Plná pamět

Tipy, triky, poradna při potížích s 9.x telefony

Plná pamět

Příspěvekod kukurelli v sob led 16, 2010 11:30 pm

zdravím, Na N73 se mi z jakýhosi neznámýho důvodu zaplnila vnitřní pamět, sms smazany, skoro všechno a porad hlasi 44MBplnych a zbyva napr 44kb, a uz mi blokuju prichozi sms i kdyz ty mam ukladat na pametovou kartu.Ponevadz uz jsem smazal snad vsechno,správce souboru hlasi vsechno prazdny a pres pc se do vnitrni pameti nemuzu dostat..Poradí někdo jak ji uvolnit???Děkuji
Naposledy upravil prokop dne stř led 20, 2010 2:23 am, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven název
kukurelli
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob srp 16, 2008 6:37 pm

Pomoc:Plná pamět

Příspěvekod .:Generic:. v ned led 17, 2010 12:01 am

Dle mého názoru způsobuje tyto problémy aplikace Lifeblog.
arrow: viewtopic.php?f=3&t=8722&p=112583&hilit=lifeblog#p112583
Uživatelský avatar
.:Generic:.
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 1448
Registrován: sob lis 10, 2007 9:53 pm
Bydliště: ブルノ
Model telefonu: Galaxy SII

Pomoc:Plná pamět

Příspěvekod Madder v úte led 19, 2010 11:03 pm

Tohle na mě taky zkoušel, po použití "trojhmatu" se foun vzpamatoval a chová se jako dříve...doufám, že mu to vydrží...jinak jsem se toho nemohl zbavit..

EDIT by prokop:Nezapomeň vše z paměti telefonu, třeba kontakty, překopírovat.na SIM, paměťovku.....telefon se po té chová opravdu jako "POPRVÉ". 8-)
Naposledy upravil prokop dne stř led 20, 2010 1:42 am, celkově upraveno 1
Důvod: Příspěvky sloučeny. Dodržuj prosím pravidla fóra.
Madder
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv pro 27, 2007 3:38 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod prokop v stř led 20, 2010 1:58 am

>kukurelli:
Kromě toho Lifeblogu bych zkusil:
1) smazat nějaké zprávy ze SIM karty: Zprávy → Volby →Zprávy SIM.
2) přepnout ukládání zpráv: Zprávy → Volby → Nastavení → úplně dole Ostatní (TIP: mig joyem nahoru) → Použitá paměť.

Vřele doporučuju mít úložiště nastaveno trvale na C://, tedy do paměti telefonu, a přepínat jen dočasně v případě potřeby příjmout větší soubor než je volné místo na C://, a pak po jeho přesunu (TIP: klávesa 4 v X-plore :wink) zase vrátit ukládání zpět na C://.

Hlavně: SMS průběžně promazávat (ať už jsou na C:// nebo na E://) a nezapomínat na odeslané pokud je nastaveno ukládání odeslaných. Osobně si myslím, že nikdo nepotřebuje mít v telefonu víc než cca 50 SMS, možná hodně vášniví SMS maniaci zvládnou za den třeba i přes 100 a nestíhají si je v návalu své mánie mazat ( :D ), ale takoví by si měli každý den najít chvilku a SMSky mazat. Rozhodně jich nikdy nemít víc než řekněme 300-500. Jinak se může stát, že telefon začne stávkovat, obzvlášť kdyby bylo úložiště nastavené na E://.


> Madder:
1) Ty se především nezapomeň vrátit k pravidlům fóra, než tu znova něco napíšeš :tyty:
2) Sorry, nic ve zlém, ale tvoje jistě dobře míněné 'rady' ve mně, a určitě ve většině zdejších uživatelů vzbuzují pobavení :D. Víš, ono totiž neoficiální motto tohoto fóra zní Formát je až posledním řešením při problémech s telefonem.

No a zkus nacpat na SIMku třeba 450 kontaktů, což je údajně běžný průměr, nebo např. takovýhle kontakt:

Kód: Vybrat vše
Titul: Duce
Jméno: Jiří
Příjmení: Paroubek
Mobil: +420601123456
Telefon: +420223845623
E-mail: jyrka@podly.cz
Fax: +420223845624
Společnost: Česká strana speciálně demagogická
Poznámka: SixSixSix


Je sice pravda, že kontakty by měl mít pro jistotu člověk zazálohované několikrát různými způsoby, ale kdybys to náhodou nevěděl: na SIM kartu se vejde jen cca 220 záznamů (podle operátora) a kontakt tam může mít maximálně 14 znaků včetně mezer, a to bez diakritiky :wink:

A teď si vem, kolik dat má člověk na disku C://... Například já z něj víceméně pravidelně cca každý měsíc zálohuju cca 100 - 110 MB důležitých dat. Je sice pravda, že já jsem asi 'trochu' extrém, ale podívej se kolik dat, o která bys nechtěl přijít máš na C:// ty sám :wink: Tolik SIMkaret aby se ti tam tahle data vešla, asi nemají všichni naši operátoři dohromady na skladě.

Být tebou, tak bych se přímo v téhle sekci mrknul do Důležitých témat :wink:

kukurelli se sice ještě neozval,takže to s tím tématem o LifeBlogu prozatím nebudu spojovat, ale není ti nápadná ta podoba s tím co se tam píše? :idea: Já osobně bych na to docela sázel, že to způsobila tahle nechutná věc od Nokie. A ty bys rovnou radil formát C:// , k němuž začátečníkům vždycky doporučujeme i formát E:// . Víš jak se tomuhle říká? Jít s kanónem na vrabce :D

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Plná pamět

Příspěvekod Honzýk v čtv bře 11, 2010 7:15 pm

Kukurelli,tento problém jsem kdysi měl.Vím jak je to nepříjemné. :evil:
Ze zoufalství jsem volal i operátorovi,ale ten nedokázal říci ani jednu rozumnou větu.Poté jsem pohledal zde na fóru.Kdysi to tu myslím také bylo.
Mě kdysi pomohlo co píše prokop :

Zprávy-volby-nastavení-ostatní-použitá paměť si přepni z paměťová karta na paměť telefonu a potvrď zpět.
Po 5-10 vteřinách si můžeš znova přepnout ukládání zpráv na paměťovou kartu.Mělo by být po problému.Možná see tomu budeš smát,ale mě to pomohlo._Pouze jsem přepnul ukládání zpráv z paměťové karty do paměti telefonu,poté jsem to vrátil a... :class:

Ozvi se,jak si dopadl... ;)
Honzýk
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: ned pro 14, 2008 8:50 am
Model telefonu: Nokia N73-1 FW 4.0735.3.0.2

Plná pamět

Příspěvekod nikabb v sob dub 10, 2010 2:43 pm

Zprávy-volby-nastavení-ostatní-použitá paměť si přepni z paměťová karta na paměť telefonu a potvrď zpět.


Rada k nezaplacení fakticky mi to pomohlo, díky. Rozdíl byl akorát v tom,že jsem měla nastavenou pamět telefonu :lotpot

Takže jsem to přepla na pamět karty a problém je fuč.... :radost
Obrázek
Uživatelský avatar
nikabb
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv pro 10, 2009 1:55 am
Model telefonu: Nokia N73,2GB,V4.0839.42.0.1

Re: Plná pamět

Příspěvekod Honzýk v sob dub 10, 2010 3:18 pm

Nikabb,to jsem rád,že ti to pomohlo. :)
Honzýk
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 97
Registrován: ned pro 14, 2008 8:50 am
Model telefonu: Nokia N73-1 FW 4.0735.3.0.2

Hack Symbianu OS9.x - zpřístupnění systémových složek

Příspěvekod prokop v stř dub 14, 2010 5:22 pm

jj, to já taky. Od toho tu přece fórum je :wink:

Honzýk píše:...a potvrď zpět

To nemůžu doporučit. Na tomhle i jiných fórech bylo popsáno už hodně problémů s telefonem, a nakonec se přišlo na to, že spousta jich byla způsobená úložištěm zpráv trvale přepnutým na kartu (obzvlášť kombinace nesmyslně vysokého počtu zpráv a jejich ukládání na kartu je někdy "smrtící").
Znám jen jeden důvod, proč je nutné přepnout ukládání zpráv na kartu: přijetí většího souboru než by se vešel do paměti telefonu. V takovém případě ale důrazně doporučuju přepnout pak ukládání zpráv zase zpátky do paměti telefonu!

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

sony ericson vivaz - paměť C je plná

Příspěvekod macin v čtv srp 23, 2012 2:25 pm

Dobrý den, prosím Vás, už několik dní mi na mém telefonu píše , že mám paměť C plnou, ale cokoliv vymažu z paměti tak si mi tam to místo neuvolní. Můžete mi prosim poradit co s tím mám udělat. Předem děkuji
macin
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv srp 23, 2012 2:14 pm
Model telefonu: Sony ericson vivaz

sony ericson vivaz - paměť C je plná

Příspěvekod flibor v čtv srp 23, 2012 4:28 pm

Jseš si jistý, že vymazáváš ze správné jednotky? C = Paměť telefonu, E = Paměť. karta .
flibor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 967
Registrován: čtv dub 02, 2009 12:32 pm
Model telefonu: ZTE Grand X In 4 GB

Re: sony ericson vivaz - paměť C je plná

Příspěvekod macin v čtv srp 23, 2012 5:16 pm

ano jsem si jisty
macin
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv srp 23, 2012 2:14 pm
Model telefonu: Sony ericson vivaz

sony ericson vivaz - paměť C je plná

Příspěvekod flibor v pát srp 24, 2012 5:36 pm

Zkus přečíst tyhle témata:
http://forum.n73.eu/viewtopic.php?f=6&t=12851
Řešilo se tam totéž, to by ti mělo pomoci. Je to v druhém příspěvku...
flibor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 967
Registrován: čtv dub 02, 2009 12:32 pm
Model telefonu: ZTE Grand X In 4 GB

sony ericson vivaz - paměť C je plná

Příspěvekod Turek v pát srp 24, 2012 5:48 pm

Tak začni tím že, zavspomínej co jsi instaloval jako poslední, a to odinstaluj ;) Plnou paměť může hlásit například špatně cr@cknutá či nekopatibilní aplikace, nebo dokonce i motiv. Může to také způsobovat některý patch v RP+. Používáš nějakého správce souborů např. X-plore ? Jaké ti ukazuje hodnoty ? Co SMS nemáš jich v mobilu hodně ? Používáš jbak taskmana ? Neběží ti mnoho aplikací napozadí ? Hláška paměť C je plná, může také znamenat plnou operační paměť nemýlím-li se :t


Edit// pozdě, než něco sesmolím jsem předběhnut :lotpot
Turek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 825
Registrován: pát bře 11, 2011 7:14 pm
Model telefonu: MOTO E4 plus

Plná pamět

Příspěvekod prokop v sob srp 25, 2012 10:10 am

>macin
:welcome:

Začít musím bohužel takhle... :(
Nejméně 3x jsi byl upozorněný na pravidla fóra, která ses zavázal dodržovat :tyty:
  • Pravidla fóra - bod 2 a s ním související odkazy (mrkni např. sem... :idea:)
    => celé tvoje zbytečně založené téma jsem tedy sloučil s tímto.
  • Pravidla fóra - bod 7 => takže tvůj předchozí post jsem přesunul tam, kam takovéhle spamposty patří :roll:
  • Pravidla fóra - bod 4 ::
    macin píše:píše , že mám paměť C plnou"

    Taková chybová zpráva v Symbianu neexistuje :naughty Určitě ne v OS 9.x symbianových Nokiích, a pochybuju, že by v tomhle byly s60v5 SE jiné .
    Pro Turka:

    Turek píše:Hláška paměť C je plná může také znamenat plnou operační paměť nemýlím-li se :t

    Mýlíš, kolego, mýlíš :wink: . Stejně jako macin. macin předpokládá, že ta hláška se má týkat paměti C:/, a tys to po něm zopakoval (jako bys to neznal :D ) . Jenže chybovky jí nespecifikují ("qtn_memlo_memory_dir_full" nerozlišuje disky). Přesvědčit se můžeš sám, když mrkneš do Z:/resource/ErrorRes.r25 :wink:
    Částečně máš ale trochu pravdu, asi sis vzpomněl na vlastní zlušenosti, jen sis něco neuvědomil - jak vyplývá z předchozího, chybovka související s plnou pamětí se může podle situace týkat jakéhokoli disku (kromě Zetka :D ). Proto chci vědět od macina, za jakých situací a jaká přesně se mu zobrazuje chybová hláška.


macin píše:ale cokoliv vymažu z paměti tak se mi tam to misto neuvolní

Obrázek
Sorry, ale je to opravdu tak - to cos napsal, je prostě nesmysl. Jestliže cokoliv na jakémkoli digitálním paměťovém médiu smažeš, tak se ti na něm místo skutečně uvolní

ono je to sice trochu složitější, ale z praktického hlediska se 'smazaný' soubor jeví jako smazaný, a jeho místo jako volné. Ve skutečnosti ale není daný soubor smazaný do doby, než je jeho fyzické místo přepsané daty jiného souboru. Do té doby je změněná jen část jeho metatinformací, takže uživateli se jeví jako smazaný, a systém díky těm metainformacím pozná, že jeho data může kdykoliv přepsat jinými daty. Na tomhle jsou postavené všechny programy na obnovu 'smazaných' dat. Ty lepší dokážou obnovit i část souboru v případě že jeho zbylé části byly skutečně přepsané jinými daty. Ale to už patří do jiné pohádky... :D
Tady jde prostě o to, že pokud jsi něco smazal, tak se ti místo uvolnilo. Pokud úplně náhodou neuvolnilo, tak by to znamenalo že jsi nic nesmazal, a bylo by potřeba hledat důvody v nějakém závažném poškození systému (čemuž nevěřím). Jenže tys napsal, že smazal a neivolnilo, a to je prostě nesmysl






Dobrá, myslím že to dáme dohromady :wink: . Ovšem za předpokladu, že budeš spolupracovat.

Sorry, to je taková 'prevence', ale vzhledem k tomu cos tu dosud napsal a naopak nenapsal, si myslím že tebe na to asi je potřeba extra upozornit :roll: . Najdou se bohužel i takoví mistři, kteří chtějí řešení, ale odmítají spolupracovat už tím, že se neobtěžují (ani po výzvě :x ) poskytnout informace, které by k němu mohly vést :roll: . S takovými pak tedy dál odmítám spolupracovat já, a ani kolegy to určitě nebaví (naše věštecká koule totiž skončila v zastavárně, a všechna naše páčidla vzala za své během pokusů vypáčit potřebné informace z lidí, kteří chtěli pomoci, ale odmítali spolupracovat :D )



Takže k věci:
  • Jaké je přesné znění té chybové zprávy? Popiš aspoň jednu situaci, kdy se ti zobrazuje (zřejmě i hned po restartu, ale to mě zas tak moc nezajímá).
  • Předpokládám, že 2 nejzákladnější symbianové aplikace JBakTaskman a X-plore samozřejmě máš nainstalované. Máš nainstalovanou i tu třetí - Python? (S Pythonem by to bylo pro tebe mnohem jednodušší, a zároveň by mi to ulehčilo práci při hledání příčiny a možná i řešení ). A ten JBakTaskman máš v jaké přesně verzi? (poslední verze 1.41 jsou dvě: freeware a placená. V placené jsou aktivní dalši velice užitečné funkce, a jedna z nich ti může v případě že je nainstalovaná na disku C:/, na něm zabírat časem dost velký prostor - občas to chce prostě promazat multibuffer)
  • Napiš, kolik volného místa na disku C:/ ti zobrazují JbakTaskman a X-plore: před tím než z něj něco smažeš -> těsně po tom -> a pak ve chvíli kdy se ti zobrazí ta chybová hláška.
  • Interní aplikaci Galerie používáš? Pokud ano (chyba :!: :D ), máš trvale aktivní patch Disable _PAlbTN (či podobný se stejnou funkcí), nebo používáš nějaké jiné řešení na odstranění náhledů obrázků?
  • Obligátní otázka na závěr (prozatím, asi jich bude podle situace víc) : kolikpak máš v telefonu uložených SMS, a na jaký disk máš nastavené ukládání zpráv?

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Plná pamět

Příspěvekod Turek v sob srp 25, 2012 12:03 pm

Snad to nebude ot, ale nebude někomu by to mohlo v budoucnu pomoc. Prokope, ano ano máš samozřejmě pravdu, že chybová hláška nespecifikuje kterého disku se to týká :( S hláškou plná paměť jsem se setkával spíš dříve, tak trošku jsem se sekl. Střelil od boku a taky jsem se moc nesnažil, bať tazatel nedal žádné kloudné vodítko o porušování pravidel fóra nemluvě :( ale předběhl jsi mě. Nejdřív jsem nechtěl reagovat vůbec, bať tak se to dělat nedá :( Co si dobře pamatuji v případě hlášky "pamět je plná ukončete některé aplikace" tu jsem myslel a ta to bude vsadím krk ;) V mobilu ve kterém jsem to řešil, zato mohla uloupená aplikace smart settings. Druhý případ byla aplikace advance device lock. Třetí případ motiv. To dalo nejvíc práce, než jsem ztoho vybruslil. Majitel to rovnou šoupl na disk C :dolu:


added by prokop:
jj, už když jsem to psal, tak jsem si říkal, že máš asi na mysli právě tu chybovku "Paměť je plná. Ukončete některé aplikace a opakujte akci". Jenže ono to podle mě na RAM nevypadá - to by se přece macin zachoval podle toho co mu ta hláška napovídá. Takže já sázím proti tobě - ne sice krk (co když to macin přece jen totálně popletl a nepochopil ? ), ale levou botu. Když už tedy sázení, tak si ještě než se macin ozve, dovolím zveřejnit svojí osobní virtuální sázku: pravou křusku sázím na to, že ta chybovka se týká skutečně disku C:/, a volného místa tam má macín okolo 100-300kb, fusky dám na E:/ a trencle na to, že ta chybovka zní prostě jen "Paměť je plná" :lol:
Uvidíme, co napíše macin - doufám že ho můj post neodradil :D macine - kdyžtak pohoda, neber si to ve zlém, nebylo to tak myšlené. Ale uznej sám - pravidla zdravého rozumu i pravidla fóra se ti povedlo porušit několikrát :wink: (nemluvě o tom, že zbytek oblečení bych sázel na to, že ses vybodnul na téma pro nové uživatele :D A na pravidla fóra jakbysmet) A taky už máme hromady zkušeností s tím jak se lidi nedokážou kloudně vyjádřit.
Jsem přesvědčený, že -jak už jsem psal - když budeš spolupracovat, tak to dáme dohromady cobydup (možná i s bonusem). Tady jsi v dobrých rukách :wink: Kdyby ses zeptal na jistých fórech tvářících se sice naoko vysoce profesionálně, ale v jistém smysli patřících spíš do kategorie "Zábava na netu" (např. na mobilmanii), tak by ti tam asi leckteří tamní mudrlanti poradili rovnou formát disku C:/ (navíc možná půlka z nich kódem *#7370# , a půlka té půlky by fórmát i kód obhajovala jako jediný spolehlivý způsob na řešení podobných potíží- což je jedna z největších blbostí co jsem na MM a podobných plátcích četl :roll: .) Jistě, taky to může být 'řešení'. Jenže to je jako by chtěli jít pod narkózu dokud se jim nezahojí bebíčko :D . Tím neříkám že na ten formát nemusi nakonec přece jen dojít, ale to spíš zítra vyhraju ve Sportce :D
Naposledy upravil Turek dne sob srp 25, 2012 8:56 pm, celkově upraveno 2
Turek
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 825
Registrován: pát bře 11, 2011 7:14 pm
Model telefonu: MOTO E4 plus

Problém s přijetím sms,plná pamět telefonu.

Příspěvekod borgirman v ned lis 10, 2013 6:13 pm

Kdo mně poradí s tímto problémem?Mám problém na Nokii N73 s přijímáním smsek,když mně má přijít smska tak se mě v mob.ukáže hláška:"Nedostatek paměti pro přijetí zprávy.Nejdříve odstraňte některá data".Mobil jsem přeformátoval.Nachvíli byl klid,ale hláška se pořád ukazuje.Plná pamět atd...Paměťovku nemám přeplněnou takže si už nevím rady.
borgirman
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte pro 09, 2008 5:41 pm
Bydliště: Hanušky

Re: Problém s přijetím sms,plná pamět telefonu.

Příspěvekod vasikk v ned lis 10, 2013 7:09 pm

Smazal/přesunul si SMS ze SIM karty?
>>Jak zálohovat telefon<<
NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI >SEM<
ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA
Návody čti v klidu a pozorně
Je slušné popsat postup vyřešení problému
Chybové hlášky pište přesně

Zasměj se
Uživatelský avatar
vasikk
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2120
Registrován: pát úno 29, 2008 8:20 am
Bydliště: Prague city
Model telefonu: THL 5000

Problém s přijetím sms,plná pamět telefonu.

Příspěvekod borgirman v pon lis 11, 2013 5:35 pm

Jo smsky mam smazane ze simkarty.Nic nani nemam.Ted uz mne nejde prijmout zadna smska.Ani nic instalovat.Porad mi to ukazuje hlasku "pamet plna odstrante nektera data...atd.Dik za rady
borgirman
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte pro 09, 2008 5:41 pm
Bydliště: Hanušky

Plná pamět

Příspěvekod prokop v pon lis 11, 2013 7:09 pm

:hi
Sloučeno, tady myslím najdeš řešení :wink:

Mimochodem, dal jsem do Google hledat název tvého tématu na doméně n73.eu (viz téma Funkce hledat) Zkopíroval jsem ho přesně jak je, i s tou chybou (pamatuj si: za čárkou oddělující slova patří mezera [stejně tak za tečkou na konci věty :wink: ] ). A tohle téma mi vylezlo jako druhý výsledek, kromě několika dalších.

No a kdyby ti náhodou tohle téma nepomohlo, tak udělej to samé co já, (případně s drobnými obměnami textu), a myslím že najdeš řešení v jiném tématu. Podobných je tu totiž víc. Pokud to klapne, tak sem prosímtě napiš jaké řešení to bylo, ať ty kupy souvislostí a duplicitních témat můžeme s kolegy dát konečně nějak dohromady.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...


Zpět na Tipy & Triky & Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron