Stránka 1 z 3

Problém s PC Suite

PříspěvekNapsal: čtv lis 30, 2006 3:12 pm
od bartysss
Stahnul jsem si novejsi verzi a tak jsem ji spustil,jde my v ni spustit vse krome instalovat aplikace!!!! nevim co stim PORADTE :?

PříspěvekNapsal: čtv lis 30, 2006 3:16 pm
od -==Eagle==-

PříspěvekNapsal: čtv lis 30, 2006 3:22 pm
od bartysss
To uz mam stqazeny to je ta pc suite
:? :shock:

PříspěvekNapsal: čtv lis 30, 2006 4:13 pm
od bartysss
PORADTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PříspěvekNapsal: čtv lis 30, 2006 4:28 pm
od -==Eagle==-
Chlapce, nerozkrikuj sa tu, nikto ti poradit nemusi ked nechce, a tym ze budes svinit forum bezpredmetnymi prispevkami, si moc nepomozes . Na zvladnutie PC suite ti fakt staci aj manual...

PříspěvekNapsal: čtv lis 30, 2006 7:33 pm
od bartysss
kdybys my radsi poradil!

PříspěvekNapsal: čtv lis 30, 2006 7:33 pm
od -==Eagle==-
Keby si cital forum tak by si sa docital :) a navyse tych vykricnikov mas nejako vela :)

PříspěvekNapsal: čtv lis 30, 2006 7:50 pm
od YPO
ehm..... .treba je problem v telefonu ne v PC suite :idea: ......kdyz se na neco ptas tak napis konkretni problem a ne pomoc nejdou instalovat aplikace

PříspěvekNapsal: sob pro 09, 2006 10:12 pm
od logitech
Ten všude rozzsévá podivné dotazy.
PŘEČTI SI NÁVOD K TELEFONU !!!

A když ti to nepůjde tak odinstaluj PcSuite,vyčisti registry (né koštětem,ake programem) , nainstaluj PcSuite a musí ti to fungovat.
Ps.: Toto je forum a ne chat,tady ti každý okamžitě neodpoví.

PříspěvekNapsal: sob pro 09, 2006 10:29 pm
od Marek12
bartysss: Uvedom sa

Druhi ti dobre radia!

PC Suite

PříspěvekNapsal: stř pro 13, 2006 12:25 pm
od dudenko
bartysss píše:kdybys my radsi poradil!


mozno nemas na telefone zvolene PC Suite

PC suite

PříspěvekNapsal: pát pro 22, 2006 3:08 am
od jester206
lidicky mam mensi problem mam nahrany v pc XP64bit a kdyz nahraju pcsuite a chci spustit Spravce souboru tak mi to nic nenajde. nevite co s tim delat ? nebo to nepodporuje xp64 :?:

PříspěvekNapsal: pát pro 22, 2006 10:49 pm
od Marek12
jester206: Skus najnovsiu verziu, ak nemas.

http://www.nokia.cz/support/pcsuite/

PříspěvekNapsal: sob pro 23, 2006 1:05 am
od jester206
no tak sem ho stal a porad nic. kdyz prohlizim pc jako pres nejaky program nako kdyz chcu neco otevrit tak tam mobil vidim ale kdyz dam samotnej Tento pocitac, nebo to otvru pres spravce souboru tak se tam neukaze vypada to jako kdyby to bylo skryty ale newim kde to hledat abych se podival jestli to je skryty nebo neni.

PříspěvekNapsal: pát pro 28, 2007 12:55 pm
od mines
ja mam podobny problem. doteraz mi pc suite bezalo bez problemov, ale zrazu mi to pri pokuse o synchronizaciu hadze hlasku Unable to load resources:C:/PROGRAM FILES/NOKIA/NOKIA PC SUITE 6/Lang/PcSync2_cze.nlr Mozete mi pomoct s tymto problemikom?. Mobil je normalne pripojeny, mozem instalovat aktualizacie, nahadzovat veci do karty, len ta synchronizacia strajkuje. Skusal som vsetko odinstalovat, mam stiahnutu novu suitku, ale efekt bol nulovy.dik za pomoc

PříspěvekNapsal: pát pro 28, 2007 1:21 pm
od mines
Po odkliknuti predoslej hlasky to hodi: Unagle to load graphical resources: C:/PROGRAM FILES/NOKIA/NOKIA PC SUITE /Resource/PcSync2_Nokia.ngr

PříspěvekNapsal: ned pro 30, 2007 7:13 pm
od feratu
Ja mam taky takovej problemek- pokazdy kdyz si nainstaluju PC suite tak kdyz se vypina pocitac tak se nevpne,ale restartuje...Nevite nekdo co mam delat? Dekuju

PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 12:01 pm
od Lion
mines: A díval ses v PC, jestli tam ty soubory máš?

PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 6:38 pm
od Marek12
Skus odinstalovat PC Suite, restart PC, Spustit tento cleaner:
http://www.nokia.it/A4460426
restart PC, a potom znovu nainstalovat najnovsiu verziu PCS. :)

PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 11:55 am
od feratu
Tam jsou na vyber druhy cisteni nebo tak tak nevim jakej mam zvolit.

PC suite

PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 7:56 pm
od Vita
Zdravím všechny.Mam problém s připojením k PC suite.Telefon mi to najde,ale objeví se mi vždy :http://www.uloz.cz/show/file/43840-13012008019.jpg
Nemohl by mi s tím někdo poradit?
Díky všem.

PříspěvekNapsal: pon led 14, 2008 11:00 am
od Maťa
nie som si ista ci to s tym suvisi ale skus to takto:
skus si stiahnut toto: http://www.dll-files.com/dllindex/downl ... 0VMmQIYIiR
a potom to daj do zlozky C:\Windows\system32

ak sa mylim tak sa ospravedlnujem. to je len moja domienka.

PříspěvekNapsal: pon led 14, 2008 3:58 pm
od Vita
Děkuji za tip,ale na té stránce mi to ukazuje Error...

PříspěvekNapsal: stř led 16, 2008 9:46 pm
od mikahe
jak mam nastavit cp suice aby se zobrazovali zpravy sms v pc :( poradte

PříspěvekNapsal: čtv led 17, 2008 2:59 pm
od Maťa
Vita píše:Děkuji za tip,ale na té stránce mi to ukazuje Error...


tak si daj do google msxml3.dll a hned prvy link...

PříspěvekNapsal: pon led 21, 2008 12:15 pm
od feratu
hele chci si nakopirovat muziku a v pulce stahovani mi to napise "spojení s mobilnim telefonem ztraceno" misto ve founu mam a ukazuje mi stale ze je pripojen..preinstaloval jsem to atd a furt to nejde...jinak fotky atd mi stahnout jde

PříspěvekNapsal: pon led 21, 2008 1:08 pm
od Rangers
Zkuste vymazat Pc Suite. Vycistit registry treba CCleanerem. Po nokia pc suite nesmi byt v pc ani zminka. Nainstalovat PC suite pro dany telefon. Sparovat telefon s pc suite. Melo by to chodit, mel jsem stejny problem.

PříspěvekNapsal: pon led 21, 2008 1:38 pm
od prokop
Koukám že nejsem sám kdo měl takový problém - mně ale tenkrát CCleaner nepomohl, ani Registry Cleaner. Musel jsem všechno odmazat ručně. Ani odinstalace NPCS nešla a nabouralo mi to další programy. Zkusil bych začít od Nokia Cable driveru.

PříspěvekNapsal: pon led 21, 2008 1:43 pm
od Rangers
Mas pravdu, neco jsem rucne odmazaval, hodil jsem do hledani nokia a co jsem nasel tak slo z bedny.

Nebo zkuste Registry Mechanic

PříspěvekNapsal: sob úno 09, 2008 2:06 pm
od pelda
Taky mám problém s Nokia PCS. odinstaloval jsem PCS, pak jsem registry "spravil" CCleanerem a nakonec jsem všechny registry co šli a co obsahovaly"nokia" vymazal. Dokonce jsem si stáhl PCS cleaner 3.6 ale ten mi nefungoval. Když jsem znovu PCS nainstaloval, tak to dělá to samé. Není možné zvolit typ připojení. Nějaké nápady? :) Nebo formát C:/ :(