Tvorba videa pro N73

PC Software pro práci související s 9.x telefony

Tvorba videa pro N73

Příspěvekod McLaren v pát črc 07, 2006 5:03 pm

Návod: Jak vytvořit video Nokii N73 ? skýtá spoustu možností nastavení, s kterými se zde s námi můžete podělit:
Uživatelský avatar
McLaren
Zakladatel fóra
Zakladatel fóra
 
Příspěvky: 139
Registrován: pát čer 30, 2006 3:35 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod koblih v čtv srp 24, 2006 10:29 am

Proč některá videa jdou přehrát a některá ne? Objeví se hláška "mediální soubor není podporován". Přitom jsem video porhnal přes přednastavený profil, který jsem sosnul spolu s konvertorem. Nějaká rada? THX!
Uživatelský avatar
koblih
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 160
Registrován: úte črc 25, 2006 9:45 pm

Příspěvekod venerea v čtv srp 24, 2006 10:59 am

včera sem to taky zkoušel podle tohohle návodu a šel mi vždy jenom zvuk,obraz nikdy.zkoušel sem asi pět různých videí...
nakonec opět vyhrál prográmek "mpegableX4live" s kterým vše bez problémů :P
Uživatelský avatar
venerea
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 63
Registrován: úte srp 22, 2006 7:42 pm

Příspěvekod Marek12 v čtv srp 24, 2006 11:32 am

Skuste tieto nastavenia:
[URL=http://img.orpheusweb.sk/view.php?img=Nastavenia.JPG]
[img]http://img.orpheusweb.sk/uploaded2/thumbs2/Nastavenia.JPG[/img][/URL]
Marek12
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned črc 02, 2006 8:17 pm

Příspěvekod Bax v pon srp 28, 2006 11:23 am

Mě to funguje se vším...Piřádně to nastav...
Bax
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 17
Registrován: pon srp 28, 2006 11:07 am
Bydliště: Cheb

Příspěvekod aakkyy v pon srp 28, 2006 12:13 pm

bych se chtel zeptat jestli muzu z DVD prevest do formatu pro n73 a jak to mam udelat ono je to rozdelene na vice casti po pul hodinach jak to mam spojit jestli to teda jde?? diky za rady
- Nokia-N73-Plum/Silver-miniSD-2GB -
Uživatelský avatar
aakkyy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 46
Registrován: sob črc 08, 2006 12:18 pm
Bydliště: -Slavonice-Tábor-

Příspěvekod Marek12 v pon srp 28, 2006 2:26 pm

Najkor to preved cez daky DVD ripper do AVi a potom cez Super do mp4.
Marek12
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned črc 02, 2006 8:17 pm

Příspěvekod kmsa v sob zář 16, 2006 8:30 am

cloneDVDmobile by mal vediet rovno z dvd do mobil formatov(ale aj inych)
http://www.slysoft.com/en/clonedvd-mobile.html
Uživatelský avatar
kmsa
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 29
Registrován: pát zář 08, 2006 2:42 pm
Bydliště: Košice-Slovakia

Příspěvekod Bajooo v stř říj 04, 2006 3:11 pm

Zdravim! existuje aj nejaky iny programm ktory dokaze "nalepit" titulky k filmu? Bo moj DVD na telke nezobrazuje dobre diakritiku. dik moc
Bajooo
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv srp 31, 2006 9:59 am

Příspěvekod JanFogas v stř říj 04, 2006 5:09 pm

koblih píše:Proč některá videa jdou přehrát a některá ne? Objeví se hláška "mediální soubor není podporován". Přitom jsem video porhnal přes přednastavený profil, který jsem sosnul spolu s konvertorem. Nějaká rada? THX!


Pokud v SUPER vyberu output video codec H.264/AVC, tak mi taky nejde. Zkus nastavení na H.264 (bez toho AVC) a nebo přímo MPEG-4. Mi to pomohlo... :wink:
N96
Uživatelský avatar
JanFogas
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 35
Registrován: čtv zář 14, 2006 8:25 pm

Příspěvekod Marek12 v stř říj 04, 2006 6:26 pm

Nemoze sa stat, ze vam to nepojde, pokial to mate dobre nastavene!

Mate nastaveny ten baseline 1.2 avc profil? Pozrite to podla toho screenu, co som sem daval minule. :)
Marek12
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned črc 02, 2006 8:17 pm

Příspěvekod JanFogas v stř říj 04, 2006 7:19 pm

Marek12, když to nastavím přesně podle tvého screenu, tak mi to spadne s nějakou chybou ohledně DirectShow. Buď mám nějaký problém v PC a nebo některý *.mpg s tímto nastavením nejdou...
N96
Uživatelský avatar
JanFogas
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 35
Registrován: čtv zář 14, 2006 8:25 pm

Příspěvekod Smikee v stř říj 04, 2006 7:42 pm

Já jsem to taky zkoušel převést jedno video a ani mi to nepřehrál WMP a ani Real :lol:
Uživatelský avatar
Smikee
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon zář 11, 2006 6:12 pm

Příspěvekod Marek12 v čtv říj 05, 2006 4:09 pm

JanFogas píše:Marek12, když to nastavím přesně podle tvého screenu, tak mi to spadne s nějakou chybou ohledně DirectShow. Buď mám nějaký problém v PC a nebo některý *.mpg s tímto nastavením nejdou...

skus odskrtnut UseDirectShow
Marek12
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned črc 02, 2006 8:17 pm

Příspěvekod peskat v pát říj 27, 2006 5:58 pm

soubor se mi vzdycky v pc nekam ulozi a ja ho pak nemuzu najit
peskat
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 701
Registrován: čtv srp 24, 2006 3:25 pm
Model telefonu: Nokia E52 v081.003

Příspěvekod Tom Pub v pát říj 27, 2006 6:03 pm

klikneš pravým a vybereš "specify the output file destination", ale to tady máš v tom návodu taky...
Uživatelský avatar
Tom Pub
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 243
Registrován: čtv srp 24, 2006 6:10 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod peskat v pát říj 27, 2006 6:16 pm

vsechno mi to jde v pohode,jen ten soubor se mi v tom pc pak nekam zatoula:-))

Zkousim to ted pres MP4Cam
peskat
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 701
Registrován: čtv srp 24, 2006 3:25 pm
Model telefonu: Nokia E52 v081.003

Příspěvekod Waltham v pát říj 27, 2006 6:40 pm

SUPER je proste super,postupoval jsem presne podle navodu a mam uz prevedenou celou serii Stargate Atlantis I.
Uživatelský avatar
Waltham
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř zář 06, 2006 9:38 am
Bydliště: London

Příspěvekod Tom Pub v pát říj 27, 2006 6:43 pm

Waltham píše:SUPER je proste super,postupoval jsem presne podle navodu a mam uz prevedenou celou serii Stargate Atlantis I.


no tak ted už ti zbývá se s tím s náma podělit... :)
Uživatelský avatar
Tom Pub
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 243
Registrován: čtv srp 24, 2006 6:10 pm
Bydliště: Brno

TITULKY

Příspěvekod Dino Velvet v čtv lis 02, 2006 12:51 pm

Všiml jsem si, že už se tady na to někdo ptal,ale nedostalo se mu odpovědi. Já převádím video přes SmartMovie, ale když je s titulkami,tak to neumí háčky (diakritiku). Je nějaký jiný způsob?
N 8 2 . C ZObrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Dino Velvet
MOVIΞ RIPPΞR
MOVIΞ RIPPΞR
 
Příspěvky: 442
Registrován: čtv říj 19, 2006 8:47 am
Bydliště: Zlín ale původem OSTRAVA

Příspěvekod Tom Pub v čtv lis 02, 2006 1:02 pm

tak ty tytulky do toho videa nejdřív přidej a pak to prožeň přes SmartMovie...např...
Uživatelský avatar
Tom Pub
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 243
Registrován: čtv srp 24, 2006 6:10 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Dino Velvet v čtv lis 02, 2006 1:05 pm

A to udělám jak??
N 8 2 . C ZObrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Dino Velvet
MOVIΞ RIPPΞR
MOVIΞ RIPPΞR
 
Příspěvky: 442
Registrován: čtv říj 19, 2006 8:47 am
Bydliště: Zlín ale původem OSTRAVA

Příspěvekod Tom Pub v čtv lis 02, 2006 1:10 pm

To je pravě ten problém...to ještě neumím, ale musím se to naučit, abych dodělal 3. sérii Lostu. Potřebuješ nainstalovat program (do PC) Virtual Dub a ještě Vob Sub...chce to si s tím trošku pohrát, ale kolega to dělal často, tak se pokusím zjistit know how jak na to, ale bohužel ti neřeknu, kdy to bude.
Uživatelský avatar
Tom Pub
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 243
Registrován: čtv srp 24, 2006 6:10 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Dino Velvet v čtv lis 02, 2006 1:15 pm

Tak až tohle zjistíš, tak si na mě určitě vzpomeň, já to zatím nějak zkusím přes ten soft, co jsi uvedl.
N 8 2 . C ZObrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Dino Velvet
MOVIΞ RIPPΞR
MOVIΞ RIPPΞR
 
Příspěvky: 442
Registrován: čtv říj 19, 2006 8:47 am
Bydliště: Zlín ale původem OSTRAVA

Příspěvekod Tom Pub v čtv lis 02, 2006 1:18 pm

jj, jak budu vědět, tak napíšu návod jak na to...
Uživatelský avatar
Tom Pub
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 243
Registrován: čtv srp 24, 2006 6:10 pm
Bydliště: Brno

Re: TITULKY

Příspěvekod Marek12 v čtv lis 02, 2006 5:15 pm

Dino Velvet píše:Všiml jsem si, že už se tady na to někdo ptal,ale nedostalo se mu odpovědi. Já převádím video přes SmartMovie, ale když je s titulkami,tak to neumí háčky (diakritiku). Je nějaký jiný způsob?

SM zvlada titulky perfektne! V nastaveniach konvertoru v PC vyber subtitles font script Central European

tu istu volbu vyber aj v SM prehravaci v mobile a titule sa ti zobrazia aj s diakritikou.
Marek12
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 940
Registrován: ned črc 02, 2006 8:17 pm

Příspěvekod thomas v čtv lis 02, 2006 6:48 pm

super programek :lol: ja ho hodne pouzivam,a vsechno mi teda jede
jeden svět nestačí,více na všeobecném foru: http://www.blackmode.wz.cz/
Uživatelský avatar
thomas
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned črc 23, 2006 9:11 pm
Bydliště: Jaroměřice

Příspěvekod Dino Velvet v čtv lis 02, 2006 8:23 pm

Super, díky moc chlapi
N 8 2 . C ZObrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Dino Velvet
MOVIΞ RIPPΞR
MOVIΞ RIPPΞR
 
Příspěvky: 442
Registrován: čtv říj 19, 2006 8:47 am
Bydliště: Zlín ale původem OSTRAVA

Příspěvekod Frankie v pát lis 03, 2006 12:59 am

Znovu se ptám, jako lama, SUPER neumí převádět přímo z DVD do formátu pro N73? :roll:
Frankie
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 24
Registrován: pon říj 09, 2006 11:19 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Dino Velvet v pát lis 03, 2006 1:58 am

Frankie píše:Znovu se ptám, jako lama, SUPER neumí převádět přímo z DVD do formátu pro N73? :roll:


Ne, neumí, ale je tu na to v sekci software jiný program.
N 8 2 . C ZObrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Dino Velvet
MOVIΞ RIPPΞR
MOVIΞ RIPPΞR
 
Příspěvky: 442
Registrován: čtv říj 19, 2006 8:47 am
Bydliště: Zlín ale původem OSTRAVA

Další

Zpět na PC Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron