Problém s PC Suite

PC Software pro práci související s 9.x telefony

Příspěvekod Rangers v pon úno 11, 2008 6:05 pm

Zkus jeste tohle, jinak fakt uz nevim :(
http://forum.n73.eu/viewtopic.php?p=61841#61841
HTC Tattoo
Obrázek
"Je lepší vládnout v pekle, než sloužit v nebi.."
Uživatelský avatar
Rangers
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 279
Registrován: pát črc 06, 2007 8:39 pm
Bydliště: v Čechách

Příspěvekod pelda v pon úno 11, 2008 7:08 pm

Zkoušel jsem všechno vymazat a pak nainstalovat PC Suite. Bohužel nefungoval, tak jsem zkusil znovu místo odinstalovat dát Opravit a opravilo se to :D. Sice to naspalo, že se nepodařilo nainstalovat nějaká ovladač. Nokia Portable Device nebo tak něco ale už to jedééé :D. Dík moc všem za pomoc :D
Nokia N80 + 2GB, FW 5.0719.0.2
pelda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: pát led 04, 2008 5:57 pm

Příspěvekod prokop v pon úno 11, 2008 7:18 pm

Sakriš, jak to může jet bez ovladačů? :roll: (no jo, Nokia :() hlavně že to jede....

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod hanni v pon dub 21, 2008 9:07 am

Takze uz som dnes riesil problem s NPCS aj ja. Dlhsiu dobu som nic neinstaloval a nepripajal fon k PC a dnes rano mi uz nesiel telefon k PC vobec pripojit. Odinstaloval som,precistil registre Nokia cleanerom aj rucne, nainstaloval najnovsiu verziu a uz to facha :wink:
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod Slavek69 v stř dub 23, 2008 12:54 pm

Zde vyšel zajímavý článek, na kterém něco bude.

Kód: Vybrat vše
http://www.s60.cz/c/pro-zivot/nokia-pc-suite-6-86-9.htm


To by částečně nebo úplně vysvětlovalo, proč Nokia po uvedení nového FW během dne, nejpozději dvou dnů FW stáhla a tím, že to zabezpečila v nové verzi PC Suite a po nějakém čase, až si většina uživatelů aktualizuje PCS, nový FW znovu pustí do oběhu. Nokia zjistí v jakém regionu je stahován nový FW a jelikož se nejedná o region určený pro tento FW, tak to zablokuje.
Pokud Nokia začala dělat takováto opatření, jako je znemožnění certifikací (už se našla náhrada a certifikace jdou) nebo změna FW, který by řešil nedostatky telefonu a s jejich nedotažrným Symbianem (což je největší prasárna), tak od Nokie co nejrychleji pryč. Kdoví s čím na nás ještě příjde.
Nokia N73 ME, FW V 4.0808.4.2.2, RM-133, PC 0539289 + 2GB miniSD SanDisk + Wireless GPS Module LD-3W
Slavek69
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 137
Registrován: sob úno 02, 2008 4:27 pm

Příspěvekod ramonm v stř dub 23, 2008 2:04 pm

Stahnul jsem si posledni verzi PC Suite.Pri nastavovani mi to nabizi jen moznost pripojeni telefonu pres Infra,zadna moznost pres kabel.3x jsem to odinstalovaval a cistil registry a nic....Mate nekdo napad co mam jeste zkusit?

Dnes jeste zkusim Nokia cleaner,co tu je odkaz a pak uz fakt nevim.
Nokia N73 + 2GB SandDisk + GPS modul Evolve touchTraXX
ramonm
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 09, 2008 7:38 pm

Příspěvekod Slavek69 v stř dub 23, 2008 2:52 pm

Já jsem dopadl tak, že mi nezbylo, než formátovat noťas. Taky jsem nejdříve vše, co souviselo s nokii odinstalil, pročistil nástroji na čištění registrjů a zbytečných souborů (System mechanik, CCleaner, Ashampoo Win Optimizer) a stejně to k ničemu nebylo.
Nokia N73 ME, FW V 4.0808.4.2.2, RM-133, PC 0539289 + 2GB miniSD SanDisk + Wireless GPS Module LD-3W
Slavek69
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 137
Registrován: sob úno 02, 2008 4:27 pm

Příspěvekod ramonm v stř dub 23, 2008 5:26 pm

No abych kvuli posr...PCsuite predelaval Okna,ani nahodou.Nakonec jsem se vratil k verzi 6.8 co jsem dostal na prilozenem CD a je po problemu.
Nokia N73 + 2GB SandDisk + GPS modul Evolve touchTraXX
ramonm
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 09, 2008 7:38 pm

Příspěvekod Slavek69 v stř dub 23, 2008 5:50 pm

A to Ti jede po návratu na 6.8 i NSS a hack telefonu?
Nokia N73 ME, FW V 4.0808.4.2.2, RM-133, PC 0539289 + 2GB miniSD SanDisk + Wireless GPS Module LD-3W
Slavek69
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 137
Registrován: sob úno 02, 2008 4:27 pm

Příspěvekod ramonm v čtv dub 24, 2008 9:27 am

Mam puvodni FW a zadny hack...zatim me nepresvedcily rizika s tim spojene,abych riskoval ztratu zaruky,protoze do roka cekam vymenu joysticku a znam,jak servisy potom hledaji kazdou vymluvu jak si za to nechat zaplatit
Nokia N73 + 2GB SandDisk + GPS modul Evolve touchTraXX
ramonm
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 09, 2008 7:38 pm

Příspěvekod maniakfuck v pon zář 22, 2008 8:51 pm

ahoj,potreboval bych poradit. preinstaloval jsem si pc suite na starsi verzi,abych si moh udelat hack, a kdyz se mi dokonci instalace a spusti se pruvodce pripojenim,tak mi to tam napise: "There is no avaliable connection type and therefore connection to phone cannot be established. The wizard will exit." Delal sem i cisteni rgistru a sam jsem odinstalovaval vschno z compu,co melo neco spolecnyho s nokii. nevite nekdo co s tim pls? predem dik
Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 6233 -> Nokia N73+2GB SanDisk a prasklej kryt :D -> Nokia N82+4GB Kingston -> Nokia N85+8GBNokia -> Nokia N97
maniakfuck
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte lis 13, 2007 2:48 am
Bydliště: Kladno

Příspěvekod šulda v pon zář 22, 2008 9:42 pm

maniakfuck: Měl sem stejnej problém když sem si PC dovezl od odborníka kvůli nějakému problému tak mi to taky takhle hlásilo. Pouze sem smazal z Přidat nebo odebrat programy vše co mělo v názvu Nokia a pak sem spustil Nokia PC Suite Cleaner v. 3.5 a znovu nainstaloval a vše bylo OK :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod maniakfuck v úte zář 23, 2008 8:39 pm

ne netu jsem nasel jenom 3.6 a pise mi to ze nefunguje na novym pc suite a ze mam kontaktovat podporu nokie...
Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 6233 -> Nokia N73+2GB SanDisk a prasklej kryt :D -> Nokia N82+4GB Kingston -> Nokia N85+8GBNokia -> Nokia N97
maniakfuck
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte lis 13, 2007 2:48 am
Bydliště: Kladno

Příspěvekod šulda v úte zář 23, 2008 9:50 pm

Tady na fóru se dá najít http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=636 ... c&start=60 :wink: Popřípadě je tam i cleaner od Rangers :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod maniakfuck v stř zář 24, 2008 10:15 pm

uz to fachci :D dik moc suldo

sulda: To sem rád, to je ta správná odměna 8)
Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 6233 -> Nokia N73+2GB SanDisk a prasklej kryt :D -> Nokia N82+4GB Kingston -> Nokia N85+8GBNokia -> Nokia N97
maniakfuck
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 25
Registrován: úte lis 13, 2007 2:48 am
Bydliště: Kladno

Příspěvekod Bohousek9 v čtv zář 25, 2008 8:27 pm

Chci se pripojit na pc suite...telefon se pripoji ale kdyz chci spustit spravce souboru nabehne OPERACI NELZE DOKONCIT.....kdyz ho chci pripojit rucne naskoci hlaska TELEFON JE V REZIMU PRENOSU SOUBORU A NELZE HO POUZIVAT V PC SUITE............UKONCETE V NEM REZIM PRENOSU...ikdyz mam v nem zaplej PC SUITE poradte prosim!jeste jesdna vec zaroven s nokia n95 se pripojuje nejaky telefon nokia device bus a pise to ze je pripojeny v nekompatibilnim rezimu asi to s tim bude mit neco spolecneho dik predem ps:pc i mobil jsem samozdrejme restartoval problem porad stejny...zkousel jsem telefon pripojit na jinem pc pres PC suite vse jelo v pohode ale kdyz na mem pocitaci PC suite preinstaluji problem pretrva to uz vazne nachapu NEKDO SNAD JO??? Very Happy
Bohousek9
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 29
Registrován: ned srp 19, 2007 2:44 pm

Příspěvekod prokop v čtv zář 25, 2008 9:00 pm

Bohousek9 píše:zkousel jsem telefon pripojit na jinem pc pres PC suite vse jelo v pohode ale kdyz na mem pocitaci PC suite preinstaluji problem pretrva to uz vazne nachapu NEKDO SNAD JO??? Very Happy


Jasně, tohle chápu (to je prostě NPCS :D který je občas na nic, většinou se dá použít a někdy je to na žalobu ),

Ono se to dá pochopit z toho co už je tu napsané, NPCS zanechává po sobě nesmazatelné stopy. Prostě tenhle program je špatně napsaný a proto taky na něj existuje ten Nokia PC Suite Cleaner.


Proto znova radím: NPCS nepoužívat, jen v případě kdy nejde použít nic jiného . Viz třeba ten hack o kousek výš, na to není potřeba ani PC, natož ten werk.

(nějak si nevybavuju že by obecně neexistovala vhodnější varianta než NPCS, snad jen při aktualizaci fw je nutný)

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod šulda v pát zář 26, 2008 4:19 am

jj prokop já už vlastně používám v PC od nokie jen NSU a ovladače.

Bohoušek9: zkus to vymazat a vyčistit jak je popsáno výše a znovu nainstalovat.
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod Bohousek9 v pát zář 26, 2008 11:45 am

Už to fakčí ale musel sem tam šupnout novou verzi 7.0.8.2 zatim vše šlape tak snad v poho
Bohousek9
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 29
Registrován: ned srp 19, 2007 2:44 pm

Příspěvekod tino v stř pro 17, 2008 11:03 am

stale mam problemy s tym PC suite ,stiahnem to nainstalujem a potom restartnem pocitac ze vraj aby sa uplatnili zmany v systeme a vzdy potom ked si to chcem spustit mi vypise ze "loading language failed"
robilo mi to aj pri predchadzajucich verziach a stale mi to robi neviem co s tym mam spravit aby to islo,moze to byt tym ze mam vistu?,poradte ak viete dakujem
tino
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát úno 01, 2008 7:10 pm

Příspěvekod Dr. Nebolí to v stř pro 17, 2008 11:12 am

Nezůstal ti v PC nějakej zbytek? Zkus pohledat a smazat cokoliv, co by PC suite mohl jenom trochu připomínat. Pak to tam zkus dát znova :wink:
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod tino v stř pro 17, 2008 12:03 pm

skusil som vsetko odinstalovat a potom nainstalovat PC siute ale stale to iste "loading language failed" :(
tino
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát úno 01, 2008 7:10 pm

Příspěvekod šulda v stř pro 17, 2008 12:43 pm

tino: Podívej se do tématu Nové PC Suite (je kousek pod tímhle) na str. 4 najdeš v posledním příspěvku verzi od blacburn tak ji zkus. Pokud ani ta nepůjde tak na str. 3 najdeš jak se zbavit toho marastu pomocí cleaneru v. 3.5 snad to pomůže.

Kelty píše:Ahoj , prosím , můžete mi pomoct jak mám n73 připojit k PC přes USB ? Vždycky když propojím mobil s pc , kde mám nainstalovaný originální PC Suite a vše k němu , v mobilu se ukáže jaký chci režim. Poprvé mě napadlo zvolit standardně režim přenosu přes PC suite , ale problém je v tom , že když vyberu již zmíněný režim , tak to napíše že je mobil v nekompaktibilním režimu :x . A že mám zvolit jiný režim. Ale pokud zvolím jakýkoliv režim z mobilu , je to to samé. Nokii n73 mám od Vánoc , (tedy dnes 2 dny) proto se omlouvám jestli je to tak jednoduché a já blbec to nechápu :oops: . Děkuju moc za odpověď


žralok píše:Kelty:No tahle hláška se ukáže pokud nastavíš v telefonu režim velkokapacitní paměti ale ta hláška se ukáže u ikony pc suite v počítači,ale to se ukáže vždycky ale když přepneš v mobilu přenos dat přes pc suite tak by se ti to mnělo normálně rozběhnout,přes režim velkokapacitní paměti (nastaveno v telefonu)kopíruješ na kartu obrázky a videa a přes pc suite(nastaveno v mobilu) instaluješ aplikace,jinak nevím možná jsem ti poradil a nebo tě špatně pochopil. :roll:


Kelty píše:Díky , žraloku , trochu sem si s tím pohrál , a teď to vyplivlo hlášku : ,, Telefon je v režimu přenosu souborů a nelze ho používat se sadou PC Suite, ukončete v něm režim přenosů" . Teď myslím že by mi stačilo jen nějak ukončit ten ,, režim přenosů " . Nevíš jak bych se k tomu mohl dostat ? Díky


žralok píše:Tak ted nevím co ti telefon zrovna přenáší,ale zkus telefon odpojit od pc vypni ho a zase zapni a pak se připoj k pc snad bude problém vyřešen. :wink:


sulda píše: Nevím co už jsi vše dělal ale zkus odpojit mobil od PC (pro jistotu starý dobrý restart mobilu i PC) až zapneš mobil tak otevři nástroje - Dat. kabel a zvol Režim PC Suite. Pak ho připoj k PC.


Kelty píše:Pořád to nejde. Ani díky radě moderátora Šuldy jsem nepochodil. Stále se při pokusu při připojení objevuje hláška ,, Telefon je v režimu přenosu souborů a nelze ho používat se sadou PC Suite. Pokud chcete telefon používat se sadou PC Suite, ukončete v něm režim přenosů " . Když v této hlášce kliknu na OK , píše připojte kabel k počítači s krátkou animací a podtextem připojte kabel k počítači ......... Když otevřu přímo PC Suite , dole je napsáno ,, Telefon Nokia Device Bus je připojen v nekompatibilním režimu . " Vážně nevím co s tím .
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod šulda v pát pro 26, 2008 2:36 pm

Kelty: Zkus vyndat kartu a pak připojit telefon k PC.
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod Kelty v pát pro 26, 2008 2:44 pm

Pořád nefunguje.
Nokia 5800 + 2GB ;)
ASUS K50ij , Win7,4GB RAM, 500GB HDD, DualCore ;)
Uživatelský avatar
Kelty
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv pro 25, 2008 11:14 pm
Bydliště: Žatec
Model telefonu: Nokia 5800 Blue,N6220classic

Příspěvekod šulda v pát pro 26, 2008 2:56 pm

Těžko říct kdo za to může, jestli PC Suite nebo telefon. Napřed bych zkusil odinstalovat a pak nainstalovat PC Suite a pokud nepomůže tak formát telefonu. Čistka PC Suite :arrow: http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=6362&start=60
formát tel. :arrow: http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=33
Naistalovanou podporu PC Suite v telefonu máš? PC Suite - Nápověda (ale to nebude asi nebude ono) :?
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod Kelty v pát pro 26, 2008 3:06 pm

podporu v telefonu pro PC Suite mám , skusim to co jsi napsal , díky

Edit: Napadlo mě že si stáhnu nejnovější PC Suite , přece jenom n73 je trošku starší a na natu se již dávno objevily nové verze. Zkusím to , ale je mi divný že to nejde když to bylo v origo balení. Uvidíme.

sulda: Sakra chlape, naposledy tě upozorňuju na >>Pravidla psaní příspěvků<< :evil:
Nokia 5800 + 2GB ;)
ASUS K50ij , Win7,4GB RAM, 500GB HDD, DualCore ;)
Uživatelský avatar
Kelty
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv pro 25, 2008 11:14 pm
Bydliště: Žatec
Model telefonu: Nokia 5800 Blue,N6220classic

Příspěvekod šulda v pát pro 26, 2008 3:25 pm

No z toho CD to bude určitě hodně stará verze. Ta aktualizace by mohla pomoci, tady najdeš nejnovější http://forum.n73.eu/viewtopic.php?p=99708#99708 :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod Kelty v pát pro 26, 2008 3:33 pm

Vyřešeno. Pomohl mi nový software PC Suite z www.stahuj.cz . Najdete jej pomocí: hledej> nokia , díky za rady
Nokia 5800 + 2GB ;)
ASUS K50ij , Win7,4GB RAM, 500GB HDD, DualCore ;)
Uživatelský avatar
Kelty
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv pro 25, 2008 11:14 pm
Bydliště: Žatec
Model telefonu: Nokia 5800 Blue,N6220classic

Příspěvekod tino v sob pro 27, 2008 2:22 pm

nepamoha mi nic :( ani ten cleaner,asi bude chyba niekde inde,uz som viac krat vsetko vycistil a skusil instalovat a stale to iste a tym "loading language failed" skusal som aj aktualizacie a nepomaha :( neviete mi pomoct?
tino
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 23
Registrován: pát úno 01, 2008 7:10 pm

PředchozíDalší

Zpět na PC Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník