RAM paměť a vše kolem ní

OS. 9.x telefonů

RAM paměť a vše kolem ní

Příspěvekod Zendr v úte dub 15, 2008 4:00 pm

Mám taký menší problém, stáhl sem si TASKMAN a ten mě ukazoval ráno 14,5MB odpoledne 20,7MB a pak zas sem si spustil hru a vypnul ji a zase bylo jenom 17,7 proč??? když sem měl víc a teď mám zas míň??? :?:
A jak bych dosáhl volné 40MB volné ram paměti??

Dr. Nebolí to: Jednou pro vždy - ramku řešte v tomto tématu. Ostatní duplikáty bez cených informací budou vymazány. Pokud bude nějaká informace podstatná, bude sem přidaná. Takže můžete debatovat o ramce, co hrdlo ráčí :wink:
Nokia N73 plum/silver +2GB Mini SD Ultra II
Uživatelský avatar
Zendr
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 32
Registrován: stř kvě 16, 2007 3:06 pm

Příspěvekod ramonm v úte dub 15, 2008 4:18 pm

40MB nedosahnes nikdy,protoze ti celkem dost zere bezici Symbian,pokud se nemylim.Mam takovy dojem ze uz to tu je hodnekrat probirane tema
Nokia N73 + 2GB SandDisk + GPS modul Evolve touchTraXX
ramonm
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 09, 2008 7:38 pm

Příspěvekod vosky.voko v úte dub 15, 2008 4:18 pm

40mb volnych nedosahnes nikdy,protoze tu pamet pouziva SYSTEM mobilu .
Ja mivam po restartu tak 20mb a po par dnesch pouzivani to klesne na neco okolo 14 .Problem je ze N73 neumi cistit pamet :?
JInak to kolik mas prumerne volne pameti zalezi na verzi firmware.
Co jsem mel originalni firmware nemel jsem vic nez 14mb nikdy

EDIT :nez jsem to napsal tak me nekdo predbehl.
EDIT: Uz to tady bylo.
EDIT:pochlubte se kolik mate tak zhruba Vy a na jakym Firmware
Uživatelský avatar
vosky.voko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: stř úno 13, 2008 4:46 pm

Příspěvekod Potkan007 v úte dub 15, 2008 4:22 pm

Presne tak... ja mam po startu cca 93MB (93,7 presne) (N82 fw:20.0.062)
Jinak pojem "originalni FW" bych nepouzival- vsechny jsou originalni (zadny neni treba od cinanu) akorat se lisi verzi
Naposledy upravil Potkan007 dne úte dub 15, 2008 4:24 pm, celkově upraveno 1
iPhone 7 32 GB + Nokia N900 (+ asi 20 dalších starších, třeba E66, E71, dvě Lumie)
Pravidla fóra||Maemo fórum||Taktování||Instalace a odinstalace
Obrázek
Uživatelský avatar
Potkan007
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2274
Registrován: stř srp 08, 2007 7:18 am
Bydliště: /home/user/MyDocs
Model telefonu: Lumia 735, Lumia 520

Příspěvekod vosky.voko v úte dub 15, 2008 4:24 pm

JJ ten termin originalni je opravdu minimalne nepresny .
Takze proste s tou verzi Fw co jsem tam mel po zakoupeni telefonu to bylo s tou pameti horsi
Uživatelský avatar
vosky.voko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Registrován: stř úno 13, 2008 4:46 pm

Příspěvekod Potkan007 v úte dub 15, 2008 4:26 pm

To je mozne... prevazne 3.xxx fw tohle hrozne rady delaly. U 4.xxx to uz nebylo tak strasne
Co si pamatuju, tak na nejakym 3 fw jsem dosahl minimum 4MB RAM pri 0 spustenych aplikacich
iPhone 7 32 GB + Nokia N900 (+ asi 20 dalších starších, třeba E66, E71, dvě Lumie)
Pravidla fóra||Maemo fórum||Taktování||Instalace a odinstalace
Obrázek
Uživatelský avatar
Potkan007
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2274
Registrován: stř srp 08, 2007 7:18 am
Bydliště: /home/user/MyDocs
Model telefonu: Lumia 735, Lumia 520

Příspěvekod Tuxx v úte dub 15, 2008 5:34 pm

po spusteni mam 32MB a minimalne som mal asi 22MB
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod Potkan007 v úte dub 15, 2008 5:54 pm

Tuxxi, jak to delas? Co ctu, tak N70 ma 36MB RAM (nevim jestli ME nema vic, ale typoval bych to ze je to rozdil asi jako N73/ME)
Takze bych to pres 20MB nevidel... nebo se nas*ru :D a reknu kamosovi at jde jeho N70 reklamovat ze ma malo RAM :D
iPhone 7 32 GB + Nokia N900 (+ asi 20 dalších starších, třeba E66, E71, dvě Lumie)
Pravidla fóra||Maemo fórum||Taktování||Instalace a odinstalace
Obrázek
Uživatelský avatar
Potkan007
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2274
Registrován: stř srp 08, 2007 7:18 am
Bydliště: /home/user/MyDocs
Model telefonu: Lumia 735, Lumia 520

Příspěvekod Tuxx v úte dub 15, 2008 6:00 pm

no nevim. Od rana (6:20 hod) mam zapnuty mobil, po spusteni sa mi spusta Smart Settings, Blackballer a teraz momentalne mam 31,7MB :) neviem ci to nemoze byt tym ze mam jednu z najnovsich kuskov (bola kupovana vo februari 2008) a ta by mohla mat viac RAM...neviem
Momentalne iPhone 4 16GB
''Když už člověk neví kudy kam, je načase otevřít manuál'' ™ by prokop
MacBook Pro 13''
Tuxx
Krotitel šelem
 
Příspěvky: 977
Registrován: úte srp 28, 2007 7:50 pm
Bydliště: Tam kde sa vrany otacaju.
Model telefonu: iPhone 4 16GB

Příspěvekod jaja99 v úte dub 15, 2008 6:21 pm

ja na tom mojem strepovi mam necelych 20 jen par minut po zapnuti... pomalicky klesa a pak se drzi par dni kolem 10-14MB
N73 FW: 4.0743.2.8.2 t-mobile
jaja99
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 39
Registrován: stř úno 27, 2008 12:47 am

Příspěvekod K.o.v.b.o.j v úte dub 15, 2008 6:27 pm

po restartu mám 19.9 a po 5 hodinách mám 12.4 a fw mam napsanejv podpisu
Alcatel OT max->Motorola V100->Siemens MT50 ->Siemens S55->nokia 6070->Nokia N73 cool white FW 4.0735.3.0.2 //Sandisc 2GB
Uživatelský avatar
K.o.v.b.o.j
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 14
Registrován: čtv bře 13, 2008 4:31 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Potkan007 v úte dub 15, 2008 6:31 pm

Ajaj... tak mi nejak sili mobil... z niceho nic poklesla RAM na 78MB :shock: coz mi prijde dost rozdil na to ze jsem mel pred chvili 93MB a celou dobu telefon jenom lezel. No uvidim... Nema s tim nekdo zkusenost?
iPhone 7 32 GB + Nokia N900 (+ asi 20 dalších starších, třeba E66, E71, dvě Lumie)
Pravidla fóra||Maemo fórum||Taktování||Instalace a odinstalace
Obrázek
Uživatelský avatar
Potkan007
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2274
Registrován: stř srp 08, 2007 7:18 am
Bydliště: /home/user/MyDocs
Model telefonu: Lumia 735, Lumia 520

Příspěvekod Noocliir v úte dub 15, 2008 7:11 pm

Potkan: :)

vseci:melete porad o tom samem..ram je nekolikrat probirane tema
Nokia 3310->Nokia 3510i->SE T610->Nokia 6230+MMC512->Nokia 7610+RSMMC512->Nokia N73 z reklamace zpet a funguje->N96 FW: 20.050
Noocliir
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 263
Registrován: úte led 02, 2007 9:31 pm

Příspěvekod šulda v úte dub 15, 2008 7:36 pm

Zendr: Nemáš problém 8) to je normální a záleží to na tom jak používáš tel. 40 MB si můžeš jenom přát a když to tu prohledáš tak zjistíš proč :idea:
Potkan007,Tuxx: Nemaťte (sakra to je slovo) ty třiatřicátníky :lol:
Já sem dneska hodnéj Zendr tady je to dobře vysvětleno http://forum.n73.eu/viewtopic.php?t=538 ... 4%9B%C5%A5 :wink:
Obrázek
Člověk se pořád učí ;) Na 100% funguje jen smrt.
Uživatelský avatar
šulda
Moderátor.
Moderátor.
 
Příspěvky: 2190
Registrován: čtv lis 22, 2007 8:54 pm
Bydliště: Jemnice
Model telefonu: E7 Belle Refresh VDÚ

Příspěvekod Dr. Nebolí to v úte dub 15, 2008 8:51 pm

Potkan: tvoje starosti bysme chtěli mít. Až mě klesne ramka z 90 na 70, tak se rozbřečím. Škoda, že sem neměl nikdy víc jak 22 a stabilně si držím kolem 13. To sou mi fóry :lol:
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod HPX v stř dub 16, 2008 7:56 pm

Q: Telefon má 64 MB ram, ale píše pouze 44 MB !

A:
20 MB is reserved STRICTLY for critical OS processes.
Remaining 44MB RAM can be utilized by both OS/3rd party apps.

44 MB je použito pro aplikace, a část os. Zbývajících 20 MB je rezervováno pro kritické systémové procesy
HPX

 

Příspěvekod libca v čtv dub 17, 2008 1:22 pm

Potkan007: no to si byl stastny clovek ze si vubec s novym fw na N82 mel porad 93mb .. jakmile sem prehral fw na ten 20citkovy tak se s ramkou nemuzu dostat pres 78,35mb ani o desetinku.. zajimave :-( uz aby byl dalsi a i s naviwheel :-)
Nokia 3200, N70 black+2Gb, N73 black+2Gb,
5700 red+1Gb, N82 silver +2Gb Nokia
Fw: 30.0.019
libca
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 205
Registrován: sob říj 13, 2007 8:58 pm
Bydliště: Opava
Model telefonu: 5800XM, N96

Příspěvekod lukas26 v čtv dub 17, 2008 4:59 pm

libca: já mám pořád kolem 88 MB...
a prosim tě, ten podpis si trochu uprav, natahuje to fórum...napiš si to třeba za sebe, ale takhle ne-e...thx
Uživatelský avatar
lukas26
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1381
Registrován: úte led 02, 2007 1:47 am
Bydliště: Zlín
Model telefonu: iPhone 4S 16GB

Příspěvekod Dr. Nebolí to v čtv dub 24, 2008 10:01 pm

Veškeré ukončování procesů je na vlastní nebezpečí. Testoval jsem na sobě a nedospěl k ničemu závadnýmu, ale neručím za případné chyby v systému!!!

Trochu jsem si hrál s Active filem a záráželo mě, co všechno umí. Vlastně dokáže zobrazit veškerý procesy, který běžej, ale veškerý a taky s nima umí nakládat. Tak jsem přemýšlel, jak by se toho dalo využít. A když jsou Nokiáci takový parchanti, že nechaj 20 MB ramky pro kritickej stav a nás ošiděj, snažil jsem se pozavírat vše, bez čeho se obejdu, abych získal nějakej ten kB navíc. A asi takhle to dopadlo:

Tasks able to kill:
Blinkingled
Multimedia list
Autolock
Securitinotifier
________________

Processes able to kill:
DRMCommonLicenseSrv.exe
DRMHelperServer
LifeblogDBSERVER.exe
Dnd.exe
Faxmodem.exe

Naměřený hodnoty přes Memory scan:
In: 16.312 kB
Out after Tasks: 16.924 kB uncompressed
Out after Tasks: 16.968 kB compressed

In: 16.968 kB
Out after Processes: 17.724 kB uncompressed
Out after Processes: 17.724 kB compressed
------------------------------------------------------
Effective RAM boost: 1.412 kB, tj. cca. 1,37 MB

Což se občas hodí, ne? :wink:

Zajímavosti:
RightsServer.exe ... po ukončení se vypne telefon (asi systémově nezbytný)

Starter.exe ... to je asi známý, proces, po jehož ukončení přijde restart. A ten taky využívá aplikace reboot, vypadá to naprosto shodně. Narozdíl od elegantního a korektního restartu v Activefilu, kterej vše ukončí, pak až udělá restart. Jinak sem si taky vypl indikátory signálu a baterky (já vůl zapomněl, co to bylo)...

S DRM se mi vybavil IR remote control. I po vypnutí DRM jde zapnout a DRM se přitom znovu nespustí.

Warning:
Neukončujte proces Screensaver. To je spořič displaye a nevěřili byste, jak je náchylnej. Stačí den bez spořiče se stejným obrázkem na ploše a už ho tam máte vypálenej :!: Už mi to zbledlo, ale nechci si domyslet co by se stalo, kdybych si toho nevšiml a nechal to takto týden :!:

Zkuste někdo podotknout, že máte 88 MB a přísahám, že dostanete doživotní blacklist :lol:

EDIT: lze ukončit i proces allwaysonlinestarter (nutno 3x po sobě, než to telefon pochopí. Potom se ale nepůjde připojit zpět k síti, takže pokud střídáte profily online a offline, není to nic pro vás. Pokud jste ve stálém dosahu signálu a do offlinu nechodíte, klidně to zavřete.

Dále ukončujte Menu (Tasks) (přes Trackera např.), žere dost. Pokud možno ho vůbec nepoužívejte, Jbtaskman nebo Tracker jsou za něj dokonalá a mnohem lepší náhrada.

Volba tématu také napomůže. Obyčejné Black&white je mnohem lepší než monstrum co zabere 2MB ram. Dobrý je original od Nokie :wink:

Ukončujte Music player a Multimedia list (Tasks). Ty se otevřou znovu při každém spuštění hudebního přehrávače a kliknutím na multimediální tlačítko.

Proces CalenSvr.exe můžete též ukončit, pokud nevyužíváte mobilu jako kalendář. Pokud ano, tak je riziko že si zamezíte upozorněním na úkoly, schůzky a poznámky!!!

Proces usbsvr.exe můžete též ukončit, ale pouze pokud nevyužíváte kabelové spojení s PC. Pokud butete chtít po ukončení tohoto procesu spojit mobil s počítačem přes kabel, PC mobil nenajde!!! Vhodné pro ty, co se bězně připojují přes BT.

BTServer.exe ukončí v procesech asi málokdo. Zamezíte tím správné fci bluetoothu. Takže kdo komunikuje s jinými BT přístroji, určitě neukončovat!

Závěrem jeden dobrý tip pro N-GAGE hráče
Dejte si zástupce n-gage aplikace do pohotovostního režimu, přímo mezi ikony na desktop. Před samotným hraním doporučím ukončit taskman. Kdo používá trackera, vymáčkne tím ještě další 1MB navíc, takže můžete teoreticky bez komprese dostat až 21MB s poslední a debilním fw, s novějším ještě o cca 1,5 MB VÍCE!!! Jbtaskman žere míň, ale také si pomůžete. Takže jděte před hraním do taskmana, ukončete ho a pak spusťte rovnou na ploše bez lezení kamkoliv hru. Hned to půjde líp :wink:

Výše uvedených hodnot dosáhnete ale jen za předpokladu, že před všemi těmito operacemi bude předcházet restart telefonu. Pak se dostanete k maximu. Je to zběsilý, ale v praxi to sežere ne víc jak 2 minuty. Kdo má peníze, ať si koupí radši něco silnějšího, než je N73 :wink:
Naposledy upravil Dr. Nebolí to dne pon srp 25, 2008 12:03 pm, celkově upraveno 5
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Sir Sprice v čtv dub 24, 2008 10:16 pm

Oooo, tak to mě vážně mrzí, že nemáte 90 MB RAM volný, ale pouze něco přes 70 MB.. Kua nes*rte mě, my tady řešíme jednotky a vy .. tak nás nevytáčejte :twisted:
Jsi tu nový/á? Něco hledáš? A pravidla už znáš? .. tak to respektuj a můžeš být nakonec odměněn ;-)
Uživatelský avatar
Sir Sprice
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 404
Registrován: pon úno 11, 2008 11:53 pm
Bydliště: HTC Touch Diamond

Příspěvekod racelando v pát dub 25, 2008 5:31 am

Doktore: s tím jsem už taky experimentoval a doplň tam ještě :
faxmodem.exe :wink:
ten se dá taky ukončit bez následků. jinak dík za ty jako blinkingeld. to sem se bál ukončit ale asi je to bezpečné .
Uživatelský avatar
racelando
Rippující Pařmen
Rippující Pařmen
 
Příspěvky: 496
Registrován: sob kvě 05, 2007 9:01 am

Příspěvekod Ousteen v pát dub 25, 2008 5:46 am

Dr. Neboli to píše: Warning:
Neukončujte proces Screensaver. To je spořič displaye a nevěřili byste, jak je náchylnej. Stačí den bez spořiče se stejným obrázkem na ploše a už ho tam máte vypálenej :!: Už mi to zbledlo, ale nechci si domyslet co by se stalo, kdybych si toho nevšiml a nechal to takto týden :!:


Počkej to chceš jako říct, že když není zaplý spořič tak se na displeji ten obrazek "vypálí"???? Jako myslíš že tam zůstane vidět i když tam nemá co dělat? :? (doufám že jste tuhle větu pochopili :D ) Tak to je teda náký divný :lol: :?
N73 ME, N95-8GB
Uživatelský avatar
Ousteen
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 89
Registrován: stř led 30, 2008 9:33 pm

Příspěvekod hanni v pát dub 25, 2008 5:55 am

Vypaleny obrazok na LCD displeji???? :lol: si z nas robis srandu Doktore :wink: uz som pocul a cital vselico,ale toto este nie...pokial viem,tak vypalenim statickeho obrazu trpia starsie plazmy, v ziadnom pripade vsak LCD. Staci si nastudovat nieco o technologii LCD displejov a panelov a zistis, ze to ani nie je mozne :wink:
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát dub 25, 2008 6:02 am

Tak se vsadíme? Má někdo zájem? :D

Já měl schéma, kde byly iniciály LP, čili Linkin park. Když sem koukal na filmy, tak se mi to zdálo divný, proč se mi tam neměněj moc barvy. A když sem zapnul vizualizaci u hudebního přehrávače, tak to byly jasně zřetelný stíny "LP" ve hranatejch závorkách, nekecám. Jako, nebylo to vypálený neprůhledně, ale v těch místech byly fleky a barvy tam byly o odstín tmanvší, právě ve tvaru toho LP. Si to klidně vyzkoušejte když nevěřte. To schéma vám klidně upnu :wink: Technologie netechnologie, já slepej vážně nejsem :)

Racelando: díky :wink:
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod prokop v pát dub 25, 2008 8:12 am

Musím potvrdit, něco podobného jsem viděl na starším telefonu - byl to Siemens SX1.

Proto se taky dělají pohyblivé spořiče ne?

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod hanni v pát dub 25, 2008 8:56 am

Tak ja osobne som nic take nikdy nevidel,nepocul o tom a ani technologia LCD displejov "vypalovanie" neumoznuje. Pohyblive setrice sa nerobia kvoli vypalovaniu, ved je kopec znaciek,ktore pohyblive setrice nemaju :wink:
Uživatelský avatar
hanni
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 7104
Registrován: pát dub 20, 2007 5:00 pm
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Model telefonu: Nokia N8 Blue

Příspěvekod prokop v pát dub 25, 2008 9:13 am

Já tu technologii skoro neznám ale na SXku jsem to vážně viděl - že by nějaký technoligicky starší typ displeje?
Ale zase když to měl Neboli to nma N73... Nebo že by měl Linkiny vypálené přímo na sítnici? :D .
(doktůrku, koukni se třeba na bílou zeď - nevidíš tam LP? :lol: )

Při žádostech o vyřešení problému s telefonem, aplikacemi apod, uvádějte přesné chybové hlášky, a problém se snažte co nejvíce popsatDokud zde bude tento text, budu odpovídat na SZ jen v těch nejnaléhavějších případech.
Uživatelský avatar
prokop
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4937
Registrován: pon zář 03, 2007 6:40 pm
Bydliště: Na konci přímky
Model telefonu: SX1, E61, E71, E5, Xperia P...

Příspěvekod Dr. Nebolí to v pát dub 25, 2008 10:26 am

Koukám, nevidím. A už to nemám ani na display, bych vám to vyfotil, nevěřící. Když sem to viděl, hned jsem změnil schéma, proved restart a screensaver nevypínám. Nevím, jak je to možný, LCD vůbec nerozumím. Třeba mám blbej kus, třeba sou Nokiáci parchanti, ale fakt vidím dobře. Až přijdu domů, tak vám to schéma klidně upnu a můžete zkošet. Den dva si to tam nechte, bez zaplýho spořiče a můžete pozorovat výsledky. Já svůj mobil všanc nedám, už jeden šok mi stačil :lol:
R.I.P. Symbian (1998-2012)

R.I.P. BB10 (2013-2016)

Děkujeme všem, poslední ať zhasne. Až bude na trhu opět kvalitní mobilní OS, vzbuďte mě. A až se ho někdo bude zase soustavně snažit zabít, zastavte ho dřív, než to dodělá!
Uživatelský avatar
Dr. Nebolí to
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 4452
Registrován: úte dub 10, 2007 5:28 pm
Bydliště: Pardubice
Model telefonu: BB KeyOne, BB Q5, Nokia E71

Příspěvekod Slavek69 v pát dub 25, 2008 12:34 pm

Také jsem slyšel, že to téma dovede udělat. Sice jsem to ještě neviděl, ale je tomu tak. Pár lidí po jiných fórech psalo, že se jim to tam vypálilo a právě, že to měly být také nějaké písmena.
Nokia N73 ME, FW V 4.0808.4.2.2, RM-133, PC 0539289 + 2GB miniSD SanDisk + Wireless GPS Module LD-3W
Slavek69
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 137
Registrován: sob úno 02, 2008 4:27 pm

Příspěvekod lukas26 v pon dub 28, 2008 7:14 pm

vypálení to asi nebude, ale prostě něco se s tím stát může...viděl jsem to u někoho na N73, protože používal spořič Calendar z HandyClock...takže se to stát vážně může...
Uživatelský avatar
lukas26
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 1381
Registrován: úte led 02, 2007 1:47 am
Bydliště: Zlín
Model telefonu: iPhone 4S 16GB

Další

Zpět na Obecné informace, parametry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron