Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Navigační aplikace a mapy pro OS Symbian

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod namazuma v ned čer 10, 2012 1:35 pm

Ahoj vsetci, dufam ze mi niekto odpovie.
Mam verziu 8.06 a Verzia mapy 7.80 a mapy TA -2009.08
chcel by som aktualizovat mapy na 2011.03.

Staci stiahnut mapy a dat ich do zlozky Maps?
Musim si k nim stiahnut aj mlm subor a wlc zlozku? a prehrat ich? Pochopil som to spravne?
Tymto postupom znova nemusi aktivovat Sygic cez medecinu a pobezim vo verzii 8.06 len s novymi mapami?

BTW: k mapam 2011.3 som od Rusnaka nasiel len mlm subor a nemozem najst WLC zlozku, neviete kde by som si ju mohol stiahnut? EDIT tak WLC som uz nasiel nie je to v doplnkoch ale medzi samotnymi mapami.


Alebo inak odporucate mi nejaku novsiu verziu (okrem 8.22) a pripaden v com bude ina, co zasadne ineho by mi to prinieslo?

Dik
Naposledy upravil namazuma dne ned čer 10, 2012 2:58 pm, celkově upraveno 1
namazuma
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 23, 2011 11:44 am
Model telefonu: nokia E5-00

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod miro1360 v ned čer 10, 2012 2:14 pm

Sa mi zdá, že ja som to musel aktivovať a stačil mi iba ten mlm súbor ... wlc som nechal pôvodné ... postupoval som podľa toho super-návodu vyššie a podarilo sa na prvý pokus :)


Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xLkjY1D/mlm-kg-ta-3-2011-rar
miro1360
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte kvě 01, 2012 11:57 pm
Model telefonu: N97 mini - william cfw

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v ned čer 10, 2012 3:03 pm

wcl bola zhodna s predoslou verziou. nahradzuj len subory ktore bolo treba ;)
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod namazuma v ned čer 10, 2012 3:06 pm

to co si prilozil uz mam stiahnute, len tam nie je ta WLC zlozka, tu ako uz som doplnil vyssie som uz nasiel priamo medzi Rusnakovimi mapami a nie medzi doplnkami.

cize, ty si prepajcol len mlm a stacilo to?
A teda znova musim zbehnut medecinu, uz si nepamatam. Sa mi zda ze medecinu som pouzil len na "registrovanie" programu a nie na aktivaciu map????? :t
namazuma
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 23, 2011 11:44 am
Model telefonu: nokia E5-00

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v ned čer 10, 2012 3:27 pm

sa Ti zda... nam nezalezi na tom co sa Ti zda. rob tak aby dobre bolo, pytaj sa ak bude problem. navod tu je prave preto aby si to podla neho robil a nepytal sa dopredu. dik za pochopenie.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod namazuma v ned čer 10, 2012 3:47 pm

sa nehnevaj tolko
aj v tom navode sa pise ze mam prehrat WLC zlozku a zrazu ju netreba prehravat. Ja viem nic sa nestane ked subor a prehram suborom b, ktory je vsak identicky so suborom a.

ok, ale este jednu otazku som nemal zodpovedanu prosim. Ma nejaky zasadny vyznam mneit aj verziu SSM z 8.06 na vyssie? Ked uz sa do toho idem pustat s mapami mozem aj verziu, ale skusat jednotlive verzie sa mi nechce hore dole instalovat..
Dik
namazuma
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 23, 2011 11:44 am
Model telefonu: nokia E5-00

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v ned čer 10, 2012 4:19 pm

priznam sa ze ostatne verzie som testoval len na testovacich mobiloch a na svojich mam stale 8.06 lebo som s nou spokojny a nemam dovod menit. mam za to, ze je najstabilnejsia. Kazdopadne moj nazor neber ako smerodajny, uz dlhsie som so starou verziou (rozumej bez Aury) nikam nejazdil.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod namazuma v ned čer 10, 2012 4:29 pm

dik tvoj nazor mi staci, dolezite su mapy. Mam aj Nokia mapy, ale akosi mi je ten Sygic blizsi, je predsa len blizie i Igu8, teda klasickej navigacii co som pouzival na PDA Asus, dokial nezacal haprovat displej. Skoda ho, cela sada aj s drziakom a radsej ani nezistujem co by sa stala oprava.
namazuma
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 23, 2011 11:44 am
Model telefonu: nokia E5-00

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod radek12 v čtv čer 14, 2012 2:58 am

Ahoj všichni. Mám nokii N95 a chci nainstalovat sygic. Zkoušel jsem už 4 různé instalace. Dám instalovat a telefon napíše "chyba aktualizace". Nevíte někdo čím to může být? Děkuju za každou radu.
radek12
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned bře 11, 2012 9:42 am
Model telefonu: N73

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod prokop v čtv čer 14, 2012 5:15 am

Ahoj jeden :hi:
Téma pro nové uživatele, které jsi četl 11.3.2012, píše:V první řadě si pročti v jednotlivých sekcích FAQ...

:idea:
Jen to, že je to zde tvůj první příspěvek, mi zatím brání, abych ho přesunul tam kam patří :tyty:

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Noise v pát črc 06, 2012 11:49 am

Prosím o pomoc. Jsem v pasti a nevím co mám dělat.Navigace mě fungovala perfektně ,ale dělal jsem čístku v telefonu kde jsem byl nucen vše smaznout a při následné instalaci se mě nedaří tuhle navigaci rozchodit.Vše dělám dle postupu ,ale nevím kam vložit key aby se mě načetli mapy.Nemám kam vložit key. Může mi prosím s tím někdo poradit.Potřebuji navigaci rozchodit co nejdříve odjíždím na dovolenou.Předem moc děkuji.Možná to je nějaká prkotina ,ale já už nevím co mám hledat a kde hledat to abych navigaci roschodil. Sygic MAPS EUROPE 2010.07 :sorry:
Noise
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 08, 2009 5:18 pm
Model telefonu: N80

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v pát črc 06, 2012 11:58 am

samozrejme pocitam s tym ze na pamatovej karte mas zlozku MAPS a v nej mas subor s koncovkou *.mlm
ak aplikaciu zapnes, mal by pytat aktivaciu. ak nie, pise asi ze mapa nenactena. chod do nastaveni a daj vybrat mapu. vyber ju a malo by pytat aktivaciu.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Noise v pát črc 06, 2012 12:17 pm

:sorry:
Ve složce mám jen soubor cze.pak nic jiného soubor s koncovkou mlm tam není .
A píše mi to.
Mapy nejsou dostupné.
Zkontrolujte pamětovou kartu.
Naposledy upravil šulda dne pon črc 09, 2012 1:26 am, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna nesmyslná citace předchozího postu
Noise
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 08, 2009 5:18 pm
Model telefonu: N80

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v pát črc 06, 2012 12:28 pm

tak to je presne preto. na pamy.4shared.com mas vsetko co k tomu potrebujes. a chod podla navodu, lebo zjavne nejdes.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Noise v pát črc 06, 2012 12:34 pm

Díky moc to co jsi mě napsal jsem tam už vložil ted mi to pořád píše nesprávný kod..Mě normálně picne.Je pravdou že jsem aktivaci navigace dělal asi před rokem a půl ale tohle jsem nečekal.Kdyby v tom návodu bylo napsáno vlož i soubor mlm..je to jasné..Ted musím jen dořešit proč mě to píče nesprávný kod.. :?

Takže už jsem s tvojí pomoci došel ke zdárnému konci.Děkuji moc za radu opravdu jsi mě nakopl a já si vzpoměl.Ve složce maps je hafo map a já přehlídl na konci poslední soubor mlm. Když jsem ho vložil do telefonu do složky maps vše už šlo přesně dle návodu.Takže navigace funguje .Děkuji moc.. :class:

No a další z problému co jsem opravdu nečekal.Nedokážu spárovat GPS přes Bluetooth na telefonu 5530 XP..
Tohle už je na mě moc.Vše spuštěno a telefon mi píše VYHLEDÁVANÍ SELHALO. Mám u toho Bezdrátový GPS modul Nokia LD-3W .Normálně skočím asi pod vlak. :sorry:
Naposledy upravil flibor dne sob črc 07, 2012 5:41 pm, celkově upraveno 2
Důvod: citace, editace
Noise
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 08, 2009 5:18 pm
Model telefonu: N80

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v pát črc 06, 2012 1:41 pm

toto uz nema so sygicom nic spolocne. kazdopadne restartuj telefon a restartni modul a dalej sa uvidi.
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Noise v pát črc 06, 2012 2:09 pm

Vše jsem udělal i baterie jsem sundal a nasadil. A nefunguje, jako by to mělo problém najít signál BT.
Mám ten samej telefon a on se připojí bez problému. Vypnu ho ..sundám baterii vemu telefon od dcery a tam to nenajde signál.To nechápu..
Ted jsem zkoušel i přenos přes BT.. z telefonu na telefon a to funguje.Jen to prostě nechce najít signál z GPS.. V jednom telefonu kde navigace funguje se to při spuštění automaticky ptá zda má zapnout BT..dám potvrdit a navigace se rozběhne vše jak má . V druhém se mě to neptá při spuštění na nic navigace se rozběhne ale nemá signál s GPS přes BT. Provedl jsem i ruční spárování přístroju dle manualu nokie 5530 ,ale nic se nezlepšilo .Skočím asi pod vlak
Naposledy upravil Noise dne pon črc 09, 2012 9:08 pm, celkově upraveno 3
Noise
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 08, 2009 5:18 pm
Model telefonu: N80

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod flibor v sob črc 07, 2012 5:34 pm

Zkus restartovat modul dlouhým stiskem zapínacího tlačítka (asi na 10s). On má paměť na telefony, ke kterým se připojil - asi je plná, nebo je v ní nějaká jiná chyba.

... a necituj poslední příspěvek - viz pravidla fóra.
flibor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 967
Registrován: čtv dub 02, 2009 12:32 pm
Model telefonu: ZTE Grand X In 4 GB

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Noise v sob črc 07, 2012 8:49 pm

Modul jsem restartoval..mám dva telefony 5530 XP jeden jsem sparoval hned..Druhý jsem sparoval pro jistotu manualně, autorizoval jsem modul..ale při zapnutí navigace to nenajde signal BT. Přitom je sparovanej,BT je zaple ale nenajdou se.V telefonu modul jde vidět i je sparovan ,ale navigace píše že nema signál.Jako by někde bylo ještě něco vypnuté nebo zakazáno v telefonu.Jen už nevím kde a co by to mohlo být.Dělal jsem to už i podle navodu jak modulu tak telefonu.
Naposledy upravil Noise dne pon črc 09, 2012 9:07 pm, celkově upraveno 1
Noise
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 08, 2009 5:18 pm
Model telefonu: N80

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod prokop v pon črc 09, 2012 3:04 pm

Noise píše:mám dva telefony 5530 XP

Mají ty hračky taky stejnou verzi firmware? Ony totiž všechny ty křápy řady 5xxx "XM" jsou neblaze proslulé svou hw-sw nestabilitou (a kdyby jen tím :D ), kterou částečně řešily novější verze firmware (a další chyby tam soudruzi z Finska podle svého zvyku přidali :D )

Noise píše:Jako by někde bylo ještě něco vypnuté nebo zakazáno v telefonu

Nevzpomínám si, že by u Bluetooth šlo pro spojení dvou přístrojů udělat víc, než spárování a případně autorizace (a buďme rádi, že Symbian není "údajně chytrý OS" Windows Phone či iOS :lol: )

Noise píše:Přitom je sparovanej

Co spárování těch telefonů mezi sebou? Funguje? Myslím tím skutečnou oboustrannou funkčnost, tedy oboustranné odesílání dat - a to jak autorizované tak i neautorizované.




Zkusil bych ještě tohle, i když tomu moc šancí nedávám:
  • Vyjmout z BT modulu na několik minut akumulátor (pro jistotu tak 10 min), a pak znova spárovat
  • Když to nepomůže, tak vypnout Bluetooth, přejmenovat soubor C:/private/DBS_100069CC_btregistry, zapnout Bluetooth (případně neúspěchu zopakovat i s restartem telefonu)
    . Na přejmenování bude potřebova DirsRenamer nebo speciální verze Y-Browser_v0.8.8_3rd_signed_leftup. Je totiž potřeba napřed přejmenovat složku C:/private/100012a5/, jinak nepůjde přejmenovat ten soubor. Nezapomeň jí pak přejmenovat zpět ještě než restartuješ telefon. Jinak budeš mít spousty věcí v továrním nastavení. Zpátky už půjde přejmenovat normálně v X-plore. Nebo je možné pro přejmenování toho souboru použít ještě jiný způsob: ukončit procesy btserver.exe a btmanserver.exe, ale nejsem si jistý jestli se tak jmenují i ve tvých hračkách. Měly by ale mít název aspoň podobně znějící. Po jejich ukončení a přejmenování toho souboru by pro tebe bylo nejjednodušší a nejjistější restartovat telefon. Šlo by to i bez restartu - kliknout na ně v X-plore ve složce Z:/sys/bin/. Ale nejsem si jistý, jestli by to nemělo nežádoucí vliv právě na ten tvůj problém.
  • Když ani to nepomůže, tak obnovit tovární nastavení. To můžeš udělat i pokud se ti nechce "zdržovat" s DirsRenamer nebo Y-Browser, ale přijdeš tak například o kontakty a o docela dost svých nastavení interních aplikací (vyzvánění, profily, SIP/VOIP, zkratky aplikací v pohotovostním režimu, šablony a složky zpráv, záložky interního zmetku Web atd). Na druhou stranu to může být jednodušší, pokud těch nastavení moc nemáš. V každém případě si zazálohuj kontakty, ty jsou pro běžné uživatele jednou z nejdůležitějších věcí v telefonu (a přesto je málokdo pravidelně zálohuje :D Kurňa, tu automatickou zálohovací aplikaci jsem slíbil dopsat už víc jak před rokem... :? :oops: )

Mimochodem, zajímalo by mě, co je myšlené tím ručním spárováním :t . Už si nevzpomínám jak se to dělávalo před lety u externích BT modulů, ani že by existovalo něco jako automatické spárování :t

Mimo téma → Zobrazit
Mimo téma:
Noise píše:...i baterie jsem sundal a nasadil
...sundám bateri...

Vážně? Kde by se tam prosímtě vzaly baterie? :idea: :D Leda by to byla nějaká amatérská sestava. To sice nepředpokládám, ale najdou se určitě i takoví, co to zkoušeli :think: . To by ovšem mohla být příčina tvého problému :t . V tom případě je zkus vyměnit za originální či klidně i neoriginální akumulátory, ale hlavně profesionální.

Noise píše:Provedl jsem i ruční spárování přístroju dle manualu...
.... Dělal jsem to už i podle navodu jak modulu tak telefonu.

:D To mi připomnělo moje oblíbené heslo, které jsem tu před lety párkrát zmínil, a uživateli Tuxxovi se zalíbilo až tak, že si ho dal do podpisu: "Když už člověk neví kudy kam, je na čase otevřít manuál " :D



PS: nepoužívej tu prosímtě ve vážně míněných postech takové zkratky jako Bloot, Blu, blut apod. Příště až někdo s podobným problémem bude chtít najít řešení, tak ho asi těžko napadne psát do vyhledávače "Blut" místo "Bluetooth" :wink: . Když už zkratky, tak v tomhle případě "BT", ta je dost známá a myslím že i oficiální.

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Noise v pon črc 09, 2012 9:22 pm

Děkuji za rady ,ale než se patlat s přejmenováním některých souboru tak to udělam to poslední co navrhuješ .Obnovím tovární nastavení-pokud nepomůže , nainstaluji nový firmware.
Spárování telefonu a modulu u mého telefonu proběhne uplně normálně.Zapnu sygic a napíše mi to není signál GPS ,dám autodetekci a najde si to můj telefon s BT signálem.Dám kod a je hotovo.
---------------------------------------------
U druhého telefonu udělám to samé a nic to nenajde.
Takže jdu do nastavení v telefonu -připojení -tam najdu GPS modul a ručně spáruji.( Tam ho vidím jak spolu spolupracují ).Když ,ale zapnu sygic nemám opět signál.
-------------------------------
Udělám ty dva kroky co jsem popsal víše a pak nápíši jak jsem dopadl. :sorry:
Noise
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 08, 2009 5:18 pm
Model telefonu: N80

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v pon črc 09, 2012 9:27 pm

nastavenia urcovania polohy (v telefone, nie v sygicu) mas zapnute pomocou BT GPS?


added by prokop:
Ha! To by mohlo být ono :idea: . Někdy člověk nevidí to, co má před nosem :D Holt já nenaviguju, tak mě taková samozřejmá věc vůbec nenapadla :oops:

Noise píše:než se patlat s přejmenováním některých souboru tak to udělam to poslední co navrhuješ.Obnovím tovární nastavení-pokud nepomůže, nainstaluji nový firmware.

Jsem zvědavý, co bys udělal, kdyby ani ten nový firmware nepomohl :D . A docela by mě taky zajímalo, jakou verzi tam teď máš.
Je mi ale smutno, když zde vidím takovýhle způsob uvažování :( :roll:
Prostě jak často píšu: s kanónem na vrabčáka. Jenže přitom z toho vrabčáka moc nezůstane... :D
Holt kdo chce kam, pomozme mu tam. Nač se "patlat" s přejmenováváním jedné jediné složky a jednoho jediného souboru, nebo s pár kliknutími pro killnutí dvou procesů, když si můžu rozhasit svoje nastavení, a pak ho dávat třeba hodinu dohromady, že ano? :D A když to náhodou nevyjde, tak budu riskovat že telefon umrtvím při flashi, a pak znova instalovat, nastavovat... abych nakonec třeba přišel na to, že to všecho bylo zbytečné :D . Bo tady asi nepůjde o "vždy připraveného" uživatele, který má po flashi/formátu telefon za pár minut v předchozím stavu... :roll:
Snad abych si tedy příště to svoje vlastní patlání s pokusem napsat někomu radu radši odpustil, a jako někteří "specialisté" na některých odborně se tvářících fórech to odbyl prostým "formátuj nebo flashuj". Vždyž to je přece "zaručený všelék", a když ten nepomůže, "tak to asi bude někde jinde" :D Kurňa, já ti to sepisoval snad půl hodiny :o A přitom to vůbec není můj problém, navigace a na dřeň osekané hračka telefony mě vůbec nezajímají... Radši jsem se měl věnovat restům v SZ a v administraci... :?
Mimochodem: byl jsi několikrát upozorněný na zdejší zpravidla, tak si je laskavě konečně přečti, a hlavně je dodržuj :tyty: Tentokrát jde o bod 7, pokud by ti to náhodou nedocházelo :wink: Příště už to bude s oficiálním Varováním, a pak už může být jen jedno jediné příště :tyty:

Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod funnyman v stř črc 11, 2012 8:01 am

Zdravím, jsem slepý, nebo v těch odkazech na mapy v úvodním příspěvku skutečně není mapa holandska? Nemůžu ji najít...
funnyman
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 11, 2012 7:58 am
Model telefonu: N78

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v stř črc 11, 2012 8:18 am

nebude to nahodou NLD.RAR na mapy.4shared? ;)
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod funnyman v stř črc 11, 2012 11:24 am

jo, po tom se shanim, ale ve slozce navteq je nejaka albanie az finsko, teleatlas albanie az francie atd... je mi to divny, vypada to jakoze tam chybi F - Z, ale neda se s tim scrollovat dolu...
v mobile maps teleatlas vidim jen CZK SVK a POL

asi to bude moje blbost, ale fakt nevim jak se k tomu souboru dostat. :(
funnyman
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 11, 2012 7:58 am
Model telefonu: N78

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod Rusnak-COBRA v stř črc 11, 2012 11:42 am

achjo.. klikni si na "View as 4shared folder" alebo klikni napravo na cislo strany pre zobrazenie dalsich.

Toto by malo byt o navigacii a Symbiane, a nie o uceni ludi pracovat s online vecami. intuitive thinking required
Rusnak-COBRA
Potrebujete pomoc? Ozvite sa kde ma najdete :D

Symbian & MeeGo fan, skor cestny funkcionar par for vratane Nokioteca

ZBIERAM MOBILY - stare, rozbite a pokazene... POTESTE MA AJ VY ;)
zbierka cez 880ks
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
Expert fóra
Expert fóra
 
Příspěvky: 808
Registrován: ned srp 09, 2009 11:39 am
Bydliště: SR - vychod (ted BA)
Model telefonu: Jolla, BB Z10, N950, N9, Peak

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod funnyman v stř črc 11, 2012 2:46 pm

aha, v tom bude ten háček.
já tam žádná čísla stran nemám, nemám ani "view as 4shared folder"...

sorry za "hloupé" dotazy, ale chrome tohle zjevně nezvládá a já hledal chybu mezi židlí a klávesnicí, kde se obvykle nachází, ne v prohlížeči... Ve firefoxu už je to ok.

Díky za pomoc, s 4shared jsem přišel do kontaktu poprvé...

můžete to tu teď smazat
funnyman
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 11, 2012 7:58 am
Model telefonu: N78

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod 487376 v pon črc 16, 2012 12:05 pm

Dobrý deň,
ja som si nainštaloval do mobilu (Nokia C6-01 so Symbianom Anna) Sygic 10.8.14, ale mám jeden problém. Mapu mi síce zobrazí keď dám v menu "Mapa" ale keď dám späť (pre navigovanie) stále mi píše "Čakám na GPS signál" ale pritom Nokia mapy fungujú v poriadku a GPS mobil príjma. Skúšal som aj Asistované GPS aj Integrované GPS, ale nič navigácia nerobí...
Kde môže byť problém?

//Potrebujem to dosť súrne, lebo v piatok odchádzam na dovolenku.
487376
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon črc 16, 2012 11:59 am
Model telefonu: Nokia C6-01

Re: Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod karolE51 v pon črc 16, 2012 2:01 pm

Je to (domnievam sa) v tvojom prípade vec nastavenia v aplikácii:

Choď v aplikácii do: nastavenia

- "GPS zariadenie" - Vypni (zapni) modul GPS
- "Autodetekcia GPS nastavení" - aplikuj
- v "port COM" vyhoď fajku "bluetooth GPS" (ak ju tam máš)

Jednoducho sa s tým pohraj (v priestore, kde je signál GPS).


A teraz pozerám, že ty máš C6-01 - daj si tam Sygic Aura.

Sygic Aura is compatible with S^3 & S^4 devices:

Nokia C6-01
Nokia C7-00
Nokia E6-00
Nokia E7-00
Nokia N8-00
Nokia Oro
Nokia T7-00
Nokia X7-00
E51 h*ck (certifikát od šuldy) fw 410.34.001
E66 h*ck fw 510.21.009
čerstvý Samsung Galaxy ACE od O2
Všetky aplikácie, mnou zverejnené, sú určené výlučne na experimentálne účely.
Na linky čo tu dávam kľudne urobte mirrory, nech sa to nestratí
(na vlastnú zodpovednosť samozrejme)
Uživatelský avatar
karolE51
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 243
Registrován: ned kvě 03, 2009 11:52 am
Bydliště: Stropkov, Slovenská republika
Model telefonu: Nokia E51,E66

Sygic Mobile 2010 [26.2.2012] (signed,S60v3/v5,S^3A)

Příspěvekod 487376 v pon črc 16, 2012 2:23 pm

Ale neviem nájsť kompatibilné mapy. (Z downloaderu 1.9 a 1.8 nefungujú)
487376
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon črc 16, 2012 11:59 am
Model telefonu: Nokia C6-01

PředchozíDalší

Zpět na Navigace pro Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron