Stránka 3 z 3

Re: Smartcom GPS, Ozi Explorer [31.8.2007] (S60v3)

PříspěvekNapsal: stř říj 19, 2011 7:38 pm
od vasikk
1. příspěvek upraven

Re: Smartcom GPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3)

PříspěvekNapsal: stř pro 21, 2011 8:24 am
od vasikk
Mám možnost vytvořit jednu mapu pro běžkaře.... Ocení to tu někdo? Jestli se to bude někomu hodit,tak si napište o oblast (jen SZ).

Re: Smartcom GPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3)

PříspěvekNapsal: čtv pro 22, 2011 12:46 pm
od karolE51
Do sekcie pre PC viewtopic.php?f=8&t=13473 som pridal OziExplorer pre PC. Týmto programom si pohodlne kalibrujem mapy. Po sviatkoch pridám ešte ďalšie prográmky, ktoré požívam pri práci s mapami najmä vtedy, keď mi geodeti poskytnú katastrálne mapy KN C a KN E a to vo formáte pdf.

Edit: Už sú tam.

Smartcom GPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3)

PříspěvekNapsal: sob úno 04, 2012 11:54 pm
od lord_sef
prosim mohl by nekdo uploadovat verzi smartcom gps pro s60 v5? mockrat diky

Re: Smartcom GPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3)

PříspěvekNapsal: ned úno 05, 2012 1:31 pm
od vasikk
Máš to tam :class:

Smartcom GPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3)

PříspěvekNapsal: pát úno 10, 2012 3:55 pm
od lord_sef
diky mockrat, jeste se zeptam, neporadil by nekdo, proc smart com gps neustale pada na nokii n97 ? diky...

Re: Smartcom GPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3)

PříspěvekNapsal: pát úno 10, 2012 6:11 pm
od vasikk
wow, to může mít vícero příčin.
Máš v telefonu PIPS?
Zdetekuje ti GPS?
Mapy nahrané máš?

Smartcom GPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3)

PříspěvekNapsal: pát úno 10, 2012 8:40 pm
od HELESIC
Ne nepadá na N97 bo ho používám jen je třeba vypnout patch Open4All,při zapnutém padá.A nebo že nemá mapy,ale spíš věím že nějakou má,GPS doma nepotřebuje a i bez něho nepadá.
Edit.
Tak jsem to zkoušel a ani bez map nepadá,tady bude ten problém Open4All.

Smartcom GPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3)

PříspěvekNapsal: sob úno 11, 2012 1:30 am
od lord_sef
je to tak, open4all to delal:) mockrat diky

\\vasikk:
Jedna z prvních věcí v návodu :D
Ty mě plašíš a nutíš hledat chyby tam kde nejsou :tyty:

SmartComGPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3 Anna)

PříspěvekNapsal: stř zář 25, 2013 10:27 am
od tomíno
Zdravím,
mám neskutečný problém s cetifikací SmartCom GPS 1.56 do Nokia N8 Belle Refresh.
Nemohu totiž po instalaci najít interní GPS- na stránkách výrobce se píše, že potřeba mít certifikát, což jsem vyčetl i já na první stránceod lukase.
Telefon má Hack, instalace se povedla, ale jen s aplikací bez certifikátu.
Mohl bych laskavě požádat někoho, kdo by mě s tí pomohl- provedl certifikaci?
Zkouším to už asi týden a musím dělat někde chybu-y.
Předem děkuji, velmi moc
EDIT: Zkoušel jsem verzi SmartComGPS.v1.55-s60v3-unsigned.sis, to mě sice našlo mou polohu, ale jinak nic. Když jsem někam šel, nebo zapl SmartCom jinde, už nic.....

Re: SmartComGPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3 Anna)

PříspěvekNapsal: stř zář 25, 2013 1:36 pm
od vasikk
Fíha, kde začít?

:arrow: Ceritifikace provádět již nelze, od toho je tu hack a installserver.

Nainstaluj si poslední verzi 1.56, na N8 funguje lépe.

Známé problémy z 1. postu si studoval?
Nezdetekuje-li GPS modul zapněte jinou navigaci (třeba Ovi maps)


to si zkoušel?

Pro jistou deaktivuj hack (open4all v RomPatcheru)

SmartComGPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3 Anna)

PříspěvekNapsal: stř zář 25, 2013 7:56 pm
od tomíno
Díky za odpověď,
- v ROMPatcheru plus mám deaktivované Open4All RP+ (svítí modře)(zeleně svítí jen Install Server RP+ a to samé ve verzi 1,7)
- Spustil jsem mapy- Autem... ukázal se symbol GPS nahoře
- Spustil jsem AmrtCom GPS a málem jsem u toho na balk=oně vytuhl... NIC
Když jsem to instaloval, bylo to bez map, mapy jsem dal později, po instalaci. Jednou mě to našlo, ale mapa byla tuhá, nešlo s ní hýbat. Tak jsem to vypl a teď u stolu to opět zapl, že opíšu to co jsem psal výše (Open4All..... atd) a ejhle, najednou to ukázlo kde bydlím a s mapou jde hýbat, otáčí se jak tady běhám po balkóně radostí od zdi ke zdi :lotpot
Takže fakt jsou někteří lidé nešikovní a musí obtěžovat jiné, co nám tady skvěle radí :class:
Děkuji za info, jen se zeptám:
1) dají se někde pořídit mapy turistické (barevné značení lesem...) do této "navigace"? Jak se správně jmenují?
2) a můžu tam mít i vícero map? Jak se to přepíná?
Děkuji velmi pěkně a přeji pěkný večer
EDIT: už jsem na to asi přišel, turistické jsem nějaké stáhl a odpovídají tomu, co jsem hledal, ale když chci mít více map v adresáři Maps, tak stačí mít v adresáři třeba 3 složky (topo, cyklo, turist (a v nich konkrétní mapy)) a mezi něma se přepínat v Menu, nebo je lepší jiný způsob?
Děkuji

Re: SmartComGPS [10.8.2011] (S60v3/5, S^3 Anna)

PříspěvekNapsal: čtv zář 26, 2013 6:09 pm
od vasikk
Ty mapy máš řešené dobře.
Na fóru najdeš i návod na výrobu vlastních.

Hlavní je že podle ni už trefíš :D