@moneytoo:
linka hacked ROMku na E6 by sa nam zisiel

diky vopred
co sa tyka toho... RP+ aj v Lite aj v normalnej verzii ma UID ktore je z dobreho rozsahu, Ale RP+ potrebuje opravnenia ktore mu certifikat nie je schopny pridelit. Preto ten flash hack a cele to divadlo.
@gemarc:
na OVI Store by si sa dostal keby mas hacknuty telefon. To nie je mozne lebo... no proste lebo. PNHT "slubuli" ze ked bude cas tak spravia FW editor aj pre SE. Len ze take sluby ludi su na nic. My niekoho obdivujeme ze ako vela spravil a potom... Samozrejme, spravil kd mal zdrojaky a kopec neoficialnej podpory z oficialnych kruhov ale nie je schopny podelit sa s komunitou, len si buduje meno.
Kazdopadne Vivaz ma FW extractor len, a nie editor. Kedy, co a ako... Tazko povedat, podla mna je to mrtvy stroj. Vymen to za Nokiu pokial mas cas a kym ma telefon hodnotu.
@Prokop:
aj u moneytoo vidime ale blbe je vytvorit ROMku s LDD subormi... Certifikat je potom nutnost na nainstlovanie LITE verzie RP+ (alebo ide aj s nejakym inym? leftup atd? asi nie). Toto je vsak debilna talianska moda vytvarania ROM. Ako dovod bolo uvedene ze ludia chcu mat telefony ktore nie su hacknute permanentne, ze si hack vypinaju. A ako vraj vypnes Installserver.exe v C:\sys\bin
No mna napada... Pre majoritu Symbianovych userov je hlavne instalovanie UNSIGNED apps. Niekto tam nikdy RP+ ani neda. Ale... Komu by installserver vadil, predsa si nahra RP+, aktivuje Open4All a zmaze ho, a bude pouzivat installserver patch. Aku to ma logiku robit ROM s nutnostou mat aj certifikat? to znamena akurat zdrzanie ak potrebujes mat fon okamzite hacknuty
To len taka uvaha na rano.. Pekny den.