Nokia PC Suite

Další věci, které se nevešly do jiné kategorie

Nokia PC Suite

Příspěvekod dyndym v pát lis 17, 2006 8:15 am

Na serveru Nokie http://europe.nokia.com/A4144903 je ke stažení nová verze Nokia PC Suite. Je samozřejmě v češtině a zatím jediný viditelný rozdíl je v integraci (ikona přímo v nabídce) NSU.
N95+2GB Transcend; Koss portaPro; Holder CR-39.
dyndym
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 174
Registrován: úte srp 01, 2006 2:46 pm

Příspěvekod YPO v pát lis 17, 2006 9:01 am

diky.......je tam jeste novy driver na Bluesoleil: IVT BlueSoleil Bluetooth stack for Windows XP/2000, driver version 1.6.1.4*

EDIT: nemuzu se pripojit pres kabel, pouze pres BT.....pres kabel funguje jenom rezim velkokapacitni pameti ......... nechapu
YPO
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 228
Registrován: pát srp 18, 2006 4:49 pm

Příspěvekod kixik v pát lis 17, 2006 11:04 am

To s kabelem se mi take stalo. Chvili jsem si s tim hral, odpojoval a pripojoval kabel a znicehoz nic to nabehlo :? Ted uz to slape bez problemu... :roll: :roll:
kixik
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 56
Registrován: úte zář 26, 2006 1:12 pm
Bydliště: Plzeň

Příspěvekod YPO v pát lis 17, 2006 11:08 am

no bezva zase nedodělek :roll:

EDIT:uz to bezi...dal jsem to do jineho usb a chytlo se to
YPO
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 228
Registrován: pát srp 18, 2006 4:49 pm

Příspěvekod kulda v pát lis 17, 2006 4:30 pm

USB funguje bez problémů. Hlavně se mi zlepšilo připojení přes BT (probíhá teď automaticky), dříve jsem musel vždy při každém připojování provádět nastavení ve Správe spojení v N PC Suite, neboť tam vždy bylo automaticky zaškrtnuto BT (Microsoft) i BT (WIDCOMM), takže se tyto 2 programy asi mlátily a teď je tam zaškrtnut pouze (WIDCOMM).
A taky konečně bezproblémově začalo fachčit PC- připojení na net přes BT!
Co mě však zarazilo je, že se kontakty v Nokia Phone Browser řadí podle Jmen a ne Přijmení ??? :x Takže se teď bojim to používat, aby to neudělalo bordel ve founu !
N82 black / 8GB Ultra micro SDHC
Uživatelský avatar
kulda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 43
Registrován: úte srp 08, 2006 9:04 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod andrejko v pát lis 17, 2006 5:20 pm

Kulda:tych kontaktov by som sa nebal,ved v tel.-kontakty-nastavenia mas hned 3volby ako radit kontakty..
Uživatelský avatar
andrejko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 294
Registrován: sob zář 09, 2006 4:55 pm
Bydliště: SLOVENSKO, Trnava

Příspěvekod Yacob v pát lis 17, 2006 9:02 pm

kulda píše:...................................
Co mě však zarazilo je, že se kontakty v Nokia Phone Browser řadí podle Jmen a ne Přijmení ??? :x Takže se teď bojim to používat, aby to neudělalo bordel ve founu !

ADD kontakty:

Taky mě to vyděsilo a zhnusilo, ale stačí otevřít jakýkoliv kontakt a v možnostech přehodit řazení podle příjimení. Pravda, umístění tohoto nastavení až v jednotlivém kontaktu není moc intuitivní, ale díkybohu tam je..
Uživatelský avatar
Yacob
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 26
Registrován: ned lis 12, 2006 8:53 am

Příspěvekod Jirka v sob lis 18, 2006 1:43 pm

Funguje vam v Pc Suite posilani SMS a synchroniza tel. seznamu? Pri sy\nchronizaci se dlouho nic nedeje a pak program vyhodi chybu, pri posilani SMS to chvili zkousi a pak to opet vyhori na chybe - "Zpravu nelze poslat" ...
Jirka
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 46
Registrován: ned zář 03, 2006 9:08 am
Bydliště: doma

Re: Nokia PC Suite

Příspěvekod Nyny v ned lis 19, 2006 2:36 am

dyndym píše:Na serveru Nokie http://europe.nokia.com/A4144903 je ke stažení nová verze Nokia PC Suite. Je samozřejmě v češtině a zatím jediný viditelný rozdíl je v integraci (ikona přímo v nabídce) NSU.


Me to stale ukazuje, ze je verze 6.81, jaka je verze ta nova?
SONY CM-DX1000 > NOKIA 6110 > NOKIA 6150 > NOKIA 6210 > NOKIA 6310i > NOKIA 6230 > NOKIA N73 (4.0839.42.0.1) > Ještě nevím, ale už NIKDY Symbian.
Uživatelský avatar
Nyny
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 106
Registrován: sob zář 23, 2006 11:36 pm

Příspěvekod dyndym v ned lis 19, 2006 7:30 am

6.82.21.0
N95+2GB Transcend; Koss portaPro; Holder CR-39.
dyndym
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 174
Registrován: úte srp 01, 2006 2:46 pm

Příspěvekod TomasW v čtv lis 23, 2006 1:11 pm

Jsem z toho dost zklamaný. Především to totálně rozhodilo zobrazení kontaktů v telefonu po synchronizaci. Já měl všechno v jednom řádku (jméno příjmení firma) a po synchronizaci mám třeba křestní jméno, firmu jako příjmení apod. Prostě naprosto rozhozený. V outlooku se to zobrazuje korektně, protože tam je volba pro zobrazení kontaktu ve zvoleném tvaru. V telefonu to ale nefunguje a je tam jen jméno příjmení, příjmení,jméno nebo příjmení jméno. Položka pro zobrazení podle nastavení v outlooku chybí. Pochopitelně se mi nechce ručně editovat 550 kontaktů...
TomasW
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv lis 23, 2006 1:05 pm

Příspěvekod andrejko v sob lis 25, 2006 3:16 pm

tak sa chcem spytat na to iste co jirka-idu posielat sms??....a ako je to teda s tym spojenim cez kabel-podla mna to najdolezitesie...funguje??
Uživatelský avatar
andrejko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 294
Registrován: sob zář 09, 2006 4:55 pm
Bydliště: SLOVENSKO, Trnava

Příspěvekod YPO v úte lis 28, 2006 10:03 am

vcera se mi u PC suite spustila automaticka aktualizace....jsem v šoku :shock:
YPO
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 228
Registrován: pát srp 18, 2006 4:49 pm

Příspěvekod Carlosík v úte lis 28, 2006 11:25 am

Automatické aktualizace fungují podivně.
Měl jsem stejnou verzi Suite instalovanou doma a v práci. Doma mi to nabídlo instalaci nové verze automaticky po spuštění Suite, v práci jsem si musel explicitně novou verzi stáhnout a ručně nainstalovat.
Carlosík
Carlosík
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 28, 2006 8:47 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod -==Eagle==- v úte lis 28, 2006 11:31 am

To moze byt sposobene aj internetovym pripojenim, napriklad proxy serverom :)
-==Eagle==-

 

Příspěvekod Carlosík v úte lis 28, 2006 11:34 am

Pravda, v práci sedím za mohutnou ochranou :-)
Carlosík
Carlosík
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 15
Registrován: sob říj 28, 2006 8:47 pm
Bydliště: Praha

Pc suite aplikace

Příspěvekod bartysss v sob pro 09, 2006 6:28 pm

Cau jsem v koncich poradte co mam delat kdyz jsem si nainstaloval sadu pc suite a kdyz ji otevri a kliknu na instalovat aplikace tak misto aby se my neco otevelo tak se nic nespusti(a kabel je spravne pripojen)???Potrebuji stim pichnout dik moc za odpoved :?
Uživatelský avatar
bartysss
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 30, 2006 1:28 pm

Příspěvekod Ichtyl v ned pro 10, 2006 2:07 am

pokud se ti nic neotevre, tak to neni kabelem, ale aplikaci. Zkus to reinstalnout.
nějaká cihla-> Nokia 5110 -> Nokia 3210 + 6110-> Nokia 3410 -> T68i -> N73 od T-mobile (flashnuta)+ miniSD 2GB SandDisk Ultra II
Uživatelský avatar
Ichtyl
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 108
Registrován: sob lis 11, 2006 12:13 pm

Příspěvekod bartysss v ned pro 10, 2006 11:46 am

Dobre tak co my poradite mam to reinstalovat nebo stahnout jinou vezri?Uz se to nekomu z vas stalo? :idea:
Uživatelský avatar
bartysss
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 30, 2006 1:28 pm

Příspěvekod Dupi v ned pro 10, 2006 11:55 am

bartysss píše:Dobre tak co my poradite mam to reinstalovat nebo stahnout jinou vezri?Uz se to nekomu z vas stalo? :idea:

1. Precitaj si vsetko, co je potrebne k spusteniu instalacie (co vsetko vyzaduje PC Suite)
2. Stiahni najnovsiu verziu PC Suite
Uživatelský avatar
Dupi
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 363
Registrován: sob lis 18, 2006 12:47 am
Bydliště: Bratislava, SVK

Příspěvekod bartysss v ned pro 10, 2006 12:00 pm

A ta je?A kde si to mam precist?
Uživatelský avatar
bartysss
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv lis 30, 2006 1:28 pm

Příspěvekod logitech v ned pro 10, 2006 12:04 pm

Prosím tě,proč se znovu ptáš na stejné věci,včera po ICQ jsem ti snad 5 hodin byl k dispozici,to jsi nic neochopil? Psal jsem ti odkazy kde stáhnout,radil jsem ti ať ji odinstaluješ,pročistíš registry,znovu nainstaluješ.
A halvně jsem ti 100x říkal ať si přečteš návod k telefonu a pročteš toto forum. Všechno na co se ptáš je na tomto foru ,jsem ti včera snad dostatečně vysvětlil,psal jsi že již novou verzi PC Suite máš staženou a nainstalovanou,tak co to tady furt zkoušíš????
Mě už se zdá že si z nás děláš "doslova" zadek.
Kolik Ti je let že máš N73? Asi 5 ,tak řekni staršímu bráchvi ať ti s tím poradí a rodičům řekni ať ti nekupují takové drahé hračky,ať ti koupí k vánocům LEGO.
Naposledy upravil logitech dne ned pro 10, 2006 12:09 pm, celkově upraveno 3
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod -==Eagle==- v ned pro 10, 2006 12:05 pm

bartysss probuh , co si ty vlastne za cloveka ? tak aby ste lidi vedeli, tenhle clovek se na mne obratil na ICQ s nejakym problemem, dal sem mu link na debatu kde se to resilo, at si to precte a on se mne sepal PROC si to ma precist... To sa pomaly ani neoplati mu odpovedat, on neni ochotny ani citat forum ani pozivat search
-==Eagle==-

 

Příspěvekod logitech v ned pro 10, 2006 12:05 pm

-==Eagle==- píše:bartysss probuh , co si ty vlastne za cloveka ? tak aby ste lidi vedeli, tenhle clovek se na mne obratil na ICQ s nejakym problemem, dal sem mu link na debatu kde se to resilo, at si to precte a on se mne sepat PROC si to ma precist... To sa pomaly ani neoplati mu odpovedat, on neni ochotny ani citat forum ani pozivat search

SOUHLASÍM
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod logitech v ned pro 10, 2006 12:15 pm

Tak tohle mi právě bartysss poslal na ICQ:
tak si vilis zadek a ty keci co si na me nakecal na foru ty svine si strc do zadku.

Výborná čeština :-) Opravdu 5 let a to mu asi přidávám.
Naposledy upravil logitech dne ned pro 10, 2006 12:23 pm, celkově upraveno 1
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod -==Eagle==- v ned pro 10, 2006 12:17 pm

Mno ja sem si ho dal tak ze som prenho v kuse offline, protoze mi stacilo kdyz mi zacal vyhrozovat, at mu neco poslu bo mi neda pokoj... :D
-==Eagle==-

 

Příspěvekod logitech v ned pro 10, 2006 12:19 pm

Dej si do IGNOROVANÝCH,můžeč být on-line a přesto ti už nikdy nenapíše..Dávám si ho do ignorovaných ..............A je to . Už dá pokoj.
Motorola D520>Ericsson T39>Sony J6>Siemens M55>Motorola V300>Nokia 6230>Nokia 6100>Siemens A50>SonyEricsson D750>Motorola V360>Siemens SL65>Nokia 6230i>Nokia N70>SE W810i>Nokia 6280>Samsunq D900>Nokia N73>Nokia E50-2>E61>E60>ASUS P535+Nokia E65,nyní N82
Uživatelský avatar
logitech
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 154
Registrován: pát lis 10, 2006 12:07 pm

Příspěvekod Maťa v ned pro 10, 2006 1:05 pm

Sorry ale to je človek na podúrovni, by ma ozaj zaujímalo koľko má rokov, a či má vôbec nejakých kamarátov. Veď dotyčný bartysss sa v živote stratí a nebude si vedieť nájsť chlieb v samoobsluhe! Heh ak bude odo mňa starší, tak skapem smiechom. Veď také somariny dokáže môj starší brat, ktorý sa blíži k demencii (hovorim obrazne, inak je tupý ako hlavička špendlíku..:D) Veď ešte aj môj pes vie použiť tlačítko hľadať:D. Ale veď mu dajte odkaz na google, a nach zapojí aj tie jeho dva neuróny(dúfam, že nezveličujem) a nech trošku rozmýšľa.... Moja diagnóza- bartysss potrebuje odbornú pomoc....
Uživatelský avatar
Maťa
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 398
Registrován: pon lis 27, 2006 5:08 pm
Bydliště: Bratislava, Slovensko

Příspěvekod andrejko v ned pro 10, 2006 1:17 pm

Uz nanho tolko nekYdajte-je to topic o pc suite a este si nebodaj zmeni nick a bude vas tesit znovu :)
Uživatelský avatar
andrejko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 294
Registrován: sob zář 09, 2006 4:55 pm
Bydliště: SLOVENSKO, Trnava

Příspěvekod Maťa v ned pro 10, 2006 2:20 pm

Sorry ale ja z neho nemôžem, urobil tak ako si napísal a z bartysssa je DC-1 :lol :lol :lol

EDIT: začal zle, dajme mu druhú šancu, ale faakt ma blbé otázky
Uživatelský avatar
Maťa
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 398
Registrován: pon lis 27, 2006 5:08 pm
Bydliště: Bratislava, Slovensko

Další

Zpět na Ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron