Nokia E-75-1

Tipy, triky, poradna při potížích s 9.x telefony

Nokia E-75-1

Příspěvekod otus v stř bře 26, 2014 4:17 pm

Ahoj te máte někdo zkušenosti jak upravit tento telefon aby jely všechny sítě.Zatím dík všem otus
Neví někdo jaký software je nejlepší pro moji E 75.děkuji otus
otus
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 26, 2014 4:04 pm
Model telefonu: Nokia E-75-1

Re: Nokia E-75-1

Příspěvekod šulda v stř bře 26, 2014 6:38 pm

:welcome
Zkraje se tě zeptám, zdá se ti normální vkládat témata do sekcí kam logicky nepatří :?:
PC software nemá se SW telefonu nic společného, stejně jako odblokování telefonu s Python aplikacemi :idea:
1) Doma telefon neodblokuješ, jedině servis s patřičným vybavením
2) Nevíme jakou verzi tam máš teď? Podle verze si zkus vyhledat recenze, zpět na nižší se už ale stejně nedostaneš.
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Nokia E-75-1

Příspěvekod otus v úte dub 08, 2014 3:19 pm

Ahoj prosím tě když dám simku tak se mi nepřihlásí a přitom v seznamu mám sítě a to O2-vodafon i Tmobil nevíš proč to nejde?ale když ji tam nemám tak se mohu připojit na wifinu a mohu se dívat na emaily v pohodě.Dík Otus :D

Edit: Pořád je v režimu OF-lain a nemohu to změnit
Naposledy upravil šulda dne pát dub 11, 2014 5:23 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno
otus
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 26, 2014 4:04 pm
Model telefonu: Nokia E-75-1

QRe: Nokia E-75-1

Příspěvekod fpolocek v úte dub 08, 2014 7:07 pm

1)Tlačítko EDIT ti nic neříká?
2)Nejprve zkus změnit PC a udělat přes NSU reflash(pokud neseženeš na googlu PC označený jako euro3 nebo cz/sk tak udělej jen reflash,možná to je softwarová závada).
Siemens CX75 -> Nokia 5300 XpressMusic -> Nokia 6210 Navigator -> Nokia 5800 XpressMusic -> HTC Desire X -> Sony Xperia E4g -> Google Nexus 4 (nyní rezervní) -> BlackBerry Z30
Uživatelský avatar
fpolocek
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 300
Registrován: stř led 02, 2013 11:44 am
Bydliště: Město Orlová
Model telefonu: BlackBerry Z30

Re: Nokia E-75-1

Příspěvekod otus v pát dub 11, 2014 10:42 am

Zdravím prosím vás možná že ten problém je že telefon mám pořád v OFF-Line režimu a nedaří se mi to změnit a když tam dám kartu tak tak nemohu nikam se dostat.No už mám s toho nermálně mindráky :lotpot

Edit: Tlačítko edit jak jste napsal mi opravdu nic neříká nebo nevím které to je :lotpot
Naposledy upravil šulda dne pát dub 11, 2014 5:24 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno
otus
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 26, 2014 4:04 pm
Model telefonu: Nokia E-75-1

Re: Nokia E-75-1

Příspěvekod fpolocek v pát dub 11, 2014 3:12 pm

:swoon :pray
Z tohohle to možná lze pochopit
Obrázek

Proto říkám udělej :arrow: REFLASH.
A nevyzkoušel jsi tu simku dát do jiného telefonu?
Siemens CX75 -> Nokia 5300 XpressMusic -> Nokia 6210 Navigator -> Nokia 5800 XpressMusic -> HTC Desire X -> Sony Xperia E4g -> Google Nexus 4 (nyní rezervní) -> BlackBerry Z30
Uživatelský avatar
fpolocek
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 300
Registrován: stř led 02, 2013 11:44 am
Bydliště: Město Orlová
Model telefonu: BlackBerry Z30

Re: Nokia E-75-1

Příspěvekod šulda v pát dub 11, 2014 5:26 pm

Základ je vyzkoušet v telefonu jinou SIM kartu, může být bloklý nebo chyba ve čtečce SIM. Ten Edit se nauč používat :tyty:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Re: Nokia E-75-1

Příspěvekod otus v pát dub 11, 2014 7:42 pm

Ahoj šuldo prosím tě ten obrázek cos mi poslal tak já to tak nemám tak že nevím které to tlačítko je edit,zkoušel jsem tam dát karty T-mobil,vodafon,O2 a moji teckomobil ale to je virtuální operátor tak jsem si myslel že bude problém v tom ale jak jsem vyskoušel i ty ostatní a bylo to stejné tak nevím co stím udělat a pořád je OFF-line.Poraď prosím co ještě mám udělat.Dík Otus
otus
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 26, 2014 4:04 pm
Model telefonu: Nokia E-75-1

Re: Nokia E-75-1

Příspěvekod šulda v pát dub 11, 2014 8:23 pm

Obrázek sem nedával já ale fpolocek. Pokud to nejde s žádnou tak můžeš zkusit >>Trojhmat<< nebo flash přes Phoenix (viz Google) ale zřejmě bude problém se čtečkou SIM takže servis.
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ


Zpět na Tipy & Triky & Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník