesisne takze to zas neni tak moc.A po zaplaceni kartou ktery je uplne bez problemu sem mel premiu temer okamzite.
Snura510
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř kvě 16, 2007 7:42 pm

Příspěvekod Spellbound v úte čer 19, 2007 10:36 am

Ta hra vyzera super ...ale ako je to s datovym prenosom? Aka je spotreba ??? Staci mi 10 Mb na mesiac ??? :)
Uživatelský avatar
Spellbound
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 41
Registrován: ned bře 04, 2007 3:55 pm
Bydliště: Kremnica

Příspěvekod Spellbound v pát čer 22, 2007 8:56 am

Skoda že to neviem rozbehat ... nainstalujem, spustim hru a nic :(
Uživatelský avatar
Spellbound
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 41
Registrován: ned bře 04, 2007 3:55 pm
Bydliště: Kremnica

Příspěvekod Snura510 v pát čer 22, 2007 9:56 am

1/spustis hru
2/Dej New game
3/Zadej udaje:Jmeno,heslo,svet ve kterem chces hrat(cislo nebo nech automatic),povolani,pohlavi a dej start game

Kdyz se nepovede zkus znova zjinymi udaji(ale melo by se povist)

Jinak jestli si to zkousel vsera dopoledne tak byla hra chvili offline mozna ses trefil zrovna do ty doby.

No a dalsi prihlaseni je pres continue.

Hodne stesti

Jo jeste mam takovej pocit ze je dobry mit hru instalovanou ve founu a ne na karte.Aspon u starych versi to bylo nutny
Snura510
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř kvě 16, 2007 7:42 pm

Příspěvekod Spellbound v pát čer 22, 2007 10:43 am

Zle som sa vyjadril ..ja nespustim ani hru ..nic mi nenabehne ...
Uživatelský avatar
Spellbound
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 41
Registrován: ned bře 04, 2007 3:55 pm
Bydliště: Kremnica

Příspěvekod Snura510 v pát čer 22, 2007 10:47 am

Co mas za versi hry?
Mas ji nahranou kde?
Zkusil si stahnout free versi z TibiaMe.com? Ta ti maká?
Mas dobre nastavene spojeni v telefonu na webGPRS abys nahodou nejel pres wap?
Snura510
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř kvě 16, 2007 7:42 pm

Příspěvekod Spellbound v pát čer 22, 2007 11:15 am

diky uz mi to bezi ..len mi tam vypisuje ze mam nejaky bug for abuse ...
Uživatelský avatar
Spellbound
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 41
Registrován: ned bře 04, 2007 3:55 pm
Bydliště: Kremnica

Příspěvekod rasasak v čtv pro 13, 2007 8:51 pm

zopakoval bych tu jiz polozenou otazku, ponevadz me take zajima ... jak je to s datovymi prenosy ? kolik si to cca stahne ?
E66-1 FW 400.21.013 HACKED
Uživatelský avatar
rasasak
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 255
Registrován: pát črc 27, 2007 1:49 pm
Model telefonu: E66

Re: TibiaME S60v3

Příspěvekod Maikl v pon črc 26, 2010 8:42 pm

TibiaMe v1.63 S60v3 SymbianOS9.x Signed



Kód: Vybrat vše
http://www.mediafire.com/?4a4po5wanoavbv3
Obrázek
Uživatelský avatar
Maikl
GamesUploader
GamesUploader
 
Příspěvky: 337
Registrován: pon úno 26, 2007 6:33 pm
Model telefonu: Nokia N900

Re: TibiaME - J2ME & Symbian

Příspěvekod vasikk v čtv říj 07, 2010 3:35 pm

Swordkill píše:Tibiame je takova Rpg online hra, bohuzel docela dost omezena ale za zkousku stoji.
Ze zacatku si vyberete hrdinu(pouze mag a valecnik) a taky pohlavi. Pote si zvolite svet na kterem chcete hrat, nebo vam nahodne vybere(tech svetu je pres 20, je jedno jaky si vyberete nejak vas to neovlivni), zvolite si jmeno, heslo a email.
Ve hre jsou 2 mesta na ktere muzete vstoupit, jmenuji se Lybera a Aurea Southport. Ve mestech jsou nekolik obchodu : zbrane pro maga,zbrane pro valecnika, lektvary,obchodni dum,zbrojirna,prodavac lopat, scrapyard(nevim jak se to rekne cesky :D), u kteryho muzete prodat jakekoli veci(krome dopisu,lopaty atd.) v Lybere jsou tyto obchody ale neni zde obchodni dum, ale v Auree neni zase prodavac lopat ale je tam obchodni dum.
V Auree je i arena, pokud si troufate muzete se zde mlatit s hracema(pokud prohrajete ztratite vec kterou mate, pokud vyhrajete ten druhy hrac taky neco muze stratit, ale sance je mala ze bude drop.)
Az dosahnete levelu 8, tak budete mit odblokovany ukol, za ktery se naucite kouzlo, ktere pak vcarujete do spell book z obchodu. Vcarovat vam to muze jen spell binder ktery je ve vsech mestech.

Rada : kdyz zacnete hrat a dokoncite tutorial, zbirejte jakekoli veci a pak je prodejte, tim si nejak vydelate na veci.

\\Doktor: promiň, zapomněl jsem na to. To jsem celej já :(
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000


Zpět na Symbian a Java hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron