poznatky z provozuTak chlapi nevím nevím, kde dělám chybu, ale jelikož jsem postupoval poněkud zmatečně
při instalaci H.E.N. a následnému přetaktování, jsem na tom tak, že:
1. úprava kernelu a rozchození H.E.N.- ten chodí po celou dobu
2. přetaktování dle návodu I. s tím, že jsem si stáhl soubor pro 950MHz a instaloval dle návodu, po restartu žádná změna, poslal jsem tam tedy soubor s 800MHz, po restartu se projevila změna a to: při zapnutí telefonu naběhne na frekvenci 250-600MHz tu mohu změnit až na 1150MHz, ale spodní hranice se nemění.
3. Usoudil jsem, že by bylo nejlépe vrátit se na začátek, nahrál jsem soubor zImage-stock a postupoval dle návodu, restart a telefon běží pouze na frekvenci 250-600MHz změnit nelze.
4.pokus o přetaktování dle návodu II. s provozem H.E.N. končí na hlášce o nepodporovaném kernelu
Po dalším restartu telefonu se nabídka frekvence vrátí na hodnoty 250-600MHz s možností úpravy horní hranice na 1150MHz, mezitím jsem normálně fungoval (telefon, email,..)nic jsem neupravoval, neinstaloval, apod.
Baterku to i při režimu offline sežere během noci, respektive se telefon ráno tváří jako vybitý přitom bych řekl, že je v nějakém "nouzovém režimu" dám ho na nabíječku, začne blikat kontrolka nabíjení, display je podsvícen, ale nic neukazuje, chci-li ho spustit nereaguje na nic, po několikerém zapnutí-vypnutí, resp. nejdříve částečného nabití a potom zapnutí naběhne.
Při vybitém telefonu připojeném na nabiječku (orig.) nenaběhne, vypadá jakoby chtěl bootovat z toho nabíjecího kabelu, resp. USB.
p.s. jde do telefonu nainstalovat systém znovu - pokud se mi zadaří ho zrušit