Copak první post a jeho link ?

Ten ti nejde ?

Mi ano, můj upload. Osobně jsem jej testoval jako 99% softu, který jsem kdy přidal

Dle možností, jsem testoval i obsah pro S^3. Pokud máš problém se stažením, jsou dvě možnosti. Výpadek na straně 4shared a nebo nevíš jak stáhnout ze 4shared

Myslím že 20 sekundová čekačka, je přijatelnější a rychlejší, než registrace na impartu

Mimo jiné, tam linky mají větší výpadky, či směřují na hůře stahovatelné servery. Osobně za copy-paste link ti děkovat nehodlám

Nikdá si nemůžeš být jist, jestli obsah se tak tvářící, je opravdu ten skutečný, za který se vydává. Mé špatné zkušenosti s Dotsis a myslím, že také byl problém u Impartu

added by prokop:jj, přesně tak. Nevidím moc smyslu v přidání dalšího linku

Přesto ale děkuju, alternativa se může hodit. Teoreticky by mohlo dojít k většímu výpadku 4shared, i když s 4shared jsem nikdy žádný problém nezaznamenal ani osobně, ani zprostředkovaně.
Místo momentálního výpadku 4shared bych tipoval nějakou momentální chybu na straně uživatele. Nebo jí aspoň přidal k těm dvěma

. Velice často totiž různě po netu vidím, jak si lidi stěžují na to či ono, někdy na to dokonce i nadávají, ale nakonec se ukáže, že chyba je u nich

Sad but true...