Zdravím. Zajímalo by mě, jestli když "nové" telefony se symbianem^3 a vyšším podporují USB host funkci, jestli by bylo možné s nimi používat usb dvb-t tuner. Nevíte někdo jestli do systému lze nějak doinstalovat ovladače případně o nějaké aplikaci na přehrávání televize?
Mám strach, že toto provozovat nelze.... Dotazy na připojení jsem čítával často, ale odpovědi na ně ne...
>>Jak zálohovat telefon<< NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI>SEM< ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA Návody čti v klidu a pozorně Je slušné popsat postup vyřešení problému Chybové hlášky pište přesně
I pokud nejsou ovladače pro DVB tunery, tak by mě zajímalo, jestli existuje nějaký způsob jak do symbianu dostat ovladače USB zařízení. Nějaké moduly jádra(symbian má mikrojádro), manuální nakopírování systémových souborů(doufám, že ovladače nejsou pouze specifická záležitost disku Z)? Či jsou vestavěny napevno, a nelze žádné přidávat?
V symbianu už ztrácím orientaci tak mě prosím nevěste . Netuším kde se v symbianun ovladače nacházejí, ale pochybuji že by někdo psal ovladače pro uzavřený systém kterej už téměř nikdo nepoužívá a netuším zda by se vůbec daly napsat.
A v jakém programu bys chtěl tu TV sledovat (možná by šlo napsat měco v Pythonu) ?
Siemens CX75 -> Nokia 5300 XpressMusic -> Nokia 6210 Navigator -> Nokia 5800 XpressMusic -> HTC Desire X -> Sony Xperia E4g -> Google Nexus 4 (nyní rezervní) -> BlackBerry Z30
Jediné co jsem našel je jsou DVB-T hračky s Bluetooth, ty "prý" fungují.
>>Jak zálohovat telefon<< NEIGNORUJ PRAVIDLA A KOUKNI>SEM< ČTI DŮLEŽITÁ TÉMATA Návody čti v klidu a pozorně Je slušné popsat postup vyřešení problému Chybové hlášky pište přesně