Já Zdenkovi taky gratuluju a vítám ho na palubě moderátorské kocábky. Tímhle bych považoval "konkurs" za ukončený, takže až zase budem potřebovat moderátory, tak třeba vyhlásíme konkurs nový. Všem zúčastněným ještě jednou děkuju, ale přece jen jsme nemohli vybrat všechny.
Téma ještě necháme pár dní jako globální aby se snad lidi neděsili že je tu tolik nových "zelenáčů"

a pak už zůstane jen v sekci Pravidla, o fóru, uživatelé.
>
.:Generic:.:
Tohle asi mělo patřit spíš do "moderátorského klubu" ale možná by to mohlo zajímat ostatní uživatele.
V podstatě to ani nijak zvlášť rozdělené nemáme (o Aplikacích se ale možná budeme muset trochu dohodnout v "klubu" jakým stylem co kde, ostatně jeden návrh jsem tam včera napsal)
V těch běžných činnostech které asi lidi nejvíc vidí, všichni "zasahujeme" tam kde je zrovna potřeba; jinak jsme si tak nějak každý vybrali sami to co nás nejvíc zajímá a v čem snad máme nějaké zkušenosti
- hanni si především výborně vede Bazar a Témata
(\\hanni: tu mi uz vyborne asistuje Generic
), Aplikace - hlavně uploadování a linkování + Seznam aplikací. A hlavně má s vedením fór obrovské zkušenosti, to už se ale týká prakticky jen nás modeátorů.
- Dr. Nebolí to se nejvíc pohybuje okolo her, foťáku a PC Software
- sulda: hlavně Aplikace a Obecné informace a parametry - obzvlášť firmware je jeho šálek čaje, jinak asi tak to co já.
- prokop: hlavně Aplikace (kromě navigací), Tipy & triky, Obecné informace a víceméně strkám nos do všeho čemu rozumím i nerozumím okolo Symbianu jako takového. Ale stejně jako třeba sulda prakticky nechodím do Video - melodie - zvonění, do Témat, do Her a do Bazaru.
- lukas26 má jako pravá ruka administrátora především na starosti zajištění technické stránky fóra
- novalu má teď maturitu (držíme mu palce

) ale počítám že až skončí s oslavami tak se bude věnovat taky Aplikacím.
- jlp si vzal v Aplikacích na starosti navigace, ale nějak se nám tu už dlouho neukazuje, má rodinné radosti a starosti
Z nových moderátorů si dj.uwe vzal do parády Video, Melodie, zvonění a víceméně nechce jinde zasahovat, u Xnovice předpokládám hlavně hry a Aplikace, počítám že Zdenek444 se bude věnovat taky hlavně aplikacím.... a co ty, milý Genericu, co s tebou?

. Řekl bych že tvoje parketa bude to samé jako u mě a suldy, a k tomu Témata (i když v Tématech pokud vím moc práce není, hanni tam tomu velí moc šikovně)